Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » A műkörmöm alatt elszaporodott a gomba. A bőrgyógyász... fórum

A műkörmöm alatt elszaporodott a gomba. A bőrgyógyász... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

13. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 5. 17:02

Még a géllakkal is előfordulhat.

Igaz az nem gombás lett,, hanem valami algásodás,, halvány zöld színű lett egy ismerősömnek.

12. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 5. 11:27

Egy neves kozmetikus már rég megmondta, hogy a köröm nem szellőzik a műköröm alatt és begombásodhat !

Ha néha kilakkoztam a körmömet, mindig éreztem, hogy el van zárva a levegőtől. A rövid köröm nem szakad be. A nők egymást licitálják túl a műkörmökkel, miközben a férfiakat vagy nem érdekli a műköröm, vagy egyáltalán nem tetszik nekik.

11. ,zumba
júl. 5. 10:40
Igényesség és a műköröm nem jár együtt. Az ápolt saját köröm sok esetben igényesebb....Amíg nem volt műköröm, mindenki ápolatlan volt, persze.
júl. 5. 09:04

Sźèp a műköröm.

Csak azt nem értem, mért kell karommèretüre csinàltatni.

Néhány dolgot nem is tudom hogy csinál vele.

Na mindegy, nem az én problémám.

Az én körmöm lakkot se bírja.

9. K-né Zsóka (válaszként erre: 8. - K-né Zsóka)
júl. 5. 08:40
jav: -sem
8. K-né Zsóka (válaszként erre: 7. - Csillagszem38)
júl. 5. 08:39
Most egész pontosan mi a problémád? Azt írtam, hogy nem vagyok ellene. Nekem soha nem volt, pedig a betegségemből adódóan gyenge körmeim vannak, így értelemszerűen hosszú körmöm sem sincs. Egyszerűen azt írtam, hogy nekem nem tetszik. Ez miért zavar téged? Mert nem egyezik a véleményünk?
7. Csillagszem38 (válaszként erre: 3. - K-né Zsóka)
júl. 5. 07:09

Nem azert szokott mukorme lenni a noknek, mert az vaganyabb, vagy szebb, vagy barmi, hanem egyszeruen azert, mert a sajat kormuk letorik, mert gyenge. Nekem is azert van ot eve. Nem tudom te hany eves vagy, de a mukormot nem lehet megkulonboztetni a sajatodtol.

Annyira gaz ez a jaj k.vas ha vki sminkeli magat, meg juj nekem nem tetszik a mukorom, kozben meg sima igenyessegrol van szo.

Tudom mert anyosom is ilyen, o a termeszetesseg hive volt mindig is, hat nem kommentalnam a kulsejet az elmult 20 evre visszamenoleg.

júl. 5. 07:05
Körmös csinálta, vagy te otthon magadnak?
5. tien (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 4. 21:50

Íijj,kirázott a hideg.

Remélem nem kapnak le a körmödről.🍀

4. Panna.33 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 4. 18:41

Jobbulást!

Jó szar hír lehetett. Nem is értem a kukoricát adókat, olyan kb, mint egy földön fekvő emberbe belerúgni.

júl. 4. 18:37
Megmondom őszintén, nem vagyok a műköröm ellen, de nekem egyáltalán nem tetszik. Szóval szerintem nem veszítesz semmit. Egy eredeti, ápolt köröm is nagyon szép tud lenni.
júl. 4. 18:37
Nem ér ennyit egy műköröm sem. Remélem rendbe jössz.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook