A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
csak heccelt a drága:)
nekünk két macsekunk is leesett a második emeletről (otthoni macsok)
az egyik szabályosan ugrott, ő akkor meg is halt, valami autoimmun betegsége volt és mintha megőrült volna...:((
Nálunk is vége a jó időnek. habár én Bogyót a teraszra jó idöbe sem éngedem ki.. mert félek, h kimászkál a párkányra..s lefordul a negyedikről..
Cila is mindig azzal idegesitett, h ment oda ki, és az 5 centis párkányon egyensulyozott.. vakarozott, mosakodott, élesitette a körmét az üvegen.. :( éngem meg ett a fene, mert annyira féltettem..becsalogattam ropcsival..megette..s utána kiment a párkány másik felére is..mivel a legvégébe ment..igy be se lehetett szedni, mert be van üvegezve a terasz..és az ablaktól odáig nem lehet elérni..szerencsére sose esett le.. huh
Sziasztok!
Ránk sincs jó idő,10 fok van..
Sziasztok!
Ilyenkor jó a meleg lakásban a cicuknak is. Élvezik is a dolgot.
Sziasztok!
Nem jó idő van a cicákra.
Ja azt hittem fizetik :o)
Hmm,finit evett,jöhet a szunya :)
hát peeeeeeeeersze, ha lesz felesleges csirió forintunk a repjegyekre :)))
Poppy (vöri) most burkolt be egy nagy tányér pörköltszaftos tésztát az ázott seggivel...:))
:)))) és mentek? ki ne hagyd :o)
"ázottseggű" :DDDDDDDDDDDDDD
ja, Dél-Amerikáról jut eszembe, hívott valamelyik nap az embör és mondja hogy az Enzo, a perui cimborája meghívott hozzájuk vendégségbe...:)
majd' besz@rtam, annyira röhögtem, úgy mondta, mintha a szomszédba kellene átmennünk...:DDD
na most jöttek be ázottseggű kölkeim :))
Én is eltudnám képzelni azt az életet :o)
Én régen szerettem a telet,azt se bántam ha méteres hó van :) hiányzik a napocska..
Nekem mostanában nem megy az esti meditáció,nem tudok ellazulni.
a csóró mindenit...
alapjában véve szeretem a rossz időt(tudom hogy hülyén hangzik), ilyenkor jön az ihlet a festéshez, de amikor kifestettem magam akkor jön a depó...:S
lehet meditálnom kéne, de a skacoktól nem tudok ellazulni :)))
Ahh,ismerek olyat aki fullra van pénzel és mikor jó idő van itt él,mikor jön a hideg Dél Amerikában van :)
Szegénykém,el tudom képzelni :DD
pedig még messze az igazi tél, én is félek a depózástól....:S
itt volt unokatesóm a kisfiával, 2 éves a kissrác, én szimplán jófejségből adtam a Zsombor kezébe jutalomfalatot, hogy adjon a cicáknak...:)
szerinted?? úgy lerohanták a kisgyereket, ki kellett menekítenem....:DDD
őrült banda....:)))
mi a baj? :(
csak nem a gyerekek? :)
Tudom,ma meg különösen érzékeny vok :)
Ok.
:DDD kis dilinyós vagy, azért...:)
ha szeretné valaki az admin jelszót, ugyanaz mint a naplónak...
így tudjátok kommentelni a hozzászólásokat :)
Sziasztok! :)
Jelentem visszatettem az üzenőfalat ;)