Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » A Nap, Hold, Uránusz, Szaturnusz, marsi karmád és karmikus örökséged a születési időpontod alapján fórum

A Nap, Hold, Uránusz, Szaturnusz, marsi karmád és karmikus örökséged a születési időpontod alapján (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
455. tinendo (válaszként erre: 449. - Babec)
2018. okt. 5. 12:11

Nap karma: szűzben állt.

Hold karma: skorpióban állt.

Merkúr karma: szűzben állt.

Vénusz karma: mérlegben állt.

Mars karma: szűzben állt.

Jupiter karma: skorpióban állt.

Szaturnusz karma: bikában állt.

Uránusz karma: mérlegben állt.

Neptunusz karma: skorpióban állt.

Plútó karma: szűzben állt.


Nap karma: szűzben.

Ahhoz, hogy megtaláljuk életed mozgatórugóját, meg kell néznünk, milyen munkát végzel.

Ugyanis olyan erős az utilitarista hajlamod, hogy a munkán keresztül határozod meg önmagadat, így elég nagy benned a hajlandóság, hogy feloldódj ebben a munkában. Személyiség- és jellemfejődésed különösen nagy mértékben függ attól, milyen természetű munkát találtál magadnak, mivel önmagad is olyan nagy illetve kicsi vagy, mint a munkád, hivatásod. Képes vagy rá, hogy egyoldalú, elmélyült és szűk látókörű legyél bármiben, amibe belekezdesz. Képes vagy rá, hogy a munkát tedd meg istenednek, és akár a végsőkig elmész ebbe az irányba. Hajlamos vagy rá, hogy lelked valamiféle szolgálathoz kapcsolódó munka megválasztásával terjesszed ki. Ha úgy érzed, hogy a munkád ezt követeli meg tőled, extrém mértékű önmegtagadásra is képes vagy. El tudod hitetni magaddal, hogy munkád nem hétköznapi mértékű önfeláldozást, önkorlátozást és önfeladást követel.

Bármilyen képet alkotunk rólad magunkban, természetednek rejtvényét csak akkor fejthetjük meg, ha rájövünk, milyen attitűddel viszonyulsz világegyetemednek középpontjához, a munkájához. Tökéletesen igaz, hogy egy állástalan Szűzzel összeszaladva a világ legbánatosabb és legtökéletlenebb lényével találkozunk. Ha elveszíted a munkádat, életed értelmét veszted el. Legjobb formádban ez a tulajdonság ragyogó és hatékony munkavégzést eredményez, kötelességérzeted pedig az önzetlenség szép és humánus birodalmában bukkan fel. Legrosszabb formádban azonban beszűkült látókörű embert farag belőled, aki az üzleten kívül semmi másról nem tud beszélni, nem is érdekli semmi, ami nincs kapcsolatban a munkával. Olyannyira leköthet a munkád, hogy néha úgy tűnhet, mintha feltett szándékod volna, hogy elpusztítsad személyiségednek azt a maradékát, mely nem a munkához kötődik. Elveszíted érdeklődésedet a szabadidős tevékenységek iránt, életed egyetlen hosszú, agyonhajszolt munkanappá válik, és boldogtalan leszel, ha valami vagy valaki kirángat ebből a hajszoltságból.

Akkor élhetsz kerek és teljes életet, ha magasra teszed a mércét, sokoldalú tehetséget és elmélyült ismereteket igénylő munkát választasz. Ha balszerencsédre képes vagy fejlődést és biztonságot találni a megszokott kerékvágásban, akkor hajlamos vagy csak a fejlődés lehetőségét látni, és a kitaposott út egyhangúságáról megfeledkezel. Ahhoz, hogy életed teljesebbé tedd, szabadidős tevékenységre, társaságra, szórakozásra van szükséged. Ezeket a lehetőséget kutatnod kell, mégpedig konstruktív módon, nehogy túlterhelt agyad és tested befelé fordulásba, a világtól való elfordulásba vagy légvárak építésébe hajszoljon.


Karmikus örökséged:

Azt követeli tőled, hogy ne higgy a csillogásban, a hirtelen támadó zseniális ötletekben, a gyors találkozások sikerében. Hagyj magadnak mindenre elég időt, gyűjts össze a tapasztalataidat, raktározd a tudásodat, és amikor a nagy lehetőség közelítenek feléd, akkor ezeket bányászd elő, mert így érhetsz el sikereket. Az életedben nincs helye meglepetéseknek, a kis dolgokban, a jól megtervezett és megszervezett hétköznapokban találod meg a boldogságot. Karmikus örökséged, hogy tartós sikert csak úgy érhetsz el, ha ezért keményen megdolgozol.


A Nap-karma feloldásod:

Te még akkor is dolgozol, amikor mások már pihennek, vagy éppen feladták. De ez nincs nehezedre, hiszen szívesen teszed, kitartással, nagy erőkkel. Mert tudod, minél több tudással rendelkezel, annál jobbá, eredményesebbé, kiválóbbá válsz. Ezek azok a tulajdonságok, amelyek aztán az életedben megadják a magabiztosságot, és segítségükkel lassan kialakítod a saját birodalmadat. Azok az emberek jelentenek rád veszélyt, akik azzal állnak elő, hogy mindig, mindent jobban tudnak. Mert ők befolyásolhatnak, elbizonytalaníthatnak, ezzel lassíthatnak, és rossz ötleteket adnak.


Erősséged: kreativitás, megbízhatóság, koncentráció.

Gyengeséged: kicsinyesség, túlzásba vitt lelkizések, zsörtölődés.Hold karma: skorpióban.

Komolyan veszed önmagad, mély, bölcs és következetes személyiség képét mutatod. Életfeladatod, hogy a valóságban is beteljesítsd ezt az énképet, ugyanis önmagad vádló angyalaként lelked elzárkózik testi bolondozásaid elől. Gyakran túlzottan kritikus vagy önmagaddal, néha elfogadó, de mindig a lelked tartod szem előtt, mint a mélység és komolyság mércéjét, melyet a gyarló hús nem képes elérni.

Erkölcsi mércédet kizárólag a legmagasabb és legáltalánosabb elvek szerint állítod fel, inkább a mennyek és poklok erkölcsét választod, mint hogy a húsra korlátozd magad. Lehet, hogy angyali természetté válsz, lehet, hogy nem; ám a folyamat elején nagy valószínűséggel az ördög gyermeke leszel, aki akár a pokol pereméig is követi ösztöneit. Erős benned a tudat: „Ha én vagyok az ördög gyermeke, akkor azt kell tennem, amit apám kér. ” Még gyengeségeidben is valamilyen misztikus erő burkol be; belső, talán önmagad számára sem megfogalmazott meggyőződés vezérel. Akkor is tudod, mit csinálsz - és ezzel talán egyedül vagy a világon -, mikor fizikai tested furcsán viselkedik, mikor agyad és szájad megtagadja a világos magyarázatot, még saját magad elől is. Jó adag vértanúszellem lakozik benned. Ha a fejedbe veszed, hogy különleges géniuszod destruktív folyamatokat követel meg, akkor a józan ész és barátaid könyörgése ellenére is teljes lelkeddel veted bele magad a folyamatba. Ugyanígy, ha arra a meggyőződésre jutsz, hogy géniuszod önfejlesztést, önfeláldozást vagy akár szerzetesi életet kíván, akkor efelé indulsz el, és gyakran meg sem állsz a csúcsig. Akaratod igen erős, és mindig kész vagy túlórában dolgozni az önmagad által elővarázsolt személyiségkép oldalán. Ahhoz, hogy önmagaddal és másokkal összhangban élj, illetve, hogy nagy sikereket érj el - amihez minden képességed megvan -, valami olyan kiemelkedő képet idézz meg önmagad számára, melynek megvalósításához fegyelmezett, irányított cselekedetekre van szükség.


Holdi karmikus feladatod:

A függőségi viszonyok felszámolása, az önállóvá válás, és hogy ne kerülj olyan helyzetbe, amikor akár te zsarolhatsz érzelmileg valakit, akár téged zsarolhatnak meg. El kell sajátítanod, hogy az érzelmi biztonság nem másoktól függ, hanem saját magadtól. A legnehezebb feladat az érzelmek kimondása, és a saját érzéseid megosztása azzal, akit szeretsz. Ha elkötelezted magad valaki mellett, akkor ki kell tartanod, és hűségesnek lenni.


Karmikus örökséged:

Az anyai vonalról olyan sok energiát kapsz, hogy akár hegyeket is elmozdíthatsz. Az anyja vagy a nagyanyja örökül hagyta neked az eltökéltséget, ezért te is képes vagy arra, ha valamit elhatározol, akkor azt véghezviszed. De birtoklod a lemondás képességét is, amely elsősorban a párkapcsolatra vonatkozik. S ha megváltoznak az erőviszonyok, akkor érkezik el az ideje annak, hogy áldozatot hozz, és lemondj valami olyasmiről, ami addig nagyon fontos volt, amit mindennél jobban akartál. Mert a kapcsolatod így működhet tovább.


Olyan nagy energiákat kapsz, amivel hegyeket lehet megmozgatni. Képes vagy mások lelkébe bepillantani és a titkaikat kifigyelni. De vigyázz, hogy ne ess az idők folyamán abba a hibába, amikor más titkait erőnek erejével akarod kikutatni, és talán még a mobilját is megnézed, a email-jeit is elolvasod. Szélsőséges érzelmek, hangulati ingadozás, az egyik pillanatban gyűlölsz, aztán imádsz. A két végletet ismered, az arany középutat nem, ezért mindenkinél szenvedélyesebb vagy.


A Hold-karma feloldása:

Eltökéltnek kell lenned, ha elhatároztál valamit, akkor azt véghez kell vinned. Ha egy kapcsolatnak lejárt az ideje, akkor azt el kell engedned, nem szabad ragaszkodnod hozzá, mert ez akadályozza a fejlődésed. Amikor a párkapcsolatban megváltoznak az erőviszonyok, akkor érkezik el az ideje, hogy áldozatot hozz, és lemondj valami olyanról, ami nagyon fontos és amit nagyon akartál.

Fel kell számolnod a függőségi viszonyokat, és önállóvá kell válnod, mert ha ezt nem teszed, akkor előbb-utóbb olyan helyzetbe kerülsz, amikor érzelmileg zsarolhatóvá válsz. Meg kell tanulnod, hogy az érzelmi biztonságod nem másoktól, hanem saját magadtól függ. A legnehezebb feladat a Hold-karma feloldásában, hogy meg kell tanulni az érzelmeidet kimutatni.


Pozitív holdnapok, amikor a karmikus feladat gyakorolható:

Hold a Skorpióban, a Bakban, a Szűzben.


Negatív holdnapok, amikor éppen a karmikus feladat ellen teszel:

Hold a Bikában, az Oroszlánban, a Vízöntőben.


Erősséged: szenvedélyesség, kitartás, erő.

Gyengéd: csalfaság, zabolátlanság, túlzott aggódás.


Uránusz karma: mérlegben.

Különleges, rejtett géniusz a tiéd, mivel hajlamos vagy rá, hogy szélesebb csoportokkal azonosítsd magad, te vagy az, aki „elveszti magát, hogy magára találjon”. Nagy vezetővé válhatsz - amennyiben eredetiséged kifejezése a külvilág felé irányul -, de lehetsz rémesen excentrikus alak - ha ez az energia befelé irányul. Ha önmagad másokkal azonosítva pozitív és rámenős oldaladat éled ki, akkor jelentősen hozzájárulsz csoportod vagy akár az egész társadalom életéhez, hátborzongató ravaszsággal egységesíted a széthúzó csoportokat és frakciókat egyetlen együttműködő egésszé. Ha önmagad másokkal szemben határozod meg - mely jellegzetes együttműködési ösztönöd negatív kifejeződése -, akkor úgy érezheted, a világ ellened fordult, és így magányos farkassá, antiszociális, kötözködő alakká válhatsz. Eredetiségednek legjobb és legigazabb formája az együttműködésen alapuló vállalkozásokban nyilvánul meg, amikor megtanulsz másokkal együtt dolgozni. Ekkor szervező géniuszod határokat nem ismerve dolgozhat az Én fejlődésén és mások jólétén egyaránt.


Örökül kaptad:

Szórakoztató egyéniségedet, a nyílt modort, a szellemi könnyedséget, amivel élvezni tudod az életet, és talán még a művészeteknek is hódolhatsz. Az őseid között talán nem is egy, hanem több személy is volt, aki nagyobb ismertségre tett szert, és te is erre törekszel. Azon kevesek közé tartozol, akinek sok a barátja, az ismerőse, és jó a viszonyod velük. Új ismeretségeid pedig nem mennek a régiek rovására. Hajlamos vagy a szélsőségességre, mert szeretnéd az emberek érdeklődését felkelteni. Ezért öltözködsz formabontóan, és a lakásodat is úgy rendezed be, hogy aki belép, annak még a lélegzete is eláll. Uránuszi örökségként kapod, hogy a párkapcsolatban gyakorolnod kell a hűséget, hogy házasságot köss, és annak egységét meg is őrizd. Ez az egyik legnehezebb feladatod.


Szaturnusz karma: bikában.

Lassú felfogású, kimérten cselekvő, megbízható, tapintatos, türelmes, szilárd jellemű, földhözragadt gondolkodású, természetet szerető, nagyon anyagias, beosztó, biztonságkereső karakter vagy, aki képes tevékenységét és érzéki megtapasztalásait a jövőben várható anyagi érdekeihez igazítva gondosan megtervezni vagy korlátozni. Ez az állás az önfenntartási ösztön legegyszerűbb és legközvetlenebb manifesztációja, melyet anyagi biztonság és kényelem elégít ki. Ha mindezek megvannak, akkor az élet nem sérthet meg egyetlen mélyebben érintő esetben sem. Nem él benned mély vágy, hogy érzelmi és intellektuális ügyekben megvédd magad, ezért az együttélés tekintetében nem számítasz nehéz esetnek, mivel én központod mélyebb rétege nem küszködik és nem gyötrődik azon, hogy bármiféle képzelt támadás vagy sértés ellen megvédje magát. Akkor érzed biztonságban magad, ha a tested biztonságban van. Tehetséged van hozzá, hogy jókora idealizmust vigyél életed egyéb problémáiba, melyekben - sokakkal ellentétben – képes vagy elfogulatlanul és nagylelkűen viselkedni. Ha anyagilag biztonságban vagy, akkor vigyáznod kell, nehogy öntelt és elbizakodott legyél, illetve le kell győznöd azt a hajlamod, hogy önmagad anyagi javaival vagy anyagi státuszával azonosítsd. Az üzleti életben a konzervatív viselkedés jellemző rád, illetve előfordulhat, hogy a fogadhoz vered a garast. Ritkán teszed kockára vagy veszíted el javaidat saját cselekedeteid miatt, hacsak nem veszed túlságosan adottnak a biztonságot, és úgy érzed, egyszerűen nem is vesztheted el. Az önelégültség ekkor túlzott magabiztossággá válik, ez pedig - természetesen - veszélyes. A túlzott biztonságérzésre való hajlamod ahhoz is vezethet, hogy kevésbé figyelmes emberekben is megbízol, így - azáltal, hogy túlzott biztonságérzeted miatt nem gyakoroltál megfelelő kontrollt - mások téves megítélése miatt elveszíted biztonságérzetedet. A biztonság elvesztése teljes mértékben kizökkent egyensúlyodból, és amíg azt vissza nem nyered, addig nem lehetsz önmagad. Biztonságod megalapozandó egészen kis helyen is megvetheted a lábad, ám annak a kis helynek olyan szilárd alapokon kell nyugodni, mint Gibraltár sziklájának. A társadalom megbízható pillére vagy, aki hisz az életbiztosításban, a lakásbiztosításban és az állampapírokban.


Negatív megjelenési módjaid: a közönséges, feslett nők, erkölcstelen emberek, alvilági alakok társaságát keresi, s hogy kiélje nyers anyagiasságát és anyagi gondjait enyhítse - bármilyen becstelenségre kész.


Életed filmjei: Ha végigpergetnék előtted életed filmjeit, akkor valószínűleg nagyon elcsodálkoznál, mert több benne a bűnös cselekedet: bacchanália ünnepek, nagy dorbézolások, kicsapongások, szerencsejátékok, és erkölcstelen élet. Az örökséget elherdáltad, és züllött életet éltél, vagy a hatalom elvette és ezért csúsztál le. De minden életében küzdesz a pénzért, és a sorstól jó lehetőségeket is kapsz a megszerzésére, nagyobb vagyonokhoz is juthatsz, amelynek a megtartása, és családi örökségként való továbbadása a feladatod.


Karmikus kiteljesedésed:

A mértékletes életmód, megtalálni az arany középutat a szórakozások és a munka között. Ellenállni az érzékek csábításának, a szenvedélyt legyőzni, és a javakat a hivatása becsületes ellátásával összegyűjteni, a családnak örökül hagyni.


A jelen karmikus feladatod:

- Nem úgy gyűjtögetni, hogy az már harácsolásnak számítson, és fösvénnyé tegyen.

- Ellenállni a korrupció útján megszerezhető pénznek, és ily módon növelni a bevételeket.

- Az érzéki élvezetekben nem szabad annyira elmerülni, hogy eltereljen a célodtól, mert ezek nem visznek előbbre.

- Az önző és kiszámíthatatlan viselkedés legyőzése, amely főleg a családon belül tör utat magának, és sérti mélyen éppen azokat, akikkel a vér, illetve a karma szálai kötik egymáshoz.


Karmikus kötelességed:

Életed során mecénássá válni, támogatást nyújtani nemcsak a rászoruló, tehetséges rokonoknak, hanem akár idegenek is, amelyet nem kell nagydobra verni, és dicséretet, elismerést várni érte. Meg kell tanulnod az élet apró szépségeit is élvezni, örülni ezeknek, és hálásnak lenni minden szépért, jóért, amit igyekezz viszonozni annak, akitől kaptad. Törekedni a produktivitásra, és önálló, illetve családi vállalkozás létrehozására.


A szaturnuszi bölcsességed: A bűntudat érzése nem fog gyötörni, ha betartod a szabályokat, ezek szerint élsz.


Szaturnuszi szállóigéd: Nagyobb vesződséggel jár a pénz őrzése, mint szerzése (Seneca)


Szaturnuszi a karmája: Claudia Schiffer.


Szaturnuszi erősséged: tárgyilagosság, türelem, megbízhatóság, higgadtság.


Szaturnuszi gyengeséged: csökönyösség, zsugoriság, irigység, kicsapongó hajlamok.


A Szaturnusz óva int attól, hogy:

Vágyaid szélsőségessége veszélyes utakra vihet, ahol a törvényességgel ütközöl, és emiatt annyira gyötrődsz, hogy később krónikussá váló egészségi probléma alakulhat ki.


Mars karma: szűzben.

Aprólékos, igyekvő vagy, egyben számító, és nem áll távol tőled a kicsinyes kötekedés sem. Szexualitásodban az intelligencia vezet, szükséged van egy biztonságot nyújtó partnerre az érzéki kiteljesedéshez. .


Energiáid a rendszer, illetve negatív megvalósulásában a rendszertelenség felé áramolnak. Ha valami jó, azt nagyon jóként, ha rossz, akkor azt rettenetesként éled meg. Így vagy úgy, törekvéseid igazodni fognak életed rendjéhez. Egyik megélési lehetőséged, hogy a világ legrendszeresebb, leglogikusabb, legrendesebb és legprecízebb embere szeretnél lenni. Más, ellenkező esetben máról holnapra élsz, környezetedben örökös rendetlenség uralkodik, folyamatosan lázadsz az ellen, hogy a dolgokat a helyükre tedd. Bármit is kapsz ettől a Mars-állástól, mindenképp meg kell tanulnod elfogadni az élet apró részleteit is. Amíg nem teremtettél rendet az otthonodban, addig a külvilágban sem találod a helyed. Ha egyszer elérted a rendet, tovább kell lépned addig a pontig, hogy a rendet magától adódónak vedd: ha ugyanis minden idődet porolással és felmosással töltöd, az épp olyan elpocsékolt idő, mint ha állandóan a dolgaid után kutatnál. Rendezd el a részleteket, aztán felejtsd el őket, engedd, hogy intelligenciád - amelyből bőségesen kaptál - jóval fontosabb dolgok felé tereljen. Ennek a bolygóállásnak az a veszélye, hogy törekvéseid közben beszűkültté válhatsz, mivel nem látod a fától az erdőt. Nagyszerű erényeddé válhat viszont a részletek elrendezésének művészete, illetve az a képességed, hogy a csekély pozitívummal rendelkező kezdetektől indulva is merész kalandozásokat tehetsz az életben.

Partnerül Szűz vagy Rák Marsú ember javasolt.

454. tinendo (válaszként erre: 447. - Fuoco)
2018. okt. 5. 11:59

Lányodé: 2010.04.23. 19:58 Budapest

Nap karma: bikában állt.

Hold karma: oroszlánban állt.

Merkúr karma: bikában állt.

Vénusz karma: bikában állt.

Mars karma: oroszlánban állt.

Jupiter karma: halakban állt.

Szaturnusz karma: szűzben állt.

Uránusz karma: halakban állt.

Neptunusz karma: vízöntőben állt.

Plútó karma: bakban állt.


Nap karma: bikában.

Céljaid egyszerűsége, lojalitása, szívós kitartása egyetlen forrásból fakad: biztonságra van szükséged. Az önfenntartás ösztöne bizonyos mértékben mindannyiunk természetében szerepet játszik, ám a te életed teljes egészében e körül forog. Összeroskadsz és belepusztulsz abba, ha a biztonságot - akár anyagi, akár érzelmi értelemben - megtagadják tőled. Nagy valószínűséggel nem leszel mohó, és biztosan te testesíted meg a szerelem idealista felfogását. Lehetséges, hogy nem vagy tisztában saját belső motivációiddal, ezért számodra különösen fontos az önismeret és az önelemzés. Ösztöneid erőteljesek és általában helyesek - mindig jogosak -, amennyiben saját motivációidat szolgálják. A szó hétköznapi és anyagi értelmében is önzetlen vagy. Gondoskodsz arról, hogy semmi se keresztezhesse önkiteljesítésed megvalósulását. Senki elé nem gördítesz akadályokat, feltéve, ha az illető sem akadályozz alapvető vágyaidban; azonban sarokba szorított vadállatként harcolsz, ha a számodra létfontosságú dolgokat érzel veszélyben.

A világ legkönnyebb dolga veled együtt élni, amennyiben veled és nem ellened akarnak élni. Társadnak meg kell értenie: az együttműködés nem azt jelenti, hogy mindent együtt kell csinálnotok, hanem azt, hogy mindent nyugodt, barátságos légkörben végezzetek el, még akkor is, ha mindezt egymástól függetlenül és külön is teszitek. Ez a fajta együttműködés addig fogja bosszantani a kevésbé önálló embereket, amíg meg nem tanulják, hogy lelked csak akkor nyugszik meg, ha semmire sem kényszerítenek. Bármilyen korlátot érzel magad körül, azt át fogod törni, még akkor is, ha ezeket a korlátokat maga a szerelem állította fel.

Olyannyira biztos vagy saját biztonságigényedben, hogy zokon veszel minden olyan feltételezést, mely szerint vissza kéne fognod magadat. Ösztöneid mindig igényeidhez, illetve vágyaidhoz kötnek és nincs a világon olyan erő, mely eltántoríthatna ettől. Másrészt, ha a helyzet kiéleződik, foggal-körömmel kapaszkodsz életfontosságú ösztöneidbe, hiába mondják mások, hogy ez felesleges, haszontalan vagy rossz. Ha viszont legmélyebb igényeid egyszer kielégültek és megkaptad azt, amire vágytál - legyen szó otthonról, társról, becsvágyról, szerelemről, pénzről, bármiről -, azt örökre megtartod. Ha tudatalattid egyszer eldönti, hogy hol találod meg az érzelmi vagy az anyagi biztonságot, akkor odaküzdöd magadat és örökre ott is maradsz.


Karmikus örökséged:

Azt követeli tőled, hogy próbálj meg anyagi javakat gyűjteni úgy, hogy közben élvezed az életet. A legfontosabb, hogy tisztában legyél azzal, befektetés nélkül nincs üzlet. Először ki kell adnod ahhoz, hogy bevételre tudj szert tenni. Mivel a szótáradban nem szerepel a „feladni” szó – éppen azért, mert az apukád vagy a nagyapád nem kockáztatott, vagy feladta a küzdelmeket –, a Nap-karma örökségével te tudsz élni. Terhelhető vagy, azért cipelsz sokat a válladon. Örökül kapod a kitartást, van erőd, amellyel anyagilag sokra viheted, és luxusdolgokat is megengedhetsz magadnak.


A Nap-karma feloldásod:

Ha képes vagy mindig egyetlen célra összpontosítani, eléred, amit akarsz, mivel a szorgalmad példamutató. Gyakorlatias vagy, azonnal tudsz cselekedni, és családtagjaidnak ezzel segíteni. Akik pedig becsaptak, kijátszottak, azokkal nem szükséges taktikázni, nyíltan mond ezt a szemükbe, és vess véget a kapcsolatotoknak.


Erősséged: nyíltság, bátorság, megbízhatóság.

Gyengéd: lustaság, makacsság, lassúság.


Hold karma: oroszlánban.

Önmagadról hősies képet festesz, olyasvalaki portréját, aki a világ fölé tornyosuló elefántcsonttorony lakója. Egy életen át tartó erőfeszítést, bátorságot, valamint a létezés drámájának figyelemre méltó ismeretét igényli, ha meg akarsz felelni ennek a képnek. Kézzelfogható sikereket akarsz látni, illetve annak örülsz a legjobban, ha ezt mások is látják. Talán egy kissé felvágsz, ám olyan végtelenül becsületes vagy önmagaddal szemben, hogy sokszor kineveted saját hiúságod, még akkor is, ha az továbbra is fontos marad a számodra. Értékes tulajdonokra vágysz, jól nevelt gyerekekre, jó ruhákra, teljesítményre, illetve a teljesítmény kézzelfogható bizonyítékára, mely kiváltja az emberek elismerését. Vágyaid alapvetően egyszerűek, és igen közvetlen módszerekkel igyekszel elérni őket. Tudod, mit akarsz, és ezért képes vagy áldozatot is hozni. Személyes integritásod vagy becsületed azonban soha nem áldoznád fel, ezek szent és sérthetetlen dolgok.

A műveltséget, a kultúrát, a művészetet és a zenét nem tartod olyan sokra. Foglalkozhatsz velük, de az egész hidegen is hagyhat. Ha mégis foglalkoznál ilyesmikkel, tízet egy ellen, hogy nem azért teszed, mert a lelked táplálod velük, hanem mert azt gondolod, ezzel is növelheted presztízsed. Egész életedben azért küzdesz, hogy kiteljesítsd a magadról alkotott képet, amely nem is annyira arckép, mint inkább egy olyan szobor, mely méreteivel, szépségével, elhelyezésének drámaiságával, díszítményeinek változatos szépségével uralkodik az Oroszlán életének látképén. Miközben felépíted ezt a szobrot, tisztességes munkálkodásod közben olyan spirituális minőségekre is szert teszel, melyekre még csak nem is vágytál.


Holdi karmikus feladatod:

Valóra váltani az anya álmát, aki talán nem tudta megvalósítani mindazt, ami a karmikus feladata volt, és ezt örökíti benned tovább. Holdi karmád a párkapcsolatban a hagyományos szerepek gyakorlása, és ügyelni arra, hogy ne cserélődjenek fel ezek a szerepek. Ha nőként uralkodni akarsz a partneren és vezetni őt, akkor sajnos előbb-utóbb magadra maradsz.


Holdi karmikus örökségként kapod:

Hallatlanul nagy erőt, energiát, optimizmust és karizmát kapsz, aminek a segítségével kiemelkedhetsz az átlagból, többre viheted, magasabbra juthatsz. Uralkodói hajlamokkal megáldott anyát is kapsz örökül, akivel nagyon szoros a lelki kapcsolatod, és aki megpróbál még felnőttként is irányítani téged, ami a párkapcsolatodban zavarokat okozhat, mert a pasid nehezen fogja benyelni anyukád irányítását.


A holdi karma feloldása:

Anyatigrisként védelmezed mindazt, ami a tiéd. Nemcsak az anyagiakra értendő ez, hanem az emberi kapcsolataidra, a magánéletedre is. Vigyázol az örökségre, és megpróbálod a családi vagyont gyarapítani, nem elherdálni. Saját otthont teremtesz, azt úgy rendezed be, hogy minden családtag jól érezze benne magát, és ha szükségessé válik az idők folyamán, akkor egy rokont magadhoz veszel, otthont nyújtasz neki.


Pozitív holdnapok, amikor a karmikus feladat gyakorolható:

Hold az Oroszlánban, a Mérlegben, az Ikrekben.


Negatív holdnapok, amikor éppen a karmikus feladat ellen teszel:

Hold a Vízöntőben, a Bakban, a Skorpióban.


Uránusz karma: halakban.

Géniusza a belső igazságot és önállóságot keresi. Számára a gazdasági értelemben vett nehézkes individualizmus nem vonzó, ám az új társadalmi rend biztonságában új individualizmust fejleszt ki, amely az önismereten és az önelfogadáson alapul. Természetesnek veszi, hogy az új világ, melyben felnőttkorát tölti majd, a társadalmi egyenlőség és igazságosság kora lesz. Ebben a világban nem fog a középszerűségbe és elsatnyulásba hullani, ahogy azt a pusztulás reakciós prófétái hirdetik. Épp ellenkezőleg, új géniuszt fejleszt ki, olyan géniuszt, amely a személyes fejlődést önmagáért keresi, nem pedig a mindennapi megélhetés szükségétől vezérelve. Jobban ismeri majd magát, mint ahogy apja, anyja, testvérei ismerték magukat. Önmaga elé támaszt követelményeket, és az önbeteljesítés új magaslataira vezeti magát. Géniusza az önismeret és az önfejlesztés kalandját keresi, ez a kaland pedig soha nem látott mélységekig vezeti el.


Örökül kapta:

Villámgyors gondolkodási és következtetési képességet. Képes belelátni akár mások fejébe, lelkébe. Megérzi embertársai hangulatváltozásait, és talán még a jövő homályában lévő dolgokat is kibogozza. Képes lesz másoknak úgy segítséget nyújtani, hogy kérni sem kell tőle, hiszen tudja, hogy ki, mikor kerül bajba. Ha valami nem „stimmel” vele, vagy az életében, a lelkéhez közel álló emberekkel, akkor ez nyugtalanságot okoz benne, ami kiül a külsőjére. Nehezen tudja eltitkolni az érzelmeit. Úgy tűnik, mintha az érzékenysége miatt gyenge lenne. Ám ez nem igaz, mert ha valaki tudatosan ellene fordul vagy korlátozza, akkor hatalmas erővel a maga javára tudja fordítani a dolgokat, és a függetlenségét megőrzi.


Szaturnusz karma: szűzben.

Ez az állás legjobb formában a munkán vagy valamilyen közszolgálaton keresztül talál igazolást. Nagyon jó kiképző vagy, akkor is, ha nem is ülsz vezető pozícióban. Makacsul ragaszkodsz a szabályokhoz és a bevált módszerekhez, ezért lehet, hogy nem veszed észre a fától az erdőt. Ez az állás könnyen beszűkültté tehet, nem szerencsés, ha munkádat az életed középpontjának teszed meg. Jóllehet hajlamos vagy rá, hogy igencsak elégedettnek érezd magad, ha pontosan és hatékonyan elvégzed azt, amit elvárnak tőled. Azt a munkát, amelyet alaposan kell elvégezni, túlórában teljesíti, biztosan hibátlanul megcsinálod, vagy még ráteszel egy lapáttal, hogy a kötelességedet biztosan teljesítsd. Az ellenben nem valószínű, hogy olyan munkán is túlóráznál, amely kitágíthatná a mozgásteredet, hacsak nincs a horoszkópodban valamilyen más, nagyon erős és nagyon széleskörű hatás. Legrosszabb esetben siránkozol a munka miatt, és lehet, hogy minden munkát visszautasítasz: ez akkor fordulhat elő, ha teljes személyiséged inkább passzív és sértett, mikor a Szűzben álló Szaturnusz úgy tünteti fel a dolgokat, mintha a világ minden terhe a te válladat nyomná. Ha ügyesen és gondosan elvégzed azt, amit kérnek tőled, és nem hagyod, hogy a kötelesség vagy a részletek korlátozzák a nézőpontodat, akkor fejlődésed akadálytalan lesz.


Életed filmjei:

A Szaturnusz pozíciója azt jelenti, ha vissza tudnád pergetni életed filmjeit, akkor meglátnád az őseidet füvesasszonyként, vagy olyan gyógyítóként, aki a természet erejét használta. Az őseid között voltak azok, akik a nagy járványok idején nem féltek sem a betegségtől, sem a betegektől, hanem megpróbálták gyógyítani őket, és keresték fűben, a fában az orvosságot. Ők voltak azok, akik nemcsak a testi, hanem a szellemi és a lelki tisztaságot is hirdették, és mindenkin segítettek, aki hozzájuk fordult.


Karmikus kiteljesedésed:

Emberekkel kapcsolatos foglalkozást kell űznöd, végighallgatni a panaszaikat, és ily módon gyógyítani. Az egészséges életmódot kell követned, és erre az útra térítenie az embereket, valamint a természetes, ősi gyógymódokat előnyben részesíteni, akár te érzed rosszul magadat, akár más küszködik betegségekkel. A lelki és szellemi tisztaságot úgy őrizheted meg, ha odafigyelsz arra, hogy mit olvasol, mit nézel, és mit hallgatsz. Legyél válogatós!


A jelen karmikus feladatod:

- Megtanulni alkalmazkodni, nemcsak a munkahelyeden vagy a családban, hanem minden körülményhez.

- Időnként vonulj vissza, tölts például egyedül hétvégeket, amelyen meditálsz, és elmerülsz saját magadban.

- Ne tegyed túl magasra a mércét gyermeke(id)del szemben, ne akard, hogy mindenképpen kitűnjön az átlagból, mert ez lelkileg annyira megterheli, hogy megbetegszik.

- Csak a legális helyzeteket használd ki, tartsad távol magadat a kétes ügyektől, amivel az otthonod biztonságát veszélyezteti.


Karmikus kötelességed:

A szülőkön kívül a nagynéni vagy nagybácsi támogatása, és önfeláldozó gondoskodás, ápolás, amikor egészségi problémáik vannak. Őszintének lenni, és bátran kritizálni, mert ezzel segíthetsz másokat a tisztánlátásban, és hogy a realitások talajáról ne rugaszkodjanak el. Dolgozni, és ha munka nélkül maradsz, olyan feladatot is elvállalni, amit rangon alulinak érzel.


A szaturnuszi bölcsességed: Ha tisztességes és becsületes maradsz, megőrizhető a tisztaság, és zavartalanul haladhatsz célod felé.


Szaturnuszi szállóigéd: Mikor egészségesek vagyunk, mindnyájan könnyen adunk helyes tanácsokat a betegeknek. (Terentius)


Szaturnuszi a karmája: Gérard Depardieu, Kate Hudson


Szaturnuszi erősséged: gyakorlatiasság, lojalitás, önkontroll, kedvesség.


Szaturnuszi gyengeséged: pedantéria, hipochondria, túlzott komolyság.


A Szaturnusz óva int attól, hogy:

Mindenféle gyógyszert beszedj, és saját magad kezeljed magát. Bármennyire nem kedveled a gyógyítókat, és nehezedre esik egy egészségi problémával máshoz fordulni, kénytelen leszel segítséget kérni. Még akkor is, ha te magad is esetleg orvos, vagy gyógyító vagy.


Mars karma: oroszlánban.

Törekvő, becsületes, erőteljes, elsöprő energiával megnyilvánuló, túl pezsgő életenergiával rendelkező, erős kisugárzású, független, merész, erkölcsös, önérzetes személy vagy, aki tudatosan felépített élettervét következetesen valósítja meg. Igényled, hogy értékeljék bátorságodat, erkölcsi feddhetetlenségedet és szerelmi vitézkedéseidet.

Merész és becsületes vagy, mindig győzelemre törsz, és érzelmeidet is erőteljesen fejezed ki. Hatalmas, forró és erős érzékiséggel és nagyon erős szexuális vonzerővel rendelkezel. Partnerednek olyan ember javasolt, akinél a Mars az Oroszlánban, Nyilasban vagy a Bikában található.

Energiáid természetes úton, lelked legfőbb célját szolgálva folynak az énközpontodba tartó csatornákon. Ezáltal mindig biztosítod, hogy akaratod minden körülmény között érvényesüljön, és igyekszel ezt elfogadtatni az emberekkel. Jó adag természetes vonzerő és csáberő van benned, ezért környezeted úgy tekint rád, mintha a te negatív dolgaid miatt is másra kellene dühösnek lenniük, vagyis mást okolnak helyetted. Valószínűleg előnyös külsővel rendelkezel, és képes vagy a lehető legtöbbet kihozni természetes bájodból. Energiáid hajlamosak egódat szolgálni, ezzel lehetővé teszik, hogy nagy feneket keríts minden feladatnak, melyet az élet állít eléd. Akár kevés, akár kiemelkedően sok energiád van, az biztos, hogy a lehető legtöbbet hozod ki abból, ami a rendelkezésedre áll: ez a pozíció egyébként azokat jellemzi, akik mindig azon vannak, hogy teljesítsék a kötelességeiket. Feladataidat legmélyebb énközpontodhoz kapcsolod. Ez a bolygóállás eredendően nem egy önzetlen pozíció a Mars számára, ám ha a teljes személyiséged megköveteli az önzetlenséget, akkor az energiák éppolyan készségesen áramolnak ebbe az irányba is. A Mars helyzete önmagában keveset árul el a személyiségedről vagy a jellemedről, egy azonban biztos: bármit is kíván az egód, a Mars stabilan és nagy energiákkal fogja szolgálni, hogy elérhesse célját.

Negatív aspektusod: rátarti, hencegő, arrogáns, kicsapongó, féktelen, ingerlékeny, türelmetlen, ellentmondást nem tűrő, virtuskodó, vakmerő vagy.

453. tinendo (válaszként erre: 447. - Fuoco)
2018. okt. 5. 11:59

1985.10.26. 23:50, Szeged.

Nap karma: bikában állt.

Hold karma: rákban állt.

Merkúr karma: bikában állt.

Vénusz karma: ikrekben állt.

Mars karma: bakban állt.

Jupiter karma: halakban állt.

Szaturnusz karma: nyilasban állt.

Uránusz karma: nyilasban állt.

Neptunusz karma: bakban állt.

Plútó karma: skorpióban állt.


Nap karma: bikában.

Céljaid egyszerűsége, lojalitása, szívós kitartása egyetlen forrásból fakad: biztonságra van szükséged. Az önfenntartás ösztöne bizonyos mértékben mindannyiunk természetében szerepet játszik, ám a te életed teljes egészében e körül forog. Összeroskadsz és belepusztulsz abba, ha a biztonságot - akár anyagi, akár érzelmi értelemben - megtagadják tőled. Nagy valószínűséggel nem leszel mohó, és biztosan te testesíted meg a szerelem idealista felfogását. Lehetséges, hogy nem vagy tisztában saját belső motivációiddal, ezért számodra különösen fontos az önismeret és az önelemzés. Ösztöneid erőteljesek és általában helyesek - mindig jogosak -, amennyiben saját motivációidat szolgálják. A szó hétköznapi és anyagi értelmében is önzetlen vagy. Gondoskodsz arról, hogy semmi se keresztezhesse önkiteljesítésed megvalósulását. Senki elé nem gördítesz akadályokat, feltéve, ha az illető sem akadályozz alapvető vágyaidban; azonban sarokba szorított vadállatként harcolsz, ha a számodra létfontosságú dolgokat érzel veszélyben.

A világ legkönnyebb dolga veled együtt élni, amennyiben veled és nem ellened akarnak élni. Társadnak meg kell értenie: az együttműködés nem azt jelenti, hogy mindent együtt kell csinálnotok, hanem azt, hogy mindent nyugodt, barátságos légkörben végezzetek el, még akkor is, ha mindezt egymástól függetlenül és külön is teszitek. Ez a fajta együttműködés addig fogja bosszantani a kevésbé önálló embereket, amíg meg nem tanulják, hogy lelked csak akkor nyugszik meg, ha semmire sem kényszerítenek. Bármilyen korlátot érzel magad körül, azt át fogod törni, még akkor is, ha ezeket a korlátokat maga a szerelem állította fel.

Olyannyira biztos vagy saját biztonságigényedben, hogy zokon veszel minden olyan feltételezést, mely szerint vissza kéne fognod magadat. Ösztöneid mindig igényeidhez, illetve vágyaidhoz kötnek és nincs a világon olyan erő, mely eltántoríthatna ettől. Másrészt, ha a helyzet kiéleződik, foggal-körömmel kapaszkodsz életfontosságú ösztöneidbe, hiába mondják mások, hogy ez felesleges, haszontalan vagy rossz. Ha viszont legmélyebb igényeid egyszer kielégültek és megkaptad azt, amire vágytál - legyen szó otthonról, társról, becsvágyról, szerelemről, pénzről, bármiről -, azt örökre megtartod. Ha tudatalattid egyszer eldönti, hogy hol találod meg az érzelmi vagy az anyagi biztonságot, akkor odaküzdöd magadat és örökre ott is maradsz.


Karmikus örökséged:

Azt követeli tőled, hogy próbálj meg anyagi javakat gyűjteni úgy, hogy közben élvezed az életet. A legfontosabb, hogy tisztában legyél azzal, befektetés nélkül nincs üzlet. Először ki kell adnod ahhoz, hogy bevételre tudj szert tenni. Mivel a szótáradban nem szerepel a „feladni” szó – éppen azért, mert az apukád vagy a nagyapád nem kockáztatott, vagy feladta a küzdelmeket –, a Nap-karma örökségével te tudsz élni. Terhelhető vagy, azért cipelsz sokat a válladon. Örökül kapod a kitartást, van erőd, amellyel anyagilag sokra viheted, és luxusdolgokat is megengedhetsz magadnak.


A Nap-karma feloldásod:

Ha képes vagy mindig egyetlen célra összpontosítani, eléred, amit akarsz, mivel a szorgalmad példamutató. Gyakorlatias vagy, azonnal tudsz cselekedni, és családtagjaidnak ezzel segíteni. Akik pedig becsaptak, kijátszottak, azokkal nem szükséges taktikázni, nyíltan mond ezt a szemükbe, és vess véget a kapcsolatotoknak.


Erősséged: nyíltság, bátorság, megbízhatóság.

Gyengéd: lustaság, makacsság, lassúság.


Hold karma: rákban.

Nagyon komoly embernek tartod magad, olyas valakinek, akivel számolni kell. Úgy érzed, hogy megérted a többi embert, és ezért megérdemled, hogy téged is megértsenek. Ennek ellenére gyakran az ellenkezőjét éled meg. A dolgok nagyon világosan állnak előtted; megérzéseid erőteljesek, és akár helyesek, akár nem, teljesen meggyőzőek a számodra, cselekedeteid gyakran az intuíció irányítja. Néha megcsalnak az előérzeteid, különösen, ha érzelmeid is belekeverednek az ügybe. Belső természeted becses kincsnek tartod, melyet meg kell védened a „szörnyű sors” nyűgeitől és nyilaitól. Hajlamos vagy rá, hogy úgy érezd, ezek a „nyűgök és nyilak” ellened irányulnak még akkor is, amikor a kutya sem gondol rá. Árad belőled a vágy, hogy megértsenek és szeressenek.

Hajlamos vagy a visszahúzódásra és a szemlélődésre, a szemlélődés pedig gyakran tépelődésbe fordul, egészen a depresszióig. Ébreszd fel magadban az együttérzést, érdeklődj mások iránt! Cselekedve érdemeld ki mások megértését, ezáltal téged is megértenek és elismernek majd. Feledkezz el magadról, érzelmeidről, reakcióidról, ösztöneid zabolázd meg, és fordítsd mások problémáinak megoldására vagy kreatív munkára, akár az üzlet, akár a művészetek területén. Belső természetedben a használni, valamivé válni, próbára tenni, szeretni parancsoknak kell felváltani azt a mély tendenciát, mely beéri a birtokolni, lenni, tudni, elvárni késztetésekkel. Ha megértő szellemed a külvilág felé irányítod, egyetlen ajtó sem marad zárva előtted. Ám minden ajtó zárva marad, ha energiáid kizárólag befelé engeded működni. Elsőként ismerd meg önmagad - fájdalmak és küzdelmek árán, ha kell -, és ha egyszer eljutottál az önismeretig, ne tépelődj tovább, ismerj meg valami mást is.


Holdi karmikus feladatod:

Le kell válnod a családról, az anyáról, és saját családot kialakítani, amelyben szabadságot kell adnod a tagoknak. Meg kell tanulnod, hogy nem számolsz be mindenről az őseidnek, ha magánéletről vagy párkapcsolatról van szó, mert ez nem tesz jót a viszonyodnak. Meg kell tanulnod döntéseket hozni, a saját lábadra állni, és neked támogatni a családot, nem tőlük várni életre szóló segítséget.


Holdi karmikus örökségként kapod:

A lelked mélyén lakozó félelmet, hogy mi lesz veled a szülői ház védettsége, az anyukád figyelő szeme nélkül, de az anyagi javakat is, amelyeket az ősök gyűjtöttek össze, vagy a kapcsolatokat, amelyek sok előnyt hoznak majd az életben. Karmikus örökségként kapod az anyukádtól a befolyásolási és időzítési képességet, amivel jó időben leszel jó helyen, és hatást gyakorolhatsz mindenkire.


A holdi karma feloldása:

Támogatod az őseidet, és sokat teszel – talán még áldozatot is hozol – azért, hogy jó kapcsolat legyen a családtagok között. A szerelmed anyjával, illetve nőrokonaival figyelmes leszel, és hagyod őket kibeszélni, sőt tanácsokat adsz nekik problémáik megoldására. Igényességet viszel a partnered otthonába, családjába.


Pozitív holdnapok, amikor a karmikus feladat gyakorolható:

Hold a Rákban, a Skorpióban, a Halakban.


Feszült holdnapok, amikor éppen a karmikus feladat ellen teszel:

Hold a Bakban, a Mérlegben, a Kosban.


Uránusz karma: nyilasban.

Eredetiségednek nagy térre van szüksége, illetve arra, hogy a látásból indulj ki. Mindig készen állsz az általánosításra, akkor érzed magad leginkább az elemedben és akkor éred el a legnagyobb szellemi hatékonyságot, ha nagy fogalmakkal, eszmékkel, ideákkal dolgozol. Ezek a tulajdonságok kiváló művészt, gondolkodót vagy filozófust faraghatnak belőled, vagy pedig ködös fejű fantasztát, aki soha nem ereszkedik le a tényekhez. Meg kell tanulnod tisztelni a tényeket, illetve azt, hogy soha ne aggodalmaskodj amiatt, hogy nehézkesnek tartanak, a tények ugyanis mindig szilárd alapot adnak számodra az általánosításokhoz, és soha nem tesznek filiszterré. Egyszerre félsz és undorodsz a földhözragadtságtól, mivel úgy érzed, hogy valódi géniuszod kiemel a könyvmolyok és biflázok osztályából, hogy a szellem magasabb atmoszférájába repítsen. Számodra nincs olyan magasröptű eszme, amit meg ne értenél, vagy legalábbis ezt gondolod. Ha arra törekszel, hogy először a tényeket ragadd meg, és ezekre építed fel eszméidet, akkor valóban emelkedett és elmélyült személyiség lehetsz, olyan, amilyennek képzeled magad. Ha megtanulod értékelni a tudást - eszméidnek biztosítékát -, akkor valódi intellektuális erővé válhatsz. Magad is ebben a formában találod meg önmagad legigazibb kifejeződését.


Örökül kaptad:

A másokkal szembeni jóindulatot, segítőkészséget, hogy az életet a maga teljességében lásd. Karmikus örökséged az is, hogy könnyedén beleéled magad bárki helyzetébe, és a legjobb tanácsokat adod. Ismered a módját, hogyan segítsd az embereket, hogy kibontakoztathassák tehetségüket. Tetteidet nem az önzés jellemzi, hiszen általában azért cselekszel, hogy a környezetedben élők, illetve az emberiség javát szolgáld vele. Uránuszi karmikus örökségként kapod a baráti kapcsolatok fontosságát. Nemcsak számodra lényegesek ezek a viszonyok, ismerőseidnek te is ugyanolyan sokat számítasz, és odaadóan viselkednek veled szemben. A párkapcsolatban olyan társat kellene választanod, aki más kultúrkörből származik, és akinek a szokásai teljesen eltérőek a tiedtől. Így még jobban megismerheted a világot, és még inkább segítséget nyújthatsz az embereknek.Szaturnusz karma: nyilasban.

Hogyan hat rád a Szaturnusz:

Az önigazolást absztrakciókon keresztül keresed, életedet a tökéletes életfilozófia elsajátításával igyekszel uralni. Hatalom, jólét, társadalmi rang nem győz meg léted jogosságáról, ugyanígy a hírnév sem, hacsak nem valamilyen intellektuális vagy spirituális teljesítménnyel érdemled ki. Szellemi és fizikai mozgástered nem korlátozott, az életben nyitott elmével, figyelmesen haladsz előre, és ennek az elmének a jóllakatása jelenti számodra a legnagyobb kielégülést. Ez a bolygóállás nem fog komplexusokkal akadályozni, mivel alig hordoz alsóbbrendűségi érzést. A Szaturnusz ebben az állásában valójában a felsőbbrendűségi tudat jelenlétére utal, mégpedig annak tiszta, közvetlen formájára. Őszintén, szívből jövő elismeréssel tekintesz saját képességeidre, és szemernyi kételyed nincs afelől, hogy te is vagy legalább olyan jó - szellemileg és fizikailag -, mint bárki más. Nem érzed, hogy a világ visszatartana, vagy bármiféle pszichológiai szükség hajtana belülről. Jelszavad az élet - különösen a tudat élete -, és ha egy kis esélyed is van rá, bejárod a világ - és a szellem - mind a hét tengerét. Intelligenciáddal, illetve valódi értékekkel érsz el sikereket, közben pedig őszintén - és nem feltétlenül öntelten - a szíved mélyén úgy érzed, megérdemelted. Bármilyen munkát is végzel, a mentális vagy a szellemi kiválóságban találsz önigazolást, önmagad elé igen magas mércét állítasz, ezért bármilyen területen is dolgozol, valószínűleg a válladra veszed a vezetés terhét.


Életed filmjei:

Az őseid jelmondata: Légy hű önmagadhoz! Légy hű az őseidhez! És te követed őket, hiszen most is gyakran szembehelyezkedsz a világgal, mert olyan nézeteket, elképzeléseket vallasz, amivel sokan nem értenek egyet. Az őseid ellentmondtak, a világlátásuk miatt üldözték őket, és feltételezhetően ezért többen áldozattá váltak, az életükkel fizettek. Többen menekültek el – ha még tudtak – otthonukból, és cseréltek országot. Ezt a karmát te tovább cipeled, de a sors már kegyesebb – illetve a karmából már annyit ledolgoztak -, hogy neked már valószínűleg nem kell elmenekülnöd. Inkább olyan helyzetbe kerülsz, ahol nagyobb tömegeket szólíthatsz meg, és a nézeteid több emberhez juthatnak el, akik követnek.


Karmikus kiteljesedésed:

Olyan szakmát választani, amelyben a véleményedet – hogy milyennek kellene lennie a világnak – több ember hallgatja végig. Például tanár, politikus, média, stb. szakember. Még fontosabb az emlékezés, hogy ne hagyd, hogy elfelejtődjenek a múltbeli események, amivel megakadályozhatod, hogy ismét megtörténjenek azok az események, amelyek annyi fájdalommal, vérrel és könnyel jártak.


A jelen karmikus feladatod:

- Legyőzni a bizalmatlanság érzését, mert ez hűvössé teszi a kapcsolatodat a környezeteddel, és rengeteg ellenséget szerez.

- Felelősségteljes pozíció betöltésére törekvés, amely nem az anyagi javak miatt fontos, hanem az ősöktől örökül hagyott tudás – eszme – továbbadására, minél több emberhez való eljutását szolgálja.

- Legyőzni a mások kipellengérezésére való hajlamodat, amivel akár életeket tehetsz tönkre.

- Az okkultizmussal való foglalkozás, amelynek hatására jobban megérted az összefüggéseket, mi, miért történik.


Karmikus kötelességed:

Csak olyan házasságot, vagy élettársi kapcsolatot kötni, amelyben a partnereddel egyforma nézeteket vallotok, egyforma az érdeklődési körötök, és sokban hasonlítotok egymásra. Mert így tudod igazán megvetni a lábad, gyökeret ereszteni, és a nagy családot, nagyobb közösséget létrehozni, amelynek tagjai az eszme-karmát tovább viszik.


A szaturnuszu bölcsességed: Minden elképzelésért, gondolatért vállalni kell a felelősséget.


Szaturnuszi szállóigéd: Mikor a győztes leteszi a fegyvert, a legyőzöttnek is félre kell tennie a gyűlölködést. (Seneca)


Szaturnuszi a karmája: Mel Gibson.


Szaturnuszi erősséged: alaposság, kitartás, mély érzések.


Szaturnuszi gyengeséged: mértéktelenség, kegyetlenség.


A Szaturnusz óva int attól, hogy:

Olyanná válj, aki senkinek a véleményét nem fogadja el, ha sérelem éri, akkor bosszú után liheg, és kivárja a legalkalmasabb pillanatot, amikor a legmegsemmisítőbben üthet vissza. Ezzel újabb karmát épít, előbb-utóbb lehetetlenné teszi a saját helyzetét, és ismét menekülnie kell.


Marsi karma: bakban.

Becsvágyó, szellemes és türelmes ember vagy, azonban ez a türelem csökönyösségbe is átcsaphat. Hatalmas szexuális vágyakkal rendelkezel, azonban emiatt könnyen bűntudatot érezhetsz. Általában nem az optimizmus, hanem a konok elszántság vezet a szülöttet céljaid eléréséhez. Önuralmad aszketizmusba fordulhat. Célszerűen irányítod energiáidat, melyek normális esetben olyan utakon nyilvánulnak meg, ahol legmagasabb és leganyagiasabb vágyaidat tudják előmozdítani. Számodra természetes, hogy szavaidat és cselekedeteidet kontrolláld. Életerőd jól működik a világ megszokott kerékvágásában, a részletmunkákat és az átfogó irányítást egyaránt magas fokon végzed. A magad büszke módján tapintatos vagy, mindig a megfelelő dolgot mondod, de közben nem adod fel méltóságodat, és az igazságot - illetve azt, amit annak vélsz - sem ferdíted el. Született vezető vagy, megvan benned a legfontosabb tulajdonság, amely az irányításhoz szükséges: kellő önuralommal rendelkezel, képes vagy másoknak átgondolt megbízást adni, megérted azt is, mit jelent utasításokat elfogadni. Az anyagi siker eléréséhez ez az egyik legkedvezőbb Mars-állás, hiszen ritkán teszel olyat, amivel veszélyeztetnéd biztonságodat vagy biztonságod tágabb megnyilvánulását. Vágysz a hatalomra, és így vagy úgy, de meg is kaparintod, feltéve, hogy nem blokkolja életerőd szabad áramlását a túlzott önbizalom. Megengedheted magadnak, hogy lemaradj a „sors szekeréről", bízva benne, hogy úgyis oda visz az utad, ahová szíved mélyén el szeretnél jutni. Viszont jól teszed, ha tiszteled a lovakat, és csínján bánsz az ostorral.

Partneredül Bak vagy Kos Marsú ember javasolt.

452. tinendo (válaszként erre: 446. - Amoba)
2018. okt. 5. 11:36
Szia.Pontos időpont kellene,mert ebben a fél órás intervallumban lehet szűz és mérleg is az aszcendense..
451. tinendo (válaszként erre: 445. - Sokcsoki)
2018. okt. 5. 11:34
Szia.Pontos óra és perc kellene a kiszámításhoz..
450. tinendo (válaszként erre: 444. - 01fe0c10bf)
2018. okt. 5. 11:33

1985.10.26. 23:50, Szeged.

Nap karma: skorpióban állt.

Hold karma: kosban állt.

Merkúr karma: skorpióban állt.

Vénusz karma: mérlegben állt.

Mars karma: szűzben állt.

Jupiter karma: vízöntőben állt.

Szaturnusz karma: skorpióban állt.

Uránusz karma: nyilasban állt.

Neptunusz karma: bakban állt.

Plútó karma: skorpióban állt.Nap karma: skorpióban.

Dualizmusod zavarba ejtő, mivel a materializmust és a spiritualitást egyesíted magadban. Te vagy „a világ, a hús, és az ördög” és te vagy a szellem is, amely megtagadja őket. Tele vagy életörömmel, mely azonban csak akkor válik jelentőségteljessé, ha valamilyen különleges, majdnem misztikus jelentőséget lehet hozzáadni. Életed alapvető motivációja a belső értékek, illetve az én, a világ, az élet rejtélyéhez vezető kulcs megtalálása. Keresésed mindig intenzív akár a spritualitás csúcsaira, akár a tudattalan legsötétebb mélységeibe vezessenek is.

Önmagadat, munkádat, eszmédet és szerelmedet egyaránt komolyan veszed, és ugyanezt várod el másoktól is. Ugyanakkor tudatában vagy mindezen dolgok mulandóságának, jelentéktelenségének, kicsinységének is. Általában nem vagy vallásos a szó ortodox értelmében, saját személyes vallásod van, mely inkább misztikus, mint filozofikus, és ez a vallás elmélyült személyiségednek szerves része.

Soha sem vagy felszínes. A többi jegy legjobbjai is belecsúsznak olykor a jelentéktelenségbe, te azonban mindig erős személyiség maradsz. Akár szeretünk, akár utálunk, mindig számolni kell veled. Képes vagy rá, hogy saját mércéd szerint a legmélyebbre süllyedj, ha a jelentéktelenség érzése hatalmas energiáit befelé és nem kifelé irányítod. Süllyedj azonban bármilyen mélyre, mindig megőrzöd lényegi méltóságod, mintha Lucifer nagyságát képviselnéd bukásában és dicsőségében egyaránt. Legjobb formádban műszaki, spirituális vagy jogi géniusz vagy, mégis ritkán kerülsz vezetői beosztásba. Ízlésed pazar és extravagáns, a pénzkereset nem érdekel, maximális energiaszinten dolgozol, de sohasem kereskedelmi területeken. Delejes vonzerővel bírsz, és ennek köszönhetően gyakran van olyan pozíciód, ahol mindent megkapsz, amit akarsz, anélkül, hogy minden energiádat beleadnád. Fölös energiáid inkább saját - talán titkos - céljaid megvalósítására tartogatod.

Ügyelsz a megjelenésedre, általában minden szem előtt lévő dologban konformista vagy. Nem szívesen engedsz betekintést magánéletedbe, gondolataidba vagy filozófiádba. Ezek azonban mégis igen világosan és tisztán állnak előtted, mások elől elrejtett világnézeted pedig nagyon nagy egyensúlyt biztosít a számodra. A világot tudatos, esetenként vádló szemekkel figyeled, a magadban hordozott titkot nem fogod elárulni - ez a titok a szellemi tartalékod. Magabiztosságod alapja, az a titokzatos trükk, amivel elhiteted az emberekkel, hogy sokkal többet tudsz annál, mint amennyit elárulsz. Titkod további része az az egyszerűség, amellyel elfogadod az anyagi és szellemi valóság keveredését. Az élet minden kérdését a felfoghatatlanhoz méred, melyet a többi ember nem ismer.


Karmikus örökséged:

Azt követeli tőled, hogy nemzzél gyermekeket, akikben te, illetve a családod, az őseid tovább élnek. Az állatövben te viseled a legnehezebb karmát, mert a Nap arra fog kényszeríti, hogy kutakodni az ősök múltjában, így a felszínre nemcsak olyan dolgok kerülnek, amelyek szépek, jók, és amelyekre büszke lehetsz. Ha megismered a családod múltját, jobban megérted az életedben adódó problémákat, amelyek miatt így nem leszel depressziós, hanem megoldod azokat. Ez változást hoz a személyiségedben is, hatására sok ember szeretetét élvezed majd.


A Nap-karma feloldásod:

Amikor úgy érzed, hogy veszély fenyegeti a boldogságodat, vagy mindazt, ami már az tiéd, esetleg az utad során nehézségekbe ütközöl, ne vedd fel a szokásos támadóállást. Ne okolj másokat a hibákért, és ha csődöt mondasz, ne engedd, hogy a sötét gondolatok eluralkodjanak, mert így nem veszed észre azokat az embereket, akik önzetlenül szeretnének neked segíteni. Meg kell tanulnod türelmesnek lenni, és elfogadni, hogy nem kényszerítheted családtagjaidat olyanra, amit nem akarnak!


Erősséged: regenerációs készség, önuralom, lemondási készség.

Gyengéd: bizalmatlanság, meggondolatlanság, vak düh.


Hold karma: kosban.

Leginkább független gondolkodóként szeretsz gondolni magadra, szellemi tekintélyként, olyan emberként, aki nincs híján a fizikai és intellektuális bátorságnak. Fontos számodra az igazság, legalábbis az, amit te magad igazságnak gondolsz. Ez azonban nem okvetlenül esik egybe a bebizonyított tényekkel. Jelmondatod: „Légy erős, erélyes, független és bátor. ” Ez a Hold-pozíció olyan erős hatást gyakorol rád, hogy ezek a célkitűzések bizonyos fokig valóra is válnak. Annak a bárányszelídségű úriembernek, aki belül acél kemény és hajlíthatatlan, nagy valószínűséggel Kos jegyű a Holdja. Ugyanez érvényes arra a hölgyre, aki ránézésre kettőig sem tud számolni, mindazonáltal úgy parancsol, mint egy kiskirály. Ez a pozíció azon helyzetek egyike, melyben a Hold elég erős tud lenni ahhoz, hogy átvegye a Nap dominanciáját, illetve, hogy a segítségével valóban olyan legyél, amilyennek érzésed szerint lenned kell. Ez a változás lehet lassú, nyugodt magabiztossággal lezajló folyamat, de nem ritka a lármás, hencegő kivagyisággal kísért villámgyors akció sem.

Jó véleménnyel vagy magadról, és ha vitaszférád bármely pontja esetleg kisebbrendűségi érzésre való hajlamot jelöl, akkor ebben az állásban szinte biztosan méltó ellenfelére talál. Ez az állás csak akkor válik gyengévé, ha a Nap a Mérlegben áll, mivel ebben az esetben a Nap diktál, a Hold-ösztönök pedig elsikkadnak. A sikeres és boldog élethez minden esetben elengedhetetlenül fontos számodra a szellemi képességek szorgalmas és kitartó fejlesztése, illetve az, hogy szellemi erőd jóindulatúan, inkább magad, mintsem mások irányítására használd fel.


Holdi karmikus feladatod:

Az állhatatlanság és a kiszámíthatatlanság érzésének legyőzése. Meg kell találnod a középutat, mert így sajátíthatod el azt a viselkedést, amelytől a környezeted és a partnered is harmóniában és biztonságban érezheti magát.


Holdi karmikus örökségként kapod:

Az érzelmi feszültséget, amely az anyai vonalról érkezik, mert feltételezhetően már korán, egészen kicsi gyermekkorodban úgy érezted, magadra vagy utalva. Ahogyan a Hold változtatja az alakját az égen, éppen úgy változott az anyukád hangulata is, és ennek megfelelően a tiéd is.


A holdi karma feloldása: A benned rejlő agresszió legyőzése, hogy ne úgy reagálj dolgokra, mintha puskából lőttek volna ki, mert ez olyan reakciókat vált ki másokból, hogy te még dühösebb leszel, a másik ember pedig nem akar mást, mint a távolságot növelni veled szemben.


Pozitív holdnapok, amikor a karmikus feladat gyakorolható:

Hold a Kosban, az Oroszlánban, a Nyilasban.


Feszült holdnapok, amikor éppen a karmikus feladat ellen teszel:

Hold a Mérlegben, a Rákban és a Bakban.


Szaturnusz karma: skorpióban.

Ez a pozíció a komplex személyiség mutatója. Védelmi mechanizmusaid mélyen a tudatossági szint alatt, a primitív ösztönök és késztetések szintjén működnek. Az élettel vívott küzdelmed folyamatosan, a lelkeden belül zajlik, még ha nem is vagy tudatában ennek. Gondolataid, szavaid, cselekedeteid szinte teljes mértékben determináltak. Meg kell tanulnod, hogy felismerd motivációidat, illetve azt, hogy tudatossá tedd a mögötted megbújó hajtóerőket. Az utódnemzési késztetés esetedben közvetlenül kapcsolódik az önfenntartási ösztönhöz, a biztonságot a szexuális kielégülésben, és ezáltal a házasságban keresed. Védekezési ösztönöd azonban ellenáll annak, hogy teljesen átadd magad bárkinek is, és ez a szexuális és házastársi harmónia útjába áll. Ezért megeshet, hogy a szerelmi ösztönt valami sokkal érzékibb dologgal helyettesíted, mely felszínesen kielégít, úgy, hogy közben nem igényli teljes személyiségedet. Mivel az önigazolás ehhez a mély, alapvető ösztönhöz kapcsolódik, ezért igen gyanakvó és bizalmatlan lehetsz szinte bármi miatt, ráadásul - sok más mellett - a féltékenység démona is hatalmába keríthet. Az állandó küzdelem kimerít, mivel a maximális önigazolást akarod elérni a lehető legkisebb önfeladás révén. Ha a valódi siker túl sokat kívánna tőled, képes vagy feladni teljes egészében a küzdelmet, és inkább végleg megtagadod az önfenntartás és az önigazolás vágyát, mintsem hogy megszerzésükért feladj valamennyit belső énedből. Küzdened kell azért, hogy ne vedd túlságosan komolyan magad, hogy saját feltételeiddel vedd fel a versenyt az élettel, illetve azért is meg kell dolgoznod, hogy megismerd önmagad, és hagynod kell, hogy téged is megismerhessenek. Nem tudnak megtapsolni, ha véka alá rejted személyiséged fényét, ahogy erődet sem érezhetik, ha az csak belül működik.


Életed filmjei:

A Szaturnusz pozíciója alapján valószínűleg az őseid között többen voltak, akik olyanokat támogattak, akik bűnös cselekedeteket – akár élet, akár vagyon elleni – követtek el. Segédkeztek ahhoz, hogy más ki tudja játszani a törvényt, a szabályokat, megkárosítsa például az államot, vagy a vagyonosabb embereket, és így tettestárssá váltak. Naivitásukban azt hitték, ők nem válnak bűnössé, és amikor elérkezett a felelősségre vonás, a számonkérés ideje, akkor áldozatként élték meg ezt a helyzetet.


Karmikus kiteljesedésed:

Igyekszel erkölcsös életet élni, nem szeged meg sem az emberi, sem az isteni törvényeket. Az életeddel példát mutatsz, mert így ismertethetsz meg, és segíthetsz másoknak abban, hogy a törvények tiszteletben tartsák, és eszerint éljenek. Hiszel abban, amit mondasz, amit teszel, és tudod, hogy nem embertársaidnak kell megváltozni, nem a törvényeket kell átalakítani, hanem saját magadnak kell fejlődni, átalakulni, és előbbre lépni.


A jelen karmikus feladatod:

- Visszafogottnak, és előzékenynek lenni egyszerre, amely ellenállhatatlanná tesz, és ezért követendőnek tartanak mások.

- A házasság révén szerzett rokonsággal jó kapcsolatot ápolni, és elfogadni őket olyannak, amilyenek.

- A hivatásodban inkább legyél visszavonult, és ha a szürke eminenciás szerepét töltöd be, ügyelj arra, hogy senkinek ne adj olyan tanácsot, amivel az erkölcstelenség útjára léphet.

- Gyermeknevelés során azért adódnak nehézségek, mert túlságosan szabadon engeded őt, amitől úgy érzi, hogy nem törődik vele.


A szaturnuszi bölcsességed: Az otthoni merev hangulat elől ne menekülj el, hanem oldd fel azt, és tegyél érte nagyobb erőfeszítéseket.


Szaturnuszi szállóigéd: A legfőbb erkölcsi szabály az, hogy fáradságot nem kímélve dolgozzunk az emberiség javáért. (Gandhi)


Szaturnuszi a karmája: Andrea Bocelli, Madonna


Szaturnuszi erősséged: bölcsesség, erős hit, kalandvágy


Szaturnuszi gyengeséged: cinizmus, pesszimizmus, nihilizmus.


A Szaturnusz óva int attól, hogy:

Elbizakodott legyél, és azt hidd, hogy mindent tudsz, illetve hogy egyetlen pillanatra is megállj, és ne képezd magad. Óva int attól, hogy olyan nagy célokat tűzz ki magad elé, amelyet önerődből nem tudsz elérni, csak úgy, ha másokat kárára cselekszel.


Uránusz karma: nyilasban.

Eredetiségednek nagy térre van szüksége, illetve arra, hogy a látásból indulj ki. Mindig készen állsz az általánosításra, akkor érzed magad leginkább az elemedben és akkor éred el a legnagyobb szellemi hatékonyságot, ha nagy fogalmakkal, eszmékkel, ideákkal dolgozol. Ezek a tulajdonságok kiváló művészt, gondolkodót vagy filozófust faraghatnak belőled, vagy pedig ködös fejű fantasztát, aki soha nem ereszkedik le a tényekhez. Meg kell tanulnod tisztelni a tényeket, illetve azt, hogy soha ne aggodalmaskodj amiatt, hogy nehézkesnek tartanak, a tények ugyanis mindig szilárd alapot adnak számodra az általánosításokhoz, és soha nem tesznek filiszterré. Egyszerre félsz és undorodsz a földhözragadtságtól, mivel úgy érzed, hogy valódi géniuszod kiemel a könyvmolyok és biflázok osztályából, hogy a szellem magasabb atmoszférájába repítsen. Számodra nincs olyan magasröptű eszme, amit meg ne értenél, vagy legalábbis ezt gondolod. Ha arra törekszel, hogy először a tényeket ragadd meg, és ezekre építed fel eszméidet, akkor valóban emelkedett és elmélyült személyiség lehetsz, olyan, amilyennek képzeled magad. Ha megtanulod értékelni a tudást - eszméidnek biztosítékát -, akkor valódi intellektuális erővé válhatsz. Magad is ebben a formában találod meg önmagad legigazibb kifejeződését.


Örökül kaptad:

A másokkal szembeni jóindulatot, segítőkészséget, hogy az életet a maga teljességében lásd. Karmikus örökséged az is, hogy könnyedén beleéled magad bárki helyzetébe, és a legjobb tanácsokat adod. Ismered a módját, hogyan segítsd az embereket, hogy kibontakoztathassák tehetségüket. Tetteidet nem az önzés jellemzi, hiszen általában azért cselekszel, hogy a környezetedben élők, illetve az emberiség javát szolgáld vele. Uránuszi karmikus örökségként kapod a baráti kapcsolatok fontosságát. Nemcsak számodra lényegesek ezek a viszonyok, ismerőseidnek te is ugyanolyan sokat számítasz, és odaadóan viselkednek veled szemben. A párkapcsolatban olyan társat kellene választanod, aki más kultúrkörből származik, és akinek a szokásai teljesen eltérőek a tiedtől. Így még jobban megismerheted a világot, és még inkább segítséget nyújthatsz az embereknek.


Mars karma: szűzben.

Aprólékos, igyekvő vagy, egyben számító, és nem áll távol tőled a kicsinyes kötekedés sem. Szexualitásodban az intelligencia vezet, szükséged van egy biztonságot nyújtó partnerre az érzéki kiteljesedéshez. .


Energiáid a rendszer, illetve negatív megvalósulásában a rendszertelenség felé áramolnak. Ha valami jó, azt nagyon jóként, ha rossz, akkor azt rettenetesként éled meg. Így vagy úgy, törekvéseid igazodni fognak életed rendjéhez. Egyik megélési lehetőséged, hogy a világ legrendszeresebb, leglogikusabb, legrendesebb és legprecízebb embere szeretnél lenni. Más, ellenkező esetben máról holnapra élsz, környezetedben örökös rendetlenség uralkodik, folyamatosan lázadsz az ellen, hogy a dolgokat a helyükre tedd. Bármit is kapsz ettől a Mars-állástól, mindenképp meg kell tanulnod elfogadni az élet apró részleteit is. Amíg nem teremtettél rendet az otthonodban, addig a külvilágban sem találod a helyed. Ha egyszer elérted a rendet, tovább kell lépned addig a pontig, hogy a rendet magától adódónak vedd: ha ugyanis minden idődet porolással és felmosással töltöd, az épp olyan elpocsékolt idő, mint ha állandóan a dolgaid után kutatnál. Rendezd el a részleteket, aztán felejtsd el őket, engedd, hogy intelligenciád - amelyből bőségesen kaptál - jóval fontosabb dolgok felé tereljen. Ennek a bolygóállásnak az a veszélye, hogy törekvéseid közben beszűkültté válhatsz, mivel nem látod a fától az erdőt. Nagyszerű erényeddé válhat viszont a részletek elrendezésének művészete, illetve az a képességed, hogy a csekély pozitívummal rendelkező kezdetektől indulva is merész kalandozásokat tehetsz az életben.

Partnerül Szűz vagy Rák Marsú ember javasolt.

449. Babec
2011. ápr. 2. 12:14

Kedves Tinendo!


Csak most találtam erre a fórumra és amennyiben lehetséges, nagyon szeretnék ilyen elemzést kérni én is, akár ide, vagy a mail címemre: oluochmonika@gmail.com

Orosháza, 1970.09.06, reggel 7ó 6p

Köszönettel: Mona

448. cinus79
2011. febr. 14. 22:37
Létrehoztam egy fórumot hasonló témában, mert mikor rákerestem, nem adott be semmit. Az érdekelt volna, hogy ki készíttetett magának már ilyen születési horoszkópot és mik a tapasztalatok?
447. Fuoco
2011. febr. 14. 08:36

Kedves Tinendo!


Ha még erre jársz, én is kérnék Tőled egy elemzést.


1986.05.13. 14:15 vagy 15:15 (sosem tudom pontosan, de a 14:15 a valószínű) Budapest.


Valamint a lányomét is leírom, ha esetleg Őt is megnéznéd.

2010.04.23. 19:58 Budapest


Köszönöm szépen!

446. amoba
2011. jan. 5. 12:54

Kedves Tinendo!

Már több, mint egy l éve kértem tőled elemzés magam számára. Szeretnék megint kérni tőled egyet, a páromnak is, de sajna nem tudjuk percre pontosan a születési dátumát,így az aszcendensét sem, pl. Arra gondoltunk, hogy ha meg lenne a két variáció, akkor abból kiderülne, mi is ő. Ha van rá időd, és még foglalkozol ilyenekkel ez új évben, kérlek küld el nekünk!:

Veszprém, 1982,08,16., délelőtt 9 és 9:30 közt született.

Boldog és Sikeres Új Esztendőt Kívánok: A

2010. okt. 11. 10:00

Kedves Tinendo!

Ha lesz majd időd, megnéznéd az enyémet is? Nagyon megköszönném!

Nagyon érdekelnek ezek a dolgok, talán azért is, mert annyira bizonytalan vagyok mindenben: párkapcsolatban, munkámban, mindenben.

1965.07.06-án reggel 9 és 10 között születtem Budapesten. Szia!

2010. szept. 22. 16:02

Kedves Tinendo!

Én is kíváncsi lennék az elemzésedre!

1985.10.26. 23:50, Szeged.

Előre is köszönöm!

443. korisa (válaszként erre: 441. - Tinendo)
2010. szept. 16. 09:17

Kedves Tinendo!!!

Küldtem neked 1 privit:))))

442. zsoan78 (válaszként erre: 428. - Tinendo)
2010. szept. 3. 10:08
Kedves tinendo! Nagyon köszönöm a jellemzést, még sokszor és figyelmesen el fogom olvasni! Már első olvasatra is sokat bólogattam :-) Még egyszer nagyon köszönöm!
441. tinendo (válaszként erre: 440. - Erzsi..)
2010. aug. 26. 21:53

Szívesen.

Köszi, viszont neked is.

440. Erzsi.. (válaszként erre: 439. - Tinendo)
2010. aug. 26. 21:43
Kedves tinendo nagyon szépen köszönöm a fáradozásodat. Engem elgondolkoztatott pár dolog, ezért már megérte, köszi szépen. Kellemes hétvégét kivánok.
439. tinendo (válaszként erre: 437. - Erzsi..)
2010. aug. 25. 21:58

1967. 03. 22. 11:30 Devecser

Nap karma: kosban állt.

Hold karma: oroszlánban állt.

Merkúr karma: halakban állt.

Vénusz karma: bikában állt.

Mars karma: skorpióban állt.

Jupiter karma: rákban állt.

Szaturnusz karma: kosban állt.

Uránusz karma: szűzben állt.

Neptunusz karma: skorpióban állt.

Plútó karma: szűzben állt.


Nap karma: kosban.

Legfőbb vágyad, hogy mindenben első legyél. Kíméletlen vetélytárs, professzionális versenyző vagy. Nem annyira az anyagi haszon, mint inkább a győzelem dicsősége vonz. Soha nem fogod megdicsérni azt, aki mögötted a második helyre fut be, de sokkal nagyobb hatást tesz rád az a fickó, aki téged legyőzve elorozza tőled a díszhelyet a menet élén. Mindig egy lépéssel a társaság előtt haladsz, az ajtón elsőként lépsz be, minden vitában tiéd az első és nagyon gyakran az utolsó szó is. Imádsz vitatkozni, bár közben nem az igazságot akarod felmutatni, hanem saját vezető szereped. Próbálkozásaid közben gyakran eredeti ötlettel állsz elő, vagy ha nem, akkor is biztosan valami újat mutatsz fel. Ha nem érted az eredetiség és a másság szavak közötti különbséget, akkor meg kell tanulnod a két szó pontos jelentését. Akkor vagy eredeti, ha úttörő, felfedező, nagyszerű gondolkodó alkat vagy. Ha pusztán más akarsz lenni, akkor egód ideáit helyezed előtérbe, és közben nem törődsz azzal, hogy ideáid józanok, módszereid pedig praktikusak legyenek. Így elveszíted energiáidnak, géniuszodnak és becsvágyadnak áldásos hatását. Az ego minden mumusa zaklat, és óvakodnod kell az egocentrizmustól is. Ez utóbbi arrogánssá, felfuvalkodottá, önsajnálóvá és tolakodóvá tehet, ráadásul korlátozásokba vagy ellenállásba ütközve enyhe vagy akut üldözési mánia is kialakulhat nálad.

A következő eszközök állnak rendelkezésedre, melyek kihangsúlyozhatják éned legjobb részét: feledkezz el az egódról, próbál szellemi ügyekben feloldani magadat, eszméidet helyezd az első helyre, ügyelj rá, hogy eredetiséged mindig szilárdan a tényekre alapozd. Igyekezz, hogy ugyanolyan súllyal vedd figyelembe mások szükségleteit, vágyait és igényeit, mint a sajátjaidat. Győződj meg arról is, hogy elsőség iránti vágyad valóban elsőséghez vezet-e.


Karmikus örökséged:

Azt követeli tőled, hogy járjad a saját útadat, és soha ne bátortalanodj el. Azért hagyományozta rád apád a Kos jegyét, hogy tekintet nélkül bármire, vakmerően vágj bele a dolgokba, és merj. Életutadon sok barát követ, akik közül néhányan rendszerint nem tudják felvenni veled a tempót, ám ilyenkor nem szabad lassítanod, hanem a félelmeket – hogy egyedül nem boldogulsz – legyőzni, és a célra koncentrálva küzdeni, menni előre.


A Nap-karma feloldásod:

Újra és újra fel kell állnod, amihez rengeteg kitartásra és lendületre van szükséged. Olyan embereket kell az életben társaknak választanod, akik döntésképesek, hatalmat gyakorolnak és befolyásosak. A Nap-karmáját akkor tudod beteljesíteni, ha az erősségedhez, a remek helyzetfelismerő képességhez villámgyors cselekedet társul. Így tudsz első lenni, győzni, akár a szakmádban, akár a családban az élen állni, ahogyan az apád vagy nagyapád is szeretett volna.


Erősséged: kreativitás, akaraterő, gyorsaság.

Gyengéd: befolyásolhatóság, túlzott energiafelhasználás, felesleges aggódás.Hold karma: oroszlánban.

Önmagadról hősies képet festesz, olyasvalaki portréját, aki a világ fölé tornyosuló elefántcsonttorony lakója. Egy életen át tartó erőfeszítést, bátorságot, valamint a létezés drámájának figyelemre méltó ismeretét igényli, ha meg akarsz felelni ennek a képnek. Kézzelfogható sikereket akarsz látni, illetve annak örülsz a legjobban, ha ezt mások is látják. Talán egy kissé felvágsz, ám olyan végtelenül becsületes vagy önmagaddal szemben, hogy sokszor kineveted saját hiúságod, még akkor is, ha az továbbra is fontos marad a számodra. Értékes tulajdonokra vágysz, jól nevelt gyerekekre, jó ruhákra, teljesítményre, illetve a teljesítmény kézzelfogható bizonyítékára, mely kiváltja az emberek elismerését. Vágyaid alapvetően egyszerűek, és igen közvetlen módszerekkel igyekszel elérni őket. Tudod, mit akarsz, és ezért képes vagy áldozatot is hozni. Személyes integritásod vagy becsületed azonban soha nem áldoznád fel, ezek szent és sérthetetlen dolgok.

A műveltséget, a kultúrát, a művészetet és a zenét nem tartod olyan sokra. Foglalkozhatsz velük, de az egész hidegen is hagyhat. Ha mégis foglalkoznál ilyesmikkel, tízet egy ellen, hogy nem azért teszed, mert a lelked táplálod velük, hanem mert azt gondolod, ezzel is növelheted presztízsed. Egész életedben azért küzdesz, hogy kiteljesítsd a magadról alkotott képet, amely nem is annyira arckép, mint inkább egy olyan szobor, mely méreteivel, szépségével, elhelyezésének drámaiságával, díszítményeinek változatos szépségével uralkodik az Oroszlán életének látképén. Miközben felépíted ezt a szobrot, tisztességes munkálkodásod közben olyan spirituális minőségekre is szert teszel, melyekre még csak nem is vágytál.


Holdi karmikus feladatod:

Valóra váltani az anya álmát, aki talán nem tudta megvalósítani mindazt, ami a karmikus feladata volt, és ezt örökíti benned tovább. Holdi karmád a párkapcsolatban a hagyományos szerepek gyakorlása, és ügyelni arra, hogy ne cserélődjenek fel ezek a szerepek. Ha nőként uralkodni akarsz a partneren és vezetni őt, akkor sajnos előbb-utóbb magadra maradsz.


Holdi karmikus örökségként kapod:

Hallatlanul nagy erőt, energiát, optimizmust és karizmát kapsz, aminek a segítségével kiemelkedhetsz az átlagból, többre viheted, magasabbra juthatsz. Uralkodói hajlamokkal megáldott anyát is kapsz örökül, akivel nagyon szoros a lelki kapcsolatod, és aki megpróbál még felnőttként is irányítani téged, ami a párkapcsolatodban zavarokat okozhat, mert a pasid nehezen fogja benyelni anyukád irányítását.


A holdi karma feloldása:

Anyatigrisként védelmezed mindazt, ami a tiéd. Nemcsak az anyagiakra értendő ez, hanem az emberi kapcsolataidra, a magánéletedre is. Vigyázol az örökségre, és megpróbálod a családi vagyont gyarapítani, nem elherdálni. Saját otthont teremtesz, azt úgy rendezed be, hogy minden családtag jól érezze benne magát, és ha szükségessé válik az idők folyamán, akkor egy rokont magadhoz veszel, otthont nyújtasz neki.


Pozitív holdnapok, amikor a karmikus feladat gyakorolható:

Hold az Oroszlánban, a Mérlegben, az Ikrekben.


Negatív holdnapok, amikor éppen a karmikus feladat ellen teszel:

Hold a Vízöntőben, a Bakban, a Skorpióban.Uránusz karma: szűzben.

Eredetiséged legnagyobb valószínűséggel a szervezés, a napi teendők és a társadalmi munka területén nyilvánul meg. Ha legjellegzetesebb területeden tevékenykedsz, akkor valamiképp a társadalmi vagy az üzleti rendszerek működésében fogsz részt venni. Igen hatékony szakértője lehetsz a kapitalista iparnak, géniuszod nagyon értékessé válhat ezen a területen. Szolgálat iránti vágyad szélesebb és humanitáriusabb formában is kiteljesedhet, vezetőjévé válhatsz valamilyen társadalmi mozgalomnak, rendszerező géniuszodat ez esetben a társadalmi jóléttel vagy a munkával kapcsolatos nagyszabású problémák megoldására használhatod fel. Legkarakteresebb kifejezési formádra a munkával kapcsolatos területeken találsz rá, a módszerek vagy a hatékonysági kérdések megoldásában, esetleg a társadalmi haladással vagy szociális munkával kapcsolatos területeken. Nagy a valószínűsége, hogy a társadalmi változások elkötelezett híve vagy, aki munkamegosztást és általános jólétet követel, és a változásokban, sőt a társadalmi zavargások közepette érzed otthon magad.


Örökül kaptad:

A lényeget sohasem téveszted szem elől, a legkisebb részletekig képes vagy átlátni a legkülönbözőbb dolgokat. Semmi sem kerülheti el a szemed, éppen úgy, ahogy az egyik ősöd is koncentrált a legkisebb részletre is, és így lett a család akkor igen sikeres. Szorgalmadnak és változtatási képességednek is köszönhető, hogy előbb-utóbb vezetői, irányítói pozíciót kapsz, és ebben bizonyítod, hogy méltó vagy az uránuszi karma örökségre. Örökül kaptad még a jó előadói készséget, képes vagy fenntartani a hallgatóság figyelmét, és bármikor ráveszed őket karizmatikus személyiségednek köszönhetően arra, amire csak akarod. Viszont a szerelmi életedben ez a karmikus örökség zavart kelt, mert a partnered egy idő után úgy érzi, mintha egy vizsgálóbíróval élne együtt.Szaturnusz karma: kosban.

Védelmi mechanizmusod közvetlenül az önvédelem és az önigazolás irányába hat. Az élet problémáit személyed elleni közvetlen, frontális támadásként éled meg, és miközben ezek ellen védekezel, nem fordítasz figyelmet az anyagi gyarapodásra és biztonságra. Legrosszabb esetben ez beszűkültséghez, egoizmushoz, sértődékenységhez vezethet, egészen az üldözési mániáig. Természetednek minden ereje az egód védelmében egyesül, és ez az ego úgy érzi, rosszul bánnak vele, és maximális védelemre van szüksége. Ez az állás szinte elképesztő kapacitást biztosít mások félreértésére, illetve olyan kihívó és sértődékeny attitűdöt ad, amely másokat is megakadályoz abban, hogy megértsenek. Mély vágyat érzel az önfejlesztés iránt, és képes vagy hosszú és fáradságos tudati munkát végezni, aminek eredményeképp olyan személyiséggé válhatsz, aki nem igényel védelmet, de akinek eredeti vonása a világot fenyegető támadás elleni védekezés marad. Ez a pozíció legjobb formájában óvatos, éber, elmélyült személyiséget eredményez. Ha megtanulod a bölcsességet, melyet minden jó hadvezér ismer: „legjobb védekezés a támadás”, akkor hatékony személyiséggé válhatsz, aki figyelmen kívül hagyja az önvédelem vágyát, és - ahelyett, hogy természetes hajlamait követve fedezékbe vonulna - csapatait rohamra vezényli és nekiront az életnek.


Életed filmjei:

Ha végigpergetnék előtted életed filmjeit, valószínűleg rengeteg hősi tettet látnál benne, amelyben akár férfiként, akár nőként születtél, mindig fegyvert forgattál. Míg korábban háborúztál, és az élvonalban harcoltál a csatákban, a rohamot vezényelted, most ezeket az energiákat, és az így megszerzett tapasztalatokat a családod, egészen pontosan a gyermekeid támogatására kell felhasználnod. Persze a jelen életben nem fegyverrel, hanem lelkesítéssel, a küzdeni tudás példamutatásával.


Karmikus kiteljesedésed:

A gyermek vállalása - akár egyedül is -, és közben a karrier építése. Mivel hatalmas energiákat kaptál megszületésedkor, képessé válsz a gyermek és a karrier, az anyaság és a szakmai siker elérésére – akár egymagad is.


A jelen karmikus feladatod:

- A kritikán, ami ér, ne sértődj meg, vagy ne sorscsapásként kezeld, hanem igyekezz tanulni belőle.

- Nagyon fontos számodra a győzelem, hiszen ezért harcolsz, de meg kell tanulnod veszíteni is. Ha nem tudod kezelni a veszteséget, akkor gyakran kerülsz legyengült, lázas állapotba, és ily módon tesz a sors harcképtelenné.

- Nyíltan kell viselkedned, legyél őszinte, és felcsapott sisakrostéllyal küzdj, mert az alattomos helyzetekből egyébként nem jössz ki jól.

- Az érzelmeidet kordában kell tartanod, és maradj türelmes.


Karmikus kötelességed:

A csemetédnek gondtalan gyermekkort biztosítani, amelyben talán neked nem volt részed, mert a szüleid már akkor nagy terheket róttak rád. Elvárták, hogy kiváló teljesítményt nyújts már kisgyerekként, az iskolában. Amelynek haszna, hogy a saját gyermeked könnyebben boldogul, vezetővé, irányítóvá válik. Vagyis vezet az élet csatáiban, de nem fegyverrel, hanem a megszerzett tudással, lendülettel.


A szaturnuszi bölcsességed: A gyermek segítségére van abban – akár a saját, akár a partner, akár idegené a csemete -, hogy ön is felnőtté váljon.


Szaturnuszi szállóigéd: Az győz, akit legyőznek. (Petronius)


Szaturnuszi a karmája: Julia Roberts


Szaturnuszi erősséged: büszkeség, vezetői képességek, kitartás, nemes jellem.


Szaturnuszi gyengeséged: rombolás, agresszivitás, szarkasztikus stílus.


A Szaturnusz óva int attól, hogy:

Az indulataidnak szabad folyást engedj, mert ez elvadult veszekedéshez vezet. Előfordulhat, hogy sérülések származnak belőle, különösen a fejen, amely a legérzékenyebb testrészed, és ahol előző életeidben is megsérülhettél.Mars karma: skorpióban.

Bátor, tetterős ember vagy, azonban a szenvedély átcsaphat indulatosságba vagy nyughatatlanságba. Az ilyen ember a legnagyobb szexuális temperamentummal van felruházva, és mély kapcsolatokra törekszik, azonban épp emiatt nagyon hűséges tud lenni. Partnerének olyan ember javasolt, akinek Marsa az Oroszlánban vagy a Nyilasban található.


A vitaszféra legnagyobb befolyással bíró Mars-pozíciója. A horoszkópban található legrosszabb és legjobb dolgokat egyaránt előhozhatja. Vonzerőd igen erős, életenergiáid hatékonyan támogatják egódat. Könnyen magadhoz vonzod és magadhoz kötöd az embereket, a világból a lehető legtöbb anyagi és spirituális hasznot facsarod ki. Legrosszabb formádban ugyanez a biztonságigény rettegésbe fordulhat, hogy az egód nem éri el célját, és a természetes keresés számos nem kívánatos formában talál utat magának. Félénk, ingadozó, civakodó, elpuhult és szemmel láthatóan gyenge embert eredményezhet. A bolygóállásnak köszönhető jó és rossz tulajdonságok közül néhány nagy valószínűséggel megjelenik az életedben. Soha nem szabad elfeledkezned legfőbb célkitűzésedről: az önkontrollról. El kell terelned energiáidat önmagadról, és objektívebb irányt szabni nekik. Inkább szeretettel, mint félelemmel kerülj közel az emberekhez, majd tartsd is meg őket. Kerüld el a féltékenység, a félelem, a gyanakvás negatív, destruktív ösztöneit, higgy önmagadban, a világban és az emberekben, akik együtt élnek veled ebben a világban. A belőled áradó energia szinte tapintható, auraszerű burát alkot. Bárhol is vagy, észreveteted magad, ösztönösen felemelsz vagy lesújtasz egy másik embert a véleményeddel. Mindez azért van így, mivel ösztöneid olyan erősek, hogy mozdulataidban, tetteidben, hangszínedben mind-mind belső meggyőződésed jut kifejezésre, akkor is közel ugyanolyan hatékonyan, ha meg sem szólalsz. Szellemi erődet csiszolnod és tartalékolnod kell, önfegyelemre van szükséged, hogy delejes vonzerődet olyan csatornákra tereld, ahol az segít, nem pedig hátráltat.

438. tinendo (válaszként erre: 436. - Marticsi)
2010. aug. 25. 21:58
Szívesen.
437. Erzsi..
2010. aug. 25. 08:55

Kedves Tinendo!

Nagyon örülnék, ha az enyémet is elkészítenéd.

1967 03 22 11:30 Devecser

Elöre is nagyon szépen köszönöm a fáradozásodat.

436. marticsi (válaszként erre: 435. - Tinendo)
2010. aug. 25. 08:44

Nagyon szépen köszönöm!!!


Van benne sok igazság is, mondjuk van olyan is ami nem, de tetszik! Igyekszem többször elolvasni és átgondolni!

435. tinendo (válaszként erre: 434. - Marticsi)
2010. aug. 23. 22:02

1968. 06. 03. 08. 05 perc, Budapest

Nap karma: ikrekben állt.

Hold karma: szűzben állt.

Merkúr karma: rákban állt.

Vénusz karma: ikrekben állt.

Mars karma: ikrekben állt.

Jupiter karma: oroszlánban állt.

Szaturnusz karma: kosban állt.

Uránusz karma: szűzben állt.

Neptunusz karma: skorpióban állt.

Plútó karma: szűzben állt.Nap karma: ikrekben.

Legfőbb vágyad, hogy önmagad legyél, önmagadért gondolkozz és cselekedj. Legfejlettebb megnyilvánulási fokon legjobb önmagadat szeretnéd adni, így igen különös ösvényeken érsz célba. Hosszú időbe telik, míg megtanulod, semmi más nem lehetsz, csakis önmagad. A személyiség, melyet kiválasztasz magadnak, nincs pontosan definiálva. Csupán arra törekszel, hogy más legyél, mint a szüleid vagy testvéred. Ha a más embernek lenni késztetés naiv formában megmarad, akkor egész életedben rossz gyerek maradsz, aki felrúgja a szabályokat, lázad a tekintélyek ellen és ide-oda csapódik a világban földrajzilag, érzelmileg és társadalmilag egyaránt. Mindezt azért, hogy biztos legyél benne, nem kötötted le egyéniségedet egyetlen helyhez vagy emberhez sem.

Minden tanulási folyamatnak csakis saját akaratodból kezdhetsz neki - és ha ez sikerül, az megoldást jelent számodra, mivel különbözőségi szenvedélyed eredeti és kreatív utat talál üzleti, vagy akár a művészi életben, ahol lehetőséged van kitörni. Megnyugszol, amennyiben életed elég teret nyújt számodra. Minél messzebb kerülsz kezdeti „eredetiségvágyadtól”, minél hatékonyabban fordítod át lázadó, szenvedélyes felfedezővágyad intellektuális nagysággá és szociális érzékenységgé, annál magasabbra jutsz a világban, ahol semmi sem korlátoz legjobb éned megvalósulásában.

Pályafutásod gyakran kezdődik szabados szerelmi élettel, törvényszegéssel, a hatóságok froclizásával. Kis szerencsével azonban rugalmasságod és józan eszed kerekedik felül. Ráébredsz, hogy éned valami sokkal stabilabb dolog is lehet. Új pályát választasz kiteljesülésednek, és fejlődési vágyad inkább az építésben, nem pedig a rombolásban éled ki. Minden attól függ, hogyan reagálsz önmagadra. Ezáltal erkölcsi kötelességtudatod eljut arra a fejlődési fokra, ahol a konstruktivitás belső igényeddé válik és kielégít. Soha semmit nem teszel csak azért, mert a hagyományok vagy valamelyik másik ember ezt mondja neked. Ellenben felnőhetsz - és általában fel is nősz - ahhoz a ponthoz, ahol az okozza a legnagyobb belső megelégedést, ha életed egyenes vonalban, nem pedig céltalan körökben halad.


Karmikus örökséged:

Azt követeli tőled, hogy légy kommunikatív, és egyszerűen, praktikusan fogj fel a dolgokat. Mert az élet túl rövid ahhoz, hogy állandóan vitákkal, vérre menő harcokkal töltsed. A saját életeden keresztül kell megmutatnod az embereknek, hogy nem kell mindent komolyan venni. Az apád örökül hagyta rád az elengedés képességét – hiszen ő is valamin nagyon gyorsan keresztül tudott lépni –, amelyet gyakorolnod kell. Ne ragadj le túlságosan hosszú ideig, például egy munkahelyen vagy olyan kapcsolatban, amely nem működik! Ha kell, kényszerítsd magadat a továbblépésre.


A Nap-karma feloldásod:

Az apai karma feloldásában a legnagyobb segítséget kíváncsiságod jelentheti, amely miatt képes vagy talán még barátságokat is feláldozni. Ha valami nem sikerül, inkább fejezd be, zárd le, mint hogy hosszú ideig javítgassad, mert ez az energiádat elszívja. Mivel a kommunikációs készséged a legértékesebb örökséged, élj olyan életet, amelynek során sokféle emberrel kapcsolatba kerülhetsz, űzz életed során többféle foglalkozást, és nagy kalandokban lesz részed.


Erősséged: képesség a változtatásra, optimizmus, megnyerő stílus.

Gyengéd: hazudozás, kapkodás, kritikátlanság.Hold karma: szűzben.

Önmagad intelligens és hasznos embernek tartod, és nagy valószínűséggel azzá - ha nem sokkal többé - válsz. Nem vágysz arra, hogy a világot vagy más embereket irányíts, vagy, hogy nagy feltűnést kelts. Valójában nem szeretsz reflektorfénybe kerülni, ha mégis ez történne, az csak a véletlen műve lehet, és a figyelmet privát munkáddal érdemelted ki. Legfőbb vágyad, hogy szolgálhass, és bármilyen környezetbe kerülsz is, megtaláld a lehetőséget, hogy ennek a vágyadnak élj.

Személyiséged erős és szilárd, mégsem erőszakolod magad másokra; nem hangoskodsz, nem kérdezel rá személyes dolgokra. Az emberek mégis érzik jelenléted, értékeid, és valószínűleg a bizalmasukká fogadnak. Elvárod magadtól, hogy a szellemi arisztokráciához tartozva jobban megértsd a világ dolgait, illetve hogy azokat szolgáld, akik ilyesmire nem képesek. Ha ezt a visszafogott és szerény képet megvalósítod, valószínűleg kellemes meglepetések érnek. Nem kell elvárnod, hogy mások nagyon komolyan vegyenek, ezért örömet és meglepetést okoz, ha mégis ez történik. Látni fogod, hogy álmaid az egész világ színe előtt válnak valóra.

Karmikus örökséged:

A realitásérzék a te örökséged, segítségével találod meg elsősorban a hivatásodban azt a módszert és azt a helyet, amelyekkel sikert érhetsz el. Örökségül kapod még a kitartást, a megbízhatóságot, így mások építeni tudnak rád. De anyai ágról örökül hagyták neked az erős analizáló képességet is, amely a családban, a párkapcsolatban veszélyes lehet. Hiszen egyik rokon sem viseli könnyen, hogy a veséjükbe látsz, és azon töprengsz, hogy a szavaiknak, a tetteiknek vajon mi a mozgatórugója. Azt pedig végképp nem tűrik, ha szembesíted őket a hibáikkal. Mindezt inkább a munkahelyeden tegyed, de ott is csak mértékkel!


A Hold-karma feloldásod:

Le kell győznöd a lelkedben megbújó félelmet, amely abból az érzésből adódik, hogy te terhet jelentesz másoknak. Igyekezned kell kimutatni az érzéseidet, mert a szeretet és a gyengédség kifejezése még nem tesznek gyengévé. Önfeláldozóan viselkedsz azokkal az emberekkel, akik testi vagy lelki bajokkal küzdenek. Különösen a család egy nőtagjával szemben gyakorlod ezt, aki megpróbálja titkolni nehéz helyzetét.


Erősséged: becsületesség, türelmesség, kiszámíthatóság.

Gyengeséged: aggodalmaskodás, függőség másoktól, félelem az élettől.Uránusz karma: szűzben.

Eredetiséged legnagyobb valószínűséggel a szervezés, a napi teendők és a társadalmi munka területén nyilvánul meg. Ha legjellegzetesebb területeden tevékenykedsz, akkor valamiképp a társadalmi vagy az üzleti rendszerek működésében fogsz részt venni. Igen hatékony szakértője lehetsz a kapitalista iparnak, géniuszod nagyon értékessé válhat ezen a területen. Szolgálat iránti vágyad szélesebb és humanitáriusabb formában is kiteljesedhet, vezetőjévé válhatsz valamilyen társadalmi mozgalomnak, rendszerező géniuszodat ez esetben a társadalmi jóléttel vagy a munkával kapcsolatos nagyszabású problémák megoldására használhatod fel. Legkarakteresebb kifejezési formádra a munkával kapcsolatos területeken találsz rá, a módszerek vagy a hatékonysági kérdések megoldásában, esetleg a társadalmi haladással vagy szociális munkával kapcsolatos területeken. Nagy a valószínűsége, hogy a társadalmi változások elkötelezett híve vagy, aki munkamegosztást és általános jólétet követel, és a változásokban, sőt a társadalmi zavargások közepette érzed otthon magad.


Örökül kaptad:

A lényeget sohasem téveszted szem elől, a legkisebb részletekig képes vagy átlátni a legkülönbözőbb dolgokat. Semmi sem kerülheti el a szemed, éppen úgy, ahogy az egyik ősöd is koncentrált a legkisebb részletre is, és így lett a család akkor igen sikeres. Szorgalmadnak és változtatási képességednek is köszönhető, hogy előbb-utóbb vezetői, irányítói pozíciót kapsz, és ebben bizonyítod, hogy méltó vagy az uránuszi karma örökségre. Örökül kaptad még a jó előadói készséget, képes vagy fenntartani a hallgatóság figyelmét, és bármikor ráveszed őket karizmatikus személyiségednek köszönhetően arra, amire csak akarod. Viszont a szerelmi életedben ez a karmikus örökség zavart kelt, mert a partnered egy idő után úgy érzi, mintha egy vizsgálóbíróval élne együtt.Szaturnusz karma: kosban.

Védelmi mechanizmusod közvetlenül az önvédelem és az önigazolás irányába hat. Az élet problémáit személyed elleni közvetlen, frontális támadásként éled meg, és miközben ezek ellen védekezel, nem fordítasz figyelmet az anyagi gyarapodásra és biztonságra. Legrosszabb esetben ez beszűkültséghez, egoizmushoz, sértődékenységhez vezethet, egészen az üldözési mániáig. Természetednek minden ereje az egód védelmében egyesül, és ez az ego úgy érzi, rosszul bánnak vele, és maximális védelemre van szüksége. Ez az állás szinte elképesztő kapacitást biztosít mások félreértésére, illetve olyan kihívó és sértődékeny attitűdöt ad, amely másokat is megakadályoz abban, hogy megértsenek. Mély vágyat érzel az önfejlesztés iránt, és képes vagy hosszú és fáradságos tudati munkát végezni, aminek eredményeképp olyan személyiséggé válhatsz, aki nem igényel védelmet, de akinek eredeti vonása a világot fenyegető támadás elleni védekezés marad. Ez a pozíció legjobb formájában óvatos, éber, elmélyült személyiséget eredményez. Ha megtanulod a bölcsességet, melyet minden jó hadvezér ismer: „legjobb védekezés a támadás”, akkor hatékony személyiséggé válhatsz, aki figyelmen kívül hagyja az önvédelem vágyát, és - ahelyett, hogy természetes hajlamait követve fedezékbe vonulna - csapatait rohamra vezényli és nekiront az életnek.


Életed filmjei:

Ha végigpergetnék előtted életed filmjeit, valószínűleg rengeteg hősi tettet látnál benne, amelyben akár férfiként, akár nőként születtél, mindig fegyvert forgattál. Míg korábban háborúztál, és az élvonalban harcoltál a csatákban, a rohamot vezényelted, most ezeket az energiákat, és az így megszerzett tapasztalatokat a családod, egészen pontosan a gyermekeid támogatására kell felhasználnod. Persze a jelen életben nem fegyverrel, hanem lelkesítéssel, a küzdeni tudás példamutatásával.


Karmikus kiteljesedésed:

A gyermek vállalása - akár egyedül is -, és közben a karrier építése. Mivel hatalmas energiákat kaptál megszületésedkor, képessé válsz a gyermek és a karrier, az anyaság és a szakmai siker elérésére – akár egymagad is.


A jelen karmikus feladatod:

- A kritikán, ami ér, ne sértődj meg, vagy ne sorscsapásként kezeld, hanem igyekezz tanulni belőle.

- Nagyon fontos számodra a győzelem, hiszen ezért harcolsz, de meg kell tanulnod veszíteni is. Ha nem tudod kezelni a veszteséget, akkor gyakran kerülsz legyengült, lázas állapotba, és ily módon tesz a sors harcképtelenné.

- Nyíltan kell viselkedned, legyél őszinte, és felcsapott sisakrostéllyal küzdj, mert az alattomos helyzetekből egyébként nem jössz ki jól.

- Az érzelmeidet kordában kell tartanod, és maradj türelmes.


Karmikus kötelességed:

A csemetédnek gondtalan gyermekkort biztosítani, amelyben talán neked nem volt részed, mert a szüleid már akkor nagy terheket róttak rád. Elvárták, hogy kiváló teljesítményt nyújts már kisgyerekként, az iskolában. Amelynek haszna, hogy a saját gyermeked könnyebben boldogul, vezetővé, irányítóvá válik. Vagyis vezet az élet csatáiban, de nem fegyverrel, hanem a megszerzett tudással, lendülettel.


A szaturnuszi bölcsességed: A gyermek segítségére van abban – akár a saját, akár a partner, akár idegené a csemete -, hogy ön is felnőtté váljon.


Szaturnuszi szállóigéd: Az győz, akit legyőznek. (Petronius)


Szaturnuszi a karmája: Julia Roberts


Szaturnuszi erősséged: büszkeség, vezetői képességek, kitartás, nemes jellem.


Szaturnuszi gyengeséged: rombolás, agresszivitás, szarkasztikus stílus.


A Szaturnusz óva int attól, hogy:

Az indulataidnak szabad folyást engedj, mert ez elvadult veszekedéshez vezet. Előfordulhat, hogy sérülések származnak belőle, különösen a fejen, amely a legérzékenyebb testrészed, és ahol előző életeidben is megsérülhettél.Mars karma: ikrekben.

Érdeklődő, fiatalos, éles eszű, laza, könnyed, gáláns, játékos, nagyon kreatív, sokoldalú, szabadságszerető, jó kifejezőképességgel megáldott személy vagy, aki hajlamos energiáit, ötleteit szétszórva egyszerre több tervet kivitelezni /változó sikerrel/. Mozgékony vagy, néha megbízhatatlan is lehetsz. Jól forgatod a szót, és ezzel könnyen megtéveszthetsz másokat. Szexualitásod viszonylag egyszerű, a szexet magáért a szexért űzöd, és nem elképzelhetetlen, hogy ágyról ágyra libbensz. Partnerednek olyan embert válassz, akinél a Mars az Ikrekben vagy a Vízöntőben található.


Energiáid természetes módon folynak a kalandos vállalkozások felé. A mozgalmasság - akár testi, akár lelki értelemben - létfontosságú számodra, akkor tudod kihozni magadból a legtöbbet, ha aktívan - és lehetőleg nagy sebességgel - dolgozol, játszol, élsz. Ritkán unatkozol, és ritkán válsz unalmassá, de megnehezítheted mások életét azzal a vadsággal, amellyel éled az életet. Rendkívül erősen tudatában vagy a környező világnak, érzékeid élesek, gyorsak, általában pontosak, gördülékenyen fogalmazod meg élményeidet. Az energia akadálytalanul áramlik a nyelvedhez, jobb mesélő vagy, mint hallgató. Általában bőbeszédű vagy, észrevételeid alaposak, akár szóban, akár írásban teszed őket. Ha összpontosító erőd fejlett, ez a jegy igen értékessé válik, ha nincs, energiáid szétszóródnak. Van benned valami bujaság, szereted a szerelem testi kifejeződését, a szexualitást valódi jelentőségénél többre értékeled, és ezáltal az tényleg jelentőssé válik életedben. Az energiák szellemi és fizikai hajtóerőként is működnek esetedben; ez olyan jellegzetes bolygóállás, melyben az ép testhez biztosan ép lélek is tartozik. Soha nem hanyagolhatod el testi egészségedet azzal, hogy hagyod, az energiaáradat elzárja lelked csatornáit. Hasonlóképp káros, ha az érzéki gondolatok - melyek időről időre megpróbálnak fölébed kerekedni - blokkolják tudatodat. Ha engeded, hogy a szexuális ösztönök negatív reakciói - féltékenység, irigység, gyűlölet - megkaparintsák lelked, frusztrálttá válhatsz. Két dologért kell folyamatosan megküzdened: a tudati kontrollért és a testi erélyért.


Negatív aspektusod: nyughatatlan, hullámzó kedélyállapotú, kapkodó, másokat kigúnyoló, kétszínű, gyerekes, agyonhajszolt vagy.

2010. aug. 15. 20:37

Kedves Tinendo!


Én is szívesen elolvasnám, az enyémet, ha elkészítenéd!

1968.06.03. 08.05 perc, Budapest.


Előre is köszi!

433. tinendo (válaszként erre: 431. - Shally)
2010. aug. 10. 18:35
Szívesen.
432. tinendo (válaszként erre: 430. - 322bb776a7)
2010. aug. 10. 18:35
Nincs mit!
431. Shally (válaszként erre: 429. - Tinendo)
2010. aug. 10. 14:09
Köszönöm az elemzést! Van benne igazság...:))
430. 322bb776a7 (válaszként erre: 427. - Tinendo)
2010. aug. 9. 18:54
Nagyon szépen köszönöm a kedvességedet..:)
429. tinendo (válaszként erre: 426. - Shally)
2010. aug. 9. 17:14

1980. 07. 15 1. 00 Szeged

Nap karma: rákban állt.

Hold karma: oroszlánban állt.

Merkúr karma: rákban állt.

Vénusz karma: ikrekben állt.

Mars karma: mérlegben állt.

Jupiter karma: szűzben állt.

Szaturnusz karma: szűzben állt.

Uránusz karma: skorpióban állt.

Neptunusz karma: nyilasban állt.

Plútó karma: mérlegben állt.Nap karma: rákban.

A védelmező-védekező ösztön uralkodik rajtad. Legfontosabb céljaid az anyagi, otthon meglévő biztonság. Képes vagy a nagyfokú önállóságra vagy a makacs ragaszkodásra. Aszerint választasz a két lehetőség közül, hogy mit jeleznek gyökereid, melyeknek mindig biztonságos talajba kell kapaszkodniuk. Ha a függetlenség a biztonságot szolgálja, akkor független leszel, ha a biztonság másoktól függ, akkor beléjük kapaszkodsz. Amennyiben a biztonság megköveteli a kockázatvállalást, kockáztatni fogsz. Persze, ha lehetséges, akkor inkább más pénzét viszed a vásárra. De ha saját vagy más tőkéjét feltetted egy vállalkozásra, akkor sasszemmel figyelsz a lehetőségekre.

Olyan mély felelősséget érezel a mások pénze, biztonsága és egyéb dolgai iránt, mintha a sajátodról lenne szó. Mindig törleszted az adósságod, és ezt másoktól is elvárod. Ha üzletember vagy, akkor inkább kereskedéssel, mintsem tőzsdei ügyletekkel szerezel vagyont. Csak akkor játszol, ha van hozzá megtakarított pénzed, és ez akkor is inkább játék, mintsem kenyérkereső eszköz a számodra. Szakmádban nem kockáztatsz, legyen szó munkavállalásról vagy a munkahely megtartásáról. Ezért tartanak téged a legjobb családteremtő jegynek. Anyai-apai ösztöneid igen erősek, a végsőkig elmész, hogy megvédd, támogasd és gyarapítsd otthonod, társad, gyermekeid életét. Ha nem házasodsz meg, az azért van, mert védelmező ösztönöd valamiképp önzésbe fordult, esetleg azt érzed, hogy az egyedüllét adja meg számodra a legnagyobb biztonságot. Ugyanúgy véded magad, mint a javaidat, ezért elképzelhető, hogy magadba húzódva védekezel az érzelmi sérülések ellen, vagyis magányban teremted meg a biztonságos helyet saját magadnak. Ez igen sajnálatos hozzáállás, mivel valóban nagy szükséged van családra és gyerekekre.

Kevés ember tud olyan erős elégtelenségérzést árasztani magából, mint introvertált személyed, ami minden védelmező szeretetét csakis magára tudja önteni. Védelmező ösztönöd ugyanis - ha teljes mértékben kifejlődhet - szeretetté válik, mely teljes mértékben betölti a világodat, meleget és biztonságot sugároz azokra a szerencsésekre, akik sugárzó körödben élhetnek.


Karmikus örökséged:

Azt követeli tőled, hogy alapíts családot, azt tartsad össze, és gondoskodj arról, hogy rokonságod tagjai boldogok legyenek, jól érezzék magukat. Egyszerűen hangzik, de mégsem az, hiszen ez az apai ágon nem sikerült mindenkinek. Az apai karmádnak része, hogy te folyamatosan félsz, és úgy érez, nem szeretnek. Ha ez eluralja a lelkedet, akkor testi betegségek formájában is kifejezésre jut. Keménynek kell lenned, határozottnak, a saját családod istápolása mellett nehéz sorsú, vadidegen gyermekeknek is támogatást kell nyújtanod, akár alapítványon keresztül, akár örökbefogadással!


A Nap-karma feloldásod:

Élesítsed meg ollóidat, mert – furcsán hangzik ugyan – csak így válhatsz az állatövben az emberi melegség példaképévé. Ne félj attól, hogy elveszíted azokat, akiket szeretsz, és ha kell, hozz áldozatot a családodért! Védjed meg szeretteidet és gyermekeidet még akkor is, ha azoknak esetleg nincs igazuk! Aztán majd négyszemközt tisztázzad velük a helyzetet. A karmikus örökségedet csak akkor tudod feloldani, ha meg tudsz hozni kellemetlen döntéseket, ha a helyzet megkívánja a kemény viselkedést, akkor képes leszel rá, még akkor is, ha ezzel másoknak fájdalmat okozol. Ugyanis csak így oldhatod meg a problémákat.


Erősséged: jóindulat, kötelességtudat, gyöngédség.

Gyengéd: ingadozás, csalhatatlanság gondolata, kevés megértés.Hold karma: oroszlánban.

Önmagadról hősies képet festesz, olyasvalaki portréját, aki a világ fölé tornyosuló elefántcsonttorony lakója. Egy életen át tartó erőfeszítést, bátorságot, valamint a létezés drámájának figyelemre méltó ismeretét igényli, ha meg akarsz felelni ennek a képnek. Kézzelfogható sikereket akarsz látni, illetve annak örülsz a legjobban, ha ezt mások is látják. Talán egy kissé felvágsz, ám olyan végtelenül becsületes vagy önmagaddal szemben, hogy sokszor kineveted saját hiúságod, még akkor is, ha az továbbra is fontos marad a számodra. Értékes tulajdonokra vágysz, jól nevelt gyerekekre, jó ruhákra, teljesítményre, illetve a teljesítmény kézzelfogható bizonyítékára, mely kiváltja az emberek elismerését. Vágyaid alapvetően egyszerűek, és igen közvetlen módszerekkel igyekszel elérni őket. Tudod, mit akarsz, és ezért képes vagy áldozatot is hozni. Személyes integritásod vagy becsületed azonban soha nem áldoznád fel, ezek szent és sérthetetlen dolgok.

A műveltséget, a kultúrát, a művészetet és a zenét nem tartod olyan sokra. Foglalkozhatsz velük, de az egész hidegen is hagyhat. Ha mégis foglalkoznál ilyesmikkel, tízet egy ellen, hogy nem azért teszed, mert a lelked táplálod velük, hanem mert azt gondolod, ezzel is növelheted presztízsed. Egész életedben azért küzdesz, hogy kiteljesítsd a magadról alkotott képet, amely nem is annyira arckép, mint inkább egy olyan szobor, mely méreteivel, szépségével, elhelyezésének drámaiságával, díszítményeinek változatos szépségével uralkodik az Oroszlán életének látképén. Miközben felépíted ezt a szobrot, tisztességes munkálkodásod közben olyan spirituális minőségekre is szert teszel, melyekre még csak nem is vágytál.


Holdi karmikus feladatod:

Valóra váltani az anya álmát, aki talán nem tudta megvalósítani mindazt, ami a karmikus feladata volt, és ezt örökíti benned tovább. Holdi karmád a párkapcsolatban a hagyományos szerepek gyakorlása, és ügyelni arra, hogy ne cserélődjenek fel ezek a szerepek. Ha nőként uralkodni akarsz a partneren és vezetni őt, akkor sajnos előbb-utóbb magadra maradsz.


Holdi karmikus örökségként kapod:

Hallatlanul nagy erőt, energiát, optimizmust és karizmát kapsz, aminek a segítségével kiemelkedhetsz az átlagból, többre viheted, magasabbra juthatsz. Uralkodói hajlamokkal megáldott anyát is kapsz örökül, akivel nagyon szoros a lelki kapcsolatod, és aki megpróbál még felnőttként is irányítani téged, ami a párkapcsolatodban zavarokat okozhat, mert a pasid nehezen fogja benyelni anyukád irányítását.


A holdi karma feloldása:

Anyatigrisként védelmezed mindazt, ami a tiéd. Nemcsak az anyagiakra értendő ez, hanem az emberi kapcsolataidra, a magánéletedre is. Vigyázol az örökségre, és megpróbálod a családi vagyont gyarapítani, nem elherdálni. Saját otthont teremtesz, azt úgy rendezed be, hogy minden családtag jól érezze benne magát, és ha szükségessé válik az idők folyamán, akkor egy rokont magadhoz veszel, otthont nyújtasz neki.


Pozitív holdnapok, amikor a karmikus feladat gyakorolható:

Hold az Oroszlánban, a Mérlegben, az Ikrekben.


Negatív holdnapok, amikor éppen a karmikus feladat ellen teszel:

Hold a Vízöntőben, a Bakban, a Skorpióban.Uránusz karma: skorpióban.

A Skorpióban álló Uránusz arra készteti géniuszodat, hogy a tudattalan mély forrásaival dolgozz együtt, és ez hatalmas erőt ad, melyet jóra, rosszra egyaránt használhatsz. Lehetsz ördög vagy angyal, esetleg - ha nem is egy időben - mindkettő. Személyes vonzerőd igen erős, eredetiségedet a világ vagy egyes egyének felett aratott személyes diadalodban keresed. Megelégedhetsz egy kisebb csoport imádatával - vagy rettegésével -, és emiatt képes vagy korlátozni hatalmas erődet. A szerelem és a szexualitás egyaránt fontos a számodra, ha ura vagy önmagadnak, akkor másokat is uralsz, ha nem, akkor te leszel mások - vagy épp saját ösztöneidnek - szolgája. Képes vagy rá, hogy az erő iránti vágyadat valamilyen gépezettel azonosulva elégítsd ki, gyakran érsz el sikereket gépészi vagy mérnöki munkákban, ahol az általad irányított vagy tervezett gép erejében saját erődet érzed meg. Imádod a sebességet, a száguldásban otthon érzed magad. Ha jó önkontrollal rendelkezel, erős kezű csúcsvezető lehetsz, aki tökéletes katonai engedelmességet követel alárendeltjeitől. Az önkontroll iránti mélységes vágyad a módszer, a rendszer, a hatékonyság és az engedelmesség imádatában nyilvánul meg. Meg kell tanulnod az engedelmesség törvényét absztraktabb módon kezelni, így hatalmas vonzerőd szabadon megnyilvánulhat, nem telepszik rá személyiségedre. Ha ez sikerül, a világ a lábaid előtt hever.


Örökül kaptad:

Az eltökéltséget, a céltudatosságot. Önbizalmad megingathatatlan, ezért érsz el nagy sikereket, és ezért vagy nagy tettek végrehajtására hivatott. De sajnos ezek azok a vonások, amelyek a bukást is magukkal hozhatják, mert erőszakossá és túlságosan magabiztossá tehetnek. El kell sajátítanod a diplomatikus gondolkodást, és az embereket sokkal könnyebben befolyásolhatod. Szerelmi életed rendkívül színes, ha tartós párkapcsolatban élsz, komoly konfliktusok forrása lehet. Ügyelj arra, hogy ne kövess el olyan dolgokat, amely miatt később nem tudsz majd tükörbe nézni.Szaturnusz karma: szűzben.

Ez az állás legjobb formában a munkán vagy valamilyen közszolgálaton keresztül talál igazolást. Nagyon jó kiképző vagy, akkor is, ha nem is ülsz vezető pozícióban. Makacsul ragaszkodsz a szabályokhoz és a bevált módszerekhez, ezért lehet, hogy nem veszed észre a fától az erdőt. Ez az állás könnyen beszűkültté tehet, nem szerencsés, ha munkádat az életed középpontjának teszed meg. Jóllehet hajlamos vagy rá, hogy igencsak elégedettnek érezd magad, ha pontosan és hatékonyan elvégzed azt, amit elvárnak tőled. Azt a munkát, amelyet alaposan kell elvégezni, túlórában teljesíti, biztosan hibátlanul megcsinálod, vagy még ráteszel egy lapáttal, hogy a kötelességedet biztosan teljesítsd. Az ellenben nem valószínű, hogy olyan munkán is túlóráznál, amely kitágíthatná a mozgásteredet, hacsak nincs a horoszkópodban valamilyen más, nagyon erős és nagyon széleskörű hatás. Legrosszabb esetben siránkozol a munka miatt, és lehet, hogy minden munkát visszautasítasz: ez akkor fordulhat elő, ha teljes személyiséged inkább passzív és sértett, mikor a Szűzben álló Szaturnusz úgy tünteti fel a dolgokat, mintha a világ minden terhe a te válladat nyomná. Ha ügyesen és gondosan elvégzed azt, amit kérnek tőled, és nem hagyod, hogy a kötelesség vagy a részletek korlátozzák a nézőpontodat, akkor fejlődésed akadálytalan lesz.


Életed filmjei:

A Szaturnusz pozíciója azt jelenti, ha vissza tudnád pergetni életed filmjeit, akkor meglátnád az őseidet füvesasszonyként, vagy olyan gyógyítóként, aki a természet erejét használta. Az őseid között voltak azok, akik a nagy járványok idején nem féltek sem a betegségtől, sem a betegektől, hanem megpróbálták gyógyítani őket, és keresték fűben, a fában az orvosságot. Ők voltak azok, akik nemcsak a testi, hanem a szellemi és a lelki tisztaságot is hirdették, és mindenkin segítettek, aki hozzájuk fordult.


Karmikus kiteljesedésed:

Emberekkel kapcsolatos foglalkozást kell űznöd, végighallgatni a panaszaikat, és ily módon gyógyítani. Az egészséges életmódot kell követned, és erre az útra térítenie az embereket, valamint a természetes, ősi gyógymódokat előnyben részesíteni, akár te érzed rosszul magadat, akár más küszködik betegségekkel. A lelki és szellemi tisztaságot úgy őrizheted meg, ha odafigyelsz arra, hogy mit olvasol, mit nézel, és mit hallgatsz. Legyél válogatós!


A jelen karmikus feladatod:

- Megtanulni alkalmazkodni, nemcsak a munkahelyeden vagy a családban, hanem minden körülményhez.

- Időnként vonulj vissza, tölts például egyedül hétvégeket, amelyen meditálsz, és elmerülsz saját magadban.

- Ne tegyed túl magasra a mércét gyermeke(id)del szemben, ne akard, hogy mindenképpen kitűnjön az átlagból, mert ez lelkileg annyira megterheli, hogy megbetegszik.

- Csak a legális helyzeteket használd ki, tartsad távol magadat a kétes ügyektől, amivel az otthonod biztonságát veszélyezteti.


Karmikus kötelességed:

A szülőkön kívül a nagynéni vagy nagybácsi támogatása, és önfeláldozó gondoskodás, ápolás, amikor egészségi problémáik vannak. Őszintének lenni, és bátran kritizálni, mert ezzel segíthetsz másokat a tisztánlátásban, és hogy a realitások talajáról ne rugaszkodjanak el. Dolgozni, és ha munka nélkül maradsz, olyan feladatot is elvállalni, amit rangon alulinak érzel.


A szaturnuszi bölcsességed: Ha tisztességes és becsületes maradsz, megőrizhető a tisztaság, és zavartalanul haladhatsz célod felé.


Szaturnuszi szállóigéd: Mikor egészségesek vagyunk, mindnyájan könnyen adunk helyes tanácsokat a betegeknek. (Terentius)


Szaturnuszi a karmája: Gérard Depardieu, Kate Hudson


Szaturnuszi erősséged: gyakorlatiasság, lojalitás, önkontroll, kedvesség.


Szaturnuszi gyengeséged: pedantéria, hipochondria, túlzott komolyság.


A Szaturnusz óva int attól, hogy:

Mindenféle gyógyszert beszedj, és saját magad kezeljed magát. Bármennyire nem kedveled a gyógyítókat, és nehezedre esik egy egészségi problémával máshoz fordulni, kénytelen leszel segítséget kérni. Még akkor is, ha te magad is esetleg orvos, vagy gyógyító vagy.Mars karma: mérlegben.

Jó humorú, jó kedélyű, optimista, testileg- lelkileg egészséges ember vagy.

Általában nem előre meggondolt módszerrel és eszközökkel látsz neki a feladatodnak, hanem az alkalom adta lehetőségeket használod. Így sokszor épp azzal a módszerrel dolgozol, olyan nyelven beszélsz, amit partnered használ. Ezért is tartanak jó diplomatának, mert így könnyen célt érsz. Ösztön- és vágyéletedben egyaránt tudsz kezdeményezni, hatást kifejteni, ill. passzívan viselkedni, mások hatása alá kerülni. A szerelem, harmónia és a jó emberi kapcsolatok iránti szükségletet fokozott szexualitással fűszerezed. Néha energikus és lelkes vagy, máskor rendkívül közönyös is lehetsz, gyengülhet az akarat és kisebb a hajlam a testi erő kihasználására. Jó felfogóképességű, intuitív alkat vagy, de túl könnyen méregbe gurulhatsz. Esetleg fejfájás, veseprobléma jelentkezhet, és az anyagcseréd túl lassú.

Nagyon erős benned a társas igény. Érzelmileg befolyásolható vagy, energiáid kiáradnak a másik felé, majd visszatérnek, magukkal hozva a másik ember - akár jó, akár rossz - vonzerejét. Igen érzékenyen éled meg azt a dolgot, melyet szerelemnek hívsz, és így vagy úgy, biztosan jó adagot beszerzel belőle az életed során. Szemmel láthatóan ösztönösen tudod, hogy érzelmileg befolyásolható vagy, ezért - abbéli erőfeszítésedben, hogy függetlenebbnek tűnj, mint amilyen valójában vagy - szükségtelen veszekedéseket provokálsz azokkal, akik a legnagyobb hatással vannak rád. Ezzel védekezel, nehogy teljesen átadd magad nekik. Meg kell harcolnod a valódi lelki együttműködésért, ahelyett hogy váltakozva lennél bárányszelídségű lélek, illetve olyan bolond, akár a lódarázs. Energiáid és érzelmeid egymás ellen vagy együtt működnek, érzelmeid energetikai és pszichés úton is kifejeződnek, energiáid pedig vadul száguldoznak az érzelmi csatornáidon. Muszáj, hogy elválaszd magad a lelkedtől, a többi emberhez objektíven közelíts, illetve, hogy megfékezd társasági és szerelmi ösztöneidet, ezekkel ugyanis könnyen elszalad a ló, rátelepülnek az életedre és felborítják lelki békédet. Tanuld meg könnyebben elfogadni a többi embert, ezzel valódi egységet élhetsz meg velük, illetve leküzdheted az emberi kapcsolataidat jellemző szélsőségeket. Az ellenségeskedés és a düh az átlagosnál jobban zavarja ego központodat. Ahhoz, hogy a legjobb éned megélhesd, igazi harmóniára van szükséged. Meg kell tanulnod, hogy másokkal együtt élni, az kétszemélyes vállalkozás, és sem az akarat teljes feladása, sem pedig az erőteljes érvényesítése nem segíti elő, hogy harmonikusan élhess.

Nagy fontosságot tulajdonítasz a párkapcsolatnak, a szerelemnek és a szexnek. Szexualitásodat meghatározza harmóniára való igényed, a beteljesedés szükséges számodra a fények, az illatok, a színek, a környezet és a partner szépségének harmóniája. Partnerednek Mérleg vagy Bika Marsú ember javasolt.

428. tinendo (válaszként erre: 425. - Zsoan78)
2010. aug. 9. 17:09

Először is sok boldogságot kívánok, így 1 nap késéssel. 

1978. 08. 08. 19:45, Nagykanizsa

Nap karma: oroszlánban állt.

Hold karma: mérlegben állt.

Merkúr karma: szűzben állt.

Vénusz karma: mérlegben állt.

Mars karma: mérlegben állt.

Jupiter karma: rákban állt.

Szaturnusz karma: szűzben állt.

Uránusz karma: skorpióban állt.

Szaturnusz karma: nyilasban állt.

Plútó karma: mérlegben állt.Nap karma: oroszlánban.

Hatalmas energiádnak, vitalitásodnak, vonzerődnek legfőbb hajtóereje az a vágy, hogy elfogadjad önmagadat, és zajos sikert arass a közönségednél. Minden jegy közül talán ez a legöntudatosabb. Bizonyos értelemben mindig tükör előtt állsz: azt vizsgálod, milyen hatást keltesz másokban. Sekélyesebb egyedeknél ez pusztán hiúság, nagyképűség, büszkeség és magamutogatás formájában nyilvánul meg. Azonban, ha mindehhez egy kis mélységet adunk, a teljes kép megváltozik. Legjobb formádban komoly és őszinte vagy. Lelkesen igyekszel örömet találni magadnak és örömet adni a környezetednek. Ebbéli vágyaidban végtelen sok munkát vállalsz magadra és végtelen sok bajt hozol saját fejedre.

Nem vagy egy nagy önelemző alkat, nincs benned késztetés, hogy belső hibáidat felkutassad, ám igen érzékeny vagy arra, hogy milyen benyomást teszel másokra. Ezért azt kutatod, hogy min kell változtatni a kedvezőbb kép eléréséért. Ez a hozzáállás különbözik ugyan a belülről fakadó változást kereső önanalízistől, a különbség azonban inkább a módszerben, mintsem az eredményekben mutatkozik meg. Miközben arra törekszel, hogy valamiben vonzónak látszódjál, valamiben valóban vonzóvá válsz. Ösztönösen ismered azt a bölcsességet, melyet Hamlet mond az anyjának: „Színleld az erényt, ha nincs”. Tehát, aki a megnyerő látszat kedvéért az erény látszatát kívánja kelteni, annak valójában magát az erényt kell megszereznie, hiszen ez csak belülről átérezve mutatható. Ezzel feloldod az átkot, mely színjátszásodat kíséri, és nemes szerepeket választasz magadnak. Számodra elviselhetetlen lenne, ha közben nem válnál nemessé. Ha ízig-vérig Oroszlán vagy, akkor azon valaha is élt legnagyobb szellemek közé tartozol, akik kimagasló szerepet választott magának, hogy kiérdemelje a világ megbecsülését, felnőttek ehhez a szerephez, és pontosan azzá váltak, amivel az emberek csodálatát ki akarták vívni.

Akár az üzletben, akár a színpadon, akár a szerelmi ügyekben találod meg magadat, mindig élesen tudatában vagy önmagadnak, távolságot tartasz és felméred, milyen hatást értél el. Általában, ha nem is a hagyományos értelemben véve, körültekintőnek tartanak. Az elfogadás vágyadat helyettesíti a tudatod. Bármit megteszel, ha azt gondolod, hogy az helyes. Mindemellett még dacosan szembe is szállsz a közvélekedéssel, ha önelfogadási vágyad elég erős ahhoz, hogy ellensúlyozzad az elvesztett társadalmi elfogadottságot. Bárhogy is viselkedsz, biztosak lehetünk abban, hogy mindig pontosan tudod, mit gondolnak rólad, és azon leszel, hogy ez a vélemény a lehető legkedvezőbb legyen.


Karmikus örökséged:

Azt követeli tőled, hogy bízz a szerencsédben, és győzzed le az egész világot. Építsed fel azt a birodalmat, amelyről az apád álmodott, és amelyet neki nem sikerült megteremtenie. Ne tervezz soha kicsiben, ne csak beleharapdálj a dolgokba, hanem nagystílűen gondolkozz, legyen merszed, és vállalj el olyan feladatot, vágj bele olyan vállalkozásba, amely igazán nagy falatnak minősül. Ez a feladat és a benne elért siker kiemel a tömegből, társadalmilag egyre magasabb pozíciót érsz el, mindig a középpontban állsz, és megkapod azt a csodálatot, amelyre olyan szükséged van a karmikus örökséged nyomán, mint egy falat kenyérre.


A Nap-karma feloldásod:

Olyan befolyásos emberek akarnak a barátaid lenni, akik nemcsak jó tanácsokkal látnak el, hanem a teljesítményedet is dicsérik, és ez adja neked az energiát, a lendületet. Neked mindezt nagyvonalúan kell meghálálnod. A veszélyt azok az emberek jelentik, akik vagy veled egy szinten vannak, vagy nálad alacsonyabb a társadalmi rangjuk, a beosztásuk. Ők általában érdekből hízelegnek, s az a szándékuk, hogy megfékezzenek, és hogy ők a saját céljaikat minél könnyebben elérjék.


Erősséged: energikusság, könnyedség, nyíltság.

Gyengeséged: csélcsapság, túlhajszoltság, rossz emberismeret.Hold karma: mérlegben.

Higgadt, jó ízlésű, nyugalmat árasztó vagy. Barátaid békeszeretőnek, főnököd tökéletes alkalmazottnak, partnered sugárzóan romantikusnak tart.

Nehezen tudod szavakba önteni gondolataidat és érzéseidet.

Ha az érzelmek intenzitását már kényelmetlennek érzed, megpróbálod racionálisan értelmezni őket. Ugyanakkor azonban a megérzésekre is képes vagy.

Az egyensúly megtartása nagyon fontos, válaszaiddal gyakran a kompromisszumkészségedet bizonyítod.

Ha kell, bátran mondj nemet. Hold-oldalad alkalmassá tesz rá, hogy a szépségiparban, a médiában, vagy a divatszakmában helyezkedj el.


Holdi karmikus feladatod:

Az egyenjogú kapcsolatok kialakítása, és ha büszkeséget érzel a partnered vagy a rokonod iránt, akkor ezt szóban kifejezni. Az anya lelkében egy olyan űrt tölt ki a te szereteted, figyelmed, amelyet valakitől – akitől igazán szerette volna – nem kapott meg. Talán erről sohasem fog beszélni neked, és hálás azért, amit tőled kap, ez élteti őt. Ez okozhatja a te párkapcsolatodban majd a problémát, mert konkurenciaharc alakulhat ki az anya és a párod között, amit neked kell megoldani.


Holdi karmikus örökségként kapod:

A kedvességet, a barátságosságot, az intelligenciát, a meghallgatási képességet, és azt a képességet, amivel feledtetni tudod mások gondját. Viszont karmikus örökség az is, hogy hamarabb kell felnőtté válnod, mint a többi gyereknek, mert az egyik szülőnek szüksége van arra, hogy egyenrangú társa légy, illetve érzelmileg pótolj valakit. Ez tesz érzelmileg hullámzóvá akkor, amikor már a saját életedet szeretnéd élni. El kell telnie egy kis időnek, amíg sikerül ezt megoldani.


A holdi karma feloldása:

Megtanulsz nemet mondani, és nem akarsz megfelelni mindenkinek. Elismered, hogy nem a külsőségek számítanak, hanem a másik ember belső tulajdonságai. Kitartasz az érzéseid mellett, nem mondasz le a vágyaidról, és mindent megteszel azért, hogy a szüleid között béke legyen vagy helyreálljon a béke. Vagyis ezzel legyőzöd a karmikus problémát, a valamelyik szülő felé való erősebb húzást.


Pozitív holdnapok, amikor a karmikus feladat gyakorolható:

Hold a Mérlegben, a Vízöntőben, az Ikrekben.


Negatív holdnapok, amikor éppen a karmikus feladat ellen teszel:

Hold a Rákban, a Bakban, a Kosban.Uránusz karma: skorpióban.

A Skorpióban álló Uránusz arra készteti géniuszodat, hogy a tudattalan mély forrásaival dolgozz együtt, és ez hatalmas erőt ad, melyet jóra, rosszra egyaránt használhatsz. Lehetsz ördög vagy angyal, esetleg - ha nem is egy időben - mindkettő. Személyes vonzerőd igen erős, eredetiségedet a világ vagy egyes egyének felett aratott személyes diadalodban keresed. Megelégedhetsz egy kisebb csoport imádatával - vagy rettegésével -, és emiatt képes vagy korlátozni hatalmas erődet. A szerelem és a szexualitás egyaránt fontos a számodra, ha ura vagy önmagadnak, akkor másokat is uralsz, ha nem, akkor te leszel mások - vagy épp saját ösztöneidnek - szolgája. Képes vagy rá, hogy az erő iránti vágyadat valamilyen gépezettel azonosulva elégítsd ki, gyakran érsz el sikereket gépészi vagy mérnöki munkákban, ahol az általad irányított vagy tervezett gép erejében saját erődet érzed meg. Imádod a sebességet, a száguldásban otthon érzed magad. Ha jó önkontrollal rendelkezel, erős kezű csúcsvezető lehetsz, aki tökéletes katonai engedelmességet követel alárendeltjeitől. Az önkontroll iránti mélységes vágyad a módszer, a rendszer, a hatékonyság és az engedelmesség imádatában nyilvánul meg. Meg kell tanulnod az engedelmesség törvényét absztraktabb módon kezelni, így hatalmas vonzerőd szabadon megnyilvánulhat, nem telepszik rá személyiségedre. Ha ez sikerül, a világ a lábaid előtt hever.


Örökül kaptad:

Az eltökéltséget, a céltudatosságot. Önbizalmad megingathatatlan, ezért érsz el nagy sikereket, és ezért vagy nagy tettek végrehajtására hivatott. De sajnos ezek azok a vonások, amelyek a bukást is magukkal hozhatják, mert erőszakossá és túlságosan magabiztossá tehetnek. El kell sajátítanod a diplomatikus gondolkodást, és az embereket sokkal könnyebben befolyásolhatod. Szerelmi életed rendkívül színes, ha tartós párkapcsolatban élsz, komoly konfliktusok forrása lehet. Ügyelj arra, hogy ne kövess el olyan dolgokat, amely miatt később nem tudsz majd tükörbe nézni.Szaturnusz karma: nyilasban.

Hogyan hat rád a Szaturnusz:

Az önigazolást absztrakciókon keresztül keresed, életedet a tökéletes életfilozófia elsajátításával igyekszel uralni. Hatalom, jólét, társadalmi rang nem győz meg léted jogosságáról, ugyanígy a hírnév sem, hacsak nem valamilyen intellektuális vagy spirituális teljesítménnyel érdemled ki. Szellemi és fizikai mozgástered nem korlátozott, az életben nyitott elmével, figyelmesen haladsz előre, és ennek az elmének a jóllakatása jelenti számodra a legnagyobb kielégülést. Ez a bolygóállás nem fog komplexusokkal akadályozni, mivel alig hordoz alsóbbrendűségi érzést. A Szaturnusz ebben az állásában valójában a felsőbbrendűségi tudat jelenlétére utal, mégpedig annak tiszta, közvetlen formájára. Őszintén, szívből jövő elismeréssel tekintesz saját képességeidre, és szemernyi kételyed nincs afelől, hogy te is vagy legalább olyan jó - szellemileg és fizikailag -, mint bárki más. Nem érzed, hogy a világ visszatartana, vagy bármiféle pszichológiai szükség hajtana belülről. Jelszavad az élet - különösen a tudat élete -, és ha egy kis esélyed is van rá, bejárod a világ - és a szellem - mind a hét tengerét. Intelligenciáddal, illetve valódi értékekkel érsz el sikereket, közben pedig őszintén - és nem feltétlenül öntelten - a szíved mélyén úgy érzed, megérdemelted. Bármilyen munkát is végzel, a mentális vagy a szellemi kiválóságban találsz önigazolást, önmagad elé igen magas mércét állítasz, ezért bármilyen területen is dolgozol, valószínűleg a válladra veszed a vezetés terhét.


Életed filmjei:

Az őseid jelmondata: Légy hű önmagadhoz! Légy hű az őseidhez! És te követed őket, hiszen most is gyakran szembehelyezkedsz a világgal, mert olyan nézeteket, elképzeléseket vallasz, amivel sokan nem értenek egyet. Az őseid ellentmondtak, a világlátásuk miatt üldözték őket, és feltételezhetően ezért többen áldozattá váltak, az életükkel fizettek. Többen menekültek el – ha még tudtak – otthonukból, és cseréltek országot. Ezt a karmát te tovább cipeled, de a sors már kegyesebb – illetve a karmából már annyit ledolgoztak -, hogy neked már valószínűleg nem kell elmenekülnöd. Inkább olyan helyzetbe kerülsz, ahol nagyobb tömegeket szólíthatsz meg, és a nézeteid több emberhez juthatnak el, akik követnek.


Karmikus kiteljesedésed:

Olyan szakmát választani, amelyben a véleményedet – hogy milyennek kellene lennie a világnak – több ember hallgatja végig. Például tanár, politikus, média, stb. szakember. Még fontosabb az emlékezés, hogy ne hagyd, hogy elfelejtődjenek a múltbeli események, amivel megakadályozhatod, hogy ismét megtörténjenek azok az események, amelyek annyi fájdalommal, vérrel és könnyel jártak.


A jelen karmikus feladatod:

- Legyőzni a bizalmatlanság érzését, mert ez hűvössé teszi a kapcsolatodat a környezeteddel, és rengeteg ellenséget szerez.

- Felelősségteljes pozíció betöltésére törekvés, amely nem az anyagi javak miatt fontos, hanem az ősöktől örökül hagyott tudás – eszme – továbbadására, minél több emberhez való eljutását szolgálja.

- Legyőzni a mások kipellengérezésére való hajlamodat, amivel akár életeket tehetsz tönkre.

- Az okkultizmussal való foglalkozás, amelynek hatására jobban megérted az összefüggéseket, mi, miért történik.


Karmikus kötelességed:

Csak olyan házasságot, vagy élettársi kapcsolatot kötni, amelyben a partnereddel egyforma nézeteket vallotok, egyforma az érdeklődési körötök, és sokban hasonlítotok egymásra. Mert így tudod igazán megvetni a lábad, gyökeret ereszteni, és a nagy családot, nagyobb közösséget létrehozni, amelynek tagjai az eszme-karmát tovább viszik.


A szaturnuszu bölcsességed: Minden elképzelésért, gondolatért vállalni kell a felelősséget.


Szaturnuszi szállóigéd: Mikor a győztes leteszi a fegyvert, a legyőzöttnek is félre kell tennie a gyűlölködést. (Seneca)


Szaturnuszi a karmája: Mel Gibson.


Szaturnuszi erősséged: alaposság, kitartás, mély érzések.


Szaturnuszi gyengeséged: mértéktelenség, kegyetlenség.


A Szaturnusz óva int attól, hogy:

Olyanná válj, aki senkinek a véleményét nem fogadja el, ha sérelem éri, akkor bosszú után liheg, és kivárja a legalkalmasabb pillanatot, amikor a legmegsemmisítőbben üthet vissza. Ezzel újabb karmát épít, előbb-utóbb lehetetlenné teszi a saját helyzetét, és ismét menekülnie kell.Mars karma: mérlegben.

Jó humorú, jó kedélyű, optimista, testileg- lelkileg egészséges ember vagy.

Általában nem előre meggondolt módszerrel és eszközökkel látsz neki a feladatodnak, hanem az alkalom adta lehetőségeket használod. Így sokszor épp azzal a módszerrel dolgozol, olyan nyelven beszélsz, amit partnered használ. Ezért is tartanak jó diplomatának, mert így könnyen célt érsz. Ösztön- és vágyéletedben egyaránt tudsz kezdeményezni, hatást kifejteni, ill. passzívan viselkedni, mások hatása alá kerülni. A szerelem, harmónia és a jó emberi kapcsolatok iránti szükségletet fokozott szexualitással fűszerezed. Néha energikus és lelkes vagy, máskor rendkívül közönyös is lehetsz, gyengülhet az akarat és kisebb a hajlam a testi erő kihasználására. Jó felfogóképességű, intuitív alkat vagy, de túl könnyen méregbe gurulhatsz. Esetleg fejfájás, veseprobléma jelentkezhet, és az anyagcseréd túl lassú.

Nagyon erős benned a társas igény. Érzelmileg befolyásolható vagy, energiáid kiáradnak a másik felé, majd visszatérnek, magukkal hozva a másik ember - akár jó, akár rossz - vonzerejét. Igen érzékenyen éled meg azt a dolgot, melyet szerelemnek hívsz, és így vagy úgy, biztosan jó adagot beszerzel belőle az életed során. Szemmel láthatóan ösztönösen tudod, hogy érzelmileg befolyásolható vagy, ezért - abbéli erőfeszítésedben, hogy függetlenebbnek tűnj, mint amilyen valójában vagy - szükségtelen veszekedéseket provokálsz azokkal, akik a legnagyobb hatással vannak rád. Ezzel védekezel, nehogy teljesen átadd magad nekik. Meg kell harcolnod a valódi lelki együttműködésért, ahelyett hogy váltakozva lennél bárányszelídségű lélek, illetve olyan bolond, akár a lódarázs. Energiáid és érzelmeid egymás ellen vagy együtt működnek, érzelmeid energetikai és pszichés úton is kifejeződnek, energiáid pedig vadul száguldoznak az érzelmi csatornáidon. Muszáj, hogy elválaszd magad a lelkedtől, a többi emberhez objektíven közelíts, illetve, hogy megfékezd társasági és szerelmi ösztöneidet, ezekkel ugyanis könnyen elszalad a ló, rátelepülnek az életedre és felborítják lelki békédet. Tanuld meg könnyebben elfogadni a többi embert, ezzel valódi egységet élhetsz meg velük, illetve leküzdheted az emberi kapcsolataidat jellemző szélsőségeket. Az ellenségeskedés és a düh az átlagosnál jobban zavarja ego központodat. Ahhoz, hogy a legjobb éned megélhesd, igazi harmóniára van szükséged. Meg kell tanulnod, hogy másokkal együtt élni, az kétszemélyes vállalkozás, és sem az akarat teljes feladása, sem pedig az erőteljes érvényesítése nem segíti elő, hogy harmonikusan élhess.

Nagy fontosságot tulajdonítasz a párkapcsolatnak, a szerelemnek és a szexnek. Szexualitásodat meghatározza harmóniára való igényed, a beteljesedés szükséges számodra a fények, az illatok, a színek, a környezet és a partner szépségének harmóniája. Partnerednek Mérleg vagy Bika Marsú ember javasolt.

427. tinendo (válaszként erre: 424. - 322bb776a7)
2010. aug. 9. 17:03

1975. 04. 06. 11. 00 Hajdúnánás

Nap karma: kosban állt.

Hold karma: vízöntőben állt.

Merkúr karma: kosban állt.

Vénusz karma: bikában állt.

Mars karma: vízöntőben állt.

Jupiter karma: kosban állt.

Szaturnusz karma: rákban állt.

Uránusz karma: skorpióban állt.

Neptunusz karma: nyilasban állt.

Plútó karma: mérlegben állt.Nap karma: kosban.

Legfőbb vágyad, hogy mindenben első legyél. Kíméletlen vetélytárs, professzionális versenyző vagy. Nem annyira az anyagi haszon, mint inkább a győzelem dicsősége vonz. Soha nem fogod megdicsérni azt, aki mögötted a második helyre fut be, de sokkal nagyobb hatást tesz rád az a fickó, aki téged legyőzve elorozza tőled a díszhelyet a menet élén. Mindig egy lépéssel a társaság előtt haladsz, az ajtón elsőként lépsz be, minden vitában tiéd az első és nagyon gyakran az utolsó szó is. Imádsz vitatkozni, bár közben nem az igazságot akarod felmutatni, hanem saját vezető szereped. Próbálkozásaid közben gyakran eredeti ötlettel állsz elő, vagy ha nem, akkor is biztosan valami újat mutatsz fel. Ha nem érted az eredetiség és a másság szavak közötti különbséget, akkor meg kell tanulnod a két szó pontos jelentését. Akkor vagy eredeti, ha úttörő, felfedező, nagyszerű gondolkodó alkat vagy. Ha pusztán más akarsz lenni, akkor egód ideáit helyezed előtérbe, és közben nem törődsz azzal, hogy ideáid józanok, módszereid pedig praktikusak legyenek. Így elveszíted energiáidnak, géniuszodnak és becsvágyadnak áldásos hatását. Az ego minden mumusa zaklat, és óvakodnod kell az egocentrizmustól is. Ez utóbbi arrogánssá, felfuvalkodottá, önsajnálóvá és tolakodóvá tehet, ráadásul korlátozásokba vagy ellenállásba ütközve enyhe vagy akut üldözési mánia is kialakulhat nálad.

A következő eszközök állnak rendelkezésedre, melyek kihangsúlyozhatják éned legjobb részét: feledkezz el az egódról, próbál szellemi ügyekben feloldani magadat, eszméidet helyezd az első helyre, ügyelj rá, hogy eredetiséged mindig szilárdan a tényekre alapozd. Igyekezz, hogy ugyanolyan súllyal vedd figyelembe mások szükségleteit, vágyait és igényeit, mint a sajátjaidat. Győződj meg arról is, hogy elsőség iránti vágyad valóban elsőséghez vezet-e.


Karmikus örökséged:

Azt követeli tőled, hogy járjad a saját útadat, és soha ne bátortalanodj el. Azért hagyományozta rád apád a Kos jegyét, hogy tekintet nélkül bármire, vakmerően vágj bele a dolgokba, és merj. Életutadon sok barát követ, akik közül néhányan rendszerint nem tudják felvenni veled a tempót, ám ilyenkor nem szabad lassítanod, hanem a félelmeket – hogy egyedül nem boldogulsz – legyőzni, és a célra koncentrálva küzdeni, menni előre.


A Nap-karma feloldásod:

Újra és újra fel kell állnod, amihez rengeteg kitartásra és lendületre van szükséged. Olyan embereket kell az életben társaknak választanod, akik döntésképesek, hatalmat gyakorolnak és befolyásosak. A Nap-karmáját akkor tudod beteljesíteni, ha az erősségedhez, a remek helyzetfelismerő képességhez villámgyors cselekedet társul. Így tudsz első lenni, győzni, akár a szakmádban, akár a családban az élen állni, ahogyan az apád vagy nagyapád is szeretett volna.


Erősséged: kreativitás, akaraterő, gyorsaság.

Gyengéd: befolyásolhatóság, túlzott energiafelhasználás, felesleges aggódás.Hold karma: vízöntőben.

Valószínűleg késztetést érzel, hogy társadalmi szolgálatot végezz, és valószínűleg bármilyen környezetben is élsz, azon iparkodsz, hogy ezt a célod elérd. Bármilyen hibát is követsz el, valószínűleg megbocsátják neked, mivel tudják, hogy jót akarsz. Lehet, hogy egy időre torkig leszel azzal, ha a jó szándék félrecsúszik, de találsz majd új lehetőséget, melyet a kevésbé lelkes emberek megvetnének vagy kinevetnének.

Inkább költői, mint filozofikus lélek vagy; ösztönösen érzed az emberek igényeit, és fontosnak tartod, hogy ezek kielégülhessenek. Lehet, hogy társadalomelméletekkel foglalkozol, de sokkal valószínűbb, hogy szociális munkát végzel, akár hobbiból, akár hivatásszerűen. Legmélyebb belső igényeid találnak kielégülést azáltal, hogy másokon segítesz, és még az sem zavar, ha visszaélnek a bizalmaddal. A pénz jóval kevésbé fontos a számodra, mint az, hogy a szíved jó helyen legyen. Ha sikerül megvalósítanod „az emberiség barátja” énképet, akkor hatalmas erőket tudsz megmozgatni jó célok érdekében, és bármilyen körökben is forogsz, befolyásod biztosan arra használod fel, hogy az emberiség ügye, szükségletei és igényei iránt megértést és együttérzést kelts. A jótékonyságon túl megértő figyelmed a társadalmi életre is kiterjed, ezért vonzó, kellemes, életteli személyiség leszel.

Holdi karmikus feladatod:

Nemcsak a saját biztonságérzetedről, hanem mások védettségéről is gondoskodás. Az anyukáddal való kapcsolatod hullámzó, mivel az övé is olyan volt a saját anyjával, vagyis a nagymamáddal. Hol nagyobb érdeklődést mutatsz iránta, hol teljesen eltűnsz a látóköréből. Egyfajta hűvösség tapasztalható a viszonyotokban, és egyikőtök sem tud azonosulni a másikkal. A saját gyermekedhez, illetve a családod, a barátaid gyermekeihez tudsz lelkileg közel kerülni és ezzel a kötelességed teljesíteni.


Karmikus örökséged:

Szabadságra van szükséged ahhoz, hogy elérjed céljaidat, ezért választottál a születésed előtt olyan anyát, akinek a viselkedése távolságtartó. Hiszen azzal, hogy viszonyotokban a hűvösség és az érzelmi hullámzás az uralkodó, megteremtetted magadnak a lehetőséget a róla való leválásra. Egyikőtök sem tud azonosulni a másikkal. Viszont általa a saját vagy mások gyermekeivel lelkileg sokkal közelebb tudtok kerülni egymáshoz.

Az anyukádnak nem tehetsz szemrehányást, ha nem azt kapod, amit vársz, mert lehet, hogy tévedsz. És a céljaid eléréséhez éppen erre a fajta távolságtartásra – ami szabadságnak is nevezhető – van szükséged. El kell fogadnod anyukádat, és a végére járni egy családi titoknak, mert ez a segítségedre lehet, és a másik nemmel való kapcsolatodban is pozitív változást hoz.


A Hold-karma feloldásod:

Jósággal és bizalommal kell közeledned embertársaidhoz, különösen az ellenkező neműek felé! Ne félj az elköteleződéstől, mert éppen erre van szükséged, amivel a távolságtartó érzelmi karma feloldható. Fogékony vagy a művészetekre és az okkultizmusra, amelyekkel foglalkoznod is kell. Mert ezektől könnyebbé válik a lelked, és olyan dolgokra is rájössz, amelyekkel legyőzheted a félelmeidet.


Pozitív holdnapok, amikor a karmikus feladat gyakorolható:

Hold a Kosban, a Nyilasban, az Oroszlánban.


Negatív holdnapok, amikor éppen a karmikus feladat ellen teszel:

Hold a Bakban, a Bikában, a Skorpióban.


Erősséged: humánum, színes fantázia, jó megérzések.

Gyengéd: kiszámíthatatlanság, magába zárkózás, figyelmetlenség.Uránusz karma: skorpióban.

A Skorpióban álló Uránusz arra készteti géniuszodat, hogy a tudattalan mély forrásaival dolgozz együtt, és ez hatalmas erőt ad, melyet jóra, rosszra egyaránt használhatsz. Lehetsz ördög vagy angyal, esetleg - ha nem is egy időben - mindkettő. Személyes vonzerőd igen erős, eredetiségedet a világ vagy egyes egyének felett aratott személyes diadalodban keresed. Megelégedhetsz egy kisebb csoport imádatával - vagy rettegésével -, és emiatt képes vagy korlátozni hatalmas erődet. A szerelem és a szexualitás egyaránt fontos a számodra, ha ura vagy önmagadnak, akkor másokat is uralsz, ha nem, akkor te leszel mások - vagy épp saját ösztöneidnek - szolgája. Képes vagy rá, hogy az erő iránti vágyadat valamilyen gépezettel azonosulva elégítsd ki, gyakran érsz el sikereket gépészi vagy mérnöki munkákban, ahol az általad irányított vagy tervezett gép erejében saját erődet érzed meg. Imádod a sebességet, a száguldásban otthon érzed magad. Ha jó önkontrollal rendelkezel, erős kezű csúcsvezető lehetsz, aki tökéletes katonai engedelmességet követel alárendeltjeitől. Az önkontroll iránti mélységes vágyad a módszer, a rendszer, a hatékonyság és az engedelmesség imádatában nyilvánul meg. Meg kell tanulnod az engedelmesség törvényét absztraktabb módon kezelni, így hatalmas vonzerőd szabadon megnyilvánulhat, nem telepszik rá személyiségedre. Ha ez sikerül, a világ a lábaid előtt hever.


Örökül kaptad:

Az eltökéltséget, a céltudatosságot. Önbizalmad megingathatatlan, ezért érsz el nagy sikereket, és ezért vagy nagy tettek végrehajtására hivatott. De sajnos ezek azok a vonások, amelyek a bukást is magukkal hozhatják, mert erőszakossá és túlságosan magabiztossá tehetnek. El kell sajátítanod a diplomatikus gondolkodást, és az embereket sokkal könnyebben befolyásolhatod. Szerelmi életed rendkívül színes, ha tartós párkapcsolatban élsz, komoly konfliktusok forrása lehet. Ügyelj arra, hogy ne kövess el olyan dolgokat, amely miatt később nem tudsz majd tükörbe nézni.Szaturnusz karma: rákban.

Ez az erőteljes és bonyolult pozíció gyakran jelez szülői komplexust. Életed legerősebb hajtóereje az önigazolás vágya, mely a korai fejlődés pszichológiai környezetéhez tapad, és két lehetséges irányt szab meg:

1. vagy introvertált leszel, lemondasz az önvédelem képességéről, és megverten visszavonulsz. Ez természetesen destruktív fejlemény, ezért küzdened kell a másik útért, melyben minden önvédelmi kapacitásodra szükséged van ahhoz, hogy

2. legyőzd mélységes kisebbrendűségi komplexusodat, és agresszívan harcba szállj a világgal, ezzel kompenzálva képzelt - vagy valós - hiányosságaidat. Pszichológiailag ez egy „kisember” pozíció: kevésre értékeled önmagad, de ezt azzal pótolod, hogy az ellenkezőjét színleled, majd felnősz ehhez a szerephez. Ezzel a módszerrel sikert érsz el, de közben tekintélyes feszültség és nyomás nehezedik rád.

Az anyagi ügyek komolyan foglalkoztatnak, a biztonság egyik alapvető szükségleted, és halálod előtt nagy vagyont kell szerezned és elvesztened. Szükségleteid szorosan kapcsolódhatnak az önigazolási vágyhoz, és ez mohóvá tehet. Lehet, hogy szegény családból származol, és úgy érzed, hogy ezt az eredendő hátrányt le kell küzdened, de az is lehet, hogy a hajtóerőd a birtokláshoz kötődik. Annak ellenére, hogy fontos számodra a család, mégsem vagy igazán meleg természetű ember. Elhitetheted magaddal, hogy szeretetre és együttérzésre van szükséged, amelyet nem kapsz meg, ugyanakkor igazában elismerést vársz, és ezt meg is szerzed. Ezt a Szaturnusz-pozíciót tekintheted életed középponti tengelyének, ahonnét minden irányban messzire nyúlhatnak a küllők.


Életed filmjei:

Ha négy generációval korábbra visszatekernéd az idő kerekét, olyan kaotikus időszakban csöppennél, amikor minden bizonytalan volt. Az ember még a saját rokonaiban sem bízhatott meg, mert a családon belül is háború, irígység és gonoszság uralkodott. A családot olyan megpróbáltatások érték, hogy nem emelkedett, hanem inkább lejjebb süllyedt, és ezt éppen a saját rokonai árulásának köszönhette. Jobban megbízhatott az idegenekben, azokban az emberekben, akiket nem ismert. Ez a bizonytalanság érzés benne van a zsigereidben, ez tesz óvatossá főleg a rokonaiddal szemben.


Karmikus kiteljesedés:

Olyan tevékenységet kell űznöd, amelyben az előbbre jutás lehetőségét magad is látod, és ebbe teljes szívvel és lélekkel bele tudod vetni magad. Nem rögtön, hanem amikor elérkezik az idő – talán évek múlva – viszonozni annak a személynek a szívességét, aki ebben a segítségedre volt.


A jelen karmikus feladatod:

- A saját családod a létbiztonságát megteremteni, a családot óvni és védeni.

- Az anyát vagy idősebb nőt, akiről úgy érezted, hogy nem szeretett gyermekkorodban eléggé - vagy a gyermekkorodat megnehezítette -, támogatni, és neki megbocsátani.

- A hangulati bizonytalanságot leküzdeni, és ezzel nem tönkretenni mások, különösen a partnered, vagy a gyermekeid hétköznapjait.

- Nem szégyellni a fokozott „szeretetéhséget”, hanem ezt kimutatni, mert ez nem tesz gyengévé téged, hanem megkapod azt, amire vágysz, és elégedetté válsz.


Karmikus kötelességed:

A bizonytalanság érzésének a legyőzése, amely úgy sikerül a Szaturnusz állatövi pozíciója alapján, ha saját magad építed fel az otthonodat, és a szakmádban is önmagad menedzserévé válsz. Ne félj attól, ha minden szép és jó az életedben, és hogy ennek az ellenkezője történhet veled, mert megérdemled a huzamosabb ideig tartó boldogságot. Légy olyan nyitott, és bízz úgy, mint a gyerekek.


A szaturnuszi bölcsességed: Ne azon siránkozz, hogy "mi lett volna ha. . . ", mert addig nem tudod elfogadni sajátodnak, ami most van.


Szaturnuszi szállóigéd: Míg a bizonytalan után futkosunk, elveszítjük a biztosat. (Plautus)


Szaturnuszi a karmája: Angelina Jolie


Szaturnuszi erősséged: őszinteség, megbízhatóság, elkötelezettség.


Szaturnuszi gyengeséged: pesszimizmus, közömbösség, hideg személyiség.


A Szaturnusz óva int attól, hogy:

Azon gyötörd magad, és téma legyen a környezetedben, hogy amiért mások semmit sem tesznek, amit nekik az élet magától megad, azért neked keményen kell küzdened, mert ezzel hadakozol a sorsod ellen, és nehezebbé teszed a saját életed.Mars karma: vízöntőben.

Ötletes vagy, modern elképzelésekkel rendelkezel. Szeretsz kísérletezgetni, játékos kedvű vagy. Lehetsz extravagáns, erőszakos lázadó is, aki nem tiszteli a tekintélyt. Szexualitásodban is kiszámíthatatlan vagy, de a játékosság, a kísérletező kedv ebben is jellemző rád. Partneredül Kos, Ikrek vagy Vízöntő Marsú ember javasolt.


Energiáid társas csatornákon folynak, melyek idealisztikusak és személyesek egyaránt lehetnek. Minél inkább idealizálod őket, minél sikeresebben kikerülöd, hogy a sürgető társas vágy saját éned köré összpontosuljon, annál boldogabb és sikeresebb leszel. Mivel meglehetősen ingerlékeny vagy, állandó küzdelem zajlik közted és a többi ember között. Ha energiáidat eltereled az idegekről, hogy az anyagi-társadalmi fejlődés csatornáiba folyasd őket, akkor a lehető legtöbbet hozhatod ki ebből az állásból. Folyamatosan küzdened kell azzal a különös hajlammal, mely a befelé fordulás felé vinne. Könnyen a rabjává válhatsz ennek a hajlamodnak, így ügyelned kell rá, hogy vágyaid önmagadon kívülre, az anyagi világba mutassanak. Ha nehézségekbe ütközöl a világban - és ez így vagy úgy, de gyakran megesik veled -, hajlamos leszel az önsajnálatra, és talán olyan utakon vigasztalod magad, melyekkel fejlődésedet akadályozod. Számodra az a legjobb szerep, ha eredendő hajlamodnak engedve emberekkel foglalkozol, akár az üzletben, akár valamilyen művészetben. Ha energiáidat mások szolgálatába állítod, máris biztosítottad, hogy erőfeszítéseidnek áldásos eredménye visszaszálljon rád.


1982. 03. 21. 12. 00 Hajdúnánás

Nap karma: kosban állt.

Hold karma: vízöntőben állt.

Merkúr karma: halakban állt.

Vénusz karma: vízöntőben állt.

Mars karma: mérlegben állt.

Jupiter karma: skorpióban állt.

Szaturnusz karma: mérlegben állt.

Uránusz karma: nyilasban állt.

Neptunusz karma: nyilasban állt.

Plútó karma: mérlegben állt.Nap karma: kosban.

Legfőbb vágyad, hogy mindenben első legyél. Kíméletlen vetélytárs, professzionális versenyző vagy. Nem annyira az anyagi haszon, mint inkább a győzelem dicsősége vonz. Soha nem fogod megdicsérni azt, aki mögötted a második helyre fut be, de sokkal nagyobb hatást tesz rád az a fickó, aki téged legyőzve elorozza tőled a díszhelyet a menet élén. Mindig egy lépéssel a társaság előtt haladsz, az ajtón elsőként lépsz be, minden vitában tiéd az első és nagyon gyakran az utolsó szó is. Imádsz vitatkozni, bár közben nem az igazságot akarod felmutatni, hanem saját vezető szereped. Próbálkozásaid közben gyakran eredeti ötlettel állsz elő, vagy ha nem, akkor is biztosan valami újat mutatsz fel. Ha nem érted az eredetiség és a másság szavak közötti különbséget, akkor meg kell tanulnod a két szó pontos jelentését. Akkor vagy eredeti, ha úttörő, felfedező, nagyszerű gondolkodó alkat vagy. Ha pusztán más akarsz lenni, akkor egód ideáit helyezed előtérbe, és közben nem törődsz azzal, hogy ideáid józanok, módszereid pedig praktikusak legyenek. Így elveszíted energiáidnak, géniuszodnak és becsvágyadnak áldásos hatását. Az ego minden mumusa zaklat, és óvakodnod kell az egocentrizmustól is. Ez utóbbi arrogánssá, felfuvalkodottá, önsajnálóvá és tolakodóvá tehet, ráadásul korlátozásokba vagy ellenállásba ütközve enyhe vagy akut üldözési mánia is kialakulhat nálad.

A következő eszközök állnak rendelkezésedre, melyek kihangsúlyozhatják éned legjobb részét: feledkezz el az egódról, próbál szellemi ügyekben feloldani magadat, eszméidet helyezd az első helyre, ügyelj rá, hogy eredetiséged mindig szilárdan a tényekre alapozd. Igyekezz, hogy ugyanolyan súllyal vedd figyelembe mások szükségleteit, vágyait és igényeit, mint a sajátjaidat. Győződj meg arról is, hogy elsőség iránti vágyad valóban elsőséghez vezet-e.


Karmikus örökséged:

Azt követeli tőled, hogy járjad a saját útadat, és soha ne bátortalanodj el. Azért hagyományozta rád apád a Kos jegyét, hogy tekintet nélkül bármire, vakmerően vágj bele a dolgokba, és merj. Életutadon sok barát követ, akik közül néhányan rendszerint nem tudják felvenni veled a tempót, ám ilyenkor nem szabad lassítanod, hanem a félelmeket – hogy egyedül nem boldogulsz – legyőzni, és a célra koncentrálva küzdeni, menni előre.


A Nap-karma feloldásod:

Újra és újra fel kell állnod, amihez rengeteg kitartásra és lendületre van szükséged. Olyan embereket kell az életben társaknak választanod, akik döntésképesek, hatalmat gyakorolnak és befolyásosak. A Nap-karmáját akkor tudod beteljesíteni, ha az erősségedhez, a remek helyzetfelismerő képességhez villámgyors cselekedet társul. Így tudsz első lenni, győzni, akár a szakmádban, akár a családban az élen állni, ahogyan az apád vagy nagyapád is szeretett volna.


Erősséged: kreativitás, akaraterő, gyorsaság.

Gyengéd: befolyásolhatóság, túlzott energiafelhasználás, felesleges aggódás.Hold karma: vízöntőben.

Valószínűleg késztetést érzel, hogy társadalmi szolgálatot végezz, és valószínűleg bármilyen környezetben is élsz, azon iparkodsz, hogy ezt a célod elérd. Bármilyen hibát is követsz el, valószínűleg megbocsátják neked, mivel tudják, hogy jót akarsz. Lehet, hogy egy időre torkig leszel azzal, ha a jó szándék félrecsúszik, de találsz majd új lehetőséget, melyet a kevésbé lelkes emberek megvetnének vagy kinevetnének.

Inkább költői, mint filozofikus lélek vagy; ösztönösen érzed az emberek igényeit, és fontosnak tartod, hogy ezek kielégülhessenek. Lehet, hogy társadalomelméletekkel foglalkozol, de sokkal valószínűbb, hogy szociális munkát végzel, akár hobbiból, akár hivatásszerűen. Legmélyebb belső igényeid találnak kielégülést azáltal, hogy másokon segítesz, és még az sem zavar, ha visszaélnek a bizalmaddal. A pénz jóval kevésbé fontos a számodra, mint az, hogy a szíved jó helyen legyen. Ha sikerül megvalósítanod „az emberiség barátja” énképet, akkor hatalmas erőket tudsz megmozgatni jó célok érdekében, és bármilyen körökben is forogsz, befolyásod biztosan arra használod fel, hogy az emberiség ügye, szükségletei és igényei iránt megértést és együttérzést kelts. A jótékonyságon túl megértő figyelmed a társadalmi életre is kiterjed, ezért vonzó, kellemes, életteli személyiség leszel.

Holdi karmikus feladatod:

Nemcsak a saját biztonságérzetedről, hanem mások védettségéről is gondoskodás. Az anyukáddal való kapcsolatod hullámzó, mivel az övé is olyan volt a saját anyjával, vagyis a nagymamáddal. Hol nagyobb érdeklődést mutatsz iránta, hol teljesen eltűnsz a látóköréből. Egyfajta hűvösség tapasztalható a viszonyotokban, és egyikőtök sem tud azonosulni a másikkal. A saját gyermekedhez, illetve a családod, a barátaid gyermekeihez tudsz lelkileg közel kerülni és ezzel a kötelességed teljesíteni.


Karmikus örökséged:

Szabadságra van szükséged ahhoz, hogy elérjed céljaidat, ezért választottál a születésed előtt olyan anyát, akinek a viselkedése távolságtartó. Hiszen azzal, hogy viszonyotokban a hűvösség és az érzelmi hullámzás az uralkodó, megteremtetted magadnak a lehetőséget a róla való leválásra. Egyikőtök sem tud azonosulni a másikkal. Viszont általa a saját vagy mások gyermekeivel lelkileg sokkal közelebb tudtok kerülni egymáshoz.

Az anyukádnak nem tehetsz szemrehányást, ha nem azt kapod, amit vársz, mert lehet, hogy tévedsz. És a céljaid eléréséhez éppen erre a fajta távolságtartásra – ami szabadságnak is nevezhető – van szükséged. El kell fogadnod anyukádat, és a végére járni egy családi titoknak, mert ez a segítségedre lehet, és a másik nemmel való kapcsolatodban is pozitív változást hoz.


A Hold-karma feloldásod:

Jósággal és bizalommal kell közeledned embertársaidhoz, különösen az ellenkező neműek felé! Ne félj az elköteleződéstől, mert éppen erre van szükséged, amivel a távolságtartó érzelmi karma feloldható. Fogékony vagy a művészetekre és az okkultizmusra, amelyekkel foglalkoznod is kell. Mert ezektől könnyebbé válik a lelked, és olyan dolgokra is rájössz, amelyekkel legyőzheted a félelmeidet.


Pozitív holdnapok, amikor a karmikus feladat gyakorolható:

Hold a Kosban, a Nyilasban, az Oroszlánban.


Negatív holdnapok, amikor éppen a karmikus feladat ellen teszel:

Hold a Bakban, a Bikában, a Skorpióban.


Erősséged: humánum, színes fantázia, jó megérzések.

Gyengéd: kiszámíthatatlanság, magába zárkózás, figyelmetlenség.Uránusz karma: nyilasban.

Eredetiségednek nagy térre van szüksége, illetve arra, hogy a látásból indulj ki. Mindig készen állsz az általánosításra, akkor érzed magad leginkább az elemedben és akkor éred el a legnagyobb szellemi hatékonyságot, ha nagy fogalmakkal, eszmékkel, ideákkal dolgozol. Ezek a tulajdonságok kiváló művészt, gondolkodót vagy filozófust faraghatnak belőled, vagy pedig ködös fejű fantasztát, aki soha nem ereszkedik le a tényekhez. Meg kell tanulnod tisztelni a tényeket, illetve azt, hogy soha ne aggodalmaskodj amiatt, hogy nehézkesnek tartanak, a tények ugyanis mindig szilárd alapot adnak számodra az általánosításokhoz, és soha nem tesznek filiszterré. Egyszerre félsz és undorodsz a földhözragadtságtól, mivel úgy érzed, hogy valódi géniuszod kiemel a könyvmolyok és biflázok osztályából, hogy a szellem magasabb atmoszférájába repítsen. Számodra nincs olyan magasröptű eszme, amit meg ne értenél, vagy legalábbis ezt gondolod. Ha arra törekszel, hogy először a tényeket ragadd meg, és ezekre építed fel eszméidet, akkor valóban emelkedett és elmélyült személyiség lehetsz, olyan, amilyennek képzeled magad. Ha megtanulod értékelni a tudást - eszméidnek biztosítékát -, akkor valódi intellektuális erővé válhatsz. Magad is ebben a formában találod meg önmagad legigazibb kifejeződését.


Örökül kaptad:

A másokkal szembeni jóindulatot, segítőkészséget, hogy az életet a maga teljességében lásd. Karmikus örökséged az is, hogy könnyedén beleéled magad bárki helyzetébe, és a legjobb tanácsokat adod. Ismered a módját, hogyan segítsd az embereket, hogy kibontakoztathassák tehetségüket. Tetteidet nem az önzés jellemzi, hiszen általában azért cselekszel, hogy a környezetedben élők, illetve az emberiség javát szolgáld vele. Uránuszi karmikus örökségként kapod a baráti kapcsolatok fontosságát. Nemcsak számodra lényegesek ezek a viszonyok, ismerőseidnek te is ugyanolyan sokat számítasz, és odaadóan viselkednek veled szemben. A párkapcsolatban olyan társat kellene választanod, aki más kultúrkörből származik, és akinek a szokásai teljesen eltérőek a tiedtől. Így még jobban megismerheted a világot, és még inkább segítséget nyújthatsz az embereknek.Szaturnusz karma: mérlegben.

Úgy tűnik, nincs igazán nagy igényed rá, hogy megvédd magad, hiszen az igazolást közvetlenül másoktól kapod. Képes vagy rá, hogy a világ legalkalmazkodóbb embere legyél, munkatársaiddal könnyen kijössz, illetve nagyon jól megférsz azokkal, akikre legmélyebb éned igényt tart. Ez a Szaturnusz-pozíció a benne születettek figyelmét eltereli önmagukról, és a külvilág, illetve a benne élő emberek felé irányítja. Ha energikus és kifelé forduló személyiség vagy, akkor nagyon vonzó, az emberekkel bánni tudó ember leszel, akinek nagyon keveset kell küzdenie azért, hogy megkapja, amit akar. Céljaidért nem kell másokkal megharcolnod, mivel legmélyebb megérzéseid megsúgják, miképp szerezz barátokat, illetve miképp hass az emberekre könnyedén. Ha természeted inkább passzív, esetleg hajlamos vagy a befelé fordulásra, életedet szívvel-lélekkel mások szolgálatának szenteled, és belső lelki életedre irányuló vágyad az önfeláldozáson keresztül elégíted ki. Mindenesetre, bármilyen irányba is mutat a teljes személyiséged, ez a Szaturnusz-pozíció a hasznos élet egyik legjobb biztosítéka, amely egy egyébként jelentéktelen horoszkópot is hajlamos megerősíteni és jelentőséggel felruházni.


Életed filmjei:

Ha lepergethetnéd életed filmjét, sikerülne feltárnod saját múltadat, pontosabban, hogy mit tettek az ősök, akkor több csalódást és kiábrándulást találnál benne, amelyet a szerelem, a partner, vagy szövetségesnek hitt személy, vagyis mindig mások okoztak nekik. Az egyenlőség törvényét kölcsönösen nem tudták gyakorolni sem ők, sem mások velük szemben. Miután őseidnek valaki csalódást okozott, megpróbáltak elégtételt venni, de a Szaturnusz helyzete alapján nem azon, akitől elszenvedték. Nem annak adták vissza, aki ezt okozta nekik, hanem ártatlan embernek, amivel újabb karmákat építettek.


Karmikus kiteljesedésed:

Emberi kapcsolataidban, különösen azokban, amelyekben erős érzelmi szálakkal kötődtök egymáshoz, vissza kell húzódnod, és segítened, hogy a másik érvényesüljön. Figyelj oda azokra, akiket megismertél, és kezeld őket egyenrangúnak. Jó lenne, ha ezt már a megismerkedés pillanatában éreztetnéd a másikkal. Ami a legfontosabb, hogy a családtagjaidat, a lányodat és a fiadat egyformán szeresd. Ugyanis a gyerekeknek mindig problémát jelenti, hogy melyik szülő hogyan szereti őket.


A jelen karmikus feladatod:

- Három lépés távolságot kell tartanod azoktól az emberektől, akik el vannak kötelezve másoknak, vagy valamilyen közösségnek, mert ők csak a saját érdekeiket fogják nézni, és téged is ezekért fognak csatasorba állítani.

- Vállalj több áldozatot humanitárius, vagy kultúrával kapcsolatos területeken.

- Házasságot csak érzelmi alapon köss, amelyben képes leszel a karmikus feladatot gyakorolni, így lesz ez a szövetség szerencsés mindkettőtöknek.

- Nagyobb társadalmi élet élése, a nagy társaság összefogása, és annak mozgató rugójává válás, amelyben gyakorolhatod az egyenlőséget.


Karmikus kötelességed:

A gyermekek egyformán szeretésén kívül a nagyszülőkről való gondoskodás. Ne viselkedj túlságosan szigorúan, vagy keményen a házastársaddal, vagy a társakkal, mert már nem tudod gyakorolni az egyenlőséget, és te magad válsz magányossá, még ha kapcsolatban élsz, akkor is. Ne keseregj azon, hogy kik a rokonaid, és hogy házastársad még több terhet pakol rád, amitől úgy érzed magad, mint egy öszvér. Fogadd el, hogy ez te karmikus vállalásod, így máris könnyebb lesz a cipelése.


A szaturnuszi bölcsességed: Társakra van szükséged az élet minden területén, mert ők egészíthetnek ki, és akik nélkül lelked mélyén csak fél embernek éreznéd magad.


Szaturnuszi szállóigéd: A tapasztalás azt mutatja, hogy a legrosszabb házassági viszonyok, ha viharos korszakukban nem bomlottak fel, később többnyire megjavulnak, s hosszú háborgás után sokszor a legszebben végződnek. (Eötvös József)


Szaturnuszi a karmája: Anna Kurnyikova.


Szaturnuszi erősséged: igazságosság, jó modor, szolidaritás.


Szaturnuszi gyengeséged: elégedetlenség, hidegség, távolságtartás, érdekkapcsolatok.


A Szaturnusz óva int attól, hogy:

Ne csak a saját szemüvegeden, vagyis egy oldalról nézd a világot, mert így magányos maradsz, nem tudod senkinek odaadni azt a sok szeretet, ami benned van, és ennek megfelelően nem fogod visszakapni.Mars karma: mérlegben.

Jó humorú, jó kedélyű, optimista, testileg- lelkileg egészséges ember vagy.

Általában nem előre meggondolt módszerrel és eszközökkel látsz neki a feladatodnak, hanem az alkalom adta lehetőségeket használod. Így sokszor épp azzal a módszerrel dolgozol, olyan nyelven beszélsz, amit partnered használ. Ezért is tartanak jó diplomatának, mert így könnyen célt érsz. Ösztön- és vágyéletedben egyaránt tudsz kezdeményezni, hatást kifejteni, ill. passzívan viselkedni, mások hatása alá kerülni. A szerelem, harmónia és a jó emberi kapcsolatok iránti szükségletet fokozott szexualitással fűszerezed. Néha energikus és lelkes vagy, máskor rendkívül közönyös is lehetsz, gyengülhet az akarat és kisebb a hajlam a testi erő kihasználására. Jó felfogóképességű, intuitív alkat vagy, de túl könnyen méregbe gurulhatsz. Esetleg fejfájás, veseprobléma jelentkezhet, és az anyagcseréd túl lassú.

Nagyon erős benned a társas igény. Érzelmileg befolyásolható vagy, energiáid kiáradnak a másik felé, majd visszatérnek, magukkal hozva a másik ember - akár jó, akár rossz - vonzerejét. Igen érzékenyen éled meg azt a dolgot, melyet szerelemnek hívsz, és így vagy úgy, biztosan jó adagot beszerzel belőle az életed során. Szemmel láthatóan ösztönösen tudod, hogy érzelmileg befolyásolható vagy, ezért - abbéli erőfeszítésedben, hogy függetlenebbnek tűnj, mint amilyen valójában vagy - szükségtelen veszekedéseket provokálsz azokkal, akik a legnagyobb hatással vannak rád. Ezzel védekezel, nehogy teljesen átadd magad nekik. Meg kell harcolnod a valódi lelki együttműködésért, ahelyett hogy váltakozva lennél bárányszelídségű lélek, illetve olyan bolond, akár a lódarázs. Energiáid és érzelmeid egymás ellen vagy együtt működnek, érzelmeid energetikai és pszichés úton is kifejeződnek, energiáid pedig vadul száguldoznak az érzelmi csatornáidon. Muszáj, hogy elválaszd magad a lelkedtől, a többi emberhez objektíven közelíts, illetve, hogy megfékezd társasági és szerelmi ösztöneidet, ezekkel ugyanis könnyen elszalad a ló, rátelepülnek az életedre és felborítják lelki békédet. Tanuld meg könnyebben elfogadni a többi embert, ezzel valódi egységet élhetsz meg velük, illetve leküzdheted az emberi kapcsolataidat jellemző szélsőségeket. Az ellenségeskedés és a düh az átlagosnál jobban zavarja ego központodat. Ahhoz, hogy a legjobb éned megélhesd, igazi harmóniára van szükséged. Meg kell tanulnod, hogy másokkal együtt élni, az kétszemélyes vállalkozás, és sem az akarat teljes feladása, sem pedig az erőteljes érvényesítése nem segíti elő, hogy harmonikusan élhess.

Nagy fontosságot tulajdonítasz a párkapcsolatnak, a szerelemnek és a szexnek. Szexualitásodat meghatározza harmóniára való igényed, a beteljesedés szükséges számodra a fények, az illatok, a színek, a környezet és a partner szépségének harmóniája. Partnerednek Mérleg vagy Bika Marsú ember javasolt.

426. Shally
2010. aug. 9. 15:18

Szia tinendo!

Megnéznéd az enyémet is Szeged, 1980. 07. 15 1.00!


Köszi!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook