A leander szerelmesei - minden, ami leander (beszélgetés)
Na, én ebben a pillanatban (a baj-baj? szó hallatán) sz.rtam be kicsit... ahogy írtam az előbb van vagy 18 fajtám, csakhogy a 4 nagyot leszámítva, a többi egyelőre pici helyen is elfér...
De mi lesz velem, ha 3-4 év múlva akkorák lesznek, mint a bianco? Hova a bánatba teszek majd 18db 1,5 méterest??? Jajjj...
Ti már gondolkodtatok ilyenen?
Igen, az a baj(baj?), hogy mát annyi van, hogy azt nem lehet csak úgy ki-be pakolgatni :). Nekem is két férfi pakolászgatta, néha morogva :).
Jaj a bugi, azokat, hogy szoktad gyökereztetni? Vízben vagy rögtön ülteted?
Erre a pár éjszakára mutogat csak hideget:( az a baj hogy a metszettek tele vannak friss hajtásokkal,azoknak ártana:(( meg túl sokan vannak ahhoz,hogy pár perc alatt bekapkodja az ember:( így legalább nyugodtan alszom.
Képzeljétek:) most próbáltam először nagyon vastag csupasz ágat gyökereztetni,működik:)) Hatvan centis fadarab,se nem reped,se nem duzzad,egyszerűen jön rajtuk a gyökér két hét alatt:)) Nem akartam hinni a szememnek OO :)) Még kimegyek a bugikért,aztán beteszem a naplómba a képet.
Sziasztok :)!
Ahogy olvasgatlak benneteket, látom mindenki nagyon szépen hurcolkodik :), na ma én is, vagy is mi is, lehordtuk az összeset, bár még a nagyokat szívesen kint hagytam volna, de nagyon megijesztettek a hétvégi -7-tel, azt meg ár azok se bírják. A mérges akkor leszek, ha most egy pár hideg éjszaka után ismét kint lehetnének.
Remélem azért "jó" telünk lesz :)?!
Az lesz majd :)
A leáknak tudom, hogy nem árt ez a hideg, de nekem igen... :) már most se nagyon van kedvem kimenni az a helyzet :)
Hát azért a Claudia az abszolut nyertes, mivel egy év után indult csak be... Gondolom nem sokan voltatok még így :) Úgyhogy türelem és idő, mint tenger! De megháláják :)
A dupla bordót el is felejtettem, ugyhogy most nagyon megörültem, hogy írtad! :)))
Vettem a vatin egy gyökeres Magaly-t (900 pénzért)... vannak fent most szépek!
Asszem azzal együtt már 18 félém lesz, közbe már bele is keveredek... :S :)
Ki kéne mennem felszegelni a kartont a deszkaajtóm belső felére, mert lehet holnap még hidegebb lesz... :(
Szia:)
Sokkal-sokkal meleg igényesebb mint a leander.A mandevilla,majdnem ugyanígy néz ki,a virága legalábbis,az bírja a hideget.A pillét majd metszegesd meg,enyém most olyan szép kis bokros lett,csudi aranyos:)
Megint tanultam újat. Köszi Judit!
Az enyémek télen maradnak Anyunál, sok fény, nem túl meleg helyen. Lépcsőházban, gondolom tönkre mennének, mert nálunk elég hideg, bár a leandereknek semmi bajuk nem volt.
Anyu gyönyörködik a pilleben is, én meg ámulgatok, hogy mennyit nőttek. A hibiszkuszod vagy 1,5 méteres lett, a dipladéniát visszatekertem. Majd tavasszal, ahogy mondtad visszavágom őket.
Sziasztok Lányok!
Valahol azt olvastam, hogy az atkák, tetvek elpusztulnak télen, ha a teleltetőnk száraz,világos, aki pincében telelteti,annak a nyirkosságtól nagyobb veszélynek van kitéve.
szofi!-ha egy kicsit megmetszed,tavasszal sűrűbb lesz és több virágot hoz! Ne minden ágat, csak itt-ott egyet egyet:)
További ajánlott fórumok:
- A férjem szerelmes...másba
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Mennyire fontos, hogy minden nap szerelmes legyél?
- MIÉRT van az, hogy a Kedvesem saját bevallása szerint minden szempontból én vagyok a tökéletes nő számára, de mégsem szerelmes belém?
- Igaz, hogy mindenki máshogy éli meg a szerelmet? Ti mit éreztek olyankor, ha szerelmesek vagytok?
- Kikukáztam a régi leveleimet, a szerelmeseket is, és minden...