A Sote I. mint meddőségi központ (beszélgetés)
Szisztok! Kicsit eltűntem, de újult erővel itt vagyok. Ígértem a párom összehasonlítós eredményeit,2 hónap telt el a két eredmény között és Valeofert vitamint szedett.
38M/ml-->lett 46M/ml.
144M/ejak--->230M/ejak
Vitalitás 41%--->70% lett
Ezek az eredmények változtak nagyon sokat, bár nalunk a lassúsaggal vannak bajok.
Tegnap voltam a nőgyógyászomnal.
Ciklusom 5.napjan voltam.
Megnezte a hasamat UH-n, hogy nincs e cisztam. Szerencsere nincs, így elkezdhetjük az inszemet.
Kaptam Clostyt 2x1szemet, és a héten szombaton kell bemennem hozzá egy uh-ra hogy megnézze hogy állnak a tüszők. Ha minden rendben akkor jövőhéten inszemináció. Azt mondta, valóban nem a legjobban a kiskatonák eredményei, de ha csak 1et fecskendeznek fel, akkor 1et fognak, mondani fogják, hogy 1 sikerült így kicsi az esély, hogy pont megtapadjon, de nem szabad feladni:) úgyhogy bizakodom:)
Zsuuu nagyon gratulálok, én is elérzékenyültem az üzeneted végén :) csodás érzés lehet :)
Igen delre megyek remelem nem csuszik sokat az idovel .
Este irok hogy milyen volt 😁
Igen, emlékszem Rád😉, bár nem is volt ott senki más😁
Hu ma van a nagy nap, sok sikert Nektek!!!!
Függ kortól és hogy mennyi sikertelen beültetésed volt.
2-vel kezdik általában, 2 sikertelen után már 3-at ültetnek be. De 40 fölött a 4 embrió sem ritka.
Akkor túl vagy rajta😊
Igen tegnap voltam 16.00 ra mentem de késtem 😐16.15 körül voltam ott.
Akkor biztis izgultok ..szorítok , remélem siker lesz 😀
Szia
Igen a reggelit magamnak adtam be nem volt veszes.😁. 2 tuszom volt az egyik 14 a masik 17mm azt mondta a szurival meg rasegitunk es igy jo lesz. En is meglepodtem hogy ilyen gyorsan haladunk. Igen nalunk az inszem a lehetoseg mert a parom spermai kicsit lassuak.
Tegnap voltal te is a dokinal? Hanykor? 😁
Sziasztok!
Egyik sorstársunk több megmaradt lombikos gyógyszerét is felajánlotta a ciklus.hu-n.Van közöttük pl. Gonapeptyl 2018. decemberi lejárattal. Ez jól jöhet, annak aki most kezdi a hosszú protokollt. Van még Ovitrelle tüszőrepesztője és Fostimonja is. Ezeket rendszeresen használják a SOTE-n. Szívesen adja és hátha valakinek pont most segít!
Szuper, akkor megoldottad , meg gondolom már a reggelin is túl vagy 😀
Akkor jól alakultak a tüszők, hogy szerdán megcsináljátok az inszemet,tök jó, hogy nem húzza az időt a prof.és ilyen jól haladtok, bár úgy emlékszem nálatok a természetes útat ki is zártátok?!
Igen mi még itthon próbálkozunk, tegnapi vizsgálat alapjàn a tüszők jók, méhnyálkahártya vastagság jó, ösztradiol jó.Felírt még egy szurit mára a Fostimont abból kell egy meg holnap a tüszőrepi...
Nekem ma ahol lakom a szuleszeten beadta egy kedves nover de a reggelit magamnak kell beadjam 😅 hat kenytelen leszek 😊
Szerdan pedig inszeminacio lesz.
Akkor ti is inszeminacioval probalkoztok mar vagy meg az otthoni probalkozas megy?
Sziasztok!
Még egyszer köszönöm Nektek a telefonszámot, célt értem. 21-én megcsinálják a HSG-t, a SOTE-n is kiadták még az időpontot a 20.ciklusnap előtti konzultációra. Egyelőre el se merem hinni, hogy talán még idén elkezdhetjük. Most csak a jövő heti vizsgálaton szeretnék túl lenni. Ez tölti ki a gondolataimat.
Sziasztok!
Az lenne a kerdesem hogy inszemhez kaptam receptet 2db szurira.
Sosem szurtam meg meg magam valaki tudna esetleg segiteni hogy hogyan erdemes csinalni? Koszonom 🙂
Sziasztok Lányok!
Meg tudnátok írni nekem Urbancsek Árpád telefonszámát? A magánrendelésen már voltam, most a hsg időpontja miatt kellene egyeztetnem vele. Meg van a száma, de későn érek ma haza a telefonálás pedig hirtelen aktuálissá vált. Köszönöm szépen előre is! 😉
Nagyon aranyosak vagytok! :-) Ez még csak 1 teszt volt (bár délután és jó erősen pozitív), az ítéletet majd az orvos mondja ki, holnap kérek hozzá időpontot.
Dögike!
Nekem két inszemből egy sem sikerült. Az elsőnél nagyon reménykedtem! Fájtak a melleim, minden bajom volt. És persze késett is, pedig általában 27 napos ciklusaim voltak. Na ekkor 30 napos lett.
Most semmi különös. Tényleg 3 napos képzésen voltam az esti csapatépítő bulikkal együtt. Pénteken délben és este fájt a gyomrom az evéstől, de többet ettem, mint itthon. Ami igazi tünet szerintem, az hogy kb. 1 hete nehezen és rosszul alszom, ugyanez volt a bromocriptin szedése alatt is, valamint olyan mindjárt megjön érzésem van, kicsit érzem időnként a méhemet. Semmi egyéb tünet. :-)
Szívből gratulálok! Olyan jó ilyen csodákat látni! :)
Vigyázz nagyon magatokra!
Sziasztok!
Ma hosszas bőgés után rájöttem, hogy nem szabad feladni a reményt. Mert mire gondolsz, mikor a rákszűrés rossz eredménye miatt leállítják a SOTÉ-s kezelést, nem szeded a Bromot sem és késik? Megézed, mi volt a leghosszabb ciklusod az elmúlt 1-2 évben. Határeset. Biztos a gyulladásod rosszabbodott. Úgyis fájt a fogad 2 hónapja, nyakaltad akkor a fájdalomcsillapítót, fájt a füled, elmentél fülészhez is. Csapatépítesz, továbbképződsz a kollégákkal.
Terhességi teszted nincs, utálod, én még a peteérős teszten sem tudtál két erős csíkot elérni.
1 hete már rosszul alszol és olyan mindjárt megjön érzésed van. Aztán csak találsz otthon a legeldugodtabb helyen egy tesztet, amit tényleg azért csinálsz, hogy az átmulatott 3 napos továbbképzés után megnyugodj, hogy tényleg a méhnyakon lévő gyulladás rosszabbodhatott és megnyugodj.
Majd bőgve jössz ki a fürdőszobából, mert több, mint 3 és fél év után megtörtént az a kétcsíkos csoda, amire még a prof. is ugyanezt a kifejezést használta a leleteinket látva nyár elején: “történtek már csodák!”
Ne haragudjatok, hogy hosszú lett, de muszáj volt kiírni magamból. Ha nem lenne a kényszerpihi, valószínűleg már a lombik kapujában álltunk volna.
Basszus, ezt szépen benéztem. 72-74 NAP? Órát olvastam először,mikor írtad....Jó hosszú idő:(
Nagyon szurkolok Nektek a lombikhoz, azzal sokkal nagyobb az esély a babócára:) Várom a fejleményeket, írj majd!!:)
Köszi, velem minden renben... azon kívül, hogy már 44 vagyok és bár most tökéletes minden hormonszintem és minden hónapban van peteérésem, ez bármikor leállhat egyik hónapról a másikra. Ezért mondták az 1. inszem után, hogy lombik legyen a következő lépés.
Nálunk szerintem az volt a baj, hogy a heregyulladás miatt egyébként sem voltak jók az eredmények és az antib. csak rátett egy lapáttal. És a 6 hét alatt nem termelődtek még újra az egészséges katonák (72-74 nap). De remélem a lombiknál már tökéletesek lesznek :-)
További ajánlott fórumok:
- Pécsi Meddőségi Központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?