90 napos diéta 01.07-től (beszélgetés)
Naggyon jó volt, itt mászkálta fel s alá, az összes göncömet felpróbáltam tavalyról :) És tetszett amit láttam a tükörben :)
Ha csak annyit bűnöztél ma akkor az nem vészes, csak légy erős, ne hagyd magad ma még megint elcsábulni :)
Nekem is gyüminap van ma, eddig 3 dl vérnarancslé, és kb 10 szem meggy, sok dolgom van, nem érek rá a kajával foglalkozni :) Igaz most épp rétes sül, mert Nagyim azt kért tőlem, és holnap megyek hozzájuk, úgyhogy összedobtam :)
Viszont a ma reggel olyna jóóóól indult :)
Előszedtem a nyári ruháimat, én szoknyás-ruhás típus vagyok ha jóidő van, na és az van, hogy... Azok a ruhák amikbe tavaly épp hogy belepasszítottam magamat, és kényelmetlenek voltak, most vagy pont jók, vagy bővek :) Na ez az igazi látványos eredmény, tök örülök neki, most mosom az összeset, mert holnap valamelyikben akarok majd virítani, ha megyek melóba :) Az egyiket pici varrással át is kellett gyorsan alakítanom, mert az már sehogy sem állt :) Tök jó, boldogság a köbön :)
Reggelt:-)
Egy héttel mensi előtt már lehet vvízvisszatartás?
Tegnap előtt 74.8
Tegnap 760/!!!/
Ma 75.1
Ilyenkor azért úgy nekikeseredek:-( kalória is 1200on belül volt.
Ma szénhidrát nap.
Szép jó reggelt
ma gyümölcs nap :)
Jól tetted hogy ettél csokit, amikor lehet és kívánja az ember egye is meg, mert legközelebb lehet épp nem lehet majd enni, és azt könnyebb lesz kibírni így :)
Én nem vagyok nagy csokis, de reggelről megkívántam a muffint, gyorsan csináltam egy fél adagot, de szerintem ez estére el is fog fogyni :)
Én most ültettem át két böhöm nagy szobanövényt, majd megszakadtam mire visszacígeltem őket a helyükre, nőnek mint a gomba :)
Ennek örömére ettem egy kis csokis muffint házi bodzlekvárral, nagyon fincsi volt, most megyek még, mert sok dolog van, mostanában sokat dolgoztam és nem volt időm az itthoni dolgokra, most próbálom behozni :) Majd később lesz pestos tészta is :)
Na készen van a pesto, 4 csokor medvehagymából csináltam, lett két kis üveggel, azok mentek a hűtőbe, jók lesznek későbbre, és maradt még egy kis tálkányi, az pont elég lesz a tésztára ebédhez :) Tiszta hagymaszag van itthon :)
Ki mit eszik ma?
Ez jó, akkor legalább lesz koncert :) Mondjuk 100 Euro, az tényleg elég drága, főleg ha csak ez az 1 koncert érdekes számodra!
Mi nagyon jól kifogtuk az időjárást arra a 4 napra, egész nap ezer fok volt, sütött a nap, le is égtünk egy picit, ami azért vicce svolt, pont Angliában? Ami az esőről, ködről, borúról híres :) De hát szerettek minket az égiek :) Még visszamennék, sok szép látnivaló van, talán majd egyszer, ha sikerül rádumálnom a férjemet :)
sziasztok
mintha magamat olvastam volna :) csoki, sajt :)
igen lett facebook csoport :) de nem nagyon írunk eddig
Na,a lényeg,h a férjemet nem igen lehetne elvonszolni ilyen koncertre,ő inkább mulatós meg tuc tuc dolgokat hallgat. A nagyszülők már be vannak tervezve a voltra. Meg tényleg nincs rá keret.
De most úgyis az a terv,h voltig tart a fogyi:-)
Már megdumáltuk egy barátnőmmel,h megyünk voltra a queens of the stone age-re,nekem ugyan nem nem szívügyem,de előtte pont tankcsapda lesz,amit 3 éve nem láttam. De már erre is november óta rakosgatom a lóvét:-)
Ez a novarock,amin a rammstein lesz,a napijegy 100 eu,azért elég húzós.
Én egyszer jártam angliában,egy hetet,a barátnőm él arra,nagyon tetszett. Még a kajával is úgy voltam,h imádom!:-)
Hát igen, tudom milyen érzés, anno én is így voltam vele, hogy csak egyzser lássam a koncertjüket, de hát a TT Mo-ra sosem jött, meg szerintem nem is fognak, de 2 éve még Íországban éltem, így szinte csak átugrottam repülővel Londonba 4 napra, Hugom jött Mo-ról, a reptéren taliztunk :) Felfedeztük Londont, és koncertre mentünk, sűrű napok voltak, de sosem lehet elfelejteni :)
Nem vagy túl szerencsés a babázókkal :) Férj? Gyerkőc nagyszülőhöz passzolása, aztán egy randi a pároddal? :) :)
Biztos klassz volt:-)meg London amúgy is csodás.
Én úgy voltam vele,h 'Rammsteint látni,és meghalni' de már láttam:-)
Azóta 2 koncertjük volt pesten,2010 március és 2011 november,de mindkétszer pár nap eltéréssel voltam kiírva a gyerekekkel. Ez lenne az első,amire el tudnék menni,de most meg mindenki más babázik,és k.drága a belépő.
Hát, én más zenei ízlés vagyok :) Nálam 21 éve a Take That a király, kész nincs mese, igazi fan vagyok, életem egyik fénypontja volt mikor 2011. július 1-jén Londonban a Wembleyben ott lehettem a koncertjükön :) Tettem fel pár képet az oldalamra :) Sosem voltam még akkora koncerten, teltház 89 000 ember, le sem lehet igazán írni, valahogy olyan hihetetlennek tűnik még most is, de csodás volt :) Imádtam :)
Metroval mentünk a Wembleyhez, és fura volt hogy London központjától senki nem szállt le, csak fel, aztán kiderült, mindneki a koncertre ment, olyan fura volt, még lent a metro alagútban ahogy mentünk felfelé más ment a TT skandálása, mintha focimeccsre mennénk :) Aztán megláttam a több ezer embert amint az aréna felé hömpölyög, őrületes látvány volt, a koncert meg fenomenális, más élőben az tény :)