A tökletes időzítés - avagy a teherbeesés fortélyai (beszélgetés)
Abba én is belegondoltam, hogy ha teherbe esek, akkor utána egyből abbahagyom a hőmérőzést.
Egyébként terhesség alatt miért kell mérni? Gondolom ezzel kiszűrhető egy-két dolog. Igazából eddig csak a termékenységi részének néztem utána.
Vagyis hőmérőzni a teherbeesésig :)
Igen, van PG53 és van a sima ovulációs teszt is.
Tegnap néztem a tesztet, de nem negatív lett, tehát még nem kezdett el emelkedni a LH hormon.
Egyébként a héten 29-30-ra vannak "megjósolva" a termékeny napjaim.
Meglátjuk. :)
Egyébkét minden vágyam: ikrek :)
Hát, nekünk már sikerült!:) Most vagyok 10+3 hetes.
Egyébként én is hőmérőztem, néha még most is megmérem, de minek?! Ha kicsit alacsonyabb akkor már parázok:S
Hát, igen csak az első mérés az igazi!
Szia.
Épp a héten lenne a peteérésem. :)
Szia! :)
Igen, most kezdtük. Egy hónapja.
Most kezdtem a hőmérőzést is. Meg hát ilyenek. :)
Ti is próbálkoztok gondolom. Hőmérőzést is használod?
Nekem nagyon tetszik, már csak a "játék" miatt is.
Pedig tudom, hogy hőmérőzni hosszabb ideig kell, hogy kiismerd a saját ciklusodat stb.
De vettem teszteket is, meg a PG53-t is.
Eddig az átlaghőm 36,4-36,6 volt. Ma reggel 36,0 volt. Érdekes.
Mondjuk én minden reggel pontban 05.45-kor mérem. Ma reggel 05:10-kor volt 36,00.
Utána kimentem WC-re, forgolódtam, majd 06:10-kor is megmértem: 36,3. De ugye ez már a "mozgolódásokkal" volt lemérve. :)
Szia Foxy!
Mizu? Hogy vagy?
Szia!
Gondolom igen!:) Igaz én csak ritkán vagyok.
Ti is próbálkoztok a babával?
Sziasztok. Becsatlakozhatok?
Ha nem zavarok :)
Helló csajok!
sehol senki? Hogy vagytok?
Szia!!
Hogy vagy?
Pofka!Migrénes fejfájás!Az undorító!
Foxy!Mi az, hogy nem lesz baba!Még megnőhetnek, nem??
húúúú az nagyon rossz lehet! jobbulást akkor!
köszi h gondoltál rám. sztem ma sem lesz már semmi eredmény, csak jövő héten. kafa, végig izgulhatom a hétvégét. már úgy nagyjából lenyugodtam de azért nagyon izgulok csak már nem bőgök
Szia. Sajnálom. :( Sokszor eszemb jutottál tegnap délután, hogy vajon tudsz-e már valamit, csak este nem volt időm feljönni.
Én ma pocsékul vagyok, nagyon fáj a fejem és hányingerem is van mellé... :(
és ez van amikor még a mensi alatt van (mert nálunk nem akadály én nem szoktam nagyon vérezni csak az első nap) van amikor meg a mensi 4. napján, mert épp olyan a helyzet, h nem engedem oda...
végülis mindegy melyik a második nap, mert nagyon kicsi rá az esély h mensi utáni napokban legyen pé-d, inkább rá vagy egy hétre fordulhat elő, és még az is korai!
csak mivel én sem tudom nekem mikor van, biztos ami biztos alapon én már elkezdem időben!
most pl anya azt mondta nincs elég nagy petém, így pár napig szünet van, addig had érlelődjenek a fickók, és amikor anya azt mondja h húzzunk bele, (3-4 nap) akkor rákapcsolunk.
meg most majd csinálom az ovutesztet is!
ha így sem jön össze, akkor nekem télleg clostyl kell, ezután belátom.
Sziasztok.
semmi hír a cytológiáról, pedig már nagyon izgulok :(
viszont UH-gon voltam és a petéim megálltak a növésben sajnos, anya szerint ebből nem lesz baba :(((
További ajánlott fórumok:
- Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést
- Leiden- mutáció és a teherbeesés/terhesség
- Babaprojekt - próbálkozók, sikeresen teherbeesők
- A teherbeesés gondolatátol-az első biztos tesztig és onnan tovább..
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- Hőmérőzzünk, hogy teherbeessünk