Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » A juhtúrós sztrapacskába miért tesztek krumplit? fórum

A juhtúrós sztrapacskába miért tesztek krumplit? (tudásbázis kérdés)


26. júliusi (válaszként erre: 1. - Ildiko0914)
ápr. 13. 08:03
Mert az kell bele..;)
25. tavaszilány (válaszként erre: 24. - 5e76004fb5)
2010. jún. 4. 13:35
Ez tök jó ötlet, ki fogom próbálni!
24. 5e76004fb5 (válaszként erre: 19. - Kingi7)
2010. jún. 4. 13:31

én a merülő mixeremmel szoktam összeaprítani.

a tojást beleütöm a kockákra vágott nyers krumpira és már könyebben is dolgozik a gép.

23. filcike (válaszként erre: 22. - Kingi7)
2010. jún. 4. 12:54

Igen:)

Ami ételhez reszelt burgonya kell azt mind darálom,nem lesz olyan szálas.

22. kingi7 (válaszként erre: 21. - Filcike)
2010. jún. 4. 08:25
És az annyira apró lesz, hogy galuskaszaggatón ki tudod szaggatni? eddig reszeltem, de sokan vagyunk és imádjuk :(
21. filcike (válaszként erre: 19. - Kingi7)
2010. jún. 4. 07:31
Én húsdarálón szoktam darálni a burgonyát:)
20. Ekka
2010. jún. 3. 21:58
Mert a sztrapacska krunpliból van:D
19. kingi7
2010. jún. 3. 21:31
Engem valami gyors és kímélő reszelési mód érdekelne :) és olyan reszelő, ami bírja a kiképzést...
18. filcike (válaszként erre: 16. - Csutika100)
2009. nov. 27. 17:49
Tudom,hogy is lehet,én könnyitettem a dolgon!
2009. nov. 27. 16:56
Én is krumplival szoktam....lereszelem...bele a többi hozzávaló és forrásban levő vízbe, pedig kiszaggatom....utána átszürőm és lepíritok egy kis szalonnát, összekeverem az egészet és egy kis tejfőllel meglocsolom....és hát ez a sztrapacska...
16. csutika100 (válaszként erre: 14. - Filcike)
2009. nov. 27. 14:36

Szerintem nem egyre gondolunk.

Én úgy csinálom, hogy kolozsvári szalonnát kockára vágva megpíritom, savanyúkáposztát összevágom hogy ne legyen olyan hósszú szálkás és bele bele píritom a szalonnába és összekeverem a sztrapacskával.

2009. nov. 27. 14:33
Mert attól sztrapacska:D
14. filcike (válaszként erre: 13. - Csutika100)
2009. nov. 27. 14:23
Krumplival együtt szoktam ledarálni és ugy szaggatom ki!Megeszi a 2 gyerek is,és finom is!
2009. nov. 27. 14:20
Kostóltátok már a káposztás strapacskát? Nagyon finom.
12. babetthopp (válaszként erre: 3. - Enci2)
2009. nov. 27. 14:08
Egyet értek :-)
2009. nov. 27. 12:19

Attól lesz sztrapacska:)

Húsdarálón ledarálva könnyebb szaggatni,és nagyon fini tud lenni!

10. 533bb4d1fe (válaszként erre: 9. - Enci2)
2008. aug. 7. 05:24
Igen,ez ilyen egyszerű!
2008. júl. 6. 13:03
Mert a krumplitól sztrapacska és nem sima nokedli.
2008. máj. 27. 20:03
Én húsdarálón szoktam ledarálni, így az ujjam is megmarad, gyorsabb is és tökéletesen megfelel a célnak! Ja és nyers krumpliből készül.
2008. máj. 24. 14:26
nyers krumpli kell bele?és milyen reszelőn, a vékonyan vagy ami pépesit?
2008. máj. 24. 13:38

Mert krumpli nélkül nem sztrapacska,hanem csak juhtúros galuska.

Krumplival finom,és sok tejföllel.:))

2008. máj. 24. 13:00
A sztrapacska tésztájába kell a krumpli, azért sztrapacska. Ezt így kell elkészíteni. Ennyi.
2008. máj. 24. 12:11
puhábban tartja valószinű, mert vmi szerepe csak van
2008. máj. 24. 12:09
Mert attól, sztrapacska és nem nokedli.
2008. máj. 24. 12:08
mert a sztrapacska alapja a reszelt krumpli:)
2008. máj. 24. 12:07
A juhtúrós sztrapacskába miért tesztek krumplit?

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook