'70-es születésűek gyertek csevegni! (beszélgetés)
Biztos összejön:))
Mi 4 éve vettük. Szépen összehajtogatjuk ősszel(mármint párom:). 6 köbméter víz megy bele, meg a fiúk miatt tisztán tartani: klór, algaölő stb, de egész nyáron bírja. Nem olcsó, de a strand sokkal drágább.
Ezt másképp nem is lehet kibírni!
Mi is olyan régen tervezzük a medence vételt, talán jövőre - már csak a baba kedvéért is - összejön:-)
Oké, megrendelem!!!
Ebben a melegben, nem semmi!!!Nagyon megdolgozol, minden ubiért.
Hát ..ööö hajnalban(?) , bár tegnap 1-ig szedtük az uborkát....enyhén melegem volt....és ez lesz holnap is....
holnap olyan 9-10 órára kérnék egy-két bárányfelhőt a fóliánk fölé :))
Akkor neked minibalcsid van:))
Gyere hozzánk, belemehetsz a medencénkbe:)
Sziasztok!
Olvaslak benneteket és picit irigykedem, mert olyan jó lenne nyakig a Balcsiban:-)
Nekem most csak a "hűvös" szoba jut egy lavór hideg vízzel, amibe lógatom a lábam és közben írogatok Nektek.
Sziasztok!
Adél, jó nyaralást, jó időt! Nem baj ha nincs net, majd mesélsz ha hazaérsz!
Nekünk sem volt, vittünk magunkkal:)) (laptop, mobilnet)
Tünde, hogy bírod ezt a meleget? Hajnalban tevékenykedsz? Növények, hogy bírják? Gondolom állandóan locsolsz.
Rita, örülök hogy tetszett a víz. Csütörtökön még elég hideg volt, de Danikával benne voltunk egész nap:))
Marika, mesélj! Milyen volt?
Nekem vasalnom kellene. Vajon miért nincs kedvem?:))
Akkor úgy látszik átsiklottam felette. Megnézem mindjárt...
Velünk nincs semmi különös. Szenvedünk a melegtől. Bár itt a lakásban most egész jó. Csak ki ne kellene menni.:(
Az meg a tegnap esti bejegyzésem. Bocsi, de kicsit hosszú, azért nem írom le.
Veletek mi újság?
Sziasztok!
Ja, Dávidka miatt bőgtem....
Dani miatt csak gondolkodtam. Nem akartam mások nyakába varrni, de szeretne is menni...