Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 7 év után kéri a lányomat! Most mi van? fórum

7 év után kéri a lányomat! Most mi van? (beszélgetés)

1 2 3 4
2010. aug. 6. 15:17
hat en nem igazan akarok vele beszelni legszivesebben kitaposnam a belet,hogy van pofaja ennyi ido utan a pofajat mutatni.Mind a ket ugyved itteni es az otthoni is most nyaral termeszetesen(ez az en formam) majd 2 het mulva jon vissza

Lehet, hogy hülyeség amit írok, de nem vagyok ezen a téren tapasztalt. Tehát a lányod elég nagy már, ő nem nyilatkozhat a bíróságon úgy, hogy ő nem akar az apjával lenni? Vagy egyáltalán el sem akartok jutni a bíróságig?

Egyébként azt hogy gondolja az apuka, hogy péntek reggeltől magánál akarná tudni a lányt, hogyha külföldön éltek és gondolom pénteken még suli van,nem?

amikor szétmentetek volt láthatási határozat? tudod bizonyítani, hogy nem kereste ezidő alatt a gyereket? gyermektartást fizet neked?

mert ha nem volt láthatás és tanuk bizonyítják, hogy a gyereket sem kereste, hogy nem fizet semmit és önerőből tartod el a közös gyermeket, akkor lehet kérni a láthatás teljes megvonását úgy az érdektelenség, mint a gyermek lelki békéjére hivatkozva, de ha bírósági gyámügy lesz belőle akkor biztosan szép kis fejfájás elé állsz majd ... bár szerintem az eredményért megéri még az is

érdemes lenne elbeszélgetni a kedves apukával, hogy önként mondjon le a láthatásról

2010. aug. 6. 15:14
A volt párod nem értené meg az álláspontodat arról, hogy a gyerek érdekében jobb lenne nem bolygatni az ügyet? Nem tudod vele megbeszélni?
2010. aug. 6. 15:14
szerintem gyorsan keress egy jó ügyvédet, mert elméletben joga van hozzá!
2010. aug. 6. 15:11

A heten kaptam egy levelet a rendorsegtol,mivel kulfoldon elek mar 4 eve a lanyommal,es az apja akarja latni a gyereket, minden honap masodik hetvegejen pentek reggel 9-tol,vasarnap este 18-ig.3 eves volt a lanyom amikor szetmentunk az apjaval,azota nem is latta csak,amikor az utlevelet jott alairni.

Soha nem keresett benunket sem telefonon,sem a neten,vagy esetleg csaladon keresztul,mi is teljesen elfelejtettu.Azota van egy uj kapcsolatom es a lanyom a mostani paromat tartja az apukajanak.En nem akarom oda adni senkinek sem az en kis malacomat,es azt sem szeretnem ha lelkileg serulne(nem is mondtam neki semmit meg)a lanyom mar 10 eves itt kezdte az iskolat minden olyan szepen megy neki,nem szeretnem hogyha ide-oda hurcolasznak.

Ilyenkor mi a f... van?Napok ota nem tudok aludni ,a parom sem,es bar mindenki azt mondja hogy ne aggodjunk nem lesz semmi baj,en akkor is felek.

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook