A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
Sajnos ebben a hidegben nem arra tudok gondolni,hogy jól érzi magát.Lehet bement egy garázsba és becsukták rá azt véletlenül.Ha így van,akkor reggel ott miákol majd az ajtóban.
ez a baj, h nagyon barátságos:(ezért is félek, h elvitték:(
Mindent megtesztek ilyenkor,tudom.Ennél többet nem lehet.Keressétek,és füleljetek,hátha valaki véletlen bezárta.
Az a baj,hogy a szobacicák tapasztalatlanok és ezáltal félősebbek.Remélem bizalmatlan is!
Mennyire áll meg idegeneknek?
édes istenem..ezt nem bírom:(
A miénket a saját portálunkon rendezte el egy dög,és a szomszédomét rá hat hetére éppúgy :-(
Pedig életerős 6 és 8 éves kandúrok voltak.Ha van egy kotorék eb,az sajnos ilyen.Persze kell hozzá egy felelőtlen gazda.
nem..a garázsban reménykedtünk de ott sincs:(
mi a fászt csináljunk..most elment a férjem, és a gyerekek keresni, én meg figyelem az ajtót...
kutyák be vannak zárva, de azért lézengenek néha..de azoktól nem tud elfutni?:(
Tudom,hogy banális kérdés de nem zártátok be valahová véletlenül?Nálunk ez is előfordult már.
kiabáltam, hívtam a nevén, még a kerteket is végigjártam:( gyerekek, aki már járt így, az tudja, miről beszélek:( beledöglök, úgy fáj:(
Kutyák?Még mindig ezt kérdem,bocsi.
Hangosan hívtad?
Nekem egyszer tűnt el így egy napra{persze mi azt hittük},de akkor nyár volt 40fok,és pihent a sövény alatt.
szerintem valaki elvitte-:(
nagyon nagyot...fél kettőtől egészen idáig..árkokat megnéztük, mindent
márc-ban lesz egy éves, ivartalanított
Ebben az esetben talán megijedt valamitől és ekbújt vagy nem talál haza.Nagy kört tettetek?
forgalom?autók miatt kérdezem.
istenem , mennyire boldog lennék:) hisz még olyan fiatalka..márciusban lesz 1 éves..önmagam okolom..mért is engedtem ki:( de már gyolyócskái nincsenek, mert voltunk műtéten is.
köszi.A vörös már az örök vadászmezőkön :-(
Mennyi idős a cicus?Kandúr ugye?
Normális környék?Kutyák?
Csak nyugodj meg egy picit.Tudom nem könnyű.
Szia!
Egyszer anyukám kandúrja is eltünt több napra.
Már teljesen feladtuk amikor egy szép napon hazaérve mozgolódást vettem észre a garázsukban.A kandur volt épen és egészségesen!
Nem szeretnék benned hiú reményeket kelteni,de még előkerülhet!
Nagyon drukkolok!
istenem..a tiétek is de gyönyörű..
a összes szomszédhoz becsöngettem..kertes házban lakunk, vagyis ilyen 4-es társasban
egész délután kerestük..sosem szoktuk kiengedni, szobacica...most volt kinn negyedszer..reggel kikéredzkedett.és most itt a baj:(
jaj, de jó, h itt vagy..teljesen KO vagyok..csak bőgök..
Nagyon szép,most néztem :-)
Gondolom már voltál kint körülnézni.Messze nem szokott eljárni?
Nagyon sajnálom :-(
De ne add fel,még hazatérhet.
Van felétek kijáró kutya?Mert azok is lehetnek.....Sok a felelőtlen kutyatartó,nekünk és a szomszédunknak is miattuk kellet ilyen helyzetbe kerülni.
Kitartás.
eltűnt a cicánk-:) reggel óta nincs meg-:( minden szomszédot megkérdeztünk, bejártuk az utcát..ez kész, ezt nem bírom-:(
nálunk ilyenkor van műsoron az, hogy Szörnyella tépi az álmennyezet szélét, élezi a karmát a videókazettákon, dobálja lefele a dévédéket. erre a három dologra mindig ugrunk, ő pedig nagyon is tisztában van ezzel...
További ajánlott fórumok: