Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Cikkek » Babák & Mamák témák » Adományvonal az autistákért cikk

Adományvonal az autistákért


Idén az autista gyermekeket és családjaikat támogatja a Jónak lenni jó! műsor, amelynek kedvezményezettje az Együtt az Autistákért Alapítvány.
Adományvonal az autistákért

Az adományvonal száma: 13616


Adakozni a számot tárcsázva, vagy a számra küldött sms-sel lehet. Hívásonként és üzenetenként 500 forinttal támogathatod az autista gyerekeket és családjaikat segítő Együtt az Autistákért Alapítványt. Az alapítvány célja hosszútávú segítséget nyújtani az autizmus spektrumzavarral élő gyermekek és családjaik számára.


Az adományvonal mellett a Jónak lenni jó! műsor keretében várják az egyéb anyagi és tárgyi felajánlásokat is, december 20-án fogják az értékesebb tárgyakat licitre bocsájtani.


Magyarországon megközelítően 160000 autista él. Minden 15. családot érint a probléma. Aki nem érintett, keveset tud róla. Általában az Esőember film ugrik be sokaknak. Pedig ennél sokkal "szélesebb a spektrum"...


Mivel segítheted ezeket a családokat?

- Tájokozódj az autizmusról!

- Adakozz a családok javára!


Légy elfogadó és segítő beállítottságú ember!Kép: Pixabay /geralt
Írta: sajtó, 2020. november 5. 09:35

Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook