A Norbi életmódrendszer tényleg hatásos? (beszélgetés)
Mai ebédem mindenkféle összevissazság lesz. Mivel nem akartam rakott krumplit enni, ezért muszájvolt kitalálnom valami mást magamnak. Maradt ugye főtt krumpli. Egynek jó lesz. Maradt tegnap estéről saláta, ez is jó lesz hozzá. És rákarikáztam 2 db sajtos virslit....Hát, remélem nem lesz így együtt olyan szörnyű.
Rékától nincs is akkora izomlázam mint tavaly!!!! Igaz, érzem a combjaim rendesen, de kínok nélkül tudok közlekedni!!! :DDD
tudod ki a törpe!!!!!!!!!!!! :)
Nagyon finom ez a joghurtos dolog
Sziasztok lányok!
Ki hogy áll? Én dögéhes vagyok:)
háááááát.
CSendben mondom: egykoron énekeltem. És a barátoknak csináltunk egy cd-t, ház ez:) De már abbahagytam, nagyon nehéz ez a pálya. Nem voltam hajlandó megtenni egyes dolgokat egyes embereknek,ha érted:)
Na lányok, csak benéztem, mentem apával filmet nézni.
Még nem tudom mi a menü, majd kitaláljuk, de van egy pár új horror, misztikus, thriller:)
Mi van csajszik?Mindenkikertészkedik:
Irulok-pirulok, a BK fórumon éppen most dicsérnek agyon:) Egyik srácnak elküldtem a cd-met, és többen kíváncsiak rá. Átküldtem az egyik csajnak msn-en, nem is tudtam,hogy ilyen csodákra képes az msn:)
Most olvasom, hogy reumatológiára jársz. Minek?
Ha most kiderül, hogy neked is olyan bajod van, mint nekem, dobok egy hátast:) Bár én már meggyógyultam, mert megműtöttek
Még a könnyem is kicsordult amikor elolvastalak!!
Szerintem is hagyd a fórumot,mert nem tesz jót ha sajnálnak!!
Frankó csaj vagy!! Te is túléled!
Hisz mindannyiszor egy túlélő vagy!!!
Remélem, gyorsan mentek újra.
Csak egy tanács, mert én már megjártam a poklot: ne húzzátok sokáig.
Én közöltem a dokival,hogy nem akarom kivárni a három hónapot, és akkor sikerült:)
További ajánlott fórumok:
- Tényleg hatásos az EstoSlimball (gyomorlabda)? Vannak mellékhatásai?
- Hallottál már a "melegvizet inni étkezés után"nevezetű dologról? Valaki próbálta már? Tényleg hatásosan bontja a zsírt?
- Cickafarkfű teáról tapasztalatok? Tényleg hatásos a nőgyógyászati panaszokra?
- Mi az, ami TÉNYLEG hatásos lábdagadás ellen?
- Callanetics - tényleg hatásos?
- Hatásos fogyasztószert keresek, amivel tényleg tudnék fogyni!