'70-es születésűek gyertek csevegni! (beszélgetés)
Persze..nyár elején a suli-focipályán összetörte vki a kapukat,és Csabiék is tt szoktak focizni..nem láttak-e vmit..
Júl elejéén be kellett vna menni a rend.re ,e lemondta a nyomozó,mert ...más dolga volt és most meg eljött inkább,2 perc volt..
.bár nálunk a trombitavirág,fehér van ,sárga és rózaszíin inkább,mint narancs..
lehet a trombitafolyondárra gondoltak,mikor elnevezték:)az narancsos..
szia!
Mikor megismerkedtünk apával(egész pontosan 6 éve),Egerbe mentünk először romantikázni,ott vette el a szüzességem:))
Most azért Eger közelébe megyünk megint...nosztalgiázni...
Szia!
Régen láttunk már itt. Kb 70 kmre lakunk Egertől.
Jó szedrezést:)!Hol találsz annyi szedret? Itt esett az eső egész éjjel ,most is..
Jó hogy Peti talált munkahelyet!!!
Mi baj Ádám bnőjével?..hogy végre szakítanak?
Bocsi de most indult dolni és megnéztem a festőt is közben...
Csak egy szobát festetünk ,Cintiét,ő fizeti (trombitavirágszínű),ismerős festő jött..
Parkettázni is szeretnr:)azért dolgozik:)de azt megcsinálja a párom..jövő héten meg tetőcsre lesz a melléképületen...azt is a párom csinálja meg lesz segítség is persze...
Hűű,festés...az nagy munka..de biztos szép lesz!
Igen,olvastam,hogy Cinti dolgozik,nagyon ügyes,jó hogy talál munkát a közelben:)
Festő csinálja a festést,vagy magatok csináljátok?
Mi is festettük a fürdőt meg at étkezőt a nyár elején kettem apával,jó kis munka volt..
Szia:)de régen "láttalak:)
Nem ,ma nem ,itt van a festő és készül a lányom szobája.Majd hnap megyek dolgni.Cinti is dolgozik pár napja:)nyári munka...
Szia Rita!
Jól vagytok?
Dolgozol ma?
Sziasztok 70-esek!:)
Remélem jól vagytok.Hogy birjátok ezt a meleget?
Mi csak medencével..,Remélem holnap már lehűl egy kicsit a levegő...
Júliusban jó sokat dolgoztam,nagyon jól ment az internetes munka,bár mindig igy lenne...
Tündi,ti Egerhez közel laktok?
Pénteken megyünk apával 2 napra Verpelétre romantikázni,5 éves házassági évfordulónk lesz:)