Abortusz... (beszélgetés)
Nahát, azt hittem bírjuk egymást.:) Én legalábbis értékelem, hogy nem veszekedtünk semelyik témában, holott ekkora véleménykülönbségek vannak.
És amúgy is, hiányoztam már neked, múltkor írtad nyilvánosan.:) :)
De hát megőrülök az ilyen írástól. Nem tehetek róla, tényleg fejjel a falnak megyek.
Így már oké? :)
Bakker ne már. Kit érdekel ez? Nyiss fórumot "helyesírási tudnivalók" címmel....
Itt az abortuszról van szó.
A had szó jelentése: sereg. Hadsereg.:)
Nem folytatni egy témát, azaz hagyni egy témát. Ezt felszólító módba tesszük, megkapjuk, hogy: hagyjuk! Felkiáltójellel a végén.
Izolda nem csak azt dönti el,hogy ki mehet ab-re és ki nem,meg,hogy érzéstelenítés nélkül kaparják ki belőled a gyereket,azt is beosztja,hogy emőke menjen vissza a suliba,mert őt "aggasztja"a helyesírása,de azt is megmondja,hogy miként kell viselkednie,alázatoskodhat-e,avagy sem.
Izolda elrendezi mindenkinek az életét:)
Akkor is álalázatosnak tartom a bocsi, hogy élek szöveget, vagy hogy is írtad. Miért kell bocsánatot kérned a véleményed miatt? Ez egy fórum.
A szörnyű helyesírás pedig kiborít, még ha nem is téma ez itt.
Jajj, ez a bocs, hogy leírtam a véleményem szöveg... főleg, ha nekem írtad, ugyanis én azt írtam, egyetértek nagyon veled.
(helyesírás, szövegértés azonban aggasztó)
További ajánlott fórumok:
- Elítélendő az a fiatal nő vagy asszony aki abortuszra megy?
- Volt-e abortuszod valaha?
- Ne az abortuszt válaszd...
- Hogyan zajlik az abortusz?
- "Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . "
- Szerinted ki a felelős a sok abortusz miatt? És miért olyan tabu ez a a kérdés?