Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » A terhesség melyik szakasza volt számotokra a legnehezebb, és miért? fórum

A terhesség melyik szakasza volt számotokra a legnehezebb, és miért? (beszélgetés)

febr. 19. 10:08
A szülés. A terhesség nagyon jó volt 1-2 apróbb természetes kellemetlenség mellett.
febr. 18. 10:44

Egyik sem, és császárral szültem. Nem éreztem semmi kellemetlent, a 4-ik hónapban vettem észre hogy terhes vagyok, / Végig megjött ... / semmi rossz érzésem nem volt.

A szülés előtt 4 nappal 130 km-re tárgyaltam ., a kocsit én vezettem, szvsz könnyen megüsztam

13. globus (válaszként erre: 9. - A Nyuci)
febr. 17. 19:35
Én olcsón megúsztam. Tágulási szakban semmi. Burkot repesztettek, semmi. Akkor kaptam egy injekciót, ami olyan gyorsan hatott, még a bucit se vettem le a helyéről. Innentől másfél óra.
12. Nóri0315 (válaszként erre: 9. - A Nyuci)
febr. 17. 19:17
Hát, tartok is tőle valamilyen szinten😅
11. Nóri0315 (válaszként erre: 8. - Jooeva)
febr. 17. 19:17

Gratulálok a kicsikhez!🥰

És köszönöm a jó kívánságokat!❤️

Boldog születésnapot a lányodnak!🥳

10. A Nyuci (válaszként erre: 8. - Jooeva)
febr. 17. 17:45
Boldog szülinapot a nagylánynak!
febr. 17. 17:44
A szülés.
8. jooeva (válaszként erre: 1. - Nóri0315)
febr. 17. 16:41

Minden jót kívánok, kitartást, türelmet és könnyű szülést!

Első terhességem panaszmentes volt, sokat híztam, tépőzáras cipőt hordtam a végén. Mindig melegem volt, még jó, hogy téli baba volt. Szülés 8 óra, fájdalmas volt, no meg 3900gr-os fiacskám született.

Második terhességemet végigkísérte a rosszullét, hányinger, hányás...más bajom nem volt.

Éjfélkor értünk a szülészetre, szinte nevetve hoztam világra a kicsi lányomat 3550gr-mal 1 óra 50 perckor, aki pont ma lett nagykorú.

Az idő megszépíti a történéseket, mikor kibújik a baba, elvágják az összes fájdalmat és helyére lép a végtelen öröm és imádat.

febr. 17. 13:02
A 6. hónaptól az egekben volt a savam. Gyűlöltem.
6. PöttyösPanka (válaszként erre: 1. - Nóri0315)
febr. 17. 12:47
Nekem a szülés utáni időszak sokkal nehezebb volt, mint bármi a terhesség alatt.
febr. 17. 11:49
Az utolsó 2 hét, mert elkezdett ugrálni a vérnyomásom és rosszul voltam tőle. Én akinek 100/70 volt a vérnyomása elég rosszult voltam a 145/95-től. A szülés sem volt egyszerű menet.
febr. 17. 11:40
A vége. A toxémia miatt.
3. libikóka (válaszként erre: 1. - Nóri0315)
febr. 17. 10:10

Egyik sem,,és nem azért mert elfelejtettem,,tényleg prímán voltam:))

Neked és a babáknak is minden létező jót🍀🧸

febr. 17. 08:52
A szülés.
febr. 17. 08:50

Én jelenleg a 7-ik hónap végén vagyok ikrekkel.

Szerintem én elmondhatom, hogy eddig ez a legnehezebb és most jön a java😅😅

Már sok mindenben gátol a pocak.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook