A műkörmöm alatt elszaporodott a gomba. A bőrgyógyász... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Még a géllakkal is előfordulhat.
Igaz az nem gombás lett,, hanem valami algásodás,, halvány zöld színű lett egy ismerősömnek.
Egy neves kozmetikus már rég megmondta, hogy a köröm nem szellőzik a műköröm alatt és begombásodhat !
Ha néha kilakkoztam a körmömet, mindig éreztem, hogy el van zárva a levegőtől. A rövid köröm nem szakad be. A nők egymást licitálják túl a műkörmökkel, miközben a férfiakat vagy nem érdekli a műköröm, vagy egyáltalán nem tetszik nekik.
Sźèp a műköröm.
Csak azt nem értem, mért kell karommèretüre csinàltatni.
Néhány dolgot nem is tudom hogy csinál vele.
Na mindegy, nem az én problémám.
Az én körmöm lakkot se bírja.
Nem azert szokott mukorme lenni a noknek, mert az vaganyabb, vagy szebb, vagy barmi, hanem egyszeruen azert, mert a sajat kormuk letorik, mert gyenge. Nekem is azert van ot eve. Nem tudom te hany eves vagy, de a mukormot nem lehet megkulonboztetni a sajatodtol.
Annyira gaz ez a jaj k.vas ha vki sminkeli magat, meg juj nekem nem tetszik a mukorom, kozben meg sima igenyessegrol van szo.
Tudom mert anyosom is ilyen, o a termeszetesseg hive volt mindig is, hat nem kommentalnam a kulsejet az elmult 20 evre visszamenoleg.
Íijj,kirázott a hideg.
Remélem nem kapnak le a körmödről.🍀
Jobbulást!
Jó szar hír lehetett. Nem is értem a kukoricát adókat, olyan kb, mint egy földön fekvő emberbe belerúgni.
További ajánlott fórumok:
- A bőrgyógyász ma azt mondta, hogy rühes vagyok, ellentétben a háziorvossal aki szerint allergiám van!
- Mivel űzzük el az elszaporodott patkányokat?
- Mit lehet tenni, ha 2-3 nap után sincs normális székelési ingerem? Jelezheti ez az elszaporodott candidát?
- Zsírcsomó a fejbőr alatt! Sztk-s sebész vs. magán bőrgyógyász? Tapasztalatok? Vélemények?
- Bőr alatti "pattanásokra" kinek mi vált be? Vagy mit írt ki a bőrgyógyász?
- Ki mit kapott a bőrgyógyásztól a bőr alatti pattanásokra, faggyúcisztákra? Esetleg hogyan kezelitek?