6.2 TSH-val lehetek-e rosszul? (tudásbázis)
Okozhat.
Totál egyéni, nekem mikor "kiszűrtek" 12 valamennyi volt a TSH-m, észre sem vettem. Egy menedzserszűréses tokától bokáig UH-on tudtam meg hogy tiszta göb mindkét lebeny meg az isthmus. Húgom 125(!) TSH-val talpon volt, nem volt jól, de funkcionált a dokik is elcsodálkoztak.
Egy ismerősöm 7-es TSH-val már alig tud ébren lenni, alig maradt haja és IR felé tendál 😕
Szóval teljesen egyéni, mielőbb keress egy orvost!
Szia,nekem 8,54 a tsh érték,t3-t4 határértéken belül van.
Sok éve pajzsmirigy beteg vagyok,volt göböm is.Jelenleg erre csak szelént javasolt az orvos.Pár éve csináltam glutén mentes diétát,ittam a galajteát és kúraszerűen szedtem a szelént.Akkor sokat javultak az eredményeim.Jelenleg járok Pajzsmirigy terápiára,még egy kezelés lesz és megnézzük milyen eredményt sikerült elérni.Egyébként a túlsúly is okozhat fáradtságot.A háziorvos ugyis elmondja a diagnozist,gondolom elküld majd endokrinológushoz is.
További ajánlott fórumok:
- Mit csinálok rosszul? Vagy tényleg megbuktam, mint anya?!
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Véradás után több oltást is kaptam rosszul lehetek ettől?
- Merckformintól lehetek ilyen rosszul, (émelygés, hasi görcsök) ha idáig nem volt semmi baj? Tapasztalatok?
- Bromociprintől lehetek még mindig rosszul?