Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » A kínai csűdfű gyökér teának mi a tradicionális elkészítési módja? fórum

A kínai csűdfű gyökér teának mi a tradicionális elkészítési módja? (tudásbázis kérdés)


2017. jún. 15. 19:29
Nincs ráírva a zacskójára. Ez nem más mint a baktövis vagy argulus. Egy amerikai oldalon azt írták, hogy nem szabad forralni a másikon meg hogy lehet. Azért is kérdeztem, mert anány oldal annyi javaslat.
3. Hanami (válaszként erre: 1. - Salavita)
2017. jún. 14. 08:16
" A tea elkészítése A gyökerekből főzet készül: 3 grammnyi csüdfűt (1 púpozott teáskanál mennyiségnyit) 15 percen át főzzünk 2,5 dl vízben. Mézzel és citrommal ízesíthetjük, az elforrt vizet visszapótolhatjuk. "
2017. jún. 14. 06:16

Nincs ráírva?


Én leforráznám és állni hagynám.


De van az áztatásos módszer.


Ha nincs kifejezetten ráírva, hogy áztatás, akkor az előbbi.

2017. jún. 13. 19:59
A kínai csűdfű gyökér teának mi a tradicionális elkészítési módja?

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook