Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 6 kilót fogytam egy hónap alatt nagy súlyból. Keveslem :(... fórum

6 kilót fogytam egy hónap alatt nagy súlyból. Keveslem :(... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

11. Evinene (válaszként erre: 3. - K-né Zsóka)
jún. 13. 10:24

Sziasztok ez 6kg fogyás nagyon jó így a bőröd nem lesz megereszkedve. Anno 40kg-ot fogytam 1ev alatt nem kellett plasztikaztatni a karom a hasam a sok felesleges bőr miatt. De akkor nem volt pénzem kajára napi 2zsemlén éltem plusz 15kgos ujsagkötegeket emlegettem és 30eves voltam nem 40feletti akinek semmilyen anyagcserezavaruk sincs 40ev felett akkor is béléssel.

Nekem 5kg sikerült, de alulműködő pajzsmiriggyel ez is csoda.plusz 40ev felett a nőknek simán lelassul az anyagcseréje én meg 24eve élek így már pedig akkor 24voltam. Extra akadályom van. Párom meg nem érti mert neki meg gyorsan égető szervezete van.50evesen sovány mert olyan kemény fizikai munkát végez. Biztos sokat eszem a felét sem amit ő tud enni ha belendűl.

10. Ágio8405 (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 11. 22:54
Mindig lesznek stagnáló időszakok. Ez ne ijesszen el
jún. 11. 19:25

Köszönöm szépen mindenkinek :)

Napok óta állt a mérleg, azóta megvan a -7 kiló :)

jún. 11. 17:34
Én a felének is örülnék pár hónapon keresztül.
jún. 10. 20:50
Hogyan tudnád úgy igazán kipihenni magad?
jún. 10. 17:23
6 kg az jó eredmény.
jún. 10. 14:31
A 6 kg az teljesen jó eredmény.
jún. 10. 13:51
Az szèp eredmény. A túl gyors fogyás nem egészséges és hamar vissza jön. Na meg víz és izom vezstéssel jár.
jún. 10. 12:55
A 6 kg nem kevés, nagy súlyból sem, sőt! Jó úton haladsz. A cukorbetegség ma már szépen kordában tartható megfelelő diétával, gyógyszerrel. Fel a fejjel, nézz keresztül a bántalmazókon, semmi nem tart örökké!
2. Tai
jún. 10. 12:45
Ki bántalmaz?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook