Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » A rossz szülő, az rossz szülő. - Ugye, hogy nincs ezen mit szépíteni? fórum

A rossz szülő, az rossz szülő. - Ugye, hogy nincs ezen mit szépíteni? (beszélgetés)

8. semleges (válaszként erre: 6. - Elbb)
ma 01:41
Jézusom!
7. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 22:41

Szomorú ez a téma olyan szerteágazó, hogy nem lehet summás véleményt alkotni benne.

A születés szabályozó társadalmon akadt meg a szemem és az emberkisérletek jutottak eszembe. Azok a nők, akiket terméketlenné tettek, mert egy bizonyos népcsoporthoz tartoztak. Vagy gondolok itt azokra, akiket ez az elgondolás terméketlenné tenne, mert mások úgy ítélik meg, hogy a gyermekeit nem szeretetben, biztonságban nevelné fel.

Létezik gyermekvédelmi rendszerünk. Ezt a hálózatot kéne olyan sűrűvé szőnünk, hogy minden családba ott legyenek ahol gyermeket nevelnek.

6. elbb (válaszként erre: 5. - Regin_a)
tegnap 21:16

Pedig sok szülő nyomorítja meg a gyermekét. Ha úgy érzed neked szép gyerekkorod volt, akkor jó.

De vajon ugyanezt elmondhatja magáról az, akit az anyja nevelési célzattal szőnyegbe tekert? Vagy kiküldte a jégcsapokat leszedni az ereszalól papucs-hálóingben? Van ilyen ismerősöm. Egész életében a válaszokat keresi, hogy neki miért ebből állt a gyerekkora?

5. Regin_a (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:50

Nem, én nagyon nem érzem mmegszólitva magam, nekem szeretetteljes gyerekkorom volt

Csöppedt zavarodottnak érezlek a kommented miatt, fordulj orvoshoz még időben, bár már elhatalmasodott a kór rajtad

4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Regin_a)
tegnap 20:37

Na! Nénnye! Megszólítva érzed magad?

Sose búsulj! Ez is a fejlődéshez vezető út része!

3. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:30

És gyerekkorodban te hogy viselkedtél anyáddal, miért tette tönkre az életed, csak úgy szórakozásiból?

Én nem hiszem hogy van anya aki igy vagy úgy ne szeretné a gyerekét és nem tenne meg érte mindent

Valszeg azt fogod válaszolni, nem ismerem a sztoridat. Igaz!

tegnap 19:54
Én nagyon sok true crime podcastet és dokumentumfilmet megnéztem már és egy csomó eset elkövetésének alapvető okát a gyerekkorban keresik. Ez azért beszédes.
tegnap 19:41
Nem mindenkinek való gyerek. De szép is lenne, egy olyan születés szabályozó társadalom, ahol a sok elmeroggyant, nem tehetné tönkre a gyereke életét. Egy sokkal élhetőbb és értékesebb társadalom lehetne belőle

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook