Ajándékok anyósnak, amiket sosem használ (beszélgetés)
Sziasztok!
Segítséget, ötleteket keresek. Kedvelem az anyósomat, szeretném minden évben szépen megajándékozni karácsonykor. De sajnos bármit adunk neki, mindent elnyel a szekrény. Nagyon régi, már cserére való dolgokat használ, de hiába kap újat, azt elpakolja. Olyan törölközők vannak nála, hogy már szinte fáj benne megtörölni a kezünket, mert nincs rajta "boholy", a hogy kinézetükről ne is írjak. Hiába ajándékoztam neki újakat, nem rakja ki. (Nem luxus törölközőt vettem, amit el kell süllyeszteni a szekrényben valami extra alkalomra, hanem hétköznapi, szép darabokat.) Ugyanez konyharuhával, pulcsival, sállal, sokféle más dologgal megtörtént már az évek során. Gasztroajándékokkal is próbálkoztam, de annyira rögzült, hogy miket esznek meg, nem nyitottak az új dolgok felé. Élmények nem jönnek szóba, mert nem hajlandóak már kimozdulni. Idősek már. Értem és megértem őket. Szeretem őket. Valami tipp ajándékra? Ti mit adtok?
További ajánlott fórumok:
- Készítsünk együtt karácsonyi ajándékokat házilag!
- Mit csináljak a régi körömlakkokkal amiket már nem használok?
- Facebookon hogy tudom törölni azokat az alkalmazásokat, amiket nem használok?
- Hasznos célt is szolgáló apróságok, amiket sosem használok:
- Amiket nem használsz kozmetikumokat, el szoktad adni?
- Terhesség első harmadában és később, mik azok a gyógyszerek, gyógynövények amiket lehet használni?