90 napos diéta 01.07-től (beszélgetés)
sziasztok
nekem ma szénhidrát napom van szerencsére már jól vagyok
viszont muszáj volt bekapnom egy palacsintát, mert nem ettem már napok óta és fájt a gyomrom
a gyomorszájamnál begörcsölt
Sziasztok!
Jó kis gyümi nap :)Tegnap elég jól be ettem igaz nem pukkadásig de most örülök ennek a napnak.Kíváncsi leszek a holnapi mérlegelésemnél.Félek előre
Az a baj, hogy ahoz, hogy rám jöjjön egy régi nadrágom kb 75 kilósnak kell lennem! :D
Jól teszed, büntesd csak! :DD
Na én ezért nem állok rá... :( Így most jó, jobb nem tudni. :) Így is betartok mindent! És tornázok minden nap. :)
Nekem volt egy ismerősöm aki 2 hónap alatt 22 kilót fogyott a diétával. A tesóm is megcsinálta a barátjával közösen. Nővérem 13 kilót 1,5 hónap alatt, a barátja pedig olyan 18 kilót. Úgyhogy ez emberfüggő is, kinek milyen az anyagcseréje stb...
melendy,
Ha nem akarsz ráállni, próbálj fel egy olyan ruhát, ami korábban kicsit szűk volt rád. :-)
Ha fogy az ember így lehet a legjobban lecsekkolni. A súly attól is változhat, ha "épül" az izom, jobban tartalékolja a szervezet a vizet, stb. A ruha reggel nem csal. :-)
Én haragszom a mérlegemre!
Mindig mást mutat, úgy hogy lehet, hogy "megbüntetem" és rá sem állok vasárnapig...már ha kibírom. :-D
Nekem ma 20 dekával több:-(
Holnap tartok egy víznapot.
Sziasztok, Jó reggelt!
Ez a 12. napom. :) Gyümölcs nap van ma. Egyenlőre éhség érzetem sincsen. Nekem is van pici izomlázam, de legalább érzem, hogy van még izmom! :D Én úgy félek ráállni a mérlegre... Nem akarok csalódni. :/ És ez így gáz... :(
Jó reggelt! :-)
Én ma dolgozom ezerrel (helyettesítek, a kollégám táncversenyre ment Londonba), de azért időnként be fogok nézni.
Jó reggelt :)
Sehol senki? Hogy vagytok?
Nekem izomlázam van, de nem bánom :)
Most végeztem a zumbával, iszok mint a gödény :) Ezt csak úgy lehet csinálni ha hajat most utána az ember :)
Ma egyébként 3 l víz ment le, de még fog szerintem lecsúszni míg le nem fekszek :)
Még meg kell csinálnom holnapra a chilis babot, de ma már szerintem nem eszek max azt az egy tányér fokhagymalevest ami még maradt, talán bennem marad :)
Én lehet azért nem asszociáltam a szénára,mert a szoptatás alatt ittam görögszénamag-teát a tejserkentés miatt,és hát ennél szénásabb nincs:-)
Akkor inkább fű. Mármint amit nyírunk:-)
Akkor most már könnyebb elképzelnem. :-D
Nekem 2 tengerimalac van és egy törpesüni.
Októbertől a múlt hétig 2 x 1/4 bála széna állt a gardrob szobában egy-egy zsákban. :-D
Na akkor ezt is kipróbálom. :-)
A végén olyan egészséges leszek, hogy ihaj! :-)
Az almaecet hatása - Természetes zsírégető hatás
• Az almaecet gyorsítja az anyagcserét, így a fogyáson kívül javítja mind a fizikai, mind a szellemi állapotot (vérkeringés, végtagok vérellátottsága, koncentráció, szellemi vitalitás).
• Serkenti az emésztést, és részt vesz a szervezet zsírbontó folyamataiban.
• Baktériumölő hatása tisztítja a szervezetet, amitől egészségesebb lesz a bőrünk, hajunk.
• Az almaecet felélénkíti a sejtlégzést, csökkenti az idő előtti öregedési tüneteket.
• Elpusztítja a bélfalon lévő baktériumokat, amelyek emésztési zavarokat, felfúvódást vagy székrekedést okozhatnak.
Minden reggel 2dl vízbe egy teás kanál almaecet, és beindul a bélműködés. :)
Időnként irigyellek. Nálam még az átlag mennyiségű chilinek sincs hatása. :-(
Legutóbb olyan chilis volt a hal amit ettem, hogy mást izt alig éreztem és átmentem közbe sárkányba+ bevettem 2 szűztea kapszulát, de ez is alig hatott meg.
Szia,
én is iszok mate teát,talán december óta,ha jól emlékszem. Sokat ne igyál,én 3 csészével kezdtem és volt,h nem tudtam aludni tőle. Most reggel és délben iszom.
Zsírégetést még nem vettem észre,de az éhségérzetet tényleg elnyomja. Meg amúgy is tök egészséges:-)
Majd írd meg te is a tapasztalataidat,szerintem mindenkire kicsit másként hat.
Én ma lefekszem a csirkékkel aludni.. Hulla fáradt és álmos vagyok. Megcsináltam a víznapot ismét. Na holnap esik a majom a vízbe, ha alig lesz a mérlegelésnek eredménye.. :)))
Mindenkinek további szép estét :)
Öreganyó megy csicsikálni :)))