A rossz szülő, az rossz szülő. - Ugye, hogy nincs ezen mit szépíteni? (beszélgetés)
Szomorú ez a téma olyan szerteágazó, hogy nem lehet summás véleményt alkotni benne.
A születés szabályozó társadalmon akadt meg a szemem és az emberkisérletek jutottak eszembe. Azok a nők, akiket terméketlenné tettek, mert egy bizonyos népcsoporthoz tartoztak. Vagy gondolok itt azokra, akiket ez az elgondolás terméketlenné tenne, mert mások úgy ítélik meg, hogy a gyermekeit nem szeretetben, biztonságban nevelné fel.
Létezik gyermekvédelmi rendszerünk. Ezt a hálózatot kéne olyan sűrűvé szőnünk, hogy minden családba ott legyenek ahol gyermeket nevelnek.
Pedig sok szülő nyomorítja meg a gyermekét. Ha úgy érzed neked szép gyerekkorod volt, akkor jó.
De vajon ugyanezt elmondhatja magáról az, akit az anyja nevelési célzattal szőnyegbe tekert? Vagy kiküldte a jégcsapokat leszedni az ereszalól papucs-hálóingben? Van ilyen ismerősöm. Egész életében a válaszokat keresi, hogy neki miért ebből állt a gyerekkora?
Nem, én nagyon nem érzem mmegszólitva magam, nekem szeretetteljes gyerekkorom volt
Csöppedt zavarodottnak érezlek a kommented miatt, fordulj orvoshoz még időben, bár már elhatalmasodott a kór rajtad
Na! Nénnye! Megszólítva érzed magad?
Sose búsulj! Ez is a fejlődéshez vezető út része!
És gyerekkorodban te hogy viselkedtél anyáddal, miért tette tönkre az életed, csak úgy szórakozásiból?
Én nem hiszem hogy van anya aki igy vagy úgy ne szeretné a gyerekét és nem tenne meg érte mindent
Valszeg azt fogod válaszolni, nem ismerem a sztoridat. Igaz!
További ajánlott fórumok:
- Szeretek egy fiút, aki Jehova vallású, nekem viszont nincs semmiféle vallásom. Szülők helyében engednétek a kapcsolatot?
- Hideg, esős/párás időben Ti hogy oldjátok meg a ruhaszárítást? Szárítógép nincs...
- Szülőköszöntő a polgárin, ha nincs szülője az egyik félnek? :/
- Dagi vagyok! Nincs mit szépíteni.
- Melyik internetes oldalakon találhatok olyan aranyos, szép, érdekes dolgokat amikkel egy blogot lehet szépíteni, érdekesebbé tenni?
- ToldAmájkot 2. Szarvas.13 éves gyerek szülői kísérettel bemehet?