Aki nem akar gyereket ide!!! (beszélgetés)
Nem olvastam az utóbbi 2 oldalt, de ez tetszik "gyerekellenes gén", avagy meddőség. Öröklődik? Anyáról lányára, generációról generációra ... :-)))
Meg mint a papi hivatás a katolikusoknál, az is apáról fiúra száll. :-)))
Tudom, nem ez a fórumtéma.
De.
Határozottan úgy érzem magam,mint ha süketeknek rendeznék táncdalfesztivált.
Egyszerűen nem értelek.
Szerintem semmi dicséretes nincs benne,egyszerűen csak természetes.Az ,hogy mi a normális,viszonyítás kérdése.
A mai elme vezérelte ,"meggondolt" világban pedig már az is tök normális,ha ellentmond az ösztöneinek,vagy ha nem működnek benne ,akkor ezt felismeri.
Nem értem a vitát egyszerűen.
Ha valaki nem akar gyereket ,akkor nem akar.
Még csak ok ,és indok sem kell,hogy ezt megmagyarázza,és ha épp a kakis pelenkák a legtaszítóbbak számára ,akkor igenis fogadja el mindenki!
Sőt ,egyáltalán nem is értem ,miért kellene valakinek magyarázkodnia azért ,mert úgy érzi nem akar gyereket szülni?
Inkább már fáradt.
Hülye is, mert meg kellett volna írnom a doktori disszertációmat 10 éves koromban.SS
Megnyugtatna téged ha azt írnám hogy halálosan csóró vagyok mint egy indiai?
Egyáltalán hogy jön ide a pénz téma most?
Szóval most befuccsoltak a milliók? Akkor megérthetnéd azt, akinek előtte sem volt. Van most is van? Akkor nem tudod milyen azon aggódni, hogy lesz-e a gyereknek mit enni.
Írtam, voltunk ezen a végleten is. Láttam anyám szemét, mikor közölte, hogy vagy sajt, vagy szalámi. De mind a kettőre nem futja egy szendvicsben.
Lehet.
Nem olvastam még erről tanulmányt hogy 1000 meddő nő közül mennyi lehet akinek szerzett és vele született meddősége van.Vagy pszihés.
Érdekes tanulmány lehetne pedig.
"genetikailag undorodik a gyerekvállalástól"-ez jó.
Te írtad, hogy a természet szelektál. Csak kinél így, kinél úgy. Saját magaddal keveredsz ellentmondásba, és azt mondod, én nem értem.
Ja, és ha valaki akar gyereket, az genetikailag tökéletes.
Vicces vagy. Vagy szánalmas.
A hormontémát tényleg nem bírtam a bioszon soha.
Ha te olyan csóró lennél mint egy indiai,és viskóban laknál mint ők,mi lenne az amiért érdemes lenne élned?
A jólét még szülés előtt vol,ahogy megszültem vége is lett a jónak de nem érdekelt.
És azóta sem érdekel a midnenáron sok pénz vagy holmi.Mint írtam is lejjebb a teherautó nem jön velem a másvilágra.
Annyi legyen amire minimum szükségem van egy viszonylag normális élethez.
ÉS aki szervileg selejt, az selejt. A célt nem érte el. ..
Na és ehhez vajh mit szólnának a meddő fórumon??????!!!
Indiában az a helyhez, hogy sokan éheznek. Sok fog megmurdalni, egy része túl élje. A hormontermelés így működik. Erről nem olvastál?
És arról az önszabályozásról, amit éhinségnek hívnak? Ha nincs elég kaja, megdöglenek. Csináljunk többet, hogy egy kevés megmaradjon? Ez nem európai, máshol meg nem tudatos.