Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » A nap kérdése: Miért nem annak a háza előtt állnak meg a tesztelők, akihez kirendelték őket? fórum

A nap kérdése: Miért nem annak a háza előtt állnak meg a tesztelők, akihez kirendelték őket? (beszélgetés)

1 2 3
46. Lonna4 (válaszként erre: 43. - Syria)
2021. márc. 26. 12:31
A viselkedésed az kritikán alluli. A stílusod bicska nyitogato. Múltkor itt fiaztal valakit közben magad is több regisztrációval vagy fenn. De persze a más szemében a szálkát magadéban a gerendát sem látod meg.
45. unom (válaszként erre: 40. - Semleges)
2021. márc. 26. 12:29
Syria állítólag pesti...
44. syria (válaszként erre: 38. - Igazság hol vagy?)
2021. márc. 26. 12:15
Csupa rágalom, amiket itt összehordtál. 🤔
43. syria (válaszként erre: 41. - Lonna4)
2021. márc. 26. 12:13
"valami csaszarnonek hiszed magad, mindenkinek meg akarod szabni mit tegyen" - ezt KONKRÉTAN mire alapozod?
42. Lávli* (válaszként erre: 40. - Semleges)
2021. márc. 26. 09:06

Ja ja 😀

A nap fénypontja és kérdése, hogy ki hol áll meg 😀

41. Lonna4
2021. márc. 26. 05:37
Az utca nem tartozik az ingatlanodhoz. A kihajtód szabadon hagyják mar jó. Reklamálni most nem jó ötlet mert sok a virus. Te valami csaszarnonek hiszed magad, mindenkinek meg akarod szabni mit tegyen.
2021. márc. 26. 05:09

Ennyi unatkozó, leskelődő embert:)

Vidéken a nagyanyámnál volt olyan, hogy mindenki nézte a másikat. Ha elment egy autó vagy ment valaki az utcán mindenki az ablakban vagy a kapuban állt. A sok unatkozó öregasszony:) Aztán ment a pletyka ki hová, kivel, merre, miért. Ja és a nagy és aggódó kérdés: "mit szólnak"?! Meg a "faluszája". Szörnyű! Sosem értettem, hogy miért fontos, hogy mit szólnak. Miért fontos, hogy Mari néni a faluvégéről vagy a szembe szomszédból vagy a kertvégéről mit szól?!

Az ilyen "kis falukban" ez az egyetlen szórakozás és kikapcsolódás? Tényleg? És még mindig? Szomorú.

És mennek az e-mailek, telefonok, agyrém. Legalább volt mit csinálniuk és volt egy kis izgalom, kibeszélés, pletyka a napjukban.

39. df1e1c376c (válaszként erre: 28. - Bless the child)
2021. márc. 26. 02:00
Gondolom, a legprofibb GPS-es :D
2021. márc. 26. 00:07
Te még nem tévedtél soha?Miss.tökéletes!Míg dolgoztál addig te voltál az egyedüli,aki dolgozott az irodában.!Csodálkozol,hogy így reagál (több ) ember is a kommentjeidre és a cikkedre?Te is simán sértegetsz embereket.
2021. márc. 25. 22:50
Ez a nep kérdése? Hát nem sok izgalmas dolog történhet veled, bár ezt már megszoktuk....
36. df1e1c376c (válaszként erre: 35. - Dfc04c70e4)
2021. márc. 25. 22:13

Itt Hampshire-ben, főleg a férfi királyi varosban nagyon angol, és illedelmes mindenki.beleertve a rendőröket. Nem folenyeskednek.

De a közterület az közterület.

Itt nem is kötné bele senki egy rendőr/NHS autóba, mert az nyilván okkal van ott, és nem teszed naphosszat, csak amíg a munkát végzi.

Milyen orebare hely az, ahol Codiv-teszt begyűjtésére "nem lehet megállni?" A lakók szerint miközben egy csomó más parkoló hely is van? Letört a lába 5-10 M plusz miatt valakinek? Nem a garázs előtt álltak.

Unalom.

És le is vagyunk fikazva páran, mert elképzelhető választ adunk rá.

2021. márc. 25. 21:42

Én magát a kérdésfeltevést sem értem. A nap kérdése...

Mint a hatásvadász újságírók.

Aztán megy a csodálkozás, hogy a nap eseménye bizony nem egy nagy durranás, sőt!

Tényleg nem értem, mit várt ettől a fórumtól Syria.

Engem még le is torkollt, hogy miért írok, ha nem tudok válaszolni. :D De erre a kérdésre hogy lehet válaszolni?

2021. márc. 25. 21:28

Közterületen megállt az autó 20-50(?)méterrel arrébb. Ez baromi nagy csoda. Elvégezték a munkájukat Z ami nyilván nem volt hosszú, mert egy minta vétel.

Te kiirod a kérdést, vágjon miért, és én hülye vagyok, mert egy lehetséges indokot írok.

Élő van írva, hogy csak az határozott ingetlan előtt lehet parkolni?

Megálltak a közterületen. Vagy te előtte korbepisilted, hogy a tiéd? Vagy fizettek azért, hogy csak a te parkolót legyen? A szomszéd megtette azt?

Megállt egy autó közterületen. És?

2021. márc. 25. 20:07

Feltettél egy piti kérdést: miért a közterületen a közelben állnak hivatalos ugyben. Mert csak! Én is oda parkolhatnek. Szóval mi a bajod?

Lehet köztéren parkolóhelyet venni. Kb 1,3 millió volt 10 éve ahol én laktam a külvárosban. Akkor csak a tiéd.

32. unom (válaszként erre: 30. - Regin_a)
2021. márc. 25. 19:20
Ez a kisboltban már úgy hangzott, hogy te elmesélted neki, mi a baj. Pár nap múlva már a mentőket is ő hívta.
31. syria (válaszként erre: 28. - Bless the child)
2021. márc. 25. 19:17
Ez már KÖZELÍTI a választ a kérdésre.
2021. márc. 25. 19:12

Lett is sértődés amikor intettem hogy ne most! Jön mögöttem a mentős, majd elkezdem magyarázni neki részletesen...

Hogy én miért intettem le őt?

Áhhh

2021. márc. 25. 19:10

Nyugodjál már le! Offoltam egyet a nap kérdésében? Nagy dolog!

Mit gondoltál, bárki itt megmonja hogy miért ott állnak meg ahol?

2021. márc. 25. 19:10
Kolleganőm fia 5. éves orvostanhallgató, tesztel. Egy nap 14 óra munkaidőből áll, egymás után 3 nap megy. Nehogy már ez akkora probléma legyen, hogy véletlenül? pár házzal arrébb áll meg. Lehet utánuk csinálni tökéletesen
27. unom (válaszként erre: 26. - Regin_a)
2021. márc. 25. 19:03

Még jó, ha kérdezik.

De kérdés nélkül is jobban fogja tudni, mint te 😄

2021. márc. 25. 18:24

Ennél az a szebb amikor jönnek a mentők, a szomszéd meg átkiabál a keritésen, hogy mi a baj

Há'persze, majd elkezdek beszélgetni vele :)

2021. márc. 25. 18:10
Ne veszekedjetek már,bennem is megállt az ütő, mikor a szembeszomszédba jöttek tesztelni. Aztán meg jöttek a rendőrök minden nap. Frászt kaptam mert csak vijjogtak,ki se szálltak.
24. NomNom
2021. márc. 25. 16:22

Azert, hogy a halalosan unatkozo szomszedok eleteben legyen egy kis izgalom.

Nem a mento vitte el konyorgom...

2021. márc. 25. 16:15

Ha te sem tudod a megfejtést, minek osztogatott az egyeseket?

Én használni is szoktam a GPS-t, nem csak tudok róla, hogy van. Az nem mindig szentírás, amit az a rendszer mutat, és keszulektol, apptol, adatbázistil függő, milyen gyorsan kalkulál.

Szerintem Sablonos megfejtése a helyes.

22. andi6020 (válaszként erre: 11. - Syria)
2021. márc. 25. 14:07
És még mire?
21. 8d00a82c06 (válaszként erre: 20. - Auróra2010)
2021. márc. 25. 13:58
Egy normális világban, ami már nem létezik.
2021. márc. 25. 13:48
Egy normális világban rossz érzés, ha ismerős háza előtt áll a mentő vagy rendőrség, vagy akár a covid tesztelők járgánya is.
19. syria
2021. márc. 25. 13:44
Nem. Azok pont tojnak rá, hol állt meg az autó. Ahol élek, pont mint egy kis falu.
2021. márc. 25. 13:40
Aki emeletesben lakik, az mind reszket ezek szerint, hogy kihez mennek?
17. Kacsahercegno (válaszként erre: 17. - Syria)
2021. márc. 25. 13:22
Tehát a szomszédaid izgultak értetek, hogy esetleg ti vagytok betegek? Ennyi? Túlélte mindenki a nagy ijedtséget?
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook