A leander szerelmesei - minden, ami leander (beszélgetés)
Nemrég Gyulán jártam, a város tele van szép leanderekkel.
Láttam egy olyan ötletet, jó nagy cserépben 3 féle színű tő volt elöltetve! Annnyira jól nézett ki a sárga-rózsaszín-bordó egymás mellett, mintha egy növénynek többféle színű virágjai lennének!
érdekes, tegnap lefotóztam a magoncaimat, az ideieket. Nagyon szépek, majd felrakom.
Mindegyiket Emile Sahutból ültettem, és egymás mellett van kettő, az egyiknek szinte fekete a szára, a másiknak csak olyan rózsaszínes. Ki tudja,mi lesz belőlük
Nem lehet, hogy a pöttyök csak később jönnek, mint a 101 kiskutyában a kölyköknél??? :DDDDDDDD
De így legalább nem viszi el őket Szörnyella De Frász! :)
Sziasztok:)
Tegnap kinyílt egy virág a magoncon,igaz az eső mindjárt le is verte.Semmi csík vagy pötty,kiköpött anyja.Úgy tűnik szerencsésebb kéz kellene hozzá:((
Sziasztok!
Most nálunk kivételesen gyönyörű napsütéses idő van, de szinte egész éjjel esett. Ezzel a programozással kiegyeznék, ha már mindenképpen muszáj esnie...
Nagy szar ez az idő, én komolyan félek, mi lesz a gyerekeinkkel,unokáinkkal? Nem tudják majd, mi a nyár, és ha nézegetik a strandos fürdőruhás képeket rólunk, megkérdezik, hogy nem fáztunk-e a hóban?:)))))
Te csaje, te meg írjál már, mi volt tegnap:)
Itt is monszunszerű monoton esőzés... :( és nem áll el egy percre sem! Undorító!!! És az a legszarabb, hogy nincs mit tenni!
Nem lehet több napot folyamatosan kint kertészkedni, mert mindíg csak egy napig van jó idő, aztán meg 3-4 vagy nemis tudom hány nap fos idő... !
Én már nem értem ezt az egészet! Most is itt ücsörgök hosszú gatyában. Milyen nyár ez??? Napfénynek nyoma sincs....
Pedig mennem kéne barinőm állatkáit megetetni, dehát ki nem megyek ebbe az időbe. Csak eláll valamikor...
Sziasztok!
Itt nem hatalmas felhő,teljes borulás,hajnal óta esik:(((
Meg sajnos az enyémből is... bár ha ma kinézek az ablakon, talán el tudom még hinni, h nyár van... Ma legalább süt a nap, azthiszem ki is megyek és be sem jövök estig...
Ettől a rohadt sok esőtől úgy nő a fű, hogy rossz nézni. Na meg persze a gaz... :(
Jó reggelt!
Ma reggel az m1en érdekes módon már nem azt mondták, hogy nem tér vissza a kánikula, csak azt, hogy egyelőre:) már nem mernek ígérni semmit.
További ajánlott fórumok:
- A férjem szerelmes...másba
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Mennyire fontos, hogy minden nap szerelmes legyél?
- MIÉRT van az, hogy a Kedvesem saját bevallása szerint minden szempontból én vagyok a tökéletes nő számára, de mégsem szerelmes belém?
- Igaz, hogy mindenki máshogy éli meg a szerelmet? Ti mit éreztek olyankor, ha szerelmesek vagytok?
- Kikukáztam a régi leveleimet, a szerelmeseket is, és minden...