Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 70 kg-ot fogyott? fórum

70 kg-ot fogyott? (beszélgetés)

1 2
14. 4c35511f0b (válaszként erre: 1. - Ági13)
2007. okt. 26. 22:37

Külön kéne választani, amit írsz....az, amit leírnak pl. újságban, mindig csak RÉSZBEN igaz, tehát nyílván nem ezért váltak el, de ez az ő dolguk.

Itt annyi fontos; lefogyott a nőci, egészsége szempontjából csak ez számít, az csak +, hogy jól is érzi (végre)magát a bőrében.

Az meg, hogy reklám megy ezerrel ( s fog is, amíg fut a műsor) teljesen természetes, hol Alexandra, hol Norbi szerepel címlapon, hasonló arányban kell pénzt-energiát beleölnie a csatornának, hogy a nézővel elhitesse ő a fontos, ő dönt.

13. 7130b15964 (válaszként erre: 12. - Ági13)
2007. okt. 26. 21:55

Nagyon szépek vagytok ám a képen együtt. Szerintem a kiscsajszi nem foglalkozik kifejezetten a duciságoddal, más kérdés, hogy neki is még jobb társaság leszel, ha jobban érzed magad majd a bőrödben. De miért nem tűzöl ki magad elé egy teljesíthető célt, amivel nem veszélyezteted sem az önbecsülésed, sem az egészségedet? Mert egy gyors fogyókúra és visszahízás, csak kiakasztana, frusztrálna, arról nem is beszélve, hogy még veszélyes is lehet, ha túlzásba viszed. Ezt anyukaként szerintem nem engedheted meg magadnak.

Mi lenne, ha mondjuk a nyár elejére céloznál meg 20 kilót? Addig lesz időd összespórolni a pénzt egy komplett új ruhatárra is:)))

12. Ági13 (válaszként erre: 11. - Szazala)
2007. okt. 26. 21:39

Félreértesz, én nem szídom csak a véleményemet írtam le.Egyébként pedig Norbi is keveredett már némi elentmondásba.Az első könyvében olvasható volt, hogy ő elhatárolodik minden féle fogyasztó és "étrendkiegészitő" tablettáktól.Ezek után kb. egy év múlva ő is kiadott valami fogyasztó tabletta szerűt.Hihetők és ihatók a szavai.

Ezer és egy ember mondhatja el magáról, hogy tízenévesen volt némi súly problémája aztán elkezdett nőni és eloszlott rajta a súly.Én még nem láttam róla csak kb.13 éves kori képet amin nem kövér csak duci volt.

Győzikéről meg csak annyit, hogy az egész élete amit a külvilág felé mutat hazugság.Az egész egy jól megírt forgatókönyv.Szőrnyű, hogy azt hiszik rólunk, hogy minket csak ez érdekel és, hogy csak ezzel lehet a nézettséget nővelni.

2007. okt. 26. 20:19

Felesleges Norbit szidni,szerintem természetes,hogy szereti a pénzt,végül is ki nem???!!Nem kötelező megvenni sem a kazettát,sem a könyvet és más egyebet sem.....Szerintem megdolgozott-zik a pénzéért!!

Utálatosabb dologaz,ha egyesek úgy akarnak a piacra bekerülni,hogy őt(vagy bárki mást)megpróbálják lejáratni!

Nem vagyok Norbi függő,követő,vásároló,csak az nem tetszik,hogy úton-útfélen vágják!

Attól viszont hányingerem volt,amikor Győzike reklámozott egy fogyasztótablettát,akkor,amikor már mindenki tudta,hogy gyomorgyürűzött!......és ahogyan tagadta....(de még ha nem lett volna köztudott,akkor is undorító belemenni egy ilyen hazugságba!!)

10. Ági13
2007. okt. 26. 16:07

Köszönöm aranyosak vagytok.Bíztos, hogy van velem valami baj,mert valahogy az agyam nem képes ezt megérteni pedig igazábol tudom,hogy mi lenne jó a szervezetemnek.De hát a női hiúság erősebb bennem.

Pedig nagyon szeretnék lefogyni nem csak a magam,hanem a kislányom miatt is. Neki is sokal jobb lenne ha nem egy duci anyuka lenne a példaképe akire felnézhet,a betegségekről nem is beszélve.

9. 8b68ade120 (válaszként erre: 5. - Ági13)
2007. okt. 26. 14:07

En 106-rol indultam es el voltam keseredve. Mindenfelet csinaltam es en is gyorsan akartam. Azota atgondoltam a dolgot es most sokszor eszek, de keveset es keves szenhidratot. Heti fel-egy kilo megy le es 95-nel tartok.

Meg 15-ot akarok lefogyni.

Ne siess es ne akarj gyorsan lefogyni. Egy eletmodvaltas kell es a szervezetnek legalabb 3 het, h atalljon az ujfajta etkezesre. Adj idot magadnak!

2007. okt. 26. 14:00
régen én is Norbival fogytam le,de utána 8 hónap depresszió és visszahíztam. De szerintem hosszú távon hatásos.
7. Mocori (válaszként erre: 5. - Ági13)
2007. okt. 25. 21:57

A szomszédasszonyom csinálja ezt a Norbis módszert, három hónap alatt szabadult meg 20 kg-tól.

Hidd el, nem jó a villámdiéta, több jön föl később, mint amit leadtál. Magamon is tapasztaltam.

6. 7130b15964 (válaszként erre: 5. - Ági13)
2007. okt. 25. 21:47

Na, azzal fogsz jól ráfázni, egyenes út a jojó felé.

Miért nem jó neked a heti fél-egy kiló fogyás? Azt éhezés és az egészséged veszélyeztetése nélkül is el lehet érni.

Mondjuk én nem vagyok Norbi módszer követő, szakértő.

Én abban hiszek, hogy normálisan kell enni, minőségi kaját és lehetőség szerint minél többet mozogni. Ha kiéhezteted magad (akár kevés evéssel, akkár egyoldalú táplálkozással), annak sosincs jó vége.

A drasztikus kúrák, csak ideig-óráig tartanak, utána mit fogsz csinálni? Bármit eszel több lesz, mint a kúra alatt, aztán a lelassult anyagcsere és a stressz miatt jól beraktároz a szervezeted. Kezdheted újra az egészet...

5. Ági13 (válaszként erre: 4. - 7130b15964)
2007. okt. 25. 21:41
Biztos igazad van, de nekem nem jött be Norbi modszere.Igazából a kislányom születése utén csak hízni tudok nem pedig fogyni.Nem volt ez igy mindig, néhány éve 2 hónap alatt 18kg-ot fogytam a 90 napossal.Az a baj, hogy akkor 85kg-ról indultam és nem voltam úgy elkeseredve mint most és nem minden áron akartam lefogyni.Mostmár csak olyan diétákkal probálkozom amivel kevés idő alatt sokat lehet fogyni.Ezek persze nagyon kemények és drasztikusak és föleg nehéz betartani ha egy két éves manókának kell főzni minden nap.Ja és persze enni vele, mert az úgy jó ha az anya is eszik.
4. 7130b15964 (válaszként erre: 3. - Ági13)
2007. okt. 25. 21:29

Alapvetően van igazság abban, hogy ha rendszert viszel az étkezésedbe és nem eszel indokolatlanul sok szénhidrátot (vagyis, amit nem hasznosít a szervezeted, hanem elraktároz), akkor nem fogsz hízni. Sőt, ha valamivel kevesebb a kalóriabeviteled, mint amit elégetsz, akkor fogyni is fogsz.

Ezt tök mindegy ki mondja, akár Norbi, akár más, egyszerűen így működik...

2007. okt. 25. 21:22
Szia!Lehet,hogy velem van a baj de egy szavát sem hiszem el.Úgy érzem, hogy nem nekünk akar segíteni csak a pénztárcáját hízlalja, visszaélve azzal,hogy sokan vagyunk akik le szeretnének fogyni.Nem érzem igaznak a szavait.Persze lehet,hogy én ítélem meg rosszul.Nem tudom személyesen nem ismerem.
2. c2b1667ba4 (válaszként erre: 1. - Ági13)
2007. okt. 25. 21:01
Szia Ági! Nem Norbit akarom dicsérni, de nekem két barátnőm is van, akik nagyon sokat fogytak Norbi módszerével és a barátnőim is tudnak olyanokról, akik így fogytak. :) Valószínű, hogy én is ezt fogom elkezdeni, amint befejeződnek az orvosi vizsgálataim.
2007. okt. 25. 20:45

Mi a véleményetek,igaz lehet ez az új történet ami egy heti magazin cimlapján olvasható?

Norbi módszerével egy 28 éves nő 70kg-ot fogyott egy év alatt,ja és ezért elhagyta a férje.

Nem tudom de szerintem ez megint csak egy jó kis felhajtás Norbi körül.Gondolom nem tesz rosszat a műsor nézettségének. Szerintetek?

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook