'70-es születésűek gyertek csevegni! (beszélgetés)
Na még egy szóra...
Anyósom orosz tanár volt, már ő sem nagyon tudja a nyelvet.
Rita: Le a kalappal!
Na tányleg jó éjt!:-))
Leragad a szemem...
Elteszem magam holnapra..
Jó éjt Lányok!!!
Mi orosz dalokat énekeltünk az énekkórusban...
Hú de régen volt....
Én nagy levélíró vagyok,még megvan a régi orosz lev.társam is ,Persze nem sürün írunk mindenkivel,de cserélünk kép.lapokat...családifotókat,megbeszéljük mi történt velünk..pletyi levélben.
Van sok külf.di lev.barátnőm ,akikkel angolul írunk,csreberélünk..mesélünk a saját szokásainkról...a mindennapi életről..
Én szoktam írni, a nagynénémnek!:-)
Oroszokkal még nem leveleztem.Gyanítom h nmár nem is fogok!
Mit gondoltok az igazi borítékos levelezésről?
Mint régen amikor oroszt tanultunk és az egész ország levelezett szovjet diákokkal?
Sztem mert vezetéknevet nem választunk, az csak úgy jön:-)
Jaja! Most már mindent szépen magyarul kell írni!
Bár eddig is megértettük:-)
De miért más tészta!!! Szerintem ugyanúgy név mindegyik!!!!!!
Habár ma már a tv is tévé, a nylon is nejlon, meg a WC is vécé!!! Passz........
Mielőtt Bubi megszületett, azt mondta az anyakönyvvezető h csakis kiejtés szerint lehet anyakönyveztetni a külföldi neveket. Hát igen, a Lüszi az én füleimet is bántja!
Jó hogy régebben még nem voltak ilyen szabályok!
Igen ,nem mondták,hogy nem lehet igy..
Tudod mitől ráz ki a hideg"?pl. Lucy-angol v. amrikai női név és itt igy kell irni: Lüszi...
Vagy van nálunk :Dzsenifer...nem értem miért kell magyarosan irni a külföldi neveket...nekem bántja a szemem...bocsi ha estleg más véleményen vagy...szive-joga mindenkinek milyen nevet ad a gyermekének..
Már rég megnéztem!:-) Csak olyan hihetetlen!:-)
Erre mondják az öregek: fiatalság, bolondság:-)
Én is félteni fogom ha nagy lesz:-( Most is, csak más miatt.
Cintiát így anyakönyveztettétek?
Van fent kép róluk,nézd meg ...igaz 19 de az esze...?:)Mostanában kezdtek el disco-ba járni a barátaival...itt a városban nincs semmi...kocsmák ....csak...Szombathelyen normális disco...50km és haza csak hajnalban van vonat,de most már nem aggódom ha elmegy ,mert normálisan jön haza:)
Cinti...talán komoly talán nem ,majd kiderül...Cintinek fontos a foci is ,a barátnők,barátok is ,no és azért tanul is ,meg belefér a szerelem is...
Az egyik barátja bizt. őr, nála volt beszélgetni.
A fiad 19 éves???? Ez igen!!!
Akkor Cintiának jó hétvégéje lesz!:-) Ez már komoly, ugye? Ha 10 ónapja tart...
Mit jelent "bandázni"?
Cintia 16 múlt szept.ben ,ez az első igazi lovestory-ja...a fiú 19 múlt,mint Csabi ,a fiam(oszt.társak vtak itt a gimiben).