Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » A Mindentment fogorvosairól van tapasztalatotok? fórum

A Mindentment fogorvosairól van tapasztalatotok? (tudásbázis kérdés)


febr. 12. 10:20

a legrosszabb fogászat a városban, talán az országban is.

évekkel ezelőtt egy pótlásomat elrontották, többször kiesett, hónapokat és sok pénzt fektettem be.

mikor írtam az igazgatónak, válaszra sem méltatottt.

mikor újra, akkor se.

kispál arlett "doktornőt" és az egész fogászatot mindenki kerülje el.

nem véletlenül nem lehet véleményt írni a fogászatról.

soha többet, és sajnálom, hogy akkor nem tettem komolyabb lépeseket, hogy más ne kerüljön ilyen helyzetbe, de akkor az volt a sürgetőbb, hogy valaki, aki ért hozzá megoldja a problémámat.

szakmaiatlan, elképesztő amatőr csapat

2016. aug. 30. 22:13
az én tapasztalatom a következő volt (Eötvös utca). Másfél azaz másfél órát vártam, akkor sem kerültem sorra. Kb 1 óra után érezték, hogy valami magyarázat jár (nem kértem, türelmesen, szó nélkül vártam), ami az volt, hogy az előttünk ellátott beteg benézte az időpontját (majdnem 2 órával később jött). Ennek ellenére nem őt váratták meg, nem új időpontot adtak neki, hanem a pontosan érkezőket váratták. Másfél órát. Lehet, hogy többet is, én ott adtam fel. Ezt az igénytelenséget ingyen is meg lehet kapni, de magánrendelőben, sok-sok pénzért?! Az asszisztens stílusáról nem is beszélek,aki kvázi lecseszett, miért nem koronát felhelyezőhöz mentem vissza....(mert 3 év alatt kétszer esett le, elment a bizalmam). Az oldalukon a pozitív kritikák vannak, a többi meg nyilván gyomlálva...Nem tűnt úgy, hogy különösebben zavart volna ott bárkit, hogy másfél órás csúszásban vannak, eléggé rutinnak tűnt a viselkedésük. Izgatni biztos nem izgatták magukat. Mintha állami ellátásban lettem volna... Keressetek egy minőségi logisztikájú rendelőt, ha nem akartok igénytelen srílusú asszisztenssel és 1.5 órás várakozással találkozni.
2. NagyGeri81 (válaszként erre: 1. - Addeladdel)
2015. jún. 30. 14:53
Én Dr. Duli Orsolyához jártam kezelésekre egy fél évig gyökérkezelés és egyéb finomságokra. Most már minden jó. Nagyon ügyes volt és kedves, ha nagyobb dolog van én merem őt ajánlani.
2013. jan. 24. 16:21
Úgy látom, Pesten ők a legolcsóbbak.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook