Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » A párotok mit szól ahhoz, ha plasztikai műtétre vagy ránctöltésre mentek? fórum

A párotok mit szól ahhoz, ha plasztikai műtétre vagy ránctöltésre mentek? (beszélgetős fórum)


1 2
2015. márc. 16. 15:09
még soha nem voltam ilyenen. Így is gyönyörű vagyok :)
2015. márc. 15. 07:06
semi ilyesmi nem erdekel.
42. Laszti (válaszként erre: 41. - Crystall)
2015. márc. 10. 15:53

meg néztem a képeidet és láttam, hogy csinos vagy és nem a lò túloldalára csináltattad magad és örülök őszintén, hogy boldog vagy a testedben! 😊

Ez nagyon jò dolog a mai világban!


A szemöldök téma az nekem màs! Ami szép nekem az is ronda! Nem tehetek erről, pláne azok a nagyon vastagok vagy nagyon vékonyak! Még olyat nem láttam amit a sajátom helyett a fejemre rajzoltam vagy tetováltattam volna!

Ellenpéldát viszont láttam, hogy volt akinek eleve ritka volt, na neki jobb volt az összhatás a tetkò szemöldökkel! 😊


Az alapkérdésre adott válaszra viszint,hogy az én párom mit szòlna vagy a tiéd ezek nem változatnak.

41. Crystall (válaszként erre: 35. - Laszti)
2015. márc. 10. 00:30
Ezek szerint mind a ketten jol érezzuk magunkat szoval ez a lényeg :-) Nekem is van már egy lassan 16 éves fiam, akit 8 honapig szoptattam és ez miatt is csináltattam meg a melleimet például. Párom szerette öket ugy ahogy voltak és féltett a mutéttöl de mivel tudta, hogy nekem ez fontos igy támogatott benne. Pont az alakomhoz illö méretet kaptam, mivel nem vagyok rudtáncos nem extra didkokra vágytam csak olyanokra, hogy ne kelljen melltartot hordanom, felvehessek nyáron push up nélkuli felsoket stb. Szemöldök ugyben akkor sajnos ti nagyon elrontott muveket láthattatok csak mert az enyémre pl meg nem mondanák, hogy tetoválva van csak azt, hogy végre szimetrikus és nagyon szép. 10 év mulva mi kesz azzal jelenleg nem foglalkozom ha ugy alakul majd korrigáltatom de mivel soha nem voltam az a sokat fogyok-hizok tipus, kivéve a terhességet persze igy nem hinném, hogy extrém változások lennének. Amikor egészségugyi okai vannak a dolognak az persze más, ugy én sem kockáztatnék. A lényeg az, hogy ti egyetértetek a pároddal és egyikötöknek sem tetszik a mu, az én párom viszont nem panaszkodik, mikor összejöttunk megmondtam neki, ha én boldog leszek, ö is az lesz és nálunk ez igy tökéletesen muködik :-)
2015. márc. 9. 17:39
Semmit,csak kecsesen(már amennyire egy férfitől lehetséges)a kezembe adja a bankkártyáját:)
39. ikonok (válaszként erre: 1. - Rétiszéna)
2015. márc. 9. 17:37

Anyagilag támogatja,az meg kit érdekel, tetszik neki vagy nem?

Magamnak csináltatom, és ha már nem ijesztően rondán megyek haza, örül, hogy nem kidobott pénz volt.

Amúgy szereti a műanyag székeket, asztalt is a teraszon...

Ja, ha megyek és én vagyok a soros, a gyerekért beugrom hazafelé jövet.

38. 0f332c4ec9 (válaszként erre: 36. - Tavasz007)
2015. márc. 9. 15:33
Senki nem akar szerintem azokra a nem túl szép nőkre,lányokra hasonlitani. Miért akarnánk? Nem erről van szó,még közelében sincs. Kész vagyok az ilyen mondatoktól és ne haragudj,hogy miért nem fogadjuk el magunkat meg a pasik nem szeretik,meg münők..egyik sem igaz. Elfogadjuk magunkat,egy pasit sem érdekel ez különösebben,hogy kinek milyen a szemöldöke pl,vagy szilikon avagy természetes cicije van. Ha ! A végeredmény szép és nem ijesztő. Mert olyan is van ám. Nem csak a virsliszájú,hatalmas mellü,agyon szolizott ,kifeszitett arcú tipus létezik. Egyáltalán nem igaz a legtöbb nőre aki él a plasztikával,hogy azért teszi mert nincs magával megelégedve. Meg van,csak van néhány dolog amin javitani szeretne mert szerinte nem olyan szép és önmagának az a része nem tetszik,de attól még elfogadja magát.
37. Laszti (válaszként erre: 36. - Tavasz007)
2015. márc. 9. 10:05

Tùl sok az ingerencia és a késztetés a tökèletességre! Megfelelési kényszer maguknak a világnak!

Nem baj ez azért vannak ilyen beavatkozások, hogy akinek fontos és szeretné az emiatt ne legyen lelkibeteg.

Aki meg elégedett eleve magával annak mindegy! 😊

2015. márc. 9. 09:56

atyaég :D

mi lenne, ha elfogadnátok magatokat úgy ahogy vagytok? vagy az teljességgel kizárt?

nem kell hasonlítani az éjjel nappal budapest, a -x éden marha érdekfeszítő, intelligens, "tanult" nőihez. Gyerekek, ne vicceljetek már!!!

35. Laszti (válaszként erre: 33. - Crystall)
2015. márc. 9. 09:53

Én nagyon örülök, hogy jól èrzed magad!

Biztos vizuálisak, de ha hiszed ha nem az enyének akkor is herótja van a mü dolgoktól! Azt mondja akkor inkább legyen kicsi de a saját!

Nem biztos, hogy 10 év mùlva is annyi mirigyed lesz

és nem bùjik kinoldalf egy meg ereszkedett börben az implantátum én meg pajzsmirigybeteg vagyok és extrémen kockázatos az altatás,nem vállalnám önként dalolva higy pl egy fitosabb orrèrt bármi történjen.És én igy is jól érzem magam nincs ingerenciám ilyeneket csináltatni magammal!

Amùgy a hitéböl is ki térne, ha meg látna tetovált szemöldökkel! 😄

Röhögögörcse van ha olyat lát! Mindig azt neveti, hogy bárhogy mimikázik az arc a szemöldök ugyanolyan! És, hogy milyen természetellenes az ive a legtöbbnek.

Pedig ha hiszed ha nem attól, hogy minden originál rajtam és lassan két gyerek anyukája vagyok, ki van elégitve a vizuális igénye ami egy férfinek a partnerére elvárás. Nem tartom magam nehézbombázónak, de elégedett vagyok magammal!

És meg kért, hogy ne is akarjak olyan lenni mint az átlag! Szóval tudod, valamelyiknek vizuálisan ez jön be valamelyiknek az.

Tölem mindenki azt csinál amit akar, nekem rémes, és a páromnak is ha csak nem valami baleset utáni helyreállitás,és ez egy nyilt fórum, és lesz akinek ez lesz a véleménye lesz akinek az!

Ha te ettöl jobban érzed magad akkor nekem nagyon jó! 😊

2015. márc. 9. 07:57
semmit,mert nem megyek ilyesmire,
2015. márc. 9. 00:11
Az én párom csak annyit kért, hogy két dolgot ne csináltassak meg magamon, 1. ne tetováltassam a szemöldökömet, 2. ne töltessem fel a számat. Sajnos nem tudtam neki megigérni mert a szemöldököm az elsö szedés ota nem nött vissza igy azt pár honapja megcsináltattam, neki nem tetszik annyira de nekem igen és levan rola a gondom, ahogy ismerem magam egyszer kiprobálom a szájfeltöltést is persze csak ugy normális méreten belul nem kacsaszáj hatással. Melleim szépek lettek, ja és izom alatt van az implantátum szoval nem mu dolgot fogdos, hanem mivel volt mirigyállományom a saját melleimet csak joval nagyobb méretben és sokkal szebb látványban. Persze ahogy mi ugy a pasik is megszokják, nálunk már ez a természetes, nem szeret töle jobban de, hogy én sokkal elégedetebb vagyok az biztos. Ráncfeltöltésre is elfogok menni és mindent magam miatt csinálok. A pasik vizuális tipusok lehet a saját barátnöjén nem akarná anyagi vagy más okokbol de azért ne legyunk már annyira naivak, hogy utálják a szilikont és soha hozzá sem érnének, ugyan :D
32. 388b941089 (válaszként erre: 31. - B00d33e65c)
2015. márc. 8. 13:13
Az enyém is reagált... csak ezért kérdezem.
31. b00d33e65c (válaszként erre: 30. - 388b941089)
2015. márc. 8. 10:09
Lehet,de hogy az én férjem hogy kiakadt,azt látni,hallani kellett volna... :S
30. 388b941089 (válaszként erre: 14. - B00d33e65c)
2015. márc. 8. 08:44
Ez általános szöveg náluk? :O MInd ezt mondja?
29. Valakivagyok1984 (válaszként erre: 27. - 0f332c4ec9)
2015. márc. 8. 08:39

Ott a pont!:-)

Én a melleimmel vagyok "megaldva"

Most lesz az 5. Műtetem.

Unja már nagyon,amit megertek.

Amiert nalam harag volt az a méret.Igen nagyot valasztottam de miutan azt akartam h ha tükörbe nézzek első sorban nekem tetszett,igy belevagtam.Ő pedig már megszerette.

30eves vagyok 10 éve hasznalok ranctalanitot.

5evig vichyt.5 éve pedig eucerin hyarulofiltert.

Egyenlore nincs nagy gond:-)

Ha lesz es lesz rá penzem semmilyen plasztikai műtetnek nem mondok ellen:-) sőt,mondhatni csak a pénz gátol meg h ne műtessem fejtől-talpig szanaszét magam.

Erre parom annyit mond,h szenvedely beteg vagyok amit csak a pénz gatol meg..igaza van..ez van!

28. Érdekes73 (válaszként erre: 23. - B00d33e65c)
2015. márc. 5. 21:45
2015. márc. 5. 09:11
A párunk?? Mi köze nekik ahhoz? :))) Nem miattuk csináljuk vagy nem csináljuk. Nem is mások miatt,hanem magunk miatt. Én nagyon örülök,hogy létezik és fejlődik a plasztika mert élek vele és élni is fogok vele. Ésszel. Átesni a másik oldalra nem szabad és nem is szép akkor már a végeredmény(ami nem is a végeredmény annál aki átesik mert mindig akar valami mást). Abban az esetben értem meg mondjuk,hogy a pasi bele szól,hogy ha látja,hogy a párja már furán néz ki.
26. Laszti
2015. márc. 4. 19:19

Én nagyon szerencsés vagyok 31 leszek nemsokára 2 gyerek boldog anyukája es egy icipici ráncom sincs!Kozmetikushoz kezelésre, gyantára és szemöldök igazitásra járok.

Biztos lesz de szerintem az természetes dolog!

Szerintem se kellene huszonévesen nem, hogy plasztikázni de ezeket a töltéseket se csináltatni! Mi lesz késöbb? Ha már nem tudod elfogadni magad?

És ne mondja senki, hogy olyan mint egy smink, mert ezektöl a feltöltésektöl az érintett területen nem is ùgy mozog az arcizom es teljesen természetellenes! Legalábbis amiket én láttam!

25. gribedli*** (válaszként erre: 23. - B00d33e65c)
2015. márc. 4. 19:11

Régen úgy gondoltam, hogy majd egyszer én is fillerezek és soha botox de az utóbbi időben annyira sok példát látok, hallok arról, hogy a fillerek csomósodnak meg évek múlva ki kell szedni, holott régen csak a kollagént kellett kiszedni és a szilikont, a hialuronsavas filler ártatlan volt, ma meg már tudjuk, hogy azt is ki kell...ezek után már nem bízom a fillerekben és inkább hasznàlok hialuronsavas krémet ami biztos nem olyan hatásos mint maga a filler de ezt nem is kell majd kiszedni a bőrömből.


Plusz a botox már egy kicsit felértékelődött a szememben, úgy értem, ettől is lehet fura arca az embernek de max 6 hónap után nem lesznek maradványai és ami a ráncokat illeti, ha a botox miatt nem ráncoljuk a bőrt, a lényege, hogy nem ráncoljuk vagyis ott ránc nem lesz. A botoxról is az a véleményem, hogy ne túl korán, hanem akkor, amikor már tényleg petyhüdtebb a bőr és szükség van rá. A dokik egyetértenek abban, hogy 40-50 körüli az a kor, amikor el lehet kezdeni, ne korábban mert nem indokolt.

24. gribedli*** (válaszként erre: 21. - Rétiszéna)
2015. márc. 4. 19:01

Csak közelről látszódnak, na! A párod pont olyan közel van hozzád, ahonnan látszódnak vagy érezni és ez a baja vele és pont.


Egyébként nem mindenkinek a párja reagál így. A sógornőm 45 éves és olyan 6-7 évvel ezelőtt kezdte az ilyen beavatkozásokat: filler, botox. Egyéb nem volt, de egyébként szerintem annyira gáz volt ELŐTTE, hogy ha személy szerint én minél későbbre tenném a botoxot, a fillerekben pedig már nem bízom, meg kell mondjam, hogy most, a totál mű arcával szinte jobban néz ki. 20 éven keresztül anorexiás volt és az arca nagyon aszott lett szegénynek, szóval azt mondom, jól tette. A férje nem szólt rá semmit. Nem tetszik neki így sem, de előtte még rosszabb volt, a többit meg szereti rajta, ennyi. Neki is göbösödött és valószínű, hogy fel is kell majd nyitni és kiszedni, de neki sem látszik, csak közelről és tapintásra. És nem a doki hibája, hanem egyszerűen ez az ára annak, hogy töltöget és töltöget. Mindenesetre nekem nem tetszik de nem nekem kell viselnem, az ő esetében meg úgy gondolom, hogy tényleg indokolt volt. Szerintem neked még korai de ha úgy érzed, hogy a kötőszövetednek már kellett, tedd, amit jónak látsz.


De nem hiszem, hogy mindez közétek áll, ha a párod szeret, elfogadja, hogy te magad miatt tetted és viseled következményeit (negatív és pozitív következményeit). És ha esetleg fel kell nyitni, majd rájössz, hogy felesleges volt. De az is lehet, hogy nem jössz rá, vagy marad a göb és kész.


Azért a párod türelmével nem élnék vissza a helyedben mert ha nem szereti, hogy eljárogatsz, egyszer majd besokall. Ha meg csak magadért teszed, gondolom nem érdekel a véleménye de azért a topikot csak kiírtad, ebből következtetek, hogy igen, érdekel.

23. b00d33e65c (válaszként erre: 21. - Rétiszéna)
2015. márc. 4. 18:14

Bocsi,de én is meglestem!

A segítsetek,meg vagyok ijedve stb stb.. nem arról árulkodik,hogy nem pörögsz rajta!

Egyébként menj csak bátran,felőlem minden nap 28 évesen töltésekre.3 év múlva mi lesz?Botox?

Ha neked így jó tedd ezt,de mivel nyílt fórumot indítottál az szól hozzá aki akar!

22. 3a5c305959 (válaszként erre: 21. - Rétiszéna)
2015. márc. 4. 18:08
Hat te tudod. De ha mar 27 evesen a rancokon aggodsz, 10 ev mulva gyulolni fogod a tested.
21. Rétiszéna (válaszként erre: 20. - 3a5c305959)
2015. márc. 4. 18:02

Nem pörgök rajta, ezek közelről látszódnak és nem értem, hogy mitől vannak ott. Egyébként meg szép lett az eredmény, senki nem mondaná meg, hogy mi történt.

Én nem voltam plasztikai beavatkozáson soha, csak töltésre mentem, mivel szükségesnek éreztem.

Pont írtad h 28 éves kortól jelennek meg a ráncok, én ezért mentem el 27évesen. Szerintem itt a fórumon elég sok mindenki jár nem csak kozmetikai töltésre, hanem plasztikáztat is mindent, ebből kifolyólag legikább az ő véleményükre lennék kiváncsi, nem pedig azokéra akiknek fogalmuk sincs az egészről, és beirogatják, hogy biztos megtiltaná a párom, de közben egyáltalán nem jártasak a témában. A kozmetikai töltés pedig nem arról szól hogy megváltozik az ember arcvonása, csak annyi, hogy teltebb lesz tőle az arca, finomabbak a vonalai. Olyan mint egy smink. Ennyi erővel az is elmehetne pszichológushoz, aki sminkel, de ezt már kivesézték egy másik topicban :)

20. 3a5c305959 (válaszként erre: 1. - Rétiszéna)
2015. márc. 4. 17:35
Gondolom nem szereti hogy mesz mert, ahogy a masik forumbol kiderult, nem lett tokeletes az eredmeny. Azota is azon a gobon meg a beverzesen porogsz. Egyebkent inkabb pszichologusra koltottem volna a helyedben ha ugy ereztem volna hogy 28 evesen plasztikai beavatkozasokra van szuksegem. Legtobb no szerintem 28-32 evesen nez ki a legjobban es onnantol kezdve jonnek a rancok/ osz hajszalak stb (ami meg mindig nem inkod a plasztikai beavatkozasra szerintem). Remelem nem bantottalak meg az oszintesegemmel, mert nem allt szandekomban, csak egeszen biztos vagyok benne hogy a beavatkozasok elott is csinos lehettel, mert torodsz a megjeleneseddel.
19. Laszti
2015. márc. 4. 17:22

Le zsibbadna!

Bármikor fel hoztam neki, azt mondta a világon én vagyok a legszebb!

mellkorrekciò: "Semmi kedvem heges műanyagokat tapogatni, a tiéid helyett."

bár más nem jutott még eszembe, de szerinte a kozmetikushoz sem szükséges járnom, mert a 22 évesek meg irigyelhetnék az arcom! Igazán jòl esik, és mindig dicsér, pedig minden természetes rajtam.

Az alakom is tökéletes szerinte!

2015. márc. 4. 17:13

Azt, hogy nincs rá szükségem, szép vagyok és mi van ha el basszák a gyönyörű arcom. És, hogy mit akarok, 10 évvel fiatalabb nők örülnék ha így néznének ki.

Kb. ennyit.

2015. márc. 4. 17:07

Azt mondaná:Nekem te vagy a legszebb nő a világon.

Lefordítva:Nincs pénz...:D

16. fincsi5 (válaszként erre: 11. - F799cac10e)
2015. márc. 4. 16:56
Engem is, de leginkább elengedné füle mellett, mit mondok. DDD
2015. márc. 4. 16:31
Nehezen tudom elkepzelni, hogy valaha ilyet szeretnek, ha csak vallami szerencsetlenseg nem tortenik vellem. De ha esetleg meg is akarnek, ugy se nincs ra keret
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook