A hüvelyem falán van valami, kb cseresznye nagyságú, ami kidudorodik, mi lehet az? (tudásbázis)
Szia!
Nálam hasonló tünetek vannak ( nagyobb mint a cseresznye ) én már voltam nőgyógyásznál és elküldött hüvelyi ultrahangra!!! Mindenképp nézesd meg!
Én is pár napig húztam. Aztán elmentem dokihoz. Mondjuk nálam volt egy komoly hólyaggyulladás is! Elküldött ultrahangra, hogy biztosra menjen!!!
Menj el Te is, hogy megnyugodj!!!!!!!
ha a falán van és az "ütközés után" feljebb tudsz nyúlni a hüvelyedbe, akkor egyértelműen nem a méhszájad. Ha ott a vége, akkor lehet.
Sose próbáltad még kitapintani a méhszájad? Meg kéne vele próbálkozni és akkor világos hogy miről is beszélünk egyáltalán...
SZIA VIKI!
Nekem ugyanott volt egy cseresznye nagyságú cisztám.urológus kezelte.Kétszer leszívták de mindig vissza termelődött.Azt mondták műtéttel ellehet távolítani,de mivel nem volt rá egyáltalán panaszom mondták,hogy nem muszáj.Így hát nem műtettem meg.Egyszer ki durrant magától(olyan volt mintha bepisiltem volna)azóta nincs ott semmi.Én azt mondom nézesd meg sosem lehet tudni.
jajj csajok....nem tudom miez.Most biztos tök hülyén néztek rám....Amugy a lexi018-s név is az enyém,csak azzal nem eneged kiiirni tud.bázist.
Nemtom,olyan fura,nem figyelgettem,de a múlt hónapban tűnt fel,amikor mensiztem,és a tampon "beleütközött"...Ha megfogom,gömb alakú,és néha elnyomható...nagyon félek.őszintén,mi lehet ez?nektek nincs ilyen?
semmi gáz, viki...
Egy hét múlva is meg tudja mondani, mi van...
Gondolom nem egyik pillanatról a másikra lett cseresznye nagyságú, akármi is az...
Nem nagyon figyelgetted, igaz?
Akkor miért itt keresel megoldást?
Szerinted mi ezt jobban tudjuk?
Na jó elvétve akad egy-két orvos itt, de nincs sok esély rá
én erre csak annyit tudok mondani: irány a nőgyógyász!
Ugyanakkor fölösleges még pánikolni...
További ajánlott fórumok:
- Ti nézitek, hogy a cseresznyében van-e kukac?
- Mennyibe kerül most egy kiló friss cseresznye?
- Mivel tudnám kidudorodó gyomromat kisebbiteni?
- Lehet adni 5 hónapos babának cseresznyét? Milyen zöldséget és gyümölcsöt lehet neki adni?
- Jobb lehullott cseresznyevirágnak lenni, mint csalánnak az út mentén
- A hüvely elején, a csikló alatt, kijött egy cseresznye nagyságú göb... Mi lehet ez?