7daywealth (7 day wealth, 7DW) Hol az átverés? (beszélgetés)
4268. glock17l:
Engem nem érdekel a bizonyítványosdi, ezt az iskolát már nagyon rég kijártam. Kívánom, hogy sikerüljön neked is! Empatikus vagyok, de a lelki/szellemi szegényeket szeressék a jehovisták, nekem időközben nőtt saját öntudatom.
u.i. tanulj meg írni és talán mások is megértik, mit akarsz.
:)
Kedves iosys, úgy gondolom, hogy a bizonyítványt kiállítottad magadról, nem kell tovább dolgoznod rajta. Azt kívánom, hogy értelmes ember legyen belőled! Empatikus, befogadó és aki nem szólja le a másikat.
Ui.: ha jó szándékkal ha nem tudsz mit kezdeni, akkor legalább ne gyaláz meg más jó szándékát!Ugye teszem örülsz mikor téged leszólnak?
4266. glock17l:
Figyelj a jószándékkal mit kezdjek, ha 15 éve is tudtam, hogy ami túl szép hogy igaz legyen, az tényleg túl szép. A tiszteletadásról annyit, hogy van akinél ez szelektív, van aki naiv marad amíg él és néz bután egész nap. Nekem arra nincs erőm, tömörüljenek jó szorosan egymás köré, tőlem minél távolabb.
Az ügyeletes fiatalok meg szégyenszemre intelligensebbek mint azok az öregek, akik csak megöregedni tudtak, bölcsebbek nem lettek.
A két csalás közt meg ég és föld a különbség, mivel az egyik első pillantásra nyilvánvaló, a másik meg busásan tejelt jó ideig. Neked meg utólag ne legyen már ekkora hangod, ehhez kell bőr, nem ahhoz hogy a neten nem adok meg nevet címet tajszámot...
Kedves iosys!
A 7dw is ugyanolyan csalás mint amiről Suzzika írt.
Neked sem tűnt fel, hogy csalás a 7dw, Suzzikának sem az a másik.
Pedig ha végig gondoltad volna az irreális kamatot, amit ígért a 7dw és azt is észrevetted volna, hogy az AP-t egy transzfer e-mail-el kezeli (safe-mail.net) és rákerestél volna Sztivire, (és még sorolhatnám) akkor egy fillért sem tettél volna bele. Szóval, nyilvánvaló átverés mind a kettő, te is úgy jártál mint Suzzika.
A csalás akkor is csalás, ha valaki kis pénzel csinálja és akkor is, ha több millával.
Biztos vagyok benne, hogy Suzzika ezen a fórumon is tanult valamit. Mégpedig azt, hogy nem oszt meg legközelebb semmit, semmilyen fórumon, mert mindenhol megtalálhatóak az ügyeletes fiatalok, akiket édesanyjuk nem tanított meg a tiszteletre.
És hát tiszteletlennek lenni másokkal, anonimitás mögé bújva dicső dolog ugyebár!
Szóval tiszteld embertársaidat! Főleg azokat akik nem bántottak téged, hanem jó szándékkal tettek egy lépést feléd és mások felé!
4264. glock17l:
Azért a kettő nem ugyanaz. Én a saját szememmel láttam, amikor a 7dw-be 1 millát pakoltak be, ez meg egy nyilvánvaló átverés, be se lehet nézni. Ja vagy mégis...
Kedves 94bor!
Gondolom, hogy Suzzika jóhiszemű ember.
Ezért osztotta meg esetét a zsiványokkal, hogy tanuljanak belőle, akik nem olyan okosak és dörzsöltek mint Te, kedves 94bor.
Amúgy ebben a fórumban azok vannak, akiket megszívatott a 7DW, ahogyan téged is.
Tehát, miért nem gondolkodtál, kedves 94bor, amikor pénzt tettél a 7DW-be.
Miért törsz pálcát olyan ember felett, akinél egy hajszálnyival sem vagy különb?
Suzzika legalább jóhiszemű, Te pedig gyökér vagy!
Sziasztok
Tudja valaki hogy a PayBox.me az mi lesz és abbol esetleg lehet-e kivenni majd pénzt?
Köszi
Szia Suzzika!
-Ne tégy magadnak szemrehányást! Tapasztaltál, szívtál, okosabb lettél. Ennyi. Soha nagyobb veszteséged ne legyen ebben a zsivány világban.
- "piti kis csalók" - írod. Ezek sok száz, akár néhány ezer dollárt is keresnek naponta 5-6 órát a net előtt ülve. Nem nevezném őket pitinek - okosak.
- A te fényképezőgéped pedig már rég a kukában van. Kint a használt műszaki cikkeknek ebben a kategóriában(!) nulla értéke van. Kilóra veszik. A gép csak eszköz volt.
Még csak 11 nap telt el az évből, de te máris kiérdemelted az év legbutább tyúkja címet :)
Nem volt gyanús, hogy a 15 ezerért árult gépért (ami nagy eséllyel még annyit sem ért), a dupláját kínálták?
Ha nem vagy ilyen kapzsi, nem szívatnak így meg.
Sziasztok! Velem idén történt egy átverés, én nem normális nem néztem körül a neten a nigériai átverésekkel kapcsolatban csak már későn.
Árultam az expresszen 15000 Ft-ért egy fényképezőt.
Jelentkezett egy dr.Mrs.Abiodun Cole nevezetű nő, mondván kanadában él és a fiának kell nigériába a fényképezőgép az iskolába. 120 Eurót igért érte és hogy kifizet nekem minden költséget, átutalja a bankszámlámra. Egy állítólagos Dundee Bank küldözgetett nekem különféle leveleket, hogy nekem kell megelőlegezni a szállítási díjat, én hülye megtettem, mindjárt feladtam 13435 Ft-ért nigériába a megadott cimre. Ezek után nem volt elég és tovább etettek, hogy miután a fia átvette az ottani nigériai törvények szerint a fiának kellett kifizetni 50 Eurot és ők azt szeretnének ha én Western Union szolgáltatással feladnék 65 dollárt. Én hülye még ezt is megtettem és azzal etettek, hogy ellenőrzik a tranzakciót, és utána utalják a 120 Eurót. Miután elküldtem a 65 dollárt másnap csak úgy beírtam a google-ba annak a nevét akinek elküldtem a 65 dollárt,- persze +3100 Ft a feladás, igy össz 79 dollárt költöttem erre, - és kidobta a nigériai csalásokat a neve Williams Ade. Ekkor döbbentem rá, hogy milyen egy nagy marha vagyok, ne kommentáljátok én is tudom, buktam egy csomó pénzt. Nem volt elég még 100 Eurót akartak volna tőlem kicsikarni, mondván a fia számlájáról vonták le vagy mi. Na erre bepöccentem és megírtam nekik, hogy ne követelőzzenek tőlem, sőt még ők tartoznak nekem 170 Euróval, piti kis csalók, remélem a fényképezőgép minél előbb bedöglik, és őket meg elkapják és megkapják a megérdemelt büntetésüket, a sok szerencsétlen átvert miatt. És hogy többet akár mit írnak el se olvasom, és nem is válaszolok. Az adataim tudják, de megkérdeztem a bankomat nem tudnak visszaélni vele, mert a számlaszámomra esetleg csak utalni tudnak, és hála istennek nem dombor nyomott visa kártyám van, úgyhogy még vásárlásra se tudják felhasználni. Telefonszámot meg akármikor cserélek. Úgyhogy én is megjártam, mert nem voltam körültekintő. Kérdésem nem tudtok valami internetes oldalt ahova ilyenkor lehet fordulni. A rendőrségen voltam, de ott azt mondták írjam meg a feljelentést és adjam be. De mit tudnak csinálni? Ezek mind áll neven vannak, különféle nagy emberek nevét használják, hogy áttudjanak verni még a Dundee bank-nak is megvan szerkesztve egy nyomtatványszerű, amin leveleztek velem. Azóta nem írtak. Megfenyegettem őket, hogy felteszem a csalók listájára az ügyben szereplő összes nevet és felkeresek egy jogi fórumot is.
A csaj csak annyit írt: Dr.Mrs Abiodun Cole - Please trust !!!!
Tárgy: Please trust !!!!
Dátum: 2011. január 10., hétfő, 20:02:06
Get the money send i assure you 100% that you will get all your
money..Please trust me because i'm short of world now i dont know what
to say but you are safe..Thanks
Dr Mrs Abiodun
Úgyhogy mindenkinek írom, ha hirdettek az expresszen és akármilyen külföldi jelentkezik, ne is válaszoljatok neki, mert nem csak kanadainak adják ki magukat, hanem különböző országokból valónak, rajta kivül még írt egy másik nő is az meg az Egyesült Királyságból, annak meg a fia születésnapjára kellett volna. Lehet ugyanaz a nő, mert kitudja hányféle email cime van, szerintem egész nap a gép előtt ül, és lesi ki a pali madár, nézi a hirdetéseket, meg ilyesmi. És egész nap levelezik a különféle áldozatokkal. Ráadásul kanadai orvosnak adta ki magát, és tényleg létezik egy ilyen nevű kanadában élő Dr.Mrs.Abiodun Cole.
Mindenesetre a tanulópénzt megfizettem.
Bocs, hogy ilyen részletesen írtam le....
Kedves Andor!!!
Boldog Új Évet kivánok!
Kivánom mielőbbi felgyógyulását!
Várjuk kedvező hirét a 7 DW-vel kapcsolatban.
Kedves Sorstársak!
Karácsony előtt közvetlenül próbáltam egy helyzetjelentéssel jelentkezni, de valamilyen technikai hiba folytán nem került fel a 7d.site90.com oldalra. Most ezúton tájékoztatok mindenkit.
Az elmúlt időszakban csendes magányban folytattam az adatok összegzését, de sajnos mivel a nagyfokú pontatlanság és hiányosságok és az ebből adódó levélváltások és egyenlegkiszámolgatások miatt igen lassú munka ez. Bevallom őszintén, hogy az elmúlt másfél hétben nem volt alkalmam a dologgal foglalkozni, mert sikerült lebetegednem, nem nagy dolog, csak egy nagyon erős megfázás,, torokfájás, stb., ezen kívül itt volt a karácsony, tehát most kezdem összeszedni magam és visszatérek feladatomhoz újult erővel.
Amit az elején hittem, hogy milyen könnyen és gyorsan elkészül az összesítés, be kell látnom, ez nem így van. Muszáj aprólékosan nagy gonddal csinálnom, mert ha nem lesz pontos, az egésznek semmi értelme nincs. Ami azt illeti, egyáltalán nem leszünk megkésve a CE felszólítással, ha még egy kis időt rááldozunk a pontos előkészületekre.
A hatóságok az előzetes megkeresésekre még pontos válaszokat nem adtak, hát igen, mindenhol az ünnepekkel vannak elfoglalva. Érdemi válaszban csak ünnepek után reménykedünk.
Több megerősített forrásból értesültem, de végső soron nem hivatalosan, hogy a CompanyExpress ellen valóban vizsgálat folyik és a számláikat zárolták, ezért nem fizetnek senkinek, ugyanis állítólag az orosz tagok rohantak egyből feljelentéseket tenni egyénileg és ez ennek a következménye. Nos, információim szerint úgy tűnik, valóban ez az igazság, de az egyéni akcióknak nem tudom, milyen sikere lehet. Mindenesetre ezúton kívánok sok sikert nekik!
Mindazonáltal mi előbb békés úton egyeztetünk, hátha az sikeresebb kezdeményezés.
A 7Day Wealth-problémáról időközben értesítve lett a Better Business Bureau is, ez végső soron egyféle fogyasztóvédelmi és békéltető szervezet, mely megpróbálja a céget együttműködésre bírni, ám ez kb. 6 hetes folyamat, tehát innen is várjuk a fejleményeket.
Szóval a munkát folytatom, addig is kérem, hogy türelmesen várjatok és annyiban megkönnythetitek munkámat, hogy aki még nem kapott a-mail visszaigazolást a feldolgozásról, vagy hiánypótlást, nézze át az adatokat, amit megküldött, megvan-e minden, amit kértem (név, 7DW azonosító, befizetések dátumai, összegei részletesen, befizetett tagdíjak, a bedőlés környéki MOWC egyenleg - ez az, amit sajnos az emberek 85 %-ánál nekem kell kiszámolgatni . és kapott-e vissza pénzt a CE részéről az AP-n keresztül a bedőlés után, vagy sem, ha igen, mikor és mennyit). Ha valami hiányozna, kérem, önmagától helyesbítse, pontosítsa felém. Az MOWC egyenlegeket örülnék, ha mindenki, aki nem tudja, kiszámolná magának és azt küldené el, ez egyszerű, a befektetés dátumátó kell minden naptári napra 1 %-ot számolni. Ha ezt nem nekem kéne az emberek túlnyomó többségénél kiszámolgatni, nagyon felgyorsítaná a munkámat.
Végezetül pedig mindenkinek eredményekben gazdag, sikeres, a mostaninál jóval szerencsésebb BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!
Üdvözlettel:
Dakó Andor
Köszi Novakijo!
Sikerült!
Az ONLINE MUNKA OTTHON honlapon találtam:
Hozzászólások Németh József 2 órája -től
Hát semmi jó hír.
Az egyik korai 7dw tagot sikerült elérni a facebook-on.
Az a véleménye, hogy nem lesz további kifizetés.
Mivel erre fent nevezett honlapra lehetetlen regisztrálni és visszakérdezni Németh Józsefet innen kérem ,hogy fejtse már ki mit jelent ez??
Sziasztok!
Légyszi írjátok le hogy hogyan tudom átváltani a dollárt forintra az Alertpayen.Köszi!
Hello.
Hol lehet elérni az Andornak a levélmintáját?Tudtok segiteni?
Nem írtam ilyen levelet nekik, hogy próbáltam a ce. alertpayyel felvenni a kapcsot de nem válaszoltak.
Csak annyit írtam dec. 3-án arra az Alertpay-es levélre amit utoljára nov.11-én kaptam,hogy folytassák az eljárást,hiszen korábban nov.5-én arra kértem őket, hogy töröljék ezt a jegyet.
Dear Support!
I received some information based on which I would like to ask you to continue the process, i have submitted .......ticket!
majd ide írtam a többi adatot
Sajnos nem vagyok igazán jó példa arra hogyan kell visszakapni legalább a pénz felét, mert több jegyet is kitöltöttem és össze vissza írogattam, ha van olyan aki "simábban" kaptam vissza mint én ha tud segítsen!
Nálam ez kissé bonyolult.Időrendileg azt csináltam, hogy kitöltöttem sajna több ilyen jegyet, később kaptam rá azt a választ ami a ioyc 4236,második felében áll, majd a válaszra kattintva megírtam a visszavonó leveleket, aztán mikor mondták nem fizetnek, kértem, hogy folytassák az eljárást, ezután rájöttem, hogy, az ce.alertpay@gmail.com címre nem írtam semmit, így azt is bepótoltam.
Egy ideig nem válaszoltak így egy újabb ticket-et töltöttem ki, aztán mikor megkaptam a választ december 10-én, hasonlót mint ioyc 4236, utána megint arra kértem őket töröljék ezt a jegyet mert újabbat töltöttem ki, ehelyett 5 napra rá küldték a pénz felét. A ce.alertpay@gmail.com címre azt írtam amit szerintem más is, a nevemet, a ticket számát, az alertpay-es címemet,a pénz alertpay-es referencia számát és azokat azt, hogy milyen e-mailt küldtem el a companyexpress címére és nem kaptam rá választ.
Hello.
Te mit irtál nekik hogy visszakaptad a felét?Sokan irtunk, meg valamit vissza is irtak de pénz az no.Én is 30 napon belül irtam nekik, sokakkal egyetembe.Üdv.
Én is kaptam olyan levelet amit Krsz85,valóban nem szabad megadni senkinek az Alertpay-es adatainkat, megfigyeltem, hogy ebben a levélben bár a küldő a companyexpres@safe-mail.net, nem ugyanaz mint az eredeti companyexpress@safe-mail.net, hiszen hiányzik egy s.
Oks?!-hoz hasonlóan én is megkaptam a pénzem felét tegnap este, ezzel a szöveggel:
Hello,
Thank you for contacting AlertPay's Resolutions department.
Your request for a refund has been granted and you may access your account to see the credit. The credit that was applied to your account is 50% of the difference between the payments sent to and received from the seller.
The credit you received is 50% of the same amount you lost when sending money to that specific seller. Please consider yourself fortunate as not all members will be able to get reimbursed due to the nature of such programs. No further refunds can be issued.
Thank you for your understanding.
Mindenkinek azt kívánom, hogy legalább ennyit kapjon meg!