'70-es születésűek gyertek csevegni! (beszélgetés)
Akkor már igencsak benne vagytok az időben, jó lesz belekezdeni a projektbe...:))
Gyógyítani próbálok reflexológiával..:))
És candida tanácsadással foglalkozom mellette.
Kell, hogy adjanak. Ha meg nem, akkor ne beszéljenek összevissza. Mindenesetre, ha nem adnak, akkor vidd el egy csontkovácshoz. Ha tényleg el van csúszva, ő helyrerakja. Ha a túl nagy súly miatt van, akkor nem ártna calciumot szedetni vele, meg rendszeresen járni a szakemberhez.
Calciumból a drágábbat ajánlom: coral calciumként találod meg a bioboltban.
Ezt mondták, hogy "el van csúszva?"
Hát, ez érdekes, jó lenne megnézetni, hogy mitől. Ezt most látták először, vagy csak eddig nem vették észre? A lapocka nem csúszhat el, csak akkor, ha a vállkulcscsont kiugrig a helyéből, vagy eleve úgy született, de akkor nem beszélhetünk csúszásról. Én a helyedben elvinném egy csontkovácshoz, (és) vagy beutalót kérnék az orthophaediára, hogy nézzék meg.
Lányok! Ki ért itt az egészségügyhöz?? Mit jelent az ha a lányomnak el van csúszva a bal lapockája?
Iskolai orvosi vizsg. volt.
Szia, én néha itt vagyok..:)
Veled még nem találkoztam, ugye?
Pedig már reménykedtem, hátha sikerül..
(én nagyon szeretem a különleges kajákat)
Akkor ez megint egy jó kis kirándulás volt. Kilevegőztétek magatokat.
Feltöltődtél energiával!?
Szia Ildikó!
Keveset voltam, mert a tegnap reggel elmentünk a budhistákhoz ki a hegyekbe, és amikor haza jöttünk csak beköszöntem.
Köszi, hogy aggódsz értünk, szerencsére minden ok. :)
Ruha és cipő boltunk van, kettő is. Van mit csinálni. Munka az van.
Én minden nap dolgozok, igen én vagyok az egyik üzletben.
Szia Imola!
Tegnap keveset voltál a fórumokon! :-(
Minden oké nálatok?
Eredeti itteni receptet csak kértem, de még nem kaptam meg, de saját recepteim vannak pár amihez nem tudom Magyarországon mennyire lehet hozzávalókat találni.
A tegnap is egy kajára mondtam, hogy kérem a receptet, azt mondták, hogy majd leforditják angolra és megkapom, aztán még várom. :)
Szia Ildikó!
Te mit is dolgozol?
Te vagy egy üzletben?
Valami jó kis ottani recepteket nem szereztél még? Olyat, amihez az alapanyagot itt is be tudjuk szerezni. Szívesen kipróbálnék néhány ottani kaját:)
(Persze csak olyat, amit a magyar gyomor agya is el tud fogadni:)))
Szia neked is!:)
Itt a múlt héten volt nagyon hideg, éjszaka -10 fok, de most elég jó idő van.:)
Sziasztok csajok :-)
Jól van mindenki?
Én igen. Dolgozgatok és fórumozok :-)))