A terhesség melyik szakasza volt számotokra a legnehezebb, és miért? (beszélgetés)
Egyik sem, és császárral szültem. Nem éreztem semmi kellemetlent, a 4-ik hónapban vettem észre hogy terhes vagyok, / Végig megjött ... / semmi rossz érzésem nem volt.
A szülés előtt 4 nappal 130 km-re tárgyaltam ., a kocsit én vezettem, szvsz könnyen megüsztam
Gratulálok a kicsikhez!🥰
És köszönöm a jó kívánságokat!❤️
Boldog születésnapot a lányodnak!🥳
Minden jót kívánok, kitartást, türelmet és könnyű szülést!
Első terhességem panaszmentes volt, sokat híztam, tépőzáras cipőt hordtam a végén. Mindig melegem volt, még jó, hogy téli baba volt. Szülés 8 óra, fájdalmas volt, no meg 3900gr-os fiacskám született.
Második terhességemet végigkísérte a rosszullét, hányinger, hányás...más bajom nem volt.
Éjfélkor értünk a szülészetre, szinte nevetve hoztam világra a kicsi lányomat 3550gr-mal 1 óra 50 perckor, aki pont ma lett nagykorú.
Az idő megszépíti a történéseket, mikor kibújik a baba, elvágják az összes fájdalmat és helyére lép a végtelen öröm és imádat.
Egyik sem,,és nem azért mert elfelejtettem,,tényleg prímán voltam:))
Neked és a babáknak is minden létező jót🍀🧸
Én jelenleg a 7-ik hónap végén vagyok ikrekkel.
Szerintem én elmondhatom, hogy eddig ez a legnehezebb és most jön a java😅😅
Már sok mindenben gátol a pocak.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig
- Terhesség korai szakasza
- Jelenleg a terhességük korai szakaszában lévő kismamákkal szeretnék beszélgetni. Valaki?
- A terhesség korai szakaszában a bárányhimlő, vagy a rózsahimlő jelent nagy veszélyt?
- Terhesség korai szakaszában káros a hajfestés vagy melírozás?
- Elevit és magnézium szedhető együtt terhesség korai szakaszában?