Ajándék tanárnak, óvónőnek (beszélgetés)
14. michelle.r (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
ma 22:04
Szerintem inkább semmit, mint óriási kedvességgel készített " cukiságot". Gondolj bele, ha csak 20 gyerek van a csoportjában, az évente 20 - bocsánat, de - kacat.
Tele az internet jobbnál jobb receptekkel készítsetek néhány pralinét, bonbont, azzal nem fogtok mellé lőni.
13. komor
ma 19:49
Gyerekkoromban pedagógus napra vittem virágot a tanítónéniknek. De a gyerekeim korában ez már nem volt szokás.
Ha mégis Karácsonyra vinne a gyerek ajándékot, akkor valami apró finomságot, kis figyelmességet, különlegességet adjatok a tanító néninek.
12. gigi>
ma 19:33
Pedagógus napkor kapott ajándékot a tanár. Egyébként sosem.
11. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 18:29
Szerencsére ez nálunk nem volt divat
10. globus (válaszként erre: 9. - Kedvesenfanyar)
ma 17:16
Így van. Azt legalább megeszik, a tárgyak meg csak hömbölögnek.
9. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:05
Bármilyen apróságot adsz, lesz belőle ezer neki, ami kacat a számára. Ha adni akartok, vegyél valamilyen csokit, linzert, csomagold be szépen, a gyerek írjon rá valami kedveset.
8. Érdekes73
ma 17:01
Nem adtam szerintem most sem szokás karácsonyra
7. asztanaviszta (válaszként erre: 2. - Bozsu55)
ma 16:45
Az újévet se felejtsük!
Miért is kellene karácsonyra ajándékot adni a tanárnak?
6. globus
ma 16:42
Karácsonyra? 😮
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Nilem023)
ma 16:31
Én is gondolkodtam, de valaki felvilágosított, hogy az ilyenek hegyekben állhatnak már nekik otthon.
4. nilem023 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:20
Az én kisfiam óvodás. Idén sólisztgyurmából készítettünk karácsonyfa díszt, amit kisfiam kiszínez és kidíszít. Egy kis celofánba csomagolva, szép szalaggal össze kötve én úgy gondolom tökéletes ajándék. Nem feltétlenül kell x összegeket költeni és szerintem ilyen sincs, hogy “mi a szokás”. Amit szívből a gyermeked kreativitással és kézügyességével készít, sokkal többet ér, mint a drága ajándék. Szerintem!🙂
3. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:16
Nem voltam sosem tanácstalan,,mert itt nem volt szokás ilyenkor ajándékozni(szerencsére).
2. bozsu55
ma 16:15
Mikulásról se feledkezz meg!
ma 16:05
Tanácstalan vagyok mit adjak nekik karácsonyra. Még az összegben sem vagyok biztos. Mi most a szokás?
További ajánlott fórumok:
- Év végi ajándék a tanárnak
- Szalagavatóra osztályfőnöknek és/vagy a tánctanárnak szoktak ajándékot adni? Ha igen akkor mit?
- Némettanárnak ajándék ötlet?
- Mentor óvónőnek ajándék
- Szoktak a szakdolgozat írásában segítő tanárnak (témavezetőnek) ajándékot venni, ha készen van a szakdolgozat?
- Ovi váltás 5 évesen. Régi óvónőnek saját fotós köszönő lapot tennék ajándékcsomijába, kellene rá jó kis szöveg vagy vers. Tudtok ilyet?