A leander szerelmesei - minden, ami leander (beszélgetés)
Nem tudom,eddig kétszer próbáltam,és nem sikerült!
Talán túl kicsi volt a cserép?
Persze. Le kell permetezni gombaölő szerrel! Sokfélét lehet kapni.
Ha gombás, akkor barna pöttyök vannak rajta. Olyan?
Sziasztok!
Mondjátok már meg légysziiii,hogy ha 2 tő leandert ültetek egy nagyobb cserépbe,miért nem marad meg?
Sziasztok!
Kiültettem a leanderemet - az egyik még gyökeresedik, a magoncok pedig sajnos kiszáradtak....) - a lényeg: az egyik fele meg van barnulva, a Nap égethette meg? A másik felének, amit csak akkor ér napsugár, ha már nyugszik, semmi baja.
Ja...meg az is. :)
Ma vettem 6 cserepet. Ebből adódóan 14 leát ültettem át. :) Ahogy kiveszem őket a "kinőtt" cserepükből, már megy is bele egy másik. :)
Csak gyözsem kivàrni :(
Nincsenek vmi jó passzban...
Azért elég drága hobbi ez a leanderezés. :)
Minden évben újabb cserepek kellenek a kicsiknek, mert kinövik. Így aztán kicsi cserép annyi van, hogy vizet lehet vele rekeszteni, a nagyokat meg folyton venni kell. :))))
Azt hiszem nálam is permetezés lesz. 1-2 lea atkagyanús. :(
Ma 22 db-ot ültettem át. Kellenek cserepek a folytatáshoz. :)
Ha van még magod, szívesen venném.
üdv.
Sziasztok!
Kitettem a leánderemet, sok kis új hajtással, és lekonyultak a levelei. Mi lehet vele? Megfázhatott?
Rendbe jön még?
További ajánlott fórumok:
- A férjem szerelmes...másba
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Mennyire fontos, hogy minden nap szerelmes legyél?
- MIÉRT van az, hogy a Kedvesem saját bevallása szerint minden szempontból én vagyok a tökéletes nő számára, de mégsem szerelmes belém?
- Igaz, hogy mindenki máshogy éli meg a szerelmet? Ti mit éreztek olyankor, ha szerelmesek vagytok?
- Kikukáztam a régi leveleimet, a szerelmeseket is, és minden...