Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » 6.2 TSH-val lehetek-e rosszul? fórum

6.2 TSH-val lehetek-e rosszul? (tudásbázis)

10. niit (válaszként erre: 9. - Liliomszál33)
ápr. 17. 08:38
Remek, hogy nézetnek azt is, a tablettától ne ijedj meg, ha feljebb viszi a pulzusod, ez vele jár próbálj meg eleinte többet pihenni.
ápr. 16. 09:05
Voltam a háziorvosnál kaptam gyógyszert Euthyrox 50 mg,felet kell szedni és egy hónap múlva beutalót T3 T4 vizsgálatra.
8. timycat (válaszként erre: 1. - Liliomszál33)
ápr. 15. 20:26

Okozhat.

Totál egyéni, nekem mikor "kiszűrtek" 12 valamennyi volt a TSH-m, észre sem vettem. Egy menedzserszűréses tokától bokáig UH-on tudtam meg hogy tiszta göb mindkét lebeny meg az isthmus. Húgom 125(!) TSH-val talpon volt, nem volt jól, de funkcionált a dokik is elcsodálkoztak.

Egy ismerősöm 7-es TSH-val már alig tud ébren lenni, alig maradt haja és IR felé tendál 😕

Szóval teljesen egyéni, mielőbb keress egy orvost!

7. hajnallányka (válaszként erre: 1. - Liliomszál33)
ápr. 15. 18:56

Szia,nekem 8,54 a tsh érték,t3-t4 határértéken belül van.

Sok éve pajzsmirigy beteg vagyok,volt göböm is.Jelenleg erre csak szelént javasolt az orvos.Pár éve csináltam glutén mentes diétát,ittam a galajteát és kúraszerűen szedtem a szelént.Akkor sokat javultak az eredményeim.Jelenleg járok Pajzsmirigy terápiára,még egy kezelés lesz és megnézzük milyen eredményt sikerült elérni.Egyébként a túlsúly is okozhat fáradtságot.A háziorvos ugyis elmondja a diagnozist,gondolom elküld majd endokrinológushoz is.

6. niit (válaszként erre: 3. - Liliomszál33)
ápr. 15. 17:49
Próbáld kibulizni a háziorvosnál, hogy küldjön szakrendelésre, sajnos sok háziorvos nem veszi ezt komolyan inkább olyankor ha babát szeretne valaki, pedig az életminőségre kihat. Majd írjál, mi volt.
5. niit (válaszként erre: 4. - Ágio8405)
ápr. 15. 17:46
Ez teljesen igaz. Ha elkerül endokrinológushoz remélhetőleg ezeket fogják kérni vizsgálatra, nekem is nézték.
4. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - Liliomszál33)
ápr. 15. 15:49
A fele ennyi is. De még fontosabb a t3, t4 szint meg az antitesteket is érdemes megnézetni. Tsh ref határ elavult. Termékeny korú nőnél max 2-ig jó. Klimax után max 2,5. T3 t4 pedig a maximumhoz kell hogy közelebb legyen.
3. liliomszál33 (válaszként erre: 2. - Niit)
ápr. 15. 14:40
Én is nagyon fáradt vagyok hónapok óta
2. niit
ápr. 15. 14:15
Amikor kaptam a Letroxot sok éve, nekem 5,8 volt. A legfőbb pajzsmirigy alulműködéses tünet a fázékonyság volt. A fogyás nem ment és fura gyengeség érzésem volt de azok megoldódtak, a fázósság soha, az sajnos velem maradt végleg.
ápr. 15. 13:55
Sziasztok. Az utóbbi időben nem érzem magam jól, zavaros a fejem,nem tudok fogyni.A háziorvos elküldött laborba q tsh érték 6.2.Ez az érték okozhat már tüneteket?Természetesen megyek majd vissza a dokihoz, de kíváncsi lennék ki mit tapasztalt.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook