A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
macskakilepo... besz...ok:DDD
Bogyó a szőnyegbe törli a kezét miután végzett..szó szerint, megtörli.. :))
Nem tudom :) Blacky az normálisan kapar :) vettünk a wc-jük elé macska kilépőt :D rücskös és legalább ott marad a kis kavics :)
tenyleg...a mieink is beteritik az egesz helyisegeget kaviccsal...nem tudom, mi az a hevulet, ami idonkent rajuk jon, hogy szinte onkivuleti allapotban kaparnak:D
Nagyon praktikus,még fedő nélküli volt a Rottira rájött az őrült módjára kaparás,mindenhol kis kavicsok voltak :)
Kizárt,sokszor azt hiszem kínaiul beszélek azért nem értik a szép szót :D
most latom milyen jo fedett wc-juk van a tieidnek...
Rossszaaaaak :))))))))))))) hehe,még nem próbáltam magyarul beszélni hozzájuk,na majd megpróbálom reagálnak e :DDD
já nye znála:/
milyenek a svájci macskák?:D
Ó, de szép lehet! Imádom a hatalmas hegyeket, nagy havazásokat.
te tényleg Svájcban vagyol?
Az az itt melyik megyében van? Vagy nem publikus?
lehetne rendezni versenyt....ki hány perc alatt vált ki a gazdiból heveny idegrohamot:DDDD
felidegesitésben az én Szornyellám a szupersztár:DDD
Most néztem meg a hőmérőket, erkélyen D.-oldal 33 fok van, É.,i oldali szobáknál 19 fok.
Igen itt nálunk Kaposváron 7-ágra süt a nap, egész kellemes idő van a napos területen. Az É-.i és D.-i oldalon 10 fok eltérés van.
Napozik??? én is tartok a darazsaktol,mert nekik ugye mindegy csak repüljön :/
Az előbb majd frászt kaptam, Miki cicám kint napozik az erkélyen, hát mit látok? Egy félig mozgó darázzsal játszik. Nem is tudom mi lett volna ha bekapja. Megróttam, most megsértődött, s fel a TV-re, onnét a szekrény tetejére, mintha azt mondaná: most kapjál el gazdi.
Szia :)
most éé kivannak nyúlva :) nálatok mi újság?
Sziasztok "kislányok". Jó régen voltam köztetek.
Gyönyörű kis házi kedvencek jól vannak?
:DDDDDDDDD lehet mikor mi alszunk maileznek itt egymással :)))))))
Véletlenül a cicáidnak nincs meg az én cicám telefonszáma, vagy e-mail cime?
Nem egyébbért kérdem, de az imént behozott egy képeslapot, amit összerágicsált, és büsszkén lehelyezte az ágyra ide mellém, és olyan képet vágott hogy " Ügyes vagyok ugye?"
Arra gyanakszom, hogy valakinek a cicájától kapott ilyen ötletet... hmmn...
Az enyém pl percek alatt fel tud idegesíteni. Ő ezzel grammy díjat nyerne (lehet nem így írják le)
Hoztunk neki egy dobozkában füvet...persze, ugy földestól szedtük ki, hogy tovább tartson. Na mit csinált a kis mocsok? Kiborította és a lakásba mindenhol szétszorta a földet.. annyira megörvendtünk neki.
Tegnap nagyon felkaptam a vizet, mert valahogy lenyugszik, elaszik..erre jön apum s felkölti, ledobta a maciját a földre..s Bogyó kötelességnek érezte, hogy fuson utána... erre én kikeltem a képemből, hogy "MOST ALUDT EL NAAAAAA!!! Persze apu nem fogta fel, hogy mit művelt. Utána 1-2 orán keeresztül kellett visítsak, hogy "Bogyó, ne futkoss naa"...
(Kicsit ugy éreztem magam, mint az anyukák, akik negy nehezen elaltatják kisbabájukat, s akkor jön valaki s felkölti)
További ajánlott fórumok: