A Norbi életmódrendszer tényleg hatásos? (beszélgetés)
Itt lehet a legjobban ismerkedni. Persze, itt a fórumon ismertük meg egymást:)
igen, itt....szóval van, akik "egymásra " találnak, de a másik fórumon ez nem jött össze nekem. ma ismét talűlkoznak, akik onnan kinéztek, én meg irtam hogy én nem megyek. ennyi
tegnap reggel (2 napig nem álltam rá) ráálltam a mérlegre: 70,3! Mi van???????? Azt hittem infarktust kapom. mondom k..va jo, két nap alatt hizok 1,5 kilót??? Tegnap nem is tornaztam. Erre ma: 68,7!!!!!!!! Ezt nem értem. és basszus még mindig mensi sehol..31. nap. pedig már kéne....
kösziike:DDDD Elment a csomi neked. jövöhéten aztán várom mikor jelentkezel be izomlázzal:))))))))))))))))))))
kössszi!!!!!!!!!! Inkább ezt olvasom mint a hülye nyálas Danielle Stil könyveket (bocsi ha most ezzel megsértettem valakit). Én inkább szépirodalmi párti vagyok, mostanában a történelmi életrajzi regényekre vagyok rákattanva. mindig jön valami uj téma és addig olvasok benne amig találok rá könyvet. a gáz, hogy mindegyiket megveszem!!!!
Lányok már akartam kérdezni tőletek,hogy ti itt a hoxán ismerkedtetek össze? Vagy már azelőtt is ismertétek egymást?
Heló44Én is két napja megint nem vacsiztam,és a visszajött 1 kg-nak lement a fele. Megint oda kell figyelni.Én ma csilisbabot főzök.Igaz tészta lesz hozzá,de majd kicsit eszek. Apánk elmegy ma estével halászni. Egyedül leszünk a hétvégén. Majd csak megleszünk.
Szasztok csajszik!
Helyzet?
Én borsófőzeléket csináltam este egy kis rántottával.
És jelentem, beindult a fogyás végre.
Huha ez komoly akkor.Nem baj zizin is jófej.
Festők, történelmi személyek életrajza, meg ilyenek. Kicsit kattant a nő:) de imádom
Renna milyen témájú könyvek tetszenek?
Igen nagyon. Ez meg hogy mécseses és lobog benne a láng,még sejtelmesebb.
Azt mondják az okosok, hogy fertőtlenít,..
De hogy igaz-e?
Mi kaptuk, és szép az bitos:)
És romantikus is:D
Ja ilyen feng shui izét. Nagyon érdekesek amiket leír rólad. Születési dátum kell neki. Tiendónak hívják. Keress rá a hozzászolásaim közt. Mi jellemző rád a feng shui asztrológia szerint. Valami ilyesmi a cím.A számmisztikát is vágja.Én hiszek ezekben egy kicsit mióta anyukám meghalt.
van valaki, aki jósol itt?
Hát, az nagyon nagy gáz:))))
De így akkor lehet, hogy nekünk lesz előtted gázos, nem, Kati?
Tulajdonképp mire jó mert nekünk csak megtetszett. Meg a feng shui szerint pozitív energiák bevonzására jó lehet.Ezt is itt a hoxán jósolta egy csaj nekem.
Ja úgy családiba az más volna. Hát nem tudom. Én nem szoktam inni,az baj? Megkaptam most írtam rá.
Nálunkmindenképpen csak ottalvós bulikat lehet tartani:)
Egyébként megkaptad a priviket?
Úgy gondoltam, bébi, hogy jönnének a gyerekek is. MÁr csak azért is, mert Katiék tudják, milyen Dorka, nem lehet lelőni. Talán így hagyna minket békén inni mint állat:)
A sólámpa nagyon jó dolog.Nekünk is van a hálóban éjjeli gyanánt:))
Melltartó vásárlás nálam rémálom:((
A pizzaevés nagyon jó ötlet.
Ja olyan szép délután volt. Én is csaviztam a barátnőmmel. Már amit itt karcagon lehet. Vettem olcsón melltartót. Rám fért már. Vettünk sólámpát. De nem elektromost hanem mécsest. Olyan szép,ezzel vonzzuk a pozitív energiát. Holnap már megy vissza.Sajna.
Én szolnokon tanultam.Debrecent meg a kislányon végett ismerem egy kicsit. Hát egyszer nyáron lehet szó róla bár én nem vagyok egy bulizós fajta. De szivesen megeszem veled egy pizzát.Geridina már alvós bulit akar. Nem hiszem hogy a gyerekeim nélkülöznének éjszakára és én sem hagynám őket. Pest nekem nagyon eltévedősnek tünik innen messziről.Ott én nagyon el lennék veszve. Bár tudom lenne most már aki eligazítana.Majd megbeszéljük.
Na jöttem.Nos részemről okés a látogatás dolog, persze a drágám is engedélyezi:))
De majd meggyőzöm:)
Nos pihiztem egy nagyot aztán kimentem embernek dirigálni a kertbe mit hogy csináljon, mert nem engedte, hogy segítsek:))
Így aztán osztottam az észt:DDDDDD
De legalább kinn voltam levegőn:))
Sziasztok.
Csak délután jövök, most pihizek kicsit.Szúrkál időnként a hasam középen, és a oldalt is feszkózik(bár ez végig, nem csak most)..
Nem tudom mi ez, de inkább pihizek..
Aztán visszaolvasok és reagálok!
puszika addig is!
értem. de ha nem tud valaki feljönni? ez csak egy ötlet volt
Mert tudod, hogy én nálam szeretem a bulikat csinálni. VAn ezer meg még 100 hely aludni:L)
Nekem nem tetszik az ötlet, azért nem reagáltam:)
További ajánlott fórumok: