65-ösök beszélgessünk! (beszélgetés)
Az első két mondatot értem, de a többi olyan összefüggéstelennek tűnik.
Turi ruhákból öltözteti testvéred az egyik gyerkőcöt az iskolában.
Délelőtt, ha minden igaz, még dolgozom a szünet előtt. Délután már a lakást kellene kicsit helyrehozni. Mondjuk ez akadályoztatva van, mert egy szőnyeg és két zsák ruha vár, hogy akinek fel lett ajánlva, elvigye (3. hete ígéri, hogy jön érte). Kedd délelőttig kapott haladékot, de ha nem jön, akkor kiteszem valahova, ahol látják. Pillanatokon belül úgy is elviszi valaki. Délután azért teszek-veszek, ha máshol nem, a konyhában.
Késő délután bekeverem a süteményt, amit vasárnap reggel sütök meg. Utána majd meglátom, mit tudok csinálni, ha már takarítani nem.
Sziasztok!
Így van, már időszerű lenne.
7 körül értem haza, kissé elfáradtam, de tudnék mit csinálni. De úgy döntöttem, most pihenek. A hétvégém úgyis mozgalmas lesz.
Jó reggelt, szép napot!
Igazán időszerű lenne már egy hármas beszélgetés:)
Szia Emma:))
Én már sokszor sütöttem, de ma az utolsó adagnál, (azt hiszem a kilencedik tepsi volt) egyszerűen elfelejtettem, hogy van még valami a sütőben. Kissé roma lett. El akartam küldeni a kutyának, hogy ő is tudja már, jön a karácsony, de a férjem megette:))
Sziasztok!
Épp csak bekukkantani tudok és futok, mert kézimunka vár rám, 6 képet kell előkészítenem. Ma leight-osabb, de fárasztó napom volt. Holnap estére talán le tudok kicsit ülni.
Örömmel olvasom, hogy lényegében mindenki meggyógyult.
A mézest én először sütöm, így várhatóan kakaós is lesz néhány, mire kiveszema sütőből.
Jó éjt, remélem holnap korábban jövök!
Fagyasztót már televettem hússal, sütéshez is megvan minden. Kb. már összeállt a menü a fejemben, úgy gondolom, már nem nagyon hiányzik hozzá semmi.
Ajándékok hiányoznak még, de van még idő.
Szép estét!
Készen vagyok a mézes sütivel, tettem fel képet. (Addig amíg van miről:))
Remélem, senki nem beteg Nálatok!
Nálunk csak én köhögök kicsit, de az huszadrangú. Mindenesetre gyógyszert írattam, nehogy ráragasszam a többiekre.
Sziasztok!
Emma: Én holnap fogok mézest sütni:) Meg még jó néhányszor karácsonyig, mert nálunk nem áll el:)
Trimama: el is nyomnak:), meg dolgom is volt. Lassan itt a vizsgaidőszak, legalább nem kell állandó készenlétben lenni majd. Remélem, többet lesz itthon a fiatalság, akkor azért nem torlódnak ennyire fel a tennivalók. És február elején megkezdi a fiam az utolsó félévét. Ma tűzték fel nekik a szalagot:)