A ti szemetek is elkalandozik néha a strandon? (beszélgetés)
Jó az ilyet kijelenteni, hogy engem aztán nem érdekel (egyébként engem se érdekel), na de van szemünk és jó esetben látunk vele, így meglátjuk, ha valaki túl kövér, túl sovány, csinos, tökéletes, stb.
Azt gondolom, hogy ha ülsz a strandon a törölköződön és jönnek-mennek melletted az emberek, akkor igen is látod őket és meg is nézed őket. Ez is egy ösztön, ahogy pl. nem tudsz úgy enni, hogy ne nézz fel közben (elveszik a kajádat, ezért figyelsz).
És ha látod, akkor igen is azt is látod, hogy hogy néz ki. Lehet, hogy nem tudsz semmit felidézni abból, ahogy kinéz, de látod. És ha pl. egy olyan ember megy el melletted, aki csinos, akkor lehet, hogy jobban megnézed, mert esetleg úgy döntesz, hogy veszel te is egy ilyen bikinit, ahogy történik egy túlsúlyos ember esetében is, na így nem akarok kinézni, nem vennék fel a helyében ilyen fürdőruhát, stb.
Ez nem egy szabadidő eltöltés, hanem tök természetes dolog.
Engem se érdekel senki, de van véleményem róla, azaz ha látom, hogy a húszonéves kövér anyuka pántos bikiniben strandol, akkor azt gondolom, hogy tán nem kellett volna ilyet felvennie. És mivel ilyet, rengeteget látok manapság, ezért mindig úgy döntök a strand kapcsán, hogy simán felvehetem a bikinimet, mert csinos vagyok benne, és nem érdekel, ha mások szerint 57 évesen már csadorba kellene járnom, pusztán a korom miatt.
Mert ugye a fiatalok azt gondolják, hogy az 50 feletti ne vegyen fel bikinit, rövid szoknyát, sortot, kivágott ruhát, stb. Szerintem ez nem kortól függ, hanem attól, ahogy kinéz az adott ember.
Amikor ilyeneket hallok, akkor még kritikusabb vagyok a fiatalokkal szemben, mert ha én nem vehetnék fel bikinit, akkor ő a 100 kilójával, strandra se menjen, mert ez esetben nem az én látványom lesz ronda, hanem a fiatalé.
Tehát, igen, győztesen kerül ki sok idősebb, mert ők tesznek esetleg magukért és nem csak sopánkodnak;)
Egyébként, azt is szoktam nézni, hogy látok e valakin, valami jó fürdőruhát (attól függetlenül, hogy hogyan néz ki benne), és meg kellett azt is állapítanom, hogy manapság olyan nem létezik. Nem jó színük, a fazonjuk, a mintájuk, az anyaguk, és sajnálgatom magunkat nőket, hogy meg kell elégednünk azzal, amit tudunk venni.
Azt mondtam, nem nézegetek maásokat, nem azt, hogy nem látok. Látom, de nem érdekel. Nem tulajdonítok neki jelentőséget.
Nem hiszem, hogy érdekelnie kellene egy vadidegen ember súlya. Attól ő nem kevésbé strandképes, értékes vagy bármi, mint más. Ahogyan te sem vagy semmilyen attól, hogy x kg vagy és nem y.
Egyszerűen nem érdekel a többi ember külseje annyira, hogy azzal töltsem a szabadidőmet, hogy egy pillantáson túl is foglalkozzak velük. De mindenki azzal tölti az idejét, ami őt foglalkoztatja, az ő dolga.
Miért gondolod, hogy csak az idősebb nők törődnek ezzel?
Önnyugtatás? Valahol, mindenkinél az.
Idősebb nő vagyok. Írtam is, hogy megnézem az embereket a strandon az első fél órában. Van szemem, nekem nem sikerült azt megtanulnom, hogy ne lássak meg mást, csak azt aki velem van. És, ha már látom, akkor azt is látom, hogy nem 65 kg, mint én, hanem 90-120 kg, így önmegnyugtatás ide vagy oda, látok...
Nagyon ügyes vagy, ha te képes vagy arra, hogy senki mást nem látsz, csak azt akivel érkeztél. Szuperképesség:DDDD
De balesetveszélyes is, hiszen, így mindenkinek neki fogsz menni;)
Egyáltalán nem jellemző. Eszem ágában sincs azzal foglalkozni, hogy másokkal foglalkozzam a szabadidőmben. Én jól érzem magam, azokkal, akikkel megyek, töltöm az időmet és kész.
Strandra mindenki fürdőruhában megy, legyen mindenki olyanban, amiben kényelmes neki. Hálistennek, ma már csak az idősebb nők törődnek önnyugtatásként azzal, hogy magukhoz hasonlíthatnak másokat. Érdekes, valahogy mindig ők kerülnek ki győztesen :)
A hippi "free love" veteránjai mar nem zsengek :D
Egy kovidon szocializalodott reteg meg talán már a netre is maszkkal menne a a virtuális tóhoz :D
Leginkább idősebb generációk járnak.
Amúgy én is elmennék nudizni, de nem ilyen tömegstrandra.
Minden évben az első strandoláskor nézegetem az embereket.
Kimegyünk, fürdőruhasort és trikó. Kb. fél órán át, megnézem a felhozatalt, majd összenézünk a barátnőmmel és egyszerre azt mondjuk, hogy nyugodtan lehetünk bikiniben;)
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményed arról az ötgyermekes anyukáról, akinek a hasa tele van terhességi csíkokkal, mégis kétrészesben napozott a strandon?
- Lefogyok és életmódot váltok - a szemetek előtt! Tartsatok velem!
- Miért szemetek a férfiak?
- Termálvízben áztatja magát valaki télen. Helyes-e ha azt mondja: strandon voltam?
- Fiamnak leégett a háta strandon.Nivea sun naptejet vettem most, de azt írja, hogy leégett bőrre nem jó, nem szabad használni?
- Ma strandon voltam ugrottam egyet és annyira megrándult a nyakam, hogy még feküdni sem tudok! Mit tegyek?