Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 90 napos április 1-től fórum

90 napos április 1-től (beszélgetés)

❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
2324. macahari
2010. máj. 13. 16:48
én valami tepsis megoldásra gondoltam, krumpli hagyma, répa, meg mindenféle zöldség, és lehet h valami maggi, vagy knorr szósszal leöntöm...persze semmi sajt és tej, tejföl :S
2323. zsuzsa16 (válaszként erre: 2322. - Macahari)
2010. máj. 13. 16:46
még nincs ötletem, de azon vagyok ...
2322. macahari
2010. máj. 13. 16:36

még nem gondolkodtam rajta...

de most elkezdek :D::DD

ha van valami leírom..

neked van?????

2321. zsuzsa16 (válaszként erre: 2320. - Macahari)
2010. máj. 13. 16:34

nem tudtam mit kitalálni, húst nem volt kedvem sütögetni, pedig szeretem a husit, nagyon is, de úgydöntöttem, h tojás lesz. vacsira is ezt kéne. Macahari, finomak azok a kis kolbászok!!

és holnapra van vmi tipped???

2320. macahari
2010. máj. 13. 16:31

hmmm elég jól hangzik a menüd Zsuzsa :D:D:D

csorog a nyálam és alig várom már a vacsit :D:D:D:D:D:D

akkor kicsi kis (virslikolbász...nem toma ketto kozott van a cucc) azt fogok enni :D:D salival :P

2319. zsuzsa16
2010. máj. 13. 16:25

hello lányok!

én is egyetértek Ginával, a fősulik túl sokat engednek meg maguknak ... először kitalálnak egy ilyen tök nehéz alapvizsgát ... majd eltörlik ... de azért a tudásod megvan és ez a lényeg!!

fehérjenapom van nekem is: 2 tojásból, 2 virsliből sütöttem rántottát. ettem mellé jégsalit, retket és kígyóubit, úgy jól laktam vele, h magam is csodálkoztam! :-)

2318. macahari
2010. máj. 13. 13:01

na jah azért én is örülök, csak mégse az az édes öröm van bennem...

amúgy ma fehérje napom van és ebédre ettem 3 darab sültpárizsit,egy kiflit és erőspaprikát...:D:D:D

végre valami ehető :D:D:D

2010. máj. 13. 12:49
Hát macahari, ez jó nagy kitolás a diákokkal, hihetetlen mit meg nem engednek maguknak a főiskolák... De örülök, hogy eggyel kevesebb gondod maradt így!
2316. macahari
2010. máj. 13. 11:52

Sziasztok!!!!

nem fogjátok elhinni!!!

elmentem ugye a vizsgámra...ez egy ilyen egyedi vizsga, egyik fősuliban sincs ilyen, a lényege h hiába van nyelvvizsgád a diplomához, neked a fősulinak is be kell bizonyítanod tudsz angolul, ezt hivják ők angol alapvizsgának...

na mármost sokkal nehezebb mint egy nyelvvizsga, és mondom, hangsúlyozom egyik fősikolán sincs ilyen...

elmentem hétfőn vizsgázni, meg még tavaly is megpróbáltam, erre ma közölték, h ők üléseztek és eltörölték az alapvizsgát

annyira kiakadtam...h akkor mia tetves f*szért nem 11-e előtt üléseztek....??????

másfelől azért örülök neki :D

2315. Ronikutyi
2010. máj. 13. 00:00

Na megvolt ma is a torna,elég jó,bírható:)

Szorítsatok,hogy használjon is:D

2314. macahari
2010. máj. 12. 21:40

Köszi kedvesek vagytok!:):):):)

Hát én is csak reménykedni tudok!!!

2313. Ronikutyi
2010. máj. 12. 20:58
Én is drukkolok,sikerülni fog,olyan nincs,hogy nem!:)
2010. máj. 12. 20:57

Ügyes vagy Macahari, csak így tovább!!!

Drukkolok, hogy meg legyen a vizsgád!

2311. macahari
2010. máj. 12. 20:37

Hát sziasztok!

Olvasgattam itt a kommenteket, és tök nagy kedvet csináltatok nekem a tornához :D:D:D:D

holnap én is elkezdek valamit már.

Amúgy ma én is gyüminapos vagyok, és egészen jól bírtam..valami nem jó...:D nem hiszem el h ezen a napon nem voltam hisztis, pedig ilyenkor borulok ki a legjobban :D:D:D:D

de ettem epret meg banánt meg almát...szal egész elvagyok...

a vizsgámról még mindig nincs hír :(:(:(:(

olyan elegem van már ebből...

2310. zsuzsa16
2010. máj. 12. 20:17

nyami, nyami én is akarok ilyen szendvicsnapot! :-)

amikor a Réka dvd-jére tornáztam, akkor nyújtottam is, hiszen az is benne volt, na, majd igyekszek futás után is, biztos nem véletlenül hallani sok jót a nyújtásról.

imádom a tortillatekercset!!!!!!! tavaly szoktam enni ch mustárral, jégsalival és paradicsommal, jó is, h írtad majd enni is fogok!!

na, én megyek biciklizni, szép estét mindenkinek!

2010. máj. 12. 20:07

Tescoba is érdemes megnézni Zsuzsa. Egyébként én ajánlom a nyújtást, mert szépen szálkásít és sokat segít az alakformálásban és 5 percnél több időt nem vesz igénybe.

Köszi Zsuzsa aranyos vagy, tényleg lendületet ad és ilyenkor érzi az ember, hogy van értelme... :)

Ja igen a mai menüm tortilla tekercsben sárgarépás csirke ragu, kevert sali ebédre vacsira, üres húsleves ebédre. Reggeli egy banán.

2308. zsuzsa16 (válaszként erre: 2306. - Georgina84)
2010. máj. 12. 19:46

szia Gina!

akkor Neked tényleg nagyon jó napod volt! Veled örülök én is :-) a pozitív visszajelzések nagyon sokat segítenek, biztosan új lendületet kapsz Te is.

nem nyújtok futás után, de a többiek is mondják, h ahogy hátulról néznek (mögöttem futnak) úgy látják, h nagyon lazán és könnyedén futok. és tényleg én is úgy érzem, h nem megerőltető.

a vaterán néztem lábsúlyt, meg még a Hervisben nézem meg, de csak jövőhéten megyek, v csak utána, de lehet, h jó lesz nekem a használt is ... nem hinném, h sok hibája lenne egy használt lábsúlynak, de majd összehasonlítom az árakat.

2307. Ronikutyi (válaszként erre: 2305. - Zsuzsa16)
2010. máj. 12. 19:38
Sajtos párizsi paprikával,a melegszendvicsbe meg gépsonkát sajtot,piros aranyat.
2010. máj. 12. 19:36

Sziasztok! Zsuzsa szerintem nagyon jó ötlet a lábsúly és használni fog neked. Biztos jól lenyújtod magad, azért nincs izomlázad. Ma többen megdicsértek, hogy látszik a fogyás, nagyon jól esett, főleg a tegnapi szenvedés után. És hála az égnek a mérleg is tovább mozdult lefelé, úgy örültem.:) A munkahelyen is meghosszabbítottak, mondjuk bolondok háza volt és nagyon stresszes nap, de összességében pozitívan kell zárnom a mát.

Minden gyüminaposnak hatalmas erőt és kitartást kívánok!!! Ügyesek vagytok, meg tudjátok csinálni!!!

2305. zsuzsa16 (válaszként erre: 2304. - Ronikutyi)
2010. máj. 12. 18:45

ha nagyjából rendszeresen tornázol, akkor meg kell, h látszódjon! na, mesélj csak, milyen finomságokat tettél a zsömle/kifli két fele közé???

nálunk továbbra is esik, úgyh a futás ugrott, pedig ehhez legalább van kedvem, de akkor helyette azt hiszem, h felugrok majd a szobabicajra.

jaj, de én holnap mit egyek????? vmi husi lesz, de milyen??????

2304. Ronikutyi (válaszként erre: 2303. - Zsuzsa16)
2010. máj. 12. 18:15
Köszi szépen,remélem lesz látszata.Ma szendvics napot tartottam,ugye tegnap megkívántam a fiamtól,meg elszállt az ichletem teljesen főzés terén.Majd ma is tornázgatok,aztán csak átalakul ez a sok szénhidrát:D
2303. zsuzsa16 (válaszként erre: 2302. - Ronikutyi)
2010. máj. 12. 18:07

nekem is van egy duci tréningem, de még nem tettem be a dvd lejátszóba ...

az lényeges, h nem nehezek a gyakorlatok, mármint úgy nem nehéz, h lehet követni, és nem bonyolult. jó ötlet, h váltogatod a dvd-ket, így nem szokik hozzá a tested, és Te sem fogod megunni!! sok sikert a tornához!!!

2302. Ronikutyi
2010. máj. 12. 17:57

Nekem sincs izom lázam,de azért remélem,hogy használni fog.Majd egy hónap múlva beszámolok:D

Remélem bírni fogom napi szinten,mert tényleg nem olyan vészes.Megizzaszt,de nem nehezek a gyakorlatok,aztán hogy a többi része milyen,az majd kiderül 1 hét múlva:D

Ha nem hízok,de nem is fogyok,viszont kicsit formálja az alakomat,na már akkor tökéletesen elégedett leszek:)

Neked meg kitartás a gyümi naphoz,mindjárt vége:)

2301. zsuzsa16
2010. máj. 12. 17:45

sziasztok

gyümi van ma nekem, lassan megy a nap ...

Roni, lett izomlázad??????

Gina, 4-en, 5en megyünk futni, jó kis csapat :-) most még csöpög az eső nálunk is, de remélem, h már eláll, mert este is menni kell futni!! ne hogy már rossz idő legyen!!! amúgy nincs is izomlázam, olyan fura. gondolkodom, h lábsúlyt kéne venni ... szerintetek???

anyóca, tárkonyos csirkeragu .......... jaaaaaaaaaaaaaj, hangosan korog a gyomrom, ahogy csak elolvastam a hsz-t ...

2300. anyoca69
2010. máj. 12. 15:39

Nálunk jó idő van, szauna helyett tudom ajánlani a fűnyírást! :)

Amúgy én tárkonyos csirkeragut főzök!

Holnap gyümi nap, jajajajajajaj

2299. Ronikutyi
2010. máj. 12. 11:50
Én szerintem ma nem mozdulok ki,max a boltig,pedig gyógyszertárba is kéne mennem,meg úgy volt,hogy apuval kimegyünk a telekre,viszem a Gizit is,aztán ott még is csak jobban ellennének a kisfiammal,nagyobb a hely,friss levegő,mi egymás.De fuccs az ötletnek:SÉs még azt sem tudom,mit főzzek.áááááááááá!!!!!
2298. macahari (válaszként erre: 2453. - Ronikutyi)
2010. máj. 12. 11:38

most voltunk mi is, de Joker most nem akart semmit!

lehet az eső miatt is...

nem tom!!

amugy jah tényleg elveszi az ember kedvét...:S:S:S

és még hatvan millió dolgot el kell intéznem...

na kitartást mindenkinek :D

2010. máj. 7. 19:05
Ügyes vagy, én annál ma többet ettem...
2296. macahari (válaszként erre: 2295. - Georgina84)
2010. máj. 7. 18:59

hmmmmm annyira megéheztem ahogy ezeket leírtad...

igen zöldségek voltak rajta, de meg ne kérdezd h mi..

én a kínai cuccokat nem ismerem fel :D és lehet h nem is akarom, csak finom és eszem :D:D:D

de kb csak egy fél adagot ettem meg belőle!!!

2010. máj. 7. 18:45

Nekem fehérje nap van (holnap lesz a gyümi, felcseréltem mert ma est 25. szülinapra megyek...), ebéd sajtos tejfölös egy vékony szelet csirkemell salival, vdután 10 deka sajt, vacsi most 14 deka virsli.

Mi volt a tésztádon? Pirított zöldségek? Nem tudom én is furán érzem magam, de mondjuk most ébredtem fel egy órát aludtam, most meg eszek aztán készülök.

❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook