A Sote I. mint meddőségi központ (beszélgetés)
Fura ezt olvasni tőled, mert nagyon kitartottál a Sote mellett. Anno emlékszem mikor írtad nekem, hogy nincs mese, türelmesnek kell lenni, de alapvetően nincs gond a hellyel.
Sajnálom, hogy te is eljutottál erre szintre. :S
Nem könnyű ezek után mit mondani...
Hasonló cipellőben járok én is, nem tudom hogyan tovább. Szeptemberben készülünk az utolsó beültetésre, én máshol szeretném, a párom maradna a SE-en.
Sok mindent hiányolok én is az intézményben, de anyagilag nem tudom megtenni hogy maszek alapon menjek el még mindenféle vizsgálatra. Rossz érzés ez így, mert tudom hogy nem teszek meg mindent azért, hogy gyermekünk szülessen. Mit tehet ilyenkor az ember, maximálisan megbízik a kezelőorvosában és hisz abban hogy legközelebb sikerülni fog...
Erős vagy, ha eldöndötted vége, új életet kezdtek. Megértelek!
Szia,Évi!Ma reggel megérkezett.Nekem is fáj nagyon.De majd csak vissza áll minden a régi kerékvágásba.Pusza.🌸
Szio
Nincs semmi gáz most nekem is későn jött meg.
A cicim is nagyon fájt.
Szerintem e hormon a ludas ebben a dologban.
Én csak aznap gőrcsöltem nagyon amikor Megjött, de akkor nagyon. Pusza
Sárgatest ciszta tuti nem. A többi passz ...
De szerintem meg fog jönni, csak egy kis idő.
Az én petefészkem még mindig fáj, pedig nincs benne ciszta és normál méretűre zsugorodott.
Lehet, h csak fent vannak még a hormonjaid és azok gerjesztik ezt az érzést.
Az jó, ha ciszta.Csak ez hiányzott!De hogy nem volt stimu nem lehet az nem?
Nem hinném, hogy ilyen lenne. Max ciszta.
Most stimu sem volt. A fagyasztott nem babrál a petefészkekkel.
Nagyon kivagyok!Félek hogy mehetek eü-re!De azt nem teszik zsebre!Fáj a petefészkem is görcsöl.
Szia! Nem mindig jön meg az utro elhagyásával. Valaki heteket vár. Ezért még ne aggódj.
Nekem egy közeli ismerősömnek a 12 utro és a progeszteron szuri mellett is pl megjött időre. Már enyhén vérezgetve ment vérvételre.
Az aróra akartam irni de arra lett belöle.A melleim is majd le sz akadnak.Nem értem.Jó kis hormonzavar már csak ez hiányzott! Évi ha fel nézel neked hogy volt?Máskor megjött rögtön.
Sziasztok lányok,még így nem jártam tud valaki mondani erre valamit hogy miért nem jön meg???Szerda óta nem használom az utrót.Miért nem jön meg? A petefészkem majd szét szakad.Se papírom semmi ha bármi történne hogy nekem lombikom volt mit mondok a kórházba???Vagy az arra hogy megyek fel ott egy,hónapig senki nem lesz!Ez felelőtlenség volt hogy "sajnos nem sikerült"cimszóval isten pá mert nekünk kezdődik a Szabi!Mit tegyek??
Szia! Hát nagyon sajnálom! Remélem jól viseled megint a lapart, és jöhetsz kezdeni megint. Nagyon drukkolok, Jöjjön az a Baba!!! 😘😊😊😊
Mandulacska,mikor hallunk feloled???? :) :) :)
Szia Ava!Koszonom szepen a gratulaciot! :)
Nagyon sajnalom ami Veled tortent,ez borzaszto es egyben bosszanto is,hogy gyakorlatilag a sajat testunk teszi ezt velunk.De hidd el,mindennek oka van!Lehet egy sikertelen lombikot uszol most meg es azaltal hogy lesz elotte egy muteted ahol mindent szepen kipucolnak,egybol sikerulni fog!!!
Szivbol drukkolok!!!!!!! ♡♡♡♡
Ohh de sajnálom ava!!!Lassan de biztosan jön a bébi!Én már azt mondom minden oknak van valami okozata! Legalább az immunod is meg lesz az is egy,elöre lépés.Minden jó lesz egyszer csak türelmessen kell várni.Mondom én!😉
Murbi elfelejtett papírt adni,én meg elfelejtettem kérni,de holnap mégis megyek a kerületi laborba,már feliratattam a TSH-t,FSH-t,prolactint T4-et,ez is meglesz...puszi!:-))
Drága Linduska,és ti többiek.Hát megint ennyit magamról és a cisztáimról...:-((Most jövök a nőgyógyásztól,és még mindig ott van a kétrekeszes cisztám,ami minden ciklusban változó méretű,hol kisebb hol nagyobb!Murber még nem tudja,de annak ellenére hogy tudom,ez a hónap is úszott,elmegyek hozzá 17.én!De csak hogy megmondjam,felfüggesztem a Lombikot,így nincs értelme,és elmegyek ismét a műtő orvosomhoz,aki endometriózisra műtött februárban,mert valószínű hogy megint előjött nálam a betegség,amit már egy ideje sejtettem,ezért nem múlik el a cisztám! A nőgyógyász laporoszkópot javasolt ismét,mert így csak húzom az időt,a lapar pedig kitisztítana,és nagyobb lenne még a beágyazódásra is az esély! Így ismét műtét...de tudjátok igaz jól kibőgtem magam ma,de jobb ez így,mint kidobjunk százezreket a semmiért,ráadásul míg el nem múlik a ciszta,megmondta múlthónapban is M,hogy bele sem kezd! Így mostanra összeszedtem magam,és jöhet a következő lépés!Sajnos az én utam tényleg lassan vezet a cél felé,de elérem és babám lesz,azt most tudom és érzem!!Lányok,fel a fejjel...És még szerencsém is volt a nőgyógyászommal,képzeljétek,felírta nekem az összes immunológiai vérvizsgálatot,amit a maszek-immunológus írt ki,és 47 ezer FT-ba került volna,most meg lett TB-en!! Úgy örültem neki,ezzel sem kell bajlódnom!Lányok,fel a fejjel..akinek még nem sikerült üzenem,NE ADJÁTOK FEL...csak mindig előre,tegyetek a babáért,hisz tudhatjátok "segíts magadon,Isten is megsegít"! Ez sokszor bevált nekem...Puszi,jó éjt.:-))
Tényleg???De jó!Puszi te is vigyázz magadra.Holnap a laboros nénik még vannak de ha nincs a papírod amire,a naplószámot írják akkor hiába mégy szerintem.De miért nem kértél vagy,adtak legutóbb ahogy voltál?
Lányok? Holnap nekem vérvételre kellett volna mennem,akkor hiába is mennék,mert nekem még vérvételi papírt is kellett volna kérnem az Annáéktól! Akkor ezekszerint nem tudok?Mert ha nincs az aszisztensekből sem senki,akkor hiába is mennék.Meg kell csináltatnom más úton-módon!Köszi előre is...
Drága Linduska! Most néztem meg a fotódat a kis unokahugoddal,édes nagyon! De én emlékszem rád a Sotéről,nem beszélgettünk,de láttalak egyszer kétszer mikor én is ott voltam! Rögtön ismerős voltál,így a képről! Puszi és vigyázz magadra!!:-))
Szia!Én M magánrendelésére megyek,ő pont 17.től dolgozik,de először csak magánban,és úgy tudom hogy 25-től a SOTÉN is! Így én oda megyek magánba,ott felírja a szurikat és kezdhetek,remélem? Már nekem a múltkor maradt el egyszer kezdés,mert egy hatalmas cisztám volt!:-))
Szia Tünci tényleg nincsenek.Tegnap Anna azt mondta hogy már ő sincs azzal a nappal ahogy tegnap voltunk.Akiknek 24-én volt a beűltijük Murber doki rákövetkező szerdán vissza hívta öket ellenőrzésre Mandula úgy emlékszem úgy írta és mivel ő nyaralni van nem tudott a vvteleken megjelenni tegnap sem hanem holnap tesztet kell csinálnia.A vvteles néni azt mondta tegnap hogy ők még a héten vannak.Jöv héten nincsenek.Biztos hogy szeptemberben vannak újra.Vagy lehet Avát a magánjába hívta 17-én.
Szia Ava de örülök hogy itthon vagy!Remélem este minden rendben lesz és kezdhetsz!Puszi!😘
szia. e hónap 17-én kezdenél? de hát szabin vannak, nem? vagy csak engem pattintottak le az augusztussal? :)
Sziasztok Lányok! Végre megint itthon vagyok,majdnem egy hónap után!!:-)) Liduska! NAGYON SAJNÁLOM....mit is írhatnék...,de én ennek ellenére azt mondom h próbáljátok meg máshol,úgy mint Vigyorex is! NE ADJÁTOK FEL!!!
Krisztynma!!GRATULÁLOK!!És még ikrek is,SZUPER,örülök neked,szép babavárást!:-))
Én 17. én kezdenék,az a 20. ciklusnapom,aznapra megyek M-hez UH-ra,de mivel már most érzem,mintha valami nem lenne rendben,ezért elmegyek a nőgyógyászomhoz ma este UH-ra!!Végülis ciszta nem nagyon lehetne,mert már a 4.ciklusnaptól érzem,most vagyok a 9.ben,még ki sem tud ilyen hamar alakulni,így kiváncsi vagyok este,mi derül ki?REMÉNYKEDEM h semmi komoly!! Puszi nektek és szép "meleg" napot!:-))
Szia Drága! Megértem döntésed, de bizakodok, vagy csak reménykedek, hogy nálatok is bekopog a kisgólya! 8év sok idő, most minden gond, izgulást elfelejtve szeressétek egymást! Várjuk néha felbukkanásod! Puszi
En is hasonloban bizom,amit Vigyorex irt.Vagy ha mast nem,nagyobb szunet utan,akar jovore.De majd eldontitek.8 ev az rengeteg.Nem kis ido lesz kipihenni.Nagyin drukkolok Nektek,hallottunk mar azokrol a bizonyos Csodagyerekekrol... ;)
Sok puszi,oleles!!!
Én azért nagyon remélem, hogy a nyár után újult erővel belevágtok valahol máshol és sikerrel jártok!
Sok-sok puszi! :*
További ajánlott fórumok: