Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » A barátod (férjed) az exével barátok maradtak, (napi telefonkapcsolat). Mit teszel? Elfogadod? Tolerálod? Vagy helytelen? fórum

A barátod (férjed) az exével barátok maradtak, (napi telefonkapcsolat). Mit teszel? Elfogadod? Tolerálod? Vagy helytelen? (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8
48. 01c8755c79 (válaszként erre: 45. - 0c97fbb607)
2008. júl. 21. 09:58
Teljesen igazad van.... soha nem állítanám válaszút elé én se a páromat, ha az exével telefonálgatna, kávézgatna, barái csevejt bonyolítana és pityergő ex lelkeket ápolgatna.... csak elgondolkodnék, hogy ennyire unintelligens, érzéketlen pasi valóban kell-e nekem... :o))
47. gubaa (válaszként erre: 44. - 01c8755c79)
2008. júl. 21. 09:53

Csak arra lennék kiváncsi, hogy amikor az exével telefonál, öt az én nevemen szólítja? :DD

Tuti nem :))

2008. júl. 21. 09:52
...sem a főnöke,vagy a parancsolója,vagy a birtokosa az életének.
45. 0c97fbb607 (válaszként erre: 1. - Gubaa)
2008. júl. 21. 09:52

A férjem avval tart baráti viszonyt ,akivel csak akar ,nem szólok bele.Ha ez az exe lenne,vagy a kollégája,akkor is tolerálnám.

Eszem ágában nem lenne válaszút elé állítani,vagy megtíltani neki.Ő már nem gyerek tudja mit csinál,én meg nem vagyok az anyja,hogy irányítsam .

44. 01c8755c79 (válaszként erre: 43. - Gubaa)
2008. júl. 21. 09:52
... szerintem azt remélte, hogy Te nem vetted észre. Én is voltam így, volt, hogy a volt férjem nevén szólítottam a párom, pedig a férjem és a párom közt volt egy 7 éves kapcsolatom... és mégis. Még szerencse, hogy a kisfiamat is úgy hívják, és átfordítottam a mondatot, mintha róla beszélnék.... de hááát ilyen van. :o))
43. gubaa (válaszként erre: 40. - Sors)
2008. júl. 21. 09:48

Nálunk is van ugye ex barátnö, aki a párommal CSAK barát maradt :)

A barátom szülei is példálóznak az exxel, csak itt jobb a helyzet, mert öt ki nem állják, a negatív tapasztalatokat mesélik. De néha az agyamra megy már, hogy úton útfélen vele van dolgom. A múlt héten telefonon kereste itt egy pasas, mondtam a fickónak, hogy a ribi már 5 éve nem lakik itt...

Aznap nagyon elborultam, de nem szóltam semmit. A hab a tortán az volt, amikor este a barátom az exe nevén szólított. ùgy tettem, mintha nem hallanám. Lefekvéskor közöltem vele szépen, hogy engem másképp hívnak. S még ö szomorodott el. Mondta, hogy amikor kimondta véletlenül a másik nevet, látta az arcom, s tudta, hogy most nagyon megbántott. De bazz. Mégsem jött utána oda rögtön, s kért elnézést. Pasi bakker ez is.

2008. júl. 21. 09:44

Nem, nem tolerálom... és soha nem tartottam a kapcsolatot egyik exemmel se. Nem váltunk el haraggal... ha találkozunk, urambocsá még beszélünk is néhány mondatot, de semmi telefon... és semmi internetes kapcsolat vagy ilyesmi. Ennek több oka is van... az egyik, hogy én se tolerálom, tehát valószínű, hogy az ő jelenlegi párjuk se örülne neki... másrészt pedig valószínűleg az én párom se repesne a boldogságtól.

Mindenesetre én belefutottam leányzóba, a párom volt exébe, aki ezt nem így gondolta, és rendszeresen telefonált... sőt még pénzt is akart tőle kérni... ez nekem nem fér bele.. sőőőt mi már nem 20 évesek vagyunk, hogy mindenki puszihaver, aki valaha megfordult az utcánkban... tehát nem tartom helyesnek. :o)

41. sors (válaszként erre: 34. - Lujza 73)
2008. júl. 21. 09:41
Szia Lujza :) Ismerős érzés. Én első kapcsolatomat melegítettem fel 1-szer, akkor megtanultam nem szabad !! Örülök, hogy neked sikerült :) és köszönöm
40. sors (válaszként erre: 39. - Df2a740c00)
2008. júl. 21. 09:39
Szia, nagyon sok igazság van abba amit mondtál, de sajnos ez annál bonyolultabb. A párom nem önszántából szakította meg a kapcsolatot a lánnyal, hanem azért mert már nagyon elege volt már a 10 perces hisztimből, kiselőadásomból, akárhányszor a szülei a nevén szólítottak engem, vagy a párom 1 éven át, vagy amikor vele példázott a családja, stb... A másik nem én kértem meg először, hogy szakítsa meg a kapcsolatot az exével, hanem ő engem, de neki ez a kérés már nem ment amikor én is ezt kértem tőle.Azt még nem is mondtam, hogy végül ketten irtunk neki egy emailt és úgy lett vele megszakítva a kapcsolat,(ez is persze egy nagy balhé után ) akkor még nem fogta fel a lány se és akkor én e-maileztem vele, utána fogta fel ő is , hogy miért zavaró tényező. Majd persze rá pár hónapra pont ugyan oda jött dolgozni ahova én, azzal a jelszóval hogy ő nem tudta, pedig mind kiderült nagyon is jól tudta, hogy én is ott dolgozom( őszintén kicsit olyan érzésem volt mint ha üldözne). Ezzel csak azt akarom mondani, hogy voltam már olyan hosszú párkapcsolatba, ahol a párom tartotta a kapcsolatot az ex-el és nem zavart, még jól ki is jöttem vele, de itt ez lehetetlen. A szakítás meg azért , még ha radikális is, mert 3 év alatt ha a párom, nem fogja fel, hogy sokszor mennyire megalázó és bántó helyzetbe hozott, mennyi fájdalmat okozott nekem a lánnyal, akkor ő nem érdemel meg engem. Akkor barátkozzon tovább vele, ha neki az fontosabb és dédelgesse az ex lelkét és érzelmeit. A kapcsolatomba mondjuk sokat közre játszik a párom szülei is és a testvére is, ami még jobban megnehezíti az egészet.
39. df2a740c00 (válaszként erre: 38. - Sors)
2008. júl. 19. 09:52
huha, most olvastam csak egyik előző hozzászólásdat, amiben azt írod, hogyha a párod szóba áll az ex-szel a lagzin, Te elhagyod. Hát, igaz, nem ismerem teljes mélységében a helyzetet, mint ahogy az előttem hozzászólók sem..de mégis, mielőtt ilyen radikális lépésre szánod magad, gondold meg a következőket: a párod kérésedre megszakította a kapcsolatot a lánnyal: számomra ez azt jelenti, hogy Téged választott, bár ő nem értette, miért kellett megtennie ezt a lépést (magamból kiindulva azért, mert ő nagyon jól tudja, ez a lány nem jelent semmilyen potenciális veszélyt a kapcsolatotokra). Én csak azt tudom tanácsolni, ha ő ezt megtette, Te értékeld ezt annyira, hogy ne említsd meg többet a lányt, lenne tá egy ötösöm, hogy a barátod száját magától nem fogja elhagyni a neve:)Csinálj úgy, mintha ez a lány nem is létezne, és meglátod, előbb-utóbb tényleg a süllyesztőbe kerül a csaj:) A lagzin pedig szerintem ne várd el, hogy levegőnek nézze a csajt, szerintem a barátod nem akar vele bunkó lenni, ha pár szót vált vele, az még nem azt jelenti, hogy megalázott Téged, vagy bántani akarna. persze ha nem csak egy kis általános csevejről van szó, hanem a dolognak flörtölés szaga van, akkor teljesen más a helyzet. A lagzin én a helyedben a csajjal kedvesen viselkednék, semmi rosszindulatú vagy félreérthető megjegyzést nem tennék, mosolyognék, és próbálnék kedélyesen elcseverésznivele. Meglátod,mindenkinek leesne az álla. Ha meg ő próbálna beszólni, ártatlanul és értetlenül néznék rá, egyből ő lenne a bunkó, és nem Te. persze ezt csak akkor tudod megcsinálni, ha képes vagy valamelyest ellazulni a jelenlétében. Én azt mondom, ha szeretitek egymást a barátoddal, minek kéne azért szakítani, mert néhanapján szóbaáll az ex-szel, hisz nem csalt meg. Légy inkább rafinált, hisz nő vagy! Oldd meg ezt a helyzetet elegánsan. Én Neked drukkolok:)
38. sors (válaszként erre: 35. - Df2a740c00)
2008. júl. 19. 08:07
Szia, én értem, hogy mit mondasz, de hidd el , hogy én is tartottam a kapcsolatot a volt exemmel , a páromat ez zavarta, pedig mindig úgy hívott az ex hogy a párom is ott volt, hívott mindkettőnket kávézni, sose engem egyedül, mégis zavarta ez a dolog a páromat.Nem találkoztam a párom hátamögött vele, stb... De ha a páromat ez zavarja, és megkér , akkor tiszteletbe tartom, ennyi. Már ha szeretem a páromat annyira!!! Ez én vagyok, de mindenki máshogyan áll a hozzá, ezt is megértem, de azt, hogy ennyi fájdalmat és bántást okozni annak akit szeretek állítólag egy olyan emberke miatt aki megcsalta, stb .. Sajnálom de ezt nem tartom normálisnak. Szóval a lényeg mindkét oldalon álltam/ állok én is, és amikor én barátkoztam azért én sem tudtam átérezni a dolgot. Most már igen.
2008. júl. 18. 16:58
Én nagyon jóban vagyok az egyik volt barátommal, igaz,kb. 6 éve szakítottunk. A szakítás után 1-2 évig csak ritkán találkoztunk, akkor se voltunk rosszban, de mára már ő az egyik legjobb barátom. És ha együtt vagyunk, nem úgy nézünk egymásra, mint akik egyszer jártak, hanem mint barátok. Nem beszélünk napi szinten, havonta 1-2-szer, ha találkozunk, de pl. van, hogy elmegyünk ketten moziba vagy vacsorázni. A párom nem szól érte semmit.
36. gubaa (válaszként erre: 35. - Df2a740c00)
2008. júl. 18. 15:22
Ez akkor sem normális dolog.
2008. júl. 18. 14:55
a napi kapcsolat tényleg sok kicsit. De én a másik oldalt is megéltem. exemmel a szakítás után pár hónapra már nagyon jóban voltunk, időnként összejártunk, akkor még egyikünknek se volt senkije. Én nem hiszem, ha fontos neki az előző partner, akkor annak csakis az lehet az oka, hogy még mindíg rá vágyik, vagy ő a legfontosabb neki. Mi azért jártunk össze, mert nagyon jó barátok voltunk, a kapcsolat alatt és után is. A mostani párom nagyon féltékeny volt rá, teljesen el akart "tiltani" tőle,eszméletlen hisztiket levágott. Volt olyan, hogy minden áldott nap órákig nyomta erről a szöveget hihetetlen beleéléssel. Jelzem, köztünk az exxel messze nem volt napi szintű a kapcsolat (azt már én is soknak találom). Én is csináltam olyat, hogy titokban beszltem az ex-szel, mert már nem volt kedvem egy 10perces "hogy vagy, olvastad-e ezt vagy azt, hogy érezted magad ezen vagy azon a bulin" jellegű beszélgetés miatt hallgatni a hisztit napokig. Nem szép, de így egyszerűbbnek tűnt. Nem értem, miért kéne minden kapcsolatot megszakítani, csak azért, mert már más a szerelmem. Ja, azt még hozzáteszem, hogy ha össze akartunk volna jönni, már réges-rég megtettük volna, de mivel ennyi idő alatt mégsem tettük, szerintem ez elég egyértelmű bizonyítéka, hogy a kapcsolatunk csupán baráti.
34. Lujza 73 (válaszként erre: 33. - Sors)
2008. júl. 18. 14:10
Tudod drága,ez is jó lesz később valamire.Rohadt egy érzés,de nagyon sokat tanulsz belőle,bár ez most nem vigasztal.Én azt hittem,nem lehet túl lenni rajta.De csak baromi nehéz.Kellenek ilyenkor , a barátok.De az igaziak. A szülőknek sem mindegy,főleg ha azt a dögöt, nem szerették.Meg lehet próbálni újra,de nem érdemes.Felmelegítve ,csak egy két étel jó.Higgy nekem én 3 szor mentem vissza.Esküdött a gyerekeink életére,ma már halottak lennének.De hála istennek , megcsináltam és boldog lettem.talán boldogabb,mint szabadna.Bízz magadban és ne add fel.Nehéz,de ügyes vagy, meg tudod csinálni.Sok erőt.
33. sors
2008. júl. 17. 21:00

Sziasztok, először is mindenkinek köszönöm a megértő és és jó tanácsait. Nagyon jól esett, hogy nem csak én látom így a dolgokat és végre bebizonyosodott az amire gondolta. De a lényeg, hogy minden lány , nő, férfi, fiú , ne essen ugyan ebbe a hibába, mint én , hogy csak tűr tűr és ennyi. Vagy az elején szóljatok, hogy zárja le a dolgot, mert ez titeket zavar, ha nem akkor ott kell hagyni. Mert ez csak a párunk iránti tisztelet és érzelem diktálja, hogy saját magát állítsa választás elé és hogy egy idegen ember (azaz a múlt) miatt bántsan a jelenlegi szerettemet!!!! Mert kedves Ex tartók, ha tetszik ha nem ti egy vadidegen embert majmoltok és valami miatt nem tudtok elszakadni tőle. Azért vad idegen, mert volt valaha közötök hozzá, de már nincs barátnak nem felel meg , mert ha megfelelne akkor még együtt lennétek!!! Ezért ,nem értem, hogy miért olyan nehéz az ex-ek azt mondani, hogy bocsi , de a barátságunk nem fér bele a kapcsolatomba!!!

Az én párom valószínűleg nem szeret annyira hogy ezt felfogja, vagy mérlegelje, hogy engem ezzel mennyire bánt és , hogy mennyi fájdalmat okozott. Ha most tudom hogy ez lesz belőle biztosan nem mennék bele ebbe a kapcsolatba. Bocsánat, ha nagyon kifakadtam volna, de már nagyon , de nagyon únom, ezt az egészet, belefáradtam, megkeseredtem és sajnos ez egy örök szálka marad. Még nem volt esküvő, de gondolom, nem csak az ex miatt kell , hogy fájon a fejem, mert a szülei a páromnak biztosan békiteni szeretnének minket!!!

32. Franc22 (válaszként erre: 21. - Sors)
2008. júl. 17. 15:52

Szia!

Hasonló cipőben jártam én is a kapcsolatunk elején, hogy a párom szülei az ex nevén szólitottak. A legpazarabb az volt, mikor január 1.-én 0:13perckor a párom simán le Zsuzsizott(ex). Utánna még egy ilyen alkalom volt. Azóta a volt barátnőjét is néha az én nevemen szólitja:) . Mi csak egy barátikörbe járunk az exel, de azt nem mondhatnám, hogy barátnők vagyunk. Jó néha elbeszélgetünk, ha találkozunk, de többet nem tudnék elképzelni.

Nálunk is volt olyan hogy sokszor hozzá akart hasonlitani. Én megmondtam neki, hogy én nem a volt csaja vagyok, hanem a jelenlegi, és ne hasonlitgasson a múlthoz. Ami volt megtörtént elmúlt, ha ezt nem tudja elfogadni, akkor mennyen vissza a régihez. Azóta nem hasonlitgat hozzá, vagyis nem mondja.

Amúgy én lehet, hogy nem maradtam volna az én párommal, ha az exet többre tartja mint engem és hogy jobban törödik vele, mint velem. Szóval én már más mellett Élném az Életem.

31. Lujza 73 (válaszként erre: 26. - Sors)
2008. júl. 17. 11:34
Ne haragudj,nagyon szereted ezt az embert azt látom.De!!!! Ne csinálj nagy hü..ét magadból.Így is szenvedsz.Ha az esküvőn , úgy alakul,hagyd el.Ne játszanak veled.Ha igazán te kellesz neki és szeret ,térden csúszik előtted.de akkor is hagyd,hogy bizonyítson.Sok kitrtást és sikert.
2008. júl. 17. 05:32
Vígasztaló h vagyok egyedül a témában. Nekem a mostani kapcsolatom úgy kezdődött h mihelyt a mostani barátommal összejöttem, közben az exem észhez tért és állandóan zaklatott. hívosgatott, sajnáltatta magát, h ő mennyire ki van borulva. azt hitte - a hülye - h én majd állandóan kismillió mecsalása ellenére mellette fogok lenni. a mostani barátom persze teljesen kiborult ezeken a hívosgatásokon, hiába nyomtam ki a telefonom. ma is írosgat még, de nem érdekel. aztán neki is volt h az ex felhívta, megjelent a törzshelyünkön egészen hirtelen a kis barátjával. most mondja azt nekem vki, h ennek nem volt semmi üzenete!! azóta már én megbízok barátomban, habár döcögve kezdődött a kapcsolatunk. abszolut nem hiszek a fiú-lány barátságban, még ha nem is mondják ki, vmelyik fél érez vmit a másik iránt, ami több, mint barátság. nem egyszer az exem így csalt meg. áhhh, csak barátok vagyunk. ahhaaa...nem egyszer lebuktattam.
29. gubaa (válaszként erre: 28. - Caravell)
2008. júl. 16. 08:57

A biztonsági tartalékra már én is gondoltam, mert a barátom meg van annyira hülye naív segítökész.

De erre most ráfaragott a nö, mert most kicsúszott a pixisböl. Ha elválnak újaink, bármelyik más nönek átengedem, csak neki nem. Lassan de biztosan elválasztom öket, de azt nem tilthatom meg neki, hogy kivel telefonál. Sajnálom, hogy neki, mint pasinak, csak ennyi esze van.

28. caravell (válaszként erre: 25. - Gubaa)
2008. júl. 16. 08:52
Négy évnek már elégnek kellett volbna lennie az elszakadáshoz. Itt több van, mint megszokás és ne áltasd magad, nincs barátság ffi és nő között, ha már előtte volt szexuális kapcsolat is, főleg 7 év... valaki többet akar, és az alkalmas pillanatra vár.Kérdés,h ki. Lehet,h a nő biztonsági tartaléknak tekinti. Bármi lehet,de egyik sem kedvező. A helyedben nem tolerálnám.
27. gubaa (válaszként erre: 26. - Sors)
2008. júl. 15. 21:42

Drukkolok neked, hogy megtaláld a neked legjobb megoldást a kapcsolatodban.

Majd írd meg a fejleményeket.

26. sors
2008. júl. 15. 18:41
Hát láttom nem vagyok egyedül !! Pont megint ma vesztem össze a párommal, amrt nemsokára lesz a testvére esküvöje és persze az ex lesz a fő fő vendég. Erre inkább nem mondok semmit..Mondtam neki ha a testvére a közelembe ülteti az a r... akkor én elmegyek. Persze megint én voltam a minden, csak a jó nem. Igazából meglátom, hogy mi lesz az esküvön és ha a párom megint úgy mondd hátba szúr, (pl jópofizás az exel, beszélgetés ) akkor én kiszállok, befejezem mert akkor ő nem ért meg engem, és nekem erre nincs szükségem. AZ EX MENJEM A P...BA, azért is ex a neve !!!
25. gubaa (válaszként erre: 24. - Xyxy)
2008. júl. 15. 14:18

A történetemhez az még hozzá tartozik, hogy:

7 évig együtt éltek. Aztán a nö egyik napról a másikra lelépett egy másik faszihoz, akit utána megcsalt és elhagyott egy nála 5 évvel fiatalabb pasival. Most vele él ez a perszóna.

7 évi együttlét után a barátom 4 évig volt egyedül, nem volt senkije, a munkába temetkezett. Ekkor ismert meg engem, pontosabban tavaly februárban. Ismerem magam, és ismerem azt a szemét, koszos ribancot (mert az) (bocs a fogalmazásért) és nem fényezni akarom magam, de fényévnyire lehagyom azt a nöt. Ezt a barátom is tudja, értékeli, szeret.

De nem értem miért pont ez a nö a barátja?????

Lehet, hogy még mindig nem tudta azt feldolgozni, hogy elhagyta akkor, bár a valódi igazságot még nem tudom. Van egy variáció is, hogy nem csak azér t ment el mert bepasizott, hanem mert 7 év után a barátom nem akarta elvenni feleségül.

Két ok miatt: nekem azt mondta, hogy ennél a nönél nem érezte azt, hogy el kell vennie (persze ez lehet mese habbal...) illetve, a nö egy lerobbant koszos, utolsó, rablócsaládból származik, és állítólag a barátom nem akarta, hogy a rokonok megjelenjenek az esküvön. Amit mondjuk meg is értek.

Na nem tudom.

24. xyxy (válaszként erre: 14. - Gubaa)
2008. júl. 15. 14:03
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem a pasid azt várja, hogy mikor mehet vissza a volt barátnőjéhez, mert még mindig őt szereti. Csak egy kicsit megleckézteti a lányt azzal, hogy nem vele van, de azért nap mint nap beszélnek telcsin, sőt, munkahelyen is együtt vannak, ő számít neki, nem te. A mi kapcsolatunkban is volt hasonló eset, az én párom is mással volt, otthagyott engem, de minden nap beszéltünk telefonon, csörgettük egymást, hogy gondolunk a másikra, és minden nap találkoztunk is. Valójában jót tett a kapcsolatunknak az a kis különlét, ezzel leépítette a féltékenységi jeleneteim, a hisztizéseim. Azóta is együtt vagyunk és azt a pár napot nem számítom különlétnek. Akkor is találkoztunk minden nap, csak épp nem szexeltünk - eleinte, utána a munkahelyen az irodában egy jókorát. :) Majd pár nap múlva teljesen egymáséi lettünk. :)
2008. júl. 15. 13:45
Hát bárcsak az enyémek tudnának beszélni,normális emberi hangon egymással./ A férjem és a volt felesége/.De nem, ez a nő sajnos, nem normális.Az első házasságából is egyedül ment el a gyerekeit az apjukkal hagyta,Kb 5 évig nem is látogatta.És ő a jó anya és feleség.Engem sosem szeretett,igaz nem is kérte senki.De fáj neki,hogy én lettem a nagy ő.Ezt, biztosan írhatom nektek.Amikor a párunk és z ex jóban vannak,higgyétek el azt is azért csinálja az ex,mert tudja,hogy az fáj nekünk.Tutira tudom,mert az én volt férjem is kedvesen, bájosan tudott beszélni hozzám ,ha hallotta valakim.A 2.házasságomban élek és gyűlölöm a párom exét..Fölfoghatatlan ,hogy nem lehet a szemétkedést abbahagyni.Egy másik fórumon is beszélgettem a csajokkal és írtam nekik,hogy ha holnap nem írok,akkor a börtönbe keressenek.Megölöm a volt asszonyt,ha nem száll le rólunk.Még az én fiaimat is szidja akik még kicsik és nem is ismeri őket.Undorító.Na bocs csak pipa vagyok.Tartsatok ki és sok ,sok, sok türelmet nektek.Ja és ha elhagy a párotok a "volt" miatt,akkor nem érdemel meg benneteket.
22. gubaa (válaszként erre: 21. - Sors)
2008. júl. 15. 12:04

Kedves sors.

Mindannyiunk története kicsit más, de mégis sokmindenben hasonló. Nekem van egy elönyöm veled szemben, az, hogy "anyósomék" utálják mint a sz...t a barátom exét. Tolerálják ha netán nálunk van, de elegük van belöle egy életre. 7 évig terror alatt éltek a barátom szülei, reggelente azt lesték, hogy na, vajon ma a nacsasszony milyen hangulatban van...

Ez mondjuk az ö hibájuk is volt, bár hiába csaptak az asztalra, exnek mindenben igaza volt, ö volt a legszebb, legügyesebb, stb.

Amikor én idekerültem (egy házban élünk, ök a földszinten, mi az emeleten) teljesen tartózkodóak voltak, azt hitték szegények, én is egy ilyen idióta vagyok. Azóta megismertek, kurva jó fejek, soha semmi veszekedés nincs, se szóváltás. Most meg attól félnek, hogy én is elmegyek egyszer :)

Az exet én teljesen leépítettem. Nem járunk össze, utoljára nálunk februárban volt, a születésnapomra eljött, bár én nem hívtam meg. Mondanom sem kell, hogy az ajándéka másnap a kukában landolt...

Èszrevettem, hogy ha idejött utána pár hétig állandóan valami baj történt velünk.

A születésnapom után nagyon beteg lettem, "anyósóm" majdnem összeégett a konyhában, ami aztán ki is gyulladt, a barátomnak egyre zürösebben ment a válalkozása, stb stb. Ès ez mindig akkor volt, ha ö itt járt. Fura. Azóta nálunk a nö tabu.

A barátommal szeretjük egymást, ö egyenesen imád engem. De valami miatt mégis tartja az exxel a kapcsolatot. Nincs köztük testi kapcsolat, ezt biztosan tudom. Valóban olyan fontos neki ez a barátság? Egyszerüen nem érti, nem fogja fel, hogy ez engem zavar, és fáj. Pasi bameg...

Soha nem veszekszünk, én nagyon nyugodt, béketürö ember vagyok, de ez a nö annyira kihoz a sodromból, hogy meg tudnám pofozni. Csak miatta van vitánk.

Belefáradtam, unom.

Nem tudom mit tegyek.

21. sors
2008. júl. 15. 10:42
Sziasztok! Sajnos az én kapcsolatomba is elég csunyán bekavart az ex:( Mi 3 éve vagyunk együtt a párommal, én is tartottam a kapcsolatot az exemmel, de a páromat ez zavazta, így én megszakítottam vele a kapcsolatot, ő ezt nem tette.A szülei majd 1 évig az ex nevén szólítottak, majd a párom is, volt hogy arra ébredtem hogy az ex náluk van. A testvére által járt fel hozzájuk, és a családja szemébe az ex volt minden. Mindíg vele példáztak akár mit is tettem :( Rendszeresen hívogatta a páromat, majd elegem lett és mondtam hogy ez így nem mehet tovább. Persze mint a család , mint a párom részéről én voltam a gonosz, és az érthetetlen!! Az ex tudott róla, hogy miatta sokat veszekszünk, mégsem lépett le, sőt még ő is magyarázott , hogy én milyen buta vagyok, a párom meg igazat adott neki. Majd választás elé állítottam a páromat az ex vagy én. azóta nem tartják a kapcsolatot. De a családja a mai napig nem fogad be a történtek miatt és gyerekesnek és paranoiásnak tartanak. Szóval a véleményem tapasztalatból, ha valaki ex akkor maradjon emlék, és ne barátkozzanak, ha az nem fér bele a kapcsolatba. Volt már, hogy jó barátnők voltunk az exel, de nem mindíg működik. Mint ahogy ez a jelenlegi kapcsolatomba a helyzet. Azóta, ha meghallom a nevét a lánynak, gyomor görcsöm lesz és remegni kezdek. Megmérgezte a kapcsolatunkat teljesen és mai napig vitatkozunk miatta, de a legrosszabb, hogy a párom, nem láttja be hogy mennyire hibás volt a dologba, mert nem állt ki mellettem, mert csak exet sajnálta és az érzelmei voltak számára fontosak.
2008. júl. 14. 01:02

Hát az én párom is tartja az exével a kapcsolatott. Kicsit zavar mert sokszor beszélnek telon, de nem naponta. Egy hónapban olyan 3szor telon. Egyhéten párszor msn. És havonta egyszer személyesen amikor én is ott vagyok. Azért taliznak, mert a telefon számla egy társ számla és a fizetős csekk a csaj nevére megy. Amúgy nem szólhatok semmit még ha zavar is, már csak azért sem, mert én is tartom a volt párommal a kapcsolatott. Mi 6évig voltunk együtt és egy héten többször is beszélünk. Ezekről a párom mindig tud, mert számomra az öszinteség a legfontosabb. Azt nem tudom, hogy ő igazat mond e azokkal a kevés beszélgetésekkel, amiket elmond, de lehet hogy többször is beszélnek, de amit nem tudunk az nem fáj alapon nem mondja el.

Szerintem ha vki túl tette már magát vkin és netán telon beszélnek az nem olyan gázos, mint ha találkoznának személyesen.

2008. júl. 12. 14:56
csak h meseljek mar en is vmit:) az előző barátom szakított a bnőjével 2 év után, aztan összejöttünk de ez egy kalandos történet, mert már egyszer jártunk csak akkor közbe jöttek dolgok és inkább hagytuk az egészet. na szóval összejöttünk 1 honapig a volt bnőjevel nem is dumalt, aztan hirtelen jött egy sms, hogy MISS U. kezdtem örülni h az akkori pasim nem ir vissza neki semmit, de mikor jöttek a durvábbnál durvább üzenetek és láttam, h válaszol is neki akkor kiakadtam. visszairt neki egy olyat, h hianyzol. amugy epp mellette ültem csak azt hitte biztos h nemtudok olvasni. elolvastam, ra is kerdeztem és nem tagadta mondta h persze h hianyzik neki mit varok 2 evig jartak. ja mondom oké, akkor nem is zavarok tovább ebben a kis szerelmi 3szögben. hazamentem, "szünetet" beszéltünk meg, beirtam a csajnak a freemail jelszavahoz az iwiwen talalt születési időpontot és nem az volt a jelszava? :D küldözgetett neki ezt azt, képeslap, közös képek mellé irt szövegek stb... a szünetből szakítás lett, legyenek boldogok. kb járt 2 hétig a csajjal és a csajnak azóta már van egy 1 éves kapcsolata egy új pasival. biztos megérte visszamenni hozzá. egyébként nemtudom hogy lehet ennyire lesüllyedni egyes embereknek, bement sirni és toporzékolni a munkahelyére a kiscsaj, már nem sokra emlékszem de nagyon szánalmas dolgai voltak. ja a poén az volt, h épp a baratomnal voltam mikor a csaj becsengetett ugyhogy sajnos talalkoztam vele akaratomon kivul is es elvitte a cuccait. EZZEL az ürüggyel megnézni engem hát komolyan én a csaj helyébe leugrottam volna a 3.ról vagy nemtudom, ennyire nem lehet megalázkodni. A lényeg, h jobb az elején lépni vmit azzal, h várunk várunk nem lehet sokat elérni. nekem is ott kellett volna hagyni az első válasz smsnél mikor visszairt a csajnak. Utólag mindenki okos:)
1 2 3 4 5 6 7 8

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook