Aki a virágot szereti..... (beszélgetés)
Végig néztem a virágokat,nagyon szépek!
Mindegyikőtöknek szépséges virágai vannak:)
Lefényképeztem a muffinokat,de nem lettek jók a telefonnal,meglátjátok,mindjárt felteszem:(,az íze viszont nagyon finom és ez a lényeg:D
A török szegfű az egyik kedvencem!
Meg a kokárdavirágod is nagyon szép!
Ha "beleszólhatok":a 41-es tényleg írisz,vagy nőszirom.A 39-40-es virág gyerekkoromban nagy kedvencem volt.
Tényleg sok szép képet tett fel a Nóra,látszik,hogy igazi virágrajongó!
Akit érdekel,én is csináltam egy naplót ami csak az én virágaimról,zöldségeimről szól :)
Nóra, Neked is csodaszépek a virágaid :) Gratulálok! Azt hiszem a 30. bajegyzésnél: Kristályvirág, a 41.-nél Írisz (ha jól tudom) !
Az avokadótermésből Én is kérek, majd nyitom az ablakot, ha beérett :D
Köszönjük a sok fotót (Magadról mért nincs?)
Mostmár jó lenne Rólad is egy olyan fotó amin látunk is :) Anikó is csak olyat tett amin eltakarja az arcát, majd Őt is megkérjük egy fotóra:)
Nahát, Edit, nagyon jó étvágyú a kis hörcsögöd! Addíg etettem amíg vissza nem ment a karikájába és megevett 22 szem (mogyoró?) valamit :)
Andi, Nekünk elég az is, ha beírod a naplódba, hogy jól vagy :) Na és a gyönyörű virágaid is mindennap változnak, a kaktusz is tele bimbóval, na és a liliom, csudaszépek:) Egy-egy fotó és máris történt valami :) Azonkívűl a Te blúzocskáidat is megnézzük :o)
És fő az optimizmus!!! Jó munkát a festéshez:)
Nem göndör,csak hullámos,olyan kesze-kusza:(,de csak nagyobb alkalmakra szoktam kivasaltatni(évente 5-6 alk.),a hajamnak nem tesz jót.
Már sütés előtt lefényképeztem,de csak telefonnal,nem tudom jó lesz-e,ha megsül,akkor is majd.Meggye,csoki muffint sütök.
Edit, természetes göndör a hajad, hogy vasalni kell??
Megmutatod a sütidet? (melyiket csináltad meg?)
Igen, szép idő van ma, már kint reggeliztünk :)
Sziasztok!Szép napos időnk van ma.
Már szépülök,a hajam kivasalta a szomszéd lány:)
Annyi muffinos sütit olvastam itt a hoxán,most sütök egyet,vagyis már sül:D
Szép jó reggelt nálunk már süt a nap!
Egy kávé ,reggeli,és nekiállunk festeni!(még rímel is:) ,elemembe vagyok:))) )
Tegnap kapáltam egy csomót,lett is tőle izomlázam!
Anikó!Nagyon csinosak,csak látnánk hogy áll rajtad:)
Fiti!Igen nagyon illatosak a rózsák,ha majd több is nyílik rajta,egyben lefotózom:)
Köszi, köszi, kösziiiiii :D
Nagyon aranyos vagy, hogy megmutattad és még milyen szép kis mozgóképet csináltál belőle, szuper ügyes kislány vagy, gratulálok:)
Mindegyik nagyon csinos!!! Nekem nagyon tetszik a virágos (naná: "Aki a virágot szereti...")
Millió puszi Neked, hogy törődtél Velem :o)
:o)
Nahh,feltettem a naplómba,"mutiii"-ba. ;)
A csíkos kapucnisat és a cikláment vettem ma,de a sárga csipke vállas is a héten "jött" haza,ezért van benne az is.A két mai C&A-s,a sárgát turiztam,mert szoktam. ;)
Mutiii, mutiii, mutiii, :)
Kislánykorunkban ezt mondtuk, ha látni akartuk a barátnőnk valamijét, akármijét :)
Fotózd le és mutiiii :)
Öröm, hogy köztünk vagy ismét! Holnap is dolgozol?
:))
Kedves,hogy ezt mondod,tudod,"semmi/ki nem vész el,csak átalakul"! ;)
Hát én eléggé átalakultam,nem is tudom hogy gondoltam,de holnap már vége.Kicsit lélekgyógyításként,ma megleptem magam két új felsővel. ;))