A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
hát nem is tudom..lehet inkább én eszem meg a cicám, mert olyan édeske naa.. olyan puha és cica illata van és... hát erre nincsenek szavak :) imááádom :)
Van ebből is Junior. Csonterősítő, vitamin és mittudomén, hogy még mi van benne, azonkívül sokkal kisebb is, mert ilyen pici szájjal nem tudja a nagyokét rendesen enni.
Próbáld meg :) a fogkő kialakulása ellen nagyon jó és legyen mindig elegendő vize.
Szerintetek kicsi cica hop-hop ehet már olyan ropcsi kaját? szoval olyan száraz eledelt? :)
kirakom őket, imádkozzatok...
:) nekik ez a klassz idő én meg öltözhetek föl :D
:D))))))))) (bepisilek, úgy röhögök)
Zulu
nem is az a baj, h visszajön-e, hanem az, h nem szoktak hozzá a forgalomhoz. ettől függetlenül sztem megpróbálom még ma kitenni őket, de félek kissé.
a Rottiii,-Blacky-ről eszembe jutott, hogy legtöbbször nem találom el elsőre a macskáim nevét. valami agyi defektem van nyilván. így hát ilyeneket mondok: "pic...szü...fe....vöri!!!" bizonyára élvezetes a hallgatóság számára. lehet, hogy fogadásokat kötnek, hanyadjára találom el a valódi nevet:)
Mielőtt kiengeded őket, adj egy búcsúcsókot, hátha többé nem látod őket! :D)))))))))
Vissza fog jönni, legkésőbb akkor, ha éhes lesz.
Mi befagyunk, de nekik azért van ám szőrméjük, méghozzá valódi szőrből! :)
Amugy jó ötletnek tartom a napló nyitást a képek miatt,bár sose akartam naplót nyitni :)
Nálunk is hüvös van,ettől függetlenül mennének az erkélyre,brrr
ugyan már...olyan szép idő van (bár borús)
bárcsak kirakhatnám a macsejaimat...annyira örülnének.
csak hát nálunk a macskalegeltetés kétemberes meló, mert két helyen tudnak kiszökni. és egyedül vagyok.
bár lehet, h kockáztatok és megpróbálom (?)
Szia!
Neked is szép napot :)
Derűsebb napot Cicáknak és Gazdijuknak. Ma mindegyik bent van a lakásban, mert olyan hűs lett kint a levegő, hogy fázik a fenekük.
szia Márta! egy megyéből számaziűunk
mondjátok meg őszintén, hogy direkte b.sztattok a vörivel, csak hogy ne kelljen virágnyelvet használni:P
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok :)
Bettyg :naggggyon édes a kis vöri ♥ tettem én is föl képet mikor hozzánk került :)
Tegnap éjjel ismét rosszalkodtak,én már feküdtem de nem aludtam,párom még tévézett,és csak azt hallom hogy :Rottiii,Blacky,Rotttiii Blackyyyy és igy tovább :) ismét föl alá rohangálás,erkélyajtókaparás,meg Rotti szeret azzal játszani hogy a wc tartályra rááll és nagyon gyorsan nyomkodja a gombot ahol öblít és ez jó hangos,de mint egy őrült :DD
hehehe (gonosz nevetés):)
Jááááááj, Feri egy bocica.......:))))))
ő is kell nekem....ááááááááá......
nem akarlak...:)
tettem fel neked képet a vöriről, amikor még kisgyerek volt...;)
áááá:DDD
mondom h egyszer még megölsz...
Lányok! Miért nem csináltok egy naplót, és oda fel lehet tenni a cicaképeket, nincs korlátozás, és meg is jelenik az, amelyiket szeretnéd, hogy lássuk.
További ajánlott fórumok: