A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
Szia! Neked is szép napot!
Nem kell még egy-két cicus? Annyira nyugodt a cicád, egy kicsit nem kellene megmozgatni őt? Egy hasonló rosszasággal, mint amilyen Bogyóka és Martin? Na? Csak szólj, van Martinnak 3 testvérkéje. :)))
Jó reggelt szép őszi napot kívánok mindenkinek.
Az én cicám már megtartotta a reggeli tornáját aztán evet most alszik.
haggyad mááá, valamelyik nap hajnal 4-kor!...mi ez az égtelen durmizás a fülemnél? Zizz mint a rotációs kapa, majd amikor nagyon belelendült beleharapott az arcomba, csak úgy, szerelemből...ááááááááááááá, azt hittem kinyírom....és néz rád szerelmesen hogy hellóóóó! :D
ő kiskorától ezt csinálja, ha már annyira felhergelte magát szerelemügyileg, akkor finoman megharap és jelzi hogy ő már ennyire nagyon szeret naaa...
de hajnal 4kor minden finom harapás egy áramütés...:)
2 megvan...
és Zizz nincs, neki pont úgy kell könyörögni ahogy leírtad...:S
fárasztó és még ilyenkor megy az "adjál enni", "éhenhalok", mire elcsendesedik a ház már nem is vagyok álmos....:D
Na mindenki előjött?
Utálom, amikor már majdnem mindegyik bent van, és még könyörgök az egyiknek, és akkor gondol egyet valamelyik (kutya-macska mindegy) és kirohan... Na akkor nem szabad semmi csúnyát mondanom, mert elijesztem szegényeket! Pedig a csillagos eget is leüvölteném szívem szerint. Tök ki tud hűlni a lakás, mire mindet bekönyörgöm.
Na ma ezt sem kellett! :)))) Máskor is itthon maradnak egész napra! :)))
Háj :)
Hajrááá :DDD
Szóval szerintük jó közönség vagyok? Ok, semmi taps nem lesz ezek után!
:D))))
hali lányok! csak bekukkantok, látom mindenki megvan, cimók is, én még most terelem össze a nyájat...:S
mer' nincs jobb dolgom....:DDD
Bogi! Anyukád "álarcosa" is csudiszép!
Egyszer majdnem loptam egyet, mert olyan tündéri volt, tiszta Zorró kinézete volt. Azt hittem, hogy kóbor cica, de előkerült a gazdija (persze azért nekiálltam kérdezősködni, mert nem lopkodok ám cicát - különben is volt otthon épp hat).
Szia :)
Nagyon szép cicód van :o)
W.Girl: ez a Bogyó úgy nő mint a gomba :D
Ma semmi rosszat nem csinált Martin, mert egész nap egyedül voltak. El kellett mennem, és ők be lettek zárva. Aludtak egész nap, úgy vettem észre. Semmi nem volt a földön, semmi rendetlenség...
Meg is dicsértem nagyon őket. Kaptak finom májacskát jutalmul. :)
Mióta nem jártam erre, mekkora "farok" jött közénk! Azta!!! :)))))))
Ha mérges, akkor neki is bevastagszik (akkor nagyobb lehet, mint a macs). :)))
Nagyon szép cicus ez a Sziszi.
Üdv a cicások közt.
Ő még csak 4,5 kg. :) De elvileg 3 éves korukig fejlődnek a Maine Coonok. :)
"A kandúrok súlya általában 6-9 kg, de elérhetik a 10 kg-os testsúlyt is, a nőstények ennél kisebbek, általában 4-6 kg-ra nőnek. A Maine Coon későn érő fajta, teljes méretét 3-5 éves kora körül éri csak el, gyermeki természetét azonban egész életén át megtartja. Ő egy szelíd, kedves "óriás" angyali természettel megáldva."
Ööööö...nem olvasta ezt sztm a mi sziszink, néha olyan, hogy egy ördög is kismiska lenne mellette :P
Mert jön a tél, fel kell öltözni rendesen...:)
A munkatársam lányának 4 Maine Coon-ja van...brutál méretekben...:D
ő hány kg?
Bakker, milyen nagyfiú lett Bogyóka? :))
kezd fickósodni a feje :DDD
aranyos...