A leander szerelmesei - minden, ami leander (beszélgetés)
:) de meg ám, csak elfelejtettem írni... :S
Kicsit lezsibbadtam a betanulásba, most majd három napig egyedül leszek... remélem menni fog és nem fogom egyfolytában a csajszit hívogatni majd telón. Ha már egyszer szabin lesz... :D
Azért persze kicsit izgulok is!
ez egy 3 éves bokor, csak tavasszal nagyon visszavágtam, mert tavaly túl nagyra hagytam.
Majd teszek fel képet, amikor csupa virág lesz, gyönyörű :D
A magokat idén a kertbe vetettem el egy sorban, már 5-6 cm-sek, azok is szépek lesznek, ha virágoznak majd.
köszönöm!
Szeretem őket, csak egyre kevesebb időm van rájuk...
szépek nagyon!
és az a harkály... nem is gondoltam volna, hogy lakott területre is bemerészkedik :)
Enikő!
Megkaptad?
Na látod, hogy neked is több van:)
Mikor délután hazaértem, a terasz tele volt virágfölddel. Nézem, nézem, honnan a francból jött, csak nem felfújta a szél a lépcsőkön:)
Akkor látom, hogy a sarokból lepottyant a hardy redem, 20 centis tövecske tele virággal. Lepotyogott a fotel mögé, és képzeljétek, talpra esett:)
Akkor szerinted maradjanak a szabad ég alatt?
Mondjuk a cserepük lyukas, alátét nincs, de kicsit már tartok a sok esőtöl.
Így is elég volt végigfokhagymázni őket, nem bírnám ki-be hurcolni.
Akkor tessék szokják az időjárást.
Nem is takarjátok le őket ha már nagyon sokat esik?
nekem úgy 5 cm-t be vannak ásva, ne dőljenek el, remélem elfolyik a sok víz.
Sziasztok!
Nekem a duplavirágú halványrózsaszín szépségem előtető alatt van az erkélyen, mégis tönkremegy a virága ebben a ronda esős/nyirkos időben:(
Itt két napja csendesen, szinte állandóan esik:((
Brrrr!!!
További ajánlott fórumok:
- A férjem szerelmes...másba
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Mennyire fontos, hogy minden nap szerelmes legyél?
- MIÉRT van az, hogy a Kedvesem saját bevallása szerint minden szempontból én vagyok a tökéletes nő számára, de mégsem szerelmes belém?
- Igaz, hogy mindenki máshogy éli meg a szerelmet? Ti mit éreztek olyankor, ha szerelmesek vagytok?
- Kikukáztam a régi leveleimet, a szerelmeseket is, és minden...