Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » A karamellizálódott cukrot mivel tudom leszedni a tortaformáról? fórum

A karamellizálódott cukrot mivel tudom leszedni a tortaformáról? (tudásbázis kérdés)


2011. máj. 15. 09:12
beáztatod.pár perc és eltűnik.:-)
2011. máj. 15. 09:04
áztatással
2011. máj. 15. 08:50
Engedd tele vízzel és tedd be a sütőbe, hogy felforrjon. Le fog oldódni a cukor a formáról. (:
2011. máj. 15. 08:45
Köszönöm.Azt hittem hogy problémásabb!
4. andi6020 (válaszként erre: 1. - Berzsoka)
2011. máj. 15. 08:36
forró vízzel
2011. máj. 15. 08:34
Tele engedem mosogatószeres vízzel, és egy idő után könnyebben lejön.
2011. máj. 15. 08:33
forró vízzel
2011. máj. 15. 08:29
A karamellizálódott cukrot mivel tudom leszedni a tortaformáról?

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook