Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » A májgombóc masszáját kifőzve vagy nyersen fagyasszam? fórum

A májgombóc masszáját kifőzve vagy nyersen fagyasszam? (tudásbázis kérdés)


2015. máj. 22. 07:15
kifőzve
11. Anyagi
2015. máj. 22. 06:58
Készen, kifőzve fagyasztanám le.
2015. máj. 21. 23:26
Köszönöm mindenkinek, kifőzöm, s úgy teszem el.
9. globus (válaszként erre: 8. - Globus)
2015. máj. 21. 23:25

Megkerestem, ez nagyon finom

[link]

2015. máj. 21. 23:23

Én kifőzve tettem el.

Sőt, Andi konyhája honlapon van olyan májgombóc recept, ami direkt előre elkészítésre való, sós-vegetás vízben kifőzve.

Szerintem nyersen sem rossz, de ha van időd, gyárthatsz többet :)

7. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 6. - Zebracsikó)
2015. máj. 21. 23:18
:) Nekem töltött paprikához készült töltelék maradt ki. Én húsgombócokat is szoktam bele tenni, folpackba csomagolva tettem a fagyasztóba. Végül is,szerintem teljesen mindegy.
6. zebracsikó (válaszként erre: 3. - 9b10f3d7ff)
2015. máj. 21. 23:15

köszi,


akkor eddig 1:1 :)))

5. zebracsikó (válaszként erre: 4. - 408020f45e)
2015. máj. 21. 23:14
köszönöm a választ!
2015. máj. 21. 23:13
Én nem régiben ugyanígy jártam, sok lett. A levesből egy kicsit tettem rá és persze kifőzve fagyasztottam le.
2015. máj. 21. 23:13

Azt olvastam, fogyasszam :DDDD



Én nyersen tenném el, hogy belefőjön az íze a következő adag levesbe.

2015. máj. 21. 23:11

Kicsit sok lett .... mit csináljak a felsleggel?

kifőzzem vagy gombócok formájában nyersen fagyasszam le?

2015. máj. 21. 23:10
A májgombóc masszáját kifőzve vagy nyersen fagyasszam?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook