A Kaáli intézet (beszélgetés)
Sajnos nem.A doki figyelmeztetett, leghamarabb a 13. napon mehetek vérvételre, vagy 14. napon teszt.
A 12.napon este elkezdtem barnázni,a 14. napon meg is jött, csak a tisztesség kedvéért csináltam tesztet.
De erről gondolom nem az Ovitrell tehet.😔
Lett viszont 3 sítáboros, velük vagyok ma ET+4. napon.
Most Clexant szúrok, és Aspirin protectet szedek.Az Utrogestan mellett természetesen.
Szia!
Nekem az első lombiknál megjött amikor a napja lett volna normál ciklusban(azt hiszem ET 9. napon).
Következő lombiknál kaptam Ovitrellt,ami megmaradt fél toll, két részletben kellett beadni beültetés után.
Ez mitől függ hogy van akinek adnak még Ovitrelle-t beültetés után van akinek nem?
Neked is megy a drukk Nikita600.
Akkor ha jól számolom 25-én voltál ET-n? Csak azért kérdezem, mert én is.
Nekem március 8-án kell visszamennem.
Cukik vagytok, köszönöm a drukkokat :)
ET+4 még kell egy negyed Ovitrelle, az nem tudom mikor ürül ki. Mindenképpen teszt lesz, mert a 12. naptól 1 hetig külföldön leszek.
A progim tök jó volt beülti előtt, szal most utroból is 2×2 megy... de nem érzek cicifeszülést és ez kissé zavar...
Sziasztok!
Leirna valaki, hogy mi az optimalis mehnyalkahartya vastagsag beulteteskor?
Koszonom!
Illetve csinalt valaki beultetes elott meregtelenitest? Gondoltam egy ilyen kurara, gyumikkel, teakkal. Mit gondoltok?
Hazahoztunk 1 vasgyúró 5 napos blasztót :)
Ugyanaz az asszisztens ma egész kedves volt, de mondjuk most fizettem :)
Szerintem már én is találkoztam vele.
Mizújs Veled? Hogy vagy?
Pfff.... viszont egyedül ő ellenszenves (egyszer telefonban is kifogtam).
Remélem jól vagytok! :)
Sziasztok!
Valahol olvastam, hogy FET előtt nem szoktak annyira csinálni méhkarcolást, inkább normális beültinél... Ti tudjátok ennek a miértjét?
Nyáron tervezzük a FETünket és szerettem volna kérni.
Sziasztok
5 napja Bemfola alatt levertség,gyengeség,mint amikor kezd az ember lebetegedni.
Ma rajott még a Cetrotide es ma már lázas is voltam. Orrfújas minimalis,torok fájas is.
Félek,hogy lappang bennem.valami vagy csak a szurik,nem tudom.
Volt mar valaki hasonlóan?
Aspirint szedtem,pihentem.nem tudom mit tehetnék még,izgulok nagyon.
Én pár hónapja elhagytam a kv-t, teát, colát, illetve mindent, ami koffeines.
Vettem INKA kávét (gabonakávé), illetve koffeinmentes teát iszom.
Az első 1-2 nap az "elvonón" fájdogált a fejem, de azóta semmi. Pedig nagy kávézós voltam korábban :)
(ja!és én is alacsony vérnyomású vagyok)
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben