A kevés szex tönkreteheti a kapcsolatot? Vagy jöhet valtozás? (beszélgetés)
....viccelsz?....mindenkinek más a szép..... :o)
huhh de hideg lett hirtelen. :)))
Néha eszembe jut.. De hát ezzel a külsővel...:(
Nem igzán. Hazahordja a melót.
köszi:)
jó gének és állandó aktivitás kinn és benn egyaránt.
Tüzes kiéhezett aktív menyecske:))
Ne 20évest v
szia Zelma,de el voltál tünve:(
irigyellek... mi a titkod? :)
nagyon tévedsz.Már nem vagyok épp 20éves,de én szoktam a fiatalokat "felpörgetni"
Legutóbb királyinak nevezte a csókom is:)
Hat ez enm valami joo... Hany éves most? Nem ismerem a férjedet, de komoylan mondom, elhiszem neki, hogy neki igy "joo"... Sajnos olykor a nönek a legnagyobb vetélytars a munka .... :( Nalunk is mar most érzem.. és nem gondolkoztal mar szeretöben?... komolyan
Aha! Tipikus. És gyakran túlórázik, nem?
13 éve. próbáltam beszélni erről, de azt mondta, neki nem megy gyakrabban, biztos öregszik, ilyeneket mondott. Tudod neki a munkája a nagy szerelme...
Hühaa, miota vagytok együtt? Eléggé be kell pörgetni... :/ Beszéltetek mar erröl, mit mond?
:DDDD Szerezzek neki egy csajt? Attól nekem nem lesz jobb...:P
Nem velem van a gond... A férjem kellene felpörgetni...:))
Persze! Egy fiatal szerető csodákra képes!
Sziasztok! Szerintetek lehet változás? Lehet pörgetni azon, akinek csak 2 havonta jut eszébe?
Amelyik meg kiöregedett, azt meg feltölteni lókolbásznak. Van belőlük pár:)))))))
Pms-nek meg ízlése is van:))
Inkább megszelidíteni, az szebben hangzik. :)
Abba még beleülni se lehet... tudom disznó vagyok. :( Joe csak nem tudja hogy kell egy nőt legalább felizgatni... :(
Nem ilyenek. :)
Azt nem tudják elviselni csak, ha mondjuk hetekig ugyanazon az egy dolgon nyavalyogsz és nem látnak előre lépést az állapotodban, gondolataid között. Ha mindig ugyanaz a hiszti szövege, na ezt utálják. Egyébként igenis nyitottak mindenre, sőt!
Igen, csomó kapcsolat ezen bukik el. Egyszerűen az értintett, szenveő fél elő sem mer hozakodni a bajával. Megy a barátokhoz, barátnőkhöz és akivel megtalálja a közös hangot lehet el is csábítja vagy egyszerűen elcsábul a segítségkérő. Szóval azt mondom a világon a legnehezebb dolog az őszinteség, mert az sokszor iszonyatosan fájdalmas, nem csak annak aki kapja, hanem annak is aki adja. Felvállalni önmagad a másik előtt, nem egyszerű dolog.
Szerintem pont fordítva: minden nem normális ember menekül a problémák elől. Vagyis, akit nem érdekel a társa baja és menekül azt én nem is veszem emberszámba. Addig kell csak, amíg kiszolgálja, meghallgatja, tutujgatja? Az nem ember. Bocs. Mehet a levesbe. :)
Igen, így gondolom én is. Akárki, akármiot mond, ezen vágyak kilégülése nélkül nem lehet teljes az ember. Biztos vannak időszakok, amikor kevésbé fontos ez, de amikor tényleg szüksége van erre az embernek akkor legyen meg. Nagyon rossz az, amikor a kielégületlenség miatt boldogtalan napokat, heteket, éveket tölt el az ember. Ez egyszerűen kell. Férfinak, nőnek egyaránt. Kell az is, hogy egy érzelmileg viszonzott állapotban legyen szex, ne csak alkalmi és ne csak szex legyen, hanem szeretkezés.
Próbáltam mindkét oldalt érzelemmel és érzelem nélkül is és utóbbi hosszú távon nem kivitelezhető. Egyszerűen felőrli azt a személyt, aki érzéketlen marad. Erősebbé lehet tőle válni, de így vagy úgy,mégis el fog bukni a végén, aki így él.
Szokjál le a dohányzásról! Az kéne még. :D :P
Nem tudom, nem beszéltem erről egyik botsáskával sem még. Biztos van valami szexuális frusztrációjuk akció után, amit csak a hím felfalása oldhat meg. : D
akkor okos lány lehetsz:)
ellenkezőleg...kerülöm ezeket a fajtákat..
További ajánlott fórumok: