6 kilót fogytam egy hónap alatt nagy súlyból. Keveslem :(... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Sziasztok ez 6kg fogyás nagyon jó így a bőröd nem lesz megereszkedve. Anno 40kg-ot fogytam 1ev alatt nem kellett plasztikaztatni a karom a hasam a sok felesleges bőr miatt. De akkor nem volt pénzem kajára napi 2zsemlén éltem plusz 15kgos ujsagkötegeket emlegettem és 30eves voltam nem 40feletti akinek semmilyen anyagcserezavaruk sincs 40ev felett akkor is béléssel.
Nekem 5kg sikerült, de alulműködő pajzsmiriggyel ez is csoda.plusz 40ev felett a nőknek simán lelassul az anyagcseréje én meg 24eve élek így már pedig akkor 24voltam. Extra akadályom van. Párom meg nem érti mert neki meg gyorsan égető szervezete van.50evesen sovány mert olyan kemény fizikai munkát végez. Biztos sokat eszem a felét sem amit ő tud enni ha belendűl.
Köszönöm szépen mindenkinek :)
Napok óta állt a mérleg, azóta megvan a -7 kiló :)
További ajánlott fórumok:
- "Sütivel" fogytam közel 10 kilót :)
- Tíz kilót fogytam az Update-tel!
- Húsz kilót fogytam. Még három kilót szeretnék lefogyni. Nem akar lemenni. Miért?
- Végre fogytam 3 hét alatt 6 kilót, annyira örülök és itt még nincs vége, leszek én még szülés előtti súlyban.
- 42 kilót fogytam....!
- Miért van az, hogy régebben ha már 3 kilót fogytam többen észrevették, most 9-nél tartok, de alig látszik valami?