'73-as születésűek csevegjünk! (beszélgetés)
csak az a baj ha kihűlt az érzelem..csak a gyerekek miatt nem érdemes együtt maradni..bármilyen nehéz is egyedül nevelni a gyerekeket!
Tudod egy rossz kapcsolatot a gyerkők is megéreznek és a lelkükben megmarad..főleg a kicsinek most egy nyugodt családra lenne szüksége!
persze, nekem is a gyerekeim a legfontosabbak!!!!
de ezt szerintem nélkülük kellene elintéznem
bocs, de hogy néz ki akkor is, ha két gyerekkel állítok oda? de még eggyel is!!!
A 12 éves az már meg vár suli után .A 2 évest meg tudod vinni.Ő még nem érti a beszélgetéseiteket.Legalább kirándúltok egyet!Tök romantikus lehetne ,ha tényleg igent mondana!
és hogyan? hova tegyem addig a két gyereket?
anyuhoz?
mindjárt rájön, miben mesterkedek, és ő ezt nem igazán díjazza....
Igen .Ez a legfontosabb ,hogy ezt megtudd hogy egyálltalán ő neki kellenél-e te is, és a gyerekeid is!!!!!!Mert gondolom a gyerekeket nem akarod hagyni.Aztán várom a választ.
szóval azt mondjátok, hogy menjek el hozzá?
nem kapcsolom le a gépet.
köszönöm, hogy foglalkoztok velem, de most mennem kell, ebédet kell adnom a gyerekeknek.
közben írjatok.
tudom, ezért is maradtam a férjemmel.
Ne szedd őket!Az baj ha már nemtudod letenni!Az nagy baj!
Lehetre nem lehet ilyenkor számítani!Neked a mai világban erős támasz kell!Mi lesz ha most elfogad mert kisírod és 2-3 év múlva megint ide jutsz?Akkor?Ide oda fogysz táncolgatni egész életedben?Neked gyerekeid vannak!
igen, már erre is gondoltam....de mit csináljak, ha olyan nehezen tudok elindulni itthonról? tablettákkal
Akkor ne nézd a távolságot ,ha érzed ,hogy szeret és ,elfogadna stb stb akkor ülj vonatra ,minnélhamarabb és állj a szeme elé!Ezt csak így lehet megoldani!Ha vársz felemészted magad!Legfeljebb azt mondja ,hogy nem .De akkor megspóroltál magadnak egy csomó mást.
tudom, igen.....különben nem vagyok gyógyszerfüggő.....ezek gyógynövényes tabletták
szerintem lehet,hogy elfogadná a gyerekeimet.....
Bizony bizony!Akkor aztán ,szedheted a nyugtatókat!Ezzel nem érdemes játszani!Nem csak magadért vagy felelős most már hanem a két gyermekedért is!Nem akarok bele menni nagyon ,de ha meg nemtudod nevelni őket ,és még gyógyszer függő is vagy akkor aztán még a gyerekeidet is elvehetik!De lehet ,hogy hülyeséget mondtam!Ezt nagyon gondold át mert ez nem gyerekjáték!Te felelős vagy a gyerekeidért!
igazad van! tudom, nem kellene szednem, de a nélkül nem tudok kimenni a lakásból....
az is a bajom, hogy nem tudom, kibeszélni magamból, mert igazából barátnőm sincs...idáig anyuval beszéltem meg mindent, de semmiben nem ért egyet velem, úgyhogy már nem is mondok neki semmit.
hát ezért lenne jó, ha válaszolna a levelemre....
A nyugtatókat szerintem abba kellene hagynod!!Legyél erősebb a gyógyszereknél!Tudom ezt nekem nagyon könnyű mondani ,de az nagyon tökre fogvágni!A gyerekeidnek még szükségük van rád!Különösen annak a picinek,neki aztán nagyon fontos vagy még!Ezért hagyd abba és inkább beszéld ki magadból ,vagy bármi mást csak ne szedd!Egyébként a nagy szerelmed elfogadna két gyerekkel,vagy csak szeretőnek lennél jó?
Nagyon nehéz egyedül 2 gyerekkel..én tudom!
nekem nagyon nagy szerencsém volt..megismerkedtem valakivel, aki első perctől elfogadta a gyerekeimet..és a lényeg..a gyerekek is őt!
Azóta már a férjem és most várjuk a közös picurkánkat:)
Viszont..mielőtt kilépnél a házasságodból tudakold meg a volt szerelmed szándékait!
Nagy csalódás lenne neked ha kettő közül egyik sem maradna neked!!
hát igen.ezt valahogy nem nagyon szeretném....
azért is vagyok kissé ideges.
két gyerekem van. a másik még csak 2 éves.
Akkor kell majd csak az erő és bátorság egyedűl nevelni!
viszont mielőtt lépnél szerintem a nagy szerelmet kell felkeresned ,hogy mi lenne ha?!Mert lehet itt még a végén két szék közzé esel!Mi lesz a gyerekkel?Gondoltál arra is?Ő neki nem fog hiányozni az apja?Beszéltetek már erről,hogy mi lenne ha?
én már hónapok óta gyűröm magam......
Ne hagyd magad a férjeddel szemben..így ő nyeregben érzi magát, mert úgy érzi félsz tőle..
Állj a sarkadra!
Tudom nem könnyű..én is 3 hónapig gyűjtöttem a bátorságomat, hogy megtegyem az első komoly lépést!!
különben tudom, hogy az lesz a vége....
mert hogy lehet ilyent,pláne a gyerek (12 éves) előtt kijelenteni, hogy nem is érdekli, mi van velem...
További ajánlott fórumok: